Ewa-Jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alix']mam pytanko do zmotoryzowanych. jadac samochodem czeniakowska by dojechac do tego sanktuarium nalezy skrecic w Bartycka?:hmmmm:[/quote] Bartycka,Gościniec ,Gwintowa
Alix Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Bartycka,Gościniec ,Gwintowa[/quote] Dziekuje;) A ja dzisiaj radosnie o 18:50 wpadlam w histerie ze przeciez we wtorki na 19 mam szkolenie z Ayshe, wsiadlam do auta i pojechalam.Jak tylko zobaczylam Tressera zaczelam przepraszac ze sie spoznilam, no i zostalam uswiadomina ze przeciez jest poniedzialek nie wtorek:eek3::eek: i ze teraz czeka na grupe PT :oops: W kwestii bycia wiecznie zakreconym i roztrzepanym stwierdzam ze jest coraz gorzej:crazyeye:Chyba naprawde zaczne melise pic wiadrami... no i cos na koncentracje:cool1: Jako ze pojawilam sie juz na cypelku, bezczelnie wepchalam sie do grupy i troche pocwiczylismy, na baaaaaaardzo zwolnionych obrotach.Nawet nie wiedzialam ze Tresser tak potrafi:evil_lol: Byla nas 3 ponoc wszyscy z lekko kopnietymi psami w zwiazku z tym byly to cwiczenia wyciszajace:cool1:...... dla psa i dla mnie:evil_lol: No i jak popatrzylam na jednego z cwiczacych obok psow stwierdzilam ze z Baroszem nie jest wcale tak zle:cool3: dzisiaj byl troche rozkajorzony bo nowe psy i w ogole ale naprawde cos sie ruszylo ;)
Ewa-Jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='ayshe'] jutro na 9.:diabloti: .pogoda juz wraca do norrrrmy:cool3: :diabloti: :diabloti:[/quote] Mam pytanko czy zajęcia zaczynają się w deszczu czy tylko trwają jak deszcz zaczyna padać w czasie zajęć -strasznie to zagmatwanie wypadło. Po prostu czy jak będzie padać lub lać przed 9rano mam wsiadać w 167 czy moge się przewrócić na drugi boczek?/osobiście preferuje drugą wersje/
ayshe Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 ewa-jo-zajecia sladowe w dlugi weekend sa PIERWSZYMI sladami grupy onkowej.:mad: .cwiczymy podstawy pracy na sladzie. poza tym zajecia sladowe odbywaja sie przy KAZDEJ pogodzie .zreszta pozostale rowniez i nie widze zwiazku z przekrecaniem sie na drugi bok:razz: :eviltong: .tego co wydarzylo sie w sobote NIE ZAPOMNE do konca swego zycia -nie martw sie.:diabloti: . alix-ja i juz pisalam albo mowilam-barosz jest normalny.mam na szkoleniu pare psow ktore NAPRAWDE sa problematyczne.nie nalezy do nich barosz. jutro spotykamy sie BEZ WZGLEDU na pogode o 9.nie widze zwiazku przyczynowo skutkowego miedzy opadami deszczu a niemoznoscia odbycia zajec:diabloti:
Ewa-Jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='ayshe'] jutro spotykamy sie BEZ WZGLEDU na pogode o 9.nie widze zwiazku przyczynowo skutkowego miedzy opadami deszczu a niemoznoscia odbycia zajec:diabloti:[/quote] A ja nie mam kaloszy:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
ayshe Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Ewa-Jo']A ja nie mam kaloszy:placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]:roll: a to czyni cie tfffardsza i bardziej zdeterminowana:lol:
Ewa-Jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='ayshe']:roll: a to czyni cie tfffardsza i bardziej zdeterminowana:lol:[/quote] sadystka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayshe Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 nie no od razu sadystka:roll: :lol: .grupa sladowa cwiczyla nawet w sniezyce i burze.co nas nie zabije to wzmocni.psom deszczyk i blotko napewno nie zaszkodzi ani w pracy ani w zapale do kicania:eviltong:
Ewa-Jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='ayshe']nie no od razu sadystka:roll: :lol: .grupa sladowa cwiczyla nawet w sniezyce i burze.co nas nie zabije to wzmocni.psom deszczyk i blotko napewno nie zaszkodzi ani w pracy ani w zapale do kicania:eviltong:[/quote] a ludzie???????:placz::placz:moge tylko jedno powiedzieć NAWIEDZONA SADAYSTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake::shake::shake:
ayshe Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Ewa-Jo']a ludzie???????:placz::placz:moge tylko jedno powiedzieć NAWIEDZONA SADAYSTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake::shake::shake:[/quote]psy na szkoleniu sa wazniejsze niz ludzie.onki to juz napewno.:diabloti: .
Ewa-Jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pytanie za 5pnkt. Czy jutro o 9 pod mostem czy jakas zmiana. Nikogo nie ma ,zadnej relacji z dzisiejszych zajęć. Nie zjadły was rodezjany????
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Pytanie za 5pnkt. Czy jutro o 9 pod mostem czy jakas zmiana. Nikogo nie ma ,zadnej relacji z dzisiejszych zajęć. Nie zjadły was rodezjany????[/quote]Jutro o 9 pod mostem ;) A czemu was dzisiaj nie było? :mad: Ja nic nie piszę, bo mam głupie psy, albo sama jestem głupia, albo i to i to... Nie ma się czym chwalić :placz: Za to Baroszowi dziś szło świetnie :loveu:
Ewa-Jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Jutro o 9 pod mostem ;) A czemu was dzisiaj nie było? :mad: Ja nic nie piszę, bo mam głupie psy, albo sama jestem głupia, albo i to i to... Nie ma się czym chwalić :placz: Za to Baroszowi dziś szło świetnie :loveu:[/quote] Moje problemy zdrowotne. A co robiliście???
PsychoSzczurek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Jutro o 9 pod mostem ;) [/quote] pod którym mostem jeśli można spytać?:cool3:
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Moje problemy zdrowotne.[/quote]Po wczorajszym oblewaniu kuchni? :cool3: ;) [quote name='Ewa-Jo']A co robiliście???[/quote]Ślady :lol: Tresser przegonił nas po okolicznych pagórkach :mdleje:
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']pod którym mostem jeśli można spytać?:cool3:[/quote]Pod Siekierkowskim :) Jeżdzi tam 167, trzeba wysiąść na ostatnim przystanku: Siekierki - Sanktuarium. Przyjedziesz? :multi:
Ewa-Jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Po wczorajszym oblewaniu kuchni? :cool3: ;) Ślady :lol: Tresser przegonił nas po okolicznych pagórkach :mdleje:[/quote] nie kuchnia nie miała nic do tego. Rano prawie nie mówiłam i z nosa mi leciało. Musiałam się wziąć za leczenie coby nie dostać standardowego u mnie zapalenia oskrzeli. A błoto duże??/
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Nie wiem, jak błoto, bo bylismy tylko na skraju łąki, a potem tresser nas na te wzgórza zagonił... :mdleje: Kuruj się kuruj, to też sobie jutro po pagórkach polatasz :evil_lol: :drinking:
Ewa-Jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Nie wiem, jak błoto, bo bylismy tylko na skraju łąki, a potem tresser nas na te wzgórza zagonił... :mdleje: Kuruj się kuruj, to też sobie jutro po pagórkach polatasz :evil_lol: :drinking:[/quote] dowciapna:mad::mad: długo po tych pagórkach was goniła?? były tylko ślady własne czy wymyśliła jakieś dodatkowe atrakcje???
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Właściwie nie długo, w sumie raptem tylko cztery razy :diabloti: Dziś były tylko własne ;)
Ewa-Jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Właściwie nie długo, w sumie raptem tylko cztery razy :diabloti: Dziś były tylko własne ;)[/quote] Asher jak jutro jedziesz dojeżdzasz metrem i przesiadasz się na 167??/
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Asher jak jutro jedziesz dojeżdzasz metrem i przesiadasz się na 167??/[/quote]Na polach mokotowskich. Autobus odjeżdża o 8.28, zprzystanku nr 5 (w kierunku Rakowieckiej) :cool1:
Ewa-Jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Na polach mokotowskich. Autobus odjeżdża o 8.28, zprzystanku nr 5 (w kierunku Rakowieckiej) :cool1:[/quote] OKI to będę na przystanku -rozumiem że nie jedzie dłużej niż 30minut? Ja tam mieszkam od urodzenia ale hihihihihi nie wiedziałam ze to przystanek nr5:eviltong:
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Ewa-Jo']OKI to będę na przystanku -rozumiem że nie jedzie dłużej niż 30minut? Ja tam mieszkam od urodzenia ale hihihihihi nie wiedziałam ze to przystanek nr5:eviltong:[/quote]Bedziemy w sam raz ;) Ja też nie wiedziałam, ale w końcu człowiek uczy się całe życie :lol:
Ewa-Jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Bedziemy w sam raz ;) Ja też nie wiedziałam, ale w końcu człowiek uczy się całe życie :lol:[/quote] jeszcze jedno pytanko czy jakieś wzmacniacze brać??:lol:
Recommended Posts