Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']tiaaaa 4U pytanko:razz: :mad: ...
aga-tika zrobi ipo i to szybciutko jak tylko zalapiesz ze masz onka:evil_lol: to potem z gorki pojdzie:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Tressser to by chcial tak wszystko rachu-ciachu, a jeszcze niedawno mowil, ze z balkonikiem nas bedzie szkolil :evil_lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']
aga-tika zrobi ipo i to szybciutko jak tylko zalapiesz ze masz onka:evil_lol: to potem z gorki pojdzie:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

Hę?? To ja mam onka ??? :-o :crazyeye: Szok :eviltong: A myślałam że to rasa zwana Kluchami :eviltong:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Tia, jak zaczniemy IPO to stracicie zaszczytną pozycję kujona :cool3: :eviltong:
Nogi też już są grane. Tomka to w ogóle zagryza :loveu: Mnie się boi- straszna jestem :diabloti:[/quote]
Nie damy sie stracic z pozycji kujona :evil_lol: Bedziemy ryc jeszcze wiecej po nocach :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='agis']Tressser to by chcial tak wszystko rachu-ciachu, a jeszcze niedawno mowil, ze z balkonikiem nas bedzie szkolil :evil_lol:[/quote]bo uwe kupil posesje pod osrodek w szlezwiku:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']bo uwe kupil posesje pod osrodek w szlezwiku:diabloti:[/quote]
Juz kupil??!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nastepny szybki, kurna :mad:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Hę?? To ja mam onka ??? :-o :crazyeye: Szok :eviltong: A myślałam że to rasa zwana Kluchami :eviltong:[/quote]obrazilas mnie smiertelnie nazywajac rase kluchami w zwiazku z tym ja bede dzisiaj na 20sta bo nie do onka na 19 taszczyc dooopska nie bede.:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']bo uwe kupil posesje pod osrodek w szlezwiku:diabloti:[/QUOTE]

Rozumiem ze duża i jest miejsce na domek dla kursantów :loveu: bo jedziemy tam jako pasożyty szkoleniowe :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']obrazilas mnie smiertelnie nazywajac rase kluchami w zwiazku z tym ja bede dzisiaj na 20sta bo nie do onka na 19 taszczyc dooopska nie bede.:eviltong:[/QUOTE]

Nie rasę tylko pojedyńcze egzemplarze. Twoje nazwać kluchami to byłby szczyt głupoty :eviltong: Taszcz dupkę, proszę :modla: ja się jej dokładniej przyjrzę to moze onka uda mi się w niej zobaczyć :cool3: może z tyłu ??? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Rozumiem ze duża i jest miejsce na domek dla kursantów :loveu: bo jedziemy tam jako pasożyty szkoleniowe :eviltong:[/quote]
Ale to daleko jest :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='agis']Nie damy sie stracic z pozycji kujona :evil_lol: Bedziemy ryc jeszcze wiecej po nocach :diabloti: :evil_lol:[/quote]boszsz to ty se ochraniacze na nogi zaloz bo tego moga nie przezyc bez full klimy:evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Rozumiem ze duża i jest miejsce na domek dla kursantów :loveu: bo jedziemy tam jako pasożyty szkoleniowe :eviltong:[/quote]
no raczej duzy.bo to ma byc hotelik tez dla przewodnikow.ale trzeba kojce postawic,wyremontowac dom i wogole....uwe szaleje:evil_lol: .

Posted

[quote name='ayshe']boszsz to ty se ochraniacze na nogi zaloz bo tego moga nie przezyc bez full klimy:evil_lol:[/quote]
Lato idzie, slonce, upaly... moze sie przyda ta klima :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Nie rasę tylko pojedyńcze egzemplarze. Twoje nazwać kluchami to byłby szczyt głupoty :eviltong: Taszcz dupkę, proszę :modla: ja się jej dokładniej przyjrzę to moze onka uda mi się w niej zobaczyć :cool3: może z tyłu ??? :evil_lol:[/quote]moze przytaszcze,zastanowie sie:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']no raczej duzy.bo to ma byc hotelik tez dla przewodnikow.ale trzeba kojce postawic,wyremontowac dom i wogole....uwe szaleje:evil_lol: .[/QUOTE]

Ale my nie do hoteliku tylko na stałe :cool3: jako pasożyty będziemy tam 24h na dobę.

