Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe'][B]napisze jeszcze tutaj:w sobote sa zajecia normalnie.natomiast w niedziele i w poniedzialek zajec niet-bede w niemczech i wroce we wtorek na zajecia.[/B][/QUOTE]
Naciesz się tymi niemcami bo szybko na stałe tam nie wyjedziesz:diabloti: . Po twojej sobotniej wypowiedzi ze wyjedziesz jak wszyscy zdadzą IPO :evil_lol: spokojnie czeka cie starość w ukochanym polskim kraju:multi: . Już sobie wyobrażam pozorant z rękawem i kijem rusza do Josha ,Joshua startuje .................. wyrywa kij pozorantowi i radośnie w podskokach aportuje go jakiemuś jeleniowi do rzucania. No nawet dam Joshowi nagrodke - tęskniłabym za tobą i wole jak tu zostaniesz -nawet jak czasami mam ochote cię udusuć własnymi rąsiami:eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agis']To ja sobie tez zmienilam avatar :cool3: A co :diabloti:[/QUOTE]
hehehehe to bardziej ziewanie przypomina :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']hehehehe to bardziej ziewanie przypomina :diabloti: :diabloti:[/quote]
Bo Max to pacyfista :cool3: wiec tylko poudawal groznego :evil_lol: Ale nie ziewal, wkurzal sie, ze kamyczka nikt mu nie chce rzucic :lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Naciesz się tymi niemcami bo szybko na stałe tam nie wyjedziesz:diabloti: . Po twojej sobotniej wypowiedzi ze wyjedziesz jak wszyscy zdadzą IPO :evil_lol: spokojnie czeka cie starość w ukochanym polskim kraju:multi: . Już sobie wyobrażam pozorant z rękawem i kijem rusza do Josha ,Joshua startuje .................. [B]wyrywa kij pozorantowi i radośnie w podskokach aportuje go jakiemuś jeleniowi do rzucania[/B]. No nawet dam Joshowi nagrodke - tęskniłabym za tobą i wole jak tu zostaniesz -nawet jak czasami mam ochote cię udusuć własnymi rąsiami:eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:roflt: :roflt: :roflt: (wyobrazilam sobie Josha wyrywajacego kija pozorantowi).

Posted

A ja dopiero teraz sie zorientowałam ,ze faktycznie w niedziele zajec byc nie moze :-) A nawet na ostatnim tropieniu umawialam sie na ta niedziele :-) Nadgorliwa jakas :-)
To Smacznego Jajka Wszystkim i do zobaczenia po swietach :-)

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Naciesz się tymi niemcami bo szybko na stałe tam nie wyjedziesz:diabloti: . Po twojej sobotniej wypowiedzi ze wyjedziesz jak wszyscy zdadzą IPO :evil_lol: spokojnie czeka cie starość w ukochanym polskim kraju:multi: . Już sobie wyobrażam pozorant z rękawem i kijem rusza do Josha ,Joshua startuje .................. wyrywa kij pozorantowi i radośnie w podskokach aportuje go jakiemuś jeleniowi do rzucania. No nawet dam Joshowi nagrodke - tęskniłabym za tobą i wole jak tu zostaniesz -nawet jak czasami mam ochote cię udusuć własnymi rąsiami:eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]kochanie wiem ze niektorzy sie zdeklarowali ze egzaminu zdawac nie beda wiec tych nie biore pod uwage :eviltong: .poza tym josh akurat jest niezmiernie latwy do wkurzenia i nie zartuje wtedy wiec nie rob ze swojego psa ciamajdy:mad: :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Romas']A ja dopiero teraz sie zorientowałam ,ze faktycznie w niedziele zajec byc nie moze :-) A nawet na ostatnim tropieniu umawialam sie na ta niedziele :-) Nadgorliwa jakas :-)
To Smacznego Jajka Wszystkim i do zobaczenia po swietach :-)[/quote]no i nawzajem:evil_lol: .no tez mnie to troche zszokowalo ale co tam-gorliwosc rzecz wazna:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']pewnie sie wami i mna zalamala to i zamilkla:oops: :placz:.na moje meile tez nie odpowiada:(.jestem przylamana.[/quote]

aga jest z Eto w Olsztynie w sprawie jego oczyskow.

Posted

[quote name='ayshe']agis-no avatar bomba:loveu: .no i maksio to juz nie taki pacyfista;) :diabloti: .[/quote]
No dobra, troche nie pacyfista, ale w wiekszosci tak ;) :evil_lol:
Dzisiaj sobie zaszalal, reka mnie boli od trzymania go :evil_lol:

Posted

[quote name='agis']No dobra, troche nie pacyfista, ale w wiekszosci tak ;) :evil_lol:
Dzisiaj sobie zaszalal, reka mnie boli od trzymania go :evil_lol:[/quote]wszystkie dzisiaj zaszalaly od bordera fruwajacego na rekawie:evil_lol: az do chili od rewira rowniez uczacej sie fruwac na rekawie.....poprzez maksa demonicznego i noraska morderczego:evil_lol: :evil_lol:.bat spowodowal totalnego swira i o to chodzilo:)

Posted

[quote name='saJo']aga jest z Eto w Olsztynie w sprawie jego oczyskow.[/quote]:roll: no bo zamilkla po wizycie i nie wiem czy nie doznala szoku:razz: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']:roll: no bo zamilkla po wizycie i nie wiem czy nie doznala szoku:razz: :diabloti:[/quote]

Na wizycie jej sie podobalo, a dzis byla z Eto u okulisty i miala jeszcze isc do dermatologa, ale nie wiem czy dotarla. bo nie dzwonila juz do mnie potem (akurat odbieralam Brandy od Garncarza po zabiegu).

Posted

[quote name='ayshe']wszystkie dzisiaj zaszalaly od bordera fruwajacego na rekawie:evil_lol: az do chili od rewira rowniez uczacej sie fruwac na rekawie.....poprzez maksa demonicznego i noraska morderczego:evil_lol: :evil_lol:.bat spowodowal totalnego swira i o to chodzilo:)[/quote]
oj tam od razu morderczy norasek.... tresserunio sobie zyczył jazgot i chwyt rekawa to tresserunio ma :eviltong:

Posted

no i dorwałam komputer! niezła pora co ?

Ayshe, bez obaw nie zostałam wystraszona :) i w dodatku dzielnie trenujemy póki co, i mam wielki zamiar pojawić się w sobote na 9..

Jak już mówiłam saJo, Eto został uratowany od zbędnego usuwania grudek na 3 powiece których tam nie ma! (dziekujemy raz jeszcze:loveu:). Leczymy się objawowo i mam nadzieje ze wszystko pójdzie gładko.
Do dermatologa nie dotarłam niestety. Umówie się telefonicznie (jesli dostanę od kogos numer :loveu:) na dzień kontrolny z oczkami. Poza tym chciałam żeby jeszcze chwilę zaczekac bo jest na suchej karmie, wiec moze zanim sie wszystko unormuje troche czasu zejdzie.

saJo a jak Brandy?

Wogóle to eto siię dziwnie zachowuje bo spi pól dnia. Co prawda wyhasał się z psami kika h, ale do tej poty spi.... a wczoraj miał kleszcza... ppoczekam do jutra...

Posted

ufff.
od kleszcza to pierwsze co to temperatura,brak apetytu[nie zawsze],reszta objawow roznie.to pierwszy alarm-podwyzszona temp.pies moze byc osowialy ale nie jest to norma.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...