Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeataG']Nie muszę się przyglądać, przed chwilą wróciłam ze spaceru z psami - suchuteńka. Owszem, od czasu do czasu chwilę popada, ale nawet błota szczególnego nie ma, z Wermutem się trochę poszarpałam i ani on się nie ślizgał, ani ja nie jechałam na piętach. :evil_lol:[/QUOTE]
Na Mokotowie lało i to na tyle ze wrociliśmy z Joshem przemoknieci do suchej nitki. Nie wiem po co mu zabraniałam włażenia do bajora jak i tak był cały mory.Z tym ze złapało nas juz w drodze do domu.

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=blue]zajecia dzisiaj oczywiscie som.a po kiego ja wrocilam z dojczlandu?:mad: .[/COLOR]
[COLOR=black]szczerze mowiac niechetnie bo bylo suuuper:loveu: .boszsz jak ja koooocham swojego teeeesciaaaaa:loveu: :evil_lol: :loveu: ....a uwe wroci dopiero jutro rano bo sie telepie samochodzikiem:diabloti: .[/COLOR]
probowalam wrocic wczoraj ale mi sie nie udalo:shake: .

Posted

[quote name='ayshe'][COLOR=blue]zajecia dzisiaj oczywiscie som.a po kiego ja wrocilam z dojczlandu?:mad: .[/COLOR]
[COLOR=black]szczerze mowiac niechetnie bo bylo suuuper:loveu: .boszsz jak ja koooocham swojego teeeesciaaaaa:loveu: :evil_lol: :loveu: ....a uwe wroci dopiero jutro rano bo sie telepie samochodzikiem:diabloti: .[/COLOR]
probowalam wrocic wczoraj ale mi sie nie udalo:shake: .[/quote]
a jak bendziem deszczyc?

Posted

[quote name='monisieczka']a jak bendziem deszczyc?[/quote]hiehie rekaw masz-przyjechac musisz:eviltong: :evil_lol: ....
przeca mowilas ze tobie deszcz nei przeszkadza:cool3: :diabloti: ... to czego zrzedzisz?se wez kurtke ...a na pewno cieplo ci tez bedzie:eviltong: :evil_lol: juz ja sie o to[i nora] postaramy....:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']hiehie rekaw masz-przyjechac musisz:eviltong: :evil_lol: ....
przeca mowilas ze tobie deszcz nei przeszkadza:cool3: :diabloti: ... to czego zrzedzisz?se wez kurtke ...a na pewno cieplo ci tez bedzie:eviltong: :evil_lol: juz ja sie o to[i nora] postaramy....:diabloti: :diabloti:[/quote]
ooo ale siem sadyści... wróciła z helmucikowa i nawet oddetchąć nie da.....paskuda....

Posted

Weszlam, zglosilam Gnojka na wystawe (mam nadzieje, na jedna z ostatnich), zaplacilam co mialam do zaplacenia, mowie ze potrzebne nam sa ksiezeczki startowe agility, biore wdech, zeby tlumaczyc co t, a oni: aaaaa, to jest to pismo, co przyszlo, to ile wam potrzeba??

Po tym jak inni pisali co sie dzieje u nich w oddzialach, to normalnie w szoku jestem. Aaaaaa i moze bede miala foxterierka do trenowania :cool1: a od kiedy przestalam jesienia biegac z Bugi zastanawialam sie skad by tu jakas eM-ke albo eS-ke do biegania sobie skombinowac. A tu eMka sama przyszla :p a raczej przyszedl. Mam nadzieje, ze to wypali, bo ONek i mali do biegania to mi malo.

Posted

masochistka:evil_lol:

ech dzisiaj kobiety doprowadzily mnie do traumy[znowu:mad: ].no po prostu troche techniki na pozorancie i.................:lying: :icon_roc: :hmmmm: :splat: .no normalnie rrrrany.....bosssskie.....kobiety .....litosci:peace:

Posted

[quote name='ayshe']masochistka:evil_lol:

ech dzisiaj kobiety doprowadzily mnie do traumy[znowu:mad: ].no po prostu troche techniki na pozorancie i.................:lying: :icon_roc: :hmmmm: :splat: .no normalnie rrrrany.....bosssskie.....kobiety .....litosci:peace:[/QUOTE]
no to dobrze ze nie moglam sie z roboty wyrwać bo jakby jeszcze nasz tandemik dobił to byś pewnie biedactwo na zawał zeszła -czyli dobilibyśmy cie całkowicie:diabloti: :diabloti: No ale jutro jak nie bedzie padało to siem rano widzimy i sobie odbijemy dobijaniem tresserka heheheheh fajnie wyszło :evil_lol: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='ayshe']masochistka:evil_lol: [/quote]

wiem :evil_lol: ale mi zalezy na bieganiu z malym psem, zeby lepiej moc rozumiec problemy w bieganiu osob z malymi psami. Bo poki co, Gnojek to moj najmniejszy pies, jakieg w zyciu mialam :evil_lol: A juz wiem po Bugi, ze bieganie z takim malym g***** a bieganie z eLka to zupelnie cos innego. A foxik faaajny, pomimo ze ja nie prepadam za terierami.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']no to dobrze ze nie moglam sie z roboty wyrwać bo jakby jeszcze nasz tandemik dobił to byś pewnie biedactwo na zawał zeszła -czyli dobilibyśmy cie całkowicie:diabloti: :diabloti: No ale jutro jak nie bedzie padało to siem rano widzimy i sobie odbijemy dobijaniem tresserka heheheheh fajnie wyszło :evil_lol: :loveu: :loveu:[/quote]czy ty dostalas mojego smsa wczoraj?bo nie moglam sie zalapac z psami na zaden lot:angryy: i nawalilam z draka a teraz mam moralniaka.jutro rano ma nie padac wiec luzik-dobijecie mnie.:evil_lol: .juz bardziej niz to co dzisiaj zobaczylam to raczej nie wymyslicie wiekszej traumy dla tresera.po prostu rece i majty mi opadly:mad: na radosna tforczosc zebranych:roll:

Posted

[quote name='saJo']wiem :evil_lol: ale mi zalezy na bieganiu z malym psem, zeby lepiej moc rozumiec problemy w bieganiu osob z malymi psami. Bo poki co, Gnojek to moj najmniejszy pies, jakieg w zyciu mialam :evil_lol: A juz wiem po Bugi, ze bieganie z takim malym g***** a bieganie z eLka to zupelnie cos innego. A foxik faaajny, pomimo ze ja nie prepadam za terierami.[/quote]pisze przeciez:masochistka:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']czy ty dostalas mojego smsa wczoraj?bo nie moglam sie zalapac z psami na zaden lot:angryy: i nawalilam z draka a teraz mam moralniaka.jutro rano ma nie padac wiec luzik-dobijecie mnie.:evil_lol: .juz bardziej niz to co dzisiaj zobaczylam to raczej nie wymyslicie wiekszej traumy dla tresera.po prostu rece i majty mi opadly:mad: na radosna tforczosc zebranych:roll:[/QUOTE]
dostalam kiela 23 godziny na spacerku z młodym więc po spacerku zadzwoniłam do Justyny ,ktorej wprawdzie nie zerwałam z wyra ,ale za to ona zerwała śpiącą Magde coby jej oznajmić ze ma dzisiaj rano wolne.:evil_lol:

Posted

boszsz dzieki dobra kobieto ...dam ci jutro buuuuziiii:loveu: ...rrany bo ja tak pozno bo staralam sie na cos zalapac ale mi nie wyszlo.dalam ciala i tyle-zawsze mam rano we wtorek luz ze szkoleniami i zapomnialam-no skleroza nie boli ale bywa uciazliwa:placz:

Posted

iiiii sama sie osobiscie jutro kopne w d.... jak nie wezme telefonow od grupy emeryckiej+rodzynka ale do rodzynka mam numer:cool1: .

Posted

[quote name='ayshe']ech dzisiaj kobiety doprowadzily mnie do traumy[znowu:mad: ].no po prostu troche techniki na pozorancie i.................:lying: :icon_roc: :hmmmm: :splat: .no normalnie rrrrany.....bosssskie.....kobiety .....litosci:peace:[/quote]

Jak fajnie czyta się takie rzeczy, gdy wiem, że tym razem to nie o mnie. :eviltong: :evil_lol:
A my się wyczekaliśmy prawie 2 godziny na szczepienie - ludzi chyba pogięło, ja rozumiem, że ludzie chorują po świętach (z obżarstwa i opilstwa), ale psy i koty? :crazyeye:

Posted

[quote name='ayshe']iiiii sama sie osobiscie jutro kopne w d.... jak nie wezme telefonow od grupy emeryckiej+rodzynka ale do rodzynka mam numer:cool1: .[/QUOTE]
rodzynek jest chyba na jakimś obozie bo go nie widać rano na polach. Justyna nie ma komorki tylko tepse ,ale ja zawsze moge jej przekazac ,magda komore ma ale ja czesto zapisuje telefony na kartkach ,dzwonie i potem zapominak przepisać do notesu i kartki przepadają -i tak było z Magdą -zreszta chyba nawet nie raz brałam od Justyny telefon do niej.:shake: Masz racje skleroza nie boli:evil_lol: A komu dasz buzi tylko mnie czy naszemu tandemowi:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']
ech dzisiaj kobiety doprowadzily mnie do traumy[znowu:mad: ].no po prostu troche techniki na pozorancie i.................:lying: :icon_roc: :hmmmm: :splat: .no normalnie rrrrany.....bosssskie.....kobiety .....litosci:peace:[/QUOTE]

[quote name='BeataG']Jak fajnie czyta się takie rzeczy, gdy wiem, że tym razem to nie o mnie. :eviltong: :evil_lol:
[/QUOTE]
No fajnie też lubie nawet [B]bardzo[/B]:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='ayshe']czy ty dostalas mojego smsa wczoraj?bo nie moglam sie zalapac z psami na zaden lot:angryy: i nawalilam z draka a teraz mam moralniaka.jutro rano ma nie padac wiec luzik-dobijecie mnie.:evil_lol: .juz bardziej niz to co dzisiaj zobaczylam to raczej nie wymyslicie wiekszej traumy dla tresera.po prostu rece i majty mi opadly:mad: na radosna tforczosc zebranych:roll:[/quote]
po pierwsze primo zawsze może byc gorzej, po drugie primo wcale nie zauwazyłam , żeby ci spadły majtadasy, a po trzecie primo podłaczamy się do Agis do nocnego kucia.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No fajnie też lubie nawet [B]bardzo[/B]:multi: :multi: :multi:[/quote]
[LEFT]ale niektórzy, którzy [U]rzadko chodza[/U], sa paskudni, ciesza sie czyims niepowodzeniem, a pfuj
[/LEFT]

Posted

[quote name='monisieczka']po pierwsze primo zawsze może byc gorzej, po drugie primo wcale nie zauwazyłam , żeby ci spadły majtadasy, a po trzecie primo podłaczamy się do Agis do nocnego kucia.[/quote]
Tez nie zauwazylam tych spadajacych majtasow :diabloti: :evil_lol:
Do nocnego kucia zapraszamy ;) :evil_lol:

Posted

nooo na polach to tez dzisiaj grupa emerycka raczej nie zablysla:diabloti: :cool3: .

monisieczka-noooo gorzej moze byc?:crazyeye: .wez ...ale ty masz wyobraznie kobieto:evil_lol: .moja sie ywczerpala po waszej radosnej tforczosci wczorajszej:razz: :diabloti: .
majtasy mi opadly jeno spodnie je przytrzymaly:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='monisieczka'][LEFT]ale niektórzy, którzy [U]żadko chodza[/U], sa paskudni, ciesza sie czyims niepowodzeniem, a pfuj[/LEFT]

[/quote]monisia-pamietaj ze w koncu przychodza i wqtedy mozesz cieszyc swe oczeta czyjac tforczoscia artystyczna:razz: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']monisia-pamietaj ze w koncu przychodza i wqtedy mozesz cieszyc swe oczeta czyjac tforczoscia artystyczna:razz: :diabloti:[/QUOTE]
no ale chyba mało co dorówna twórczości artystycznej piesków ktore zostawiły swoją tforczość na tresserku :crazyeye: - sama zzieleniałam jak mi to dzisiaj rano pokazała . Agis miej naprawde nadzieje ze Maxio nie przejdzie z rękawka na twoje udo bo wygląda to masakrycznie potem i chyba dosyc boli.:shake: Monisia mam nadzieje będzie tak zajęta Noraskiem ze raczej mało ma szans na cieszenie siem z naszej tforczości.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...