Posted

[quote name='agis']Ale to daleko jest :placz: :placz: :placz:[/quote]przynajmniej nikt na was pokrzykiwac nie bedzie:evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Ale my nie do hoteliku tylko na stałe :cool3: jako pasożyty będziemy tam 24h na dobę.[/quote]co emigracja?:evil_lol: :evil_lol: ..no ja nie wiem co uwe na pyrosa bo on to taki niemily potrafi byc i juz wyobrazam sobie kluseczka ......:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']przynajmniej nikt na was pokrzykiwac nie bedzie:evil_lol:[/quote]
Ja byc masochistka i lubic jak na mnie Tresser krzyczy :cool3: :evil_lol: A kto bedzie krzyczal, jak Tresser odjedzie w sina dal?

Posted

[quote name='ayshe']co emigracja?:evil_lol: :evil_lol: ..no ja nie wiem co uwe na pyrosa bo on to taki niemily potrafi byc i juz wyobrazam sobie kluseczka ......:cool1:[/QUOTE]

Pyros będzie miał budę poza terenem :diabloti: Jego hałaśliwa osobowość nie będzie przeszkadzać :evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Pyros będzie miał budę poza terenem :diabloti: Jego hałaśliwa osobowość nie będzie przeszkadzać :evil_lol:[/quote]daaaaaaleko poza terenem bo przypominam ze glos pyrosa w czasie ukladania sladow zawsze robil za lokalizator.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']ech ty...cichociemna...a tu ...obroze z cwiekami,kajdanki i pejcze oraz skorzana bielizna co?:cool3: :evil_lol:[/quote]
No kurde, rozszyfrowalas mnie :evil_lol: A tak sie ukrywalam. Teraz wyjdzie, ze kolczatke od Maxa pozyczam :evil_lol: I strasznie sie ucieszylam z tego paralizatora dla przewodnikow, co o nim pisalas wczesniej :cool3:
Jednak pokrzykiwan Tresserka NIC nie zastapi :evil_lol:

Posted

[quote name='agis']No kurde, rozszyfrowalas mnie :evil_lol: A tak sie ukrywalam. Teraz wyjdzie, ze kolczatke od Maxa pozyczam :evil_lol: I strasznie sie ucieszylam z tego paralizatora dla przewodnikow, co o nim pisalas wczesniej :cool3:
Jednak pokrzykiwan Tresserka NIC nie zastapi :evil_lol:[/quote]boszsz jakie to rzeczy w was siedza...ja siem wezme i zgorsze biedna taka:roll: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']boszsz jakie to rzeczy w was siedza...ja siem wezme i zgorsze biedna taka:roll: :lol:[/quote]
:roflt: :roflt: :roflt: Biedna i zgorszona? :roflt: :roflt: :roflt:

EDIT: A teraz spadam do domciu. Bede sie umartwiac w samotnosci :evil_lol: :eviltong:

Posted

zachlam sie dzisiaj na smutno.opowiedzialam uwe o tym co przeczytalam na jacentusie a on mi na to:macie zadziwiajaca zdolnosc do walczenia ze soba wszelkimi sposobami zamiast robic co do kogo nalezy.polskie owczarki niemieckie ,ich psychika jest znana wszystkim i nie ma o czym rozmawiac.

czym mnie rozwalil kompletnie.ja owszem troche sie zszokowalam onkami na grupie onkowej ale co tam myslalam ze no no nie iwem...no takei do kochania...ja mam inne priorytety...moze nie mialam szczescia poznac tej populacji onkow,w niemczech widzialam inne,ale tez i podobne aczkolwiek sie z nimi ostro pracuje wiec takie same ale inne.ale my tez praca dosc sporo zrobilismy tyle ze widze wrodzone rzeczy ktore mi sie nie podobaja ale ok...dobra...czepliwa jestem ...dobra...po prostu sie schlam i tyle.:-(

Posted

Schlam się z tobą bo choć laik jestem to mnie to dziwi, że są dwa rodzaje testów ( dla normalnych - czyt. użytkowych i dla "specjalnych" czyt. eksterierów) :crazyeye:
Tresserze za dużo czasu z tobą albo po prostu mamy nienormalne podejście. Jakbym miała Ona to chciałabym zeby zdawał normalne testy, na normalnych zasadach.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...