Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']saJo ..jakby ci tu powiedziec....witaj w klubie:diabloti:[/quote]

Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja taka niedobra jestem, ulzylo mi :cool1:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saJo']Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja taka niedobra jestem, ulzylo mi :cool1:[/quote]czasem jak nie pomaga pamiec o tym ze nie wolno to koopa tez mozna dostac:roll: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']czasem jak nie pomaga pamiec o tym ze nie wolno to koopa tez mozna dostac:roll: :diabloti:[/quote]

A potem mina "pancia no przecierz ja tak tylko przypadkiem, ja mialaem zupeeeeelnie inne zamiary, to nie to co myslisz" :roll: :diabloti:

Posted

aaa noooo przezylam zebranie.no nie bylam na nim zbyt dlugo-jeno godzine:cool1: .reszta tam zostala i deliberuje o tajemnych rzeczach ktore mam w ekhem...np o wystepach dzieci w tancu tow.albo i w konkursach plastycznych:razz: .kaska raz startowala i i tak wygrala [chciala se image zmienic troche,czasami tak robi ze tak powiem to korzystne od czasu do czasu wychylic sie blyskotliwie:cool1: ].

[COLOR=royalblue]poza tym jutro rowniez bede na polach jakby kto sie pytal:evil_lol: ....moge przytaszczyc rzeczy z gappaya to moze by sie pofatygoway niektore o pieknym tembrze glosu co sie obijaja w domku i nie ma z kogo ryczec ze smiechu a to mnie wpedza w depreche:cool3: :evil_lol: .bede do 10.jak kto sie nie zalapie to trudno.:eviltong: [/COLOR]

Posted

[quote name='saJo']A potem mina "pancia no przecierz ja tak tylko przypadkiem, ja mialaem zupeeeeelnie inne zamiary, to nie to co myslisz" :roll: :diabloti:[/quote]
hehehe.
moje genetralnie maja gdzies suki z cieczka poza momentem owulacji-wtedy jest maniana ale jak wytlumacze ekhem ze seksu nie bedzie nawet jak panienka chce to nie ma-tfffardym trza byc a nie mieciuchem:diabloti:

Posted

Ja mowilam tak ogolnie o zapominaniu, nie tylko o cieczce.

Natomiast Ksieciunio nie reaguje na suki z cieczka, tzn oczywiscie jest zainteresowany jesli nie ma nic szczegolnego do robienia, ale nie ma problemu z odwolaniem go. Gnojek, no mlode toto i goopie i ostatnio uciekl do cieczkujacej sie suki. Ale popracujemy nad tym :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']czasem jak nie pomaga pamiec o tym ze nie wolno to koopa tez mozna dostac:roll: :diabloti:[/quote]

Oj uważajcie kobitki,bo was też o znęcanie posadzą i opiszą w internecie:diabloti: :evil_lol: ;) :cool1: (:angryy: :mad: :shake: )

Posted

[quote name='14ruda']Oj uważajcie kobitki,bo was też o znęcanie posadzą i opiszą w internecie:diabloti: :evil_lol: ;) :cool1: (:angryy: :mad: :shake: )[/quote]

Bo to pierwszy raz...:lol: :cool1:

Posted

he he!:diabloti:
Dostałam sie do gappaya.:multi: Sie nie aktywowałam:p .Juz mnie aktywował recznie szanowny kolega,którego mi namierzyła ayshe.:cool3: Dziekujem:loveu: .

Jaki gryzak polecacie?tam ich za duzo.Nie mam pojeci jak to wyglada na żywo:cool1: .Tam są miękkie,z juty,takie siakie.Nie wiem na który przetrzepać ostatnie pieniadze;) :evil_lol:

A skad wiadomo ile bedzie kosztowała paczka?TZn.ważyła.Cos mi przysla po złożeniu zamówienia ile mam zapłacic za wysyłke?

Posted

[quote name='ayshe']
[COLOR=royalblue]poza tym jutro rowniez bede na polach jakby kto sie pytal:evil_lol: ....moge przytaszczyc rzeczy z gappaya to moze by sie pofatygoway niektore o pieknym tembrze glosu co sie obijaja w domku i nie ma z kogo ryczec ze smiechu a to mnie wpedza w depreche:cool3: :evil_lol: .bede do 10.jak kto sie nie zalapie to trudno.:eviltong: [/COLOR][/QUOTE]
ciesz sie ze siły nie mam i jesteś bezkarna ,ale co ma wisieć nie utonie jeszcze do siebie kiedyś dojde. Ja czasami cierpliwa jest no faktycznie tylko czasami ale jednak. Co mam zrobić to zrobie:mad: :mad: :mad: . Dotelepiemy sie jutro -wprawdzie o cwiczeniu raczej mowy nie ma ,ale dojde. Dzisiaj byłam tak słaba ze tylko weszłam na pole lagą pomachałam z godzine i ledwo dowlokłam sie do domu. Głos mi już chyba taki zostanie -kaszel i katar tyż. Jak jeszcze troszku tak pocharcze i popluje to pewnie bede robić za okaz człowieka bez płuc. Do zobaczenia jutro.

Posted

[quote name='14ruda']he he!:diabloti:
Dostałam sie do gappaya.:multi: Sie nie aktywowałam:p .Juz mnie aktywował recznie szanowny kolega,którego mi namierzyła ayshe.:cool3: Dziekujem:loveu: .

Jaki gryzak polecacie?tam ich za duzo.Nie mam pojeci jak to wyglada na żywo:cool1: .Tam są miękkie,z juty,takie siakie.Nie wiem na który przetrzepać ostatnie pieniadze;) :evil_lol:

A skad wiadomo ile bedzie kosztowała paczka?TZn.ważyła.Cos mi przysla po złożeniu zamówienia ile mam zapłacic za wysyłke?[/quote]
waga paczki sama sie odwazy przy skladaniu zamowienia;p to jakos takos automatycznie jest.. Blazej tak mowil i tak bylo:D

Posted

[quote name='Ewa-Jo']ciesz sie ze siły nie mam i jesteś bezkarna ,ale co ma wisieć nie utonie jeszcze do siebie kiedyś dojde. Ja czasami cierpliwa jest no faktycznie tylko czasami ale jednak. Co mam zrobić to zrobie:mad: :mad: :mad: . Dotelepiemy sie jutro -wprawdzie o cwiczeniu raczej mowy nie ma ,ale dojde. Dzisiaj byłam tak słaba ze tylko weszłam na pole lagą pomachałam z godzine i ledwo dowlokłam sie do domu. Głos mi już chyba taki zostanie -kaszel i katar tyż. Jak jeszcze troszku tak pocharcze i popluje to pewnie bede robić za okaz człowieka bez płuc. Do zobaczenia jutro.[/quote]:diabloti: :diabloti: :diabloti: :multi: :multi: ale fajosko...zobacze zdechlaka....chyba zarazilas justyne od baby bo dzisiaj byla niewyrazna:roll:

Posted

[quote name='14ruda']he he!:diabloti:

A skad wiadomo ile bedzie kosztowała paczka?TZn.ważyła.Cos mi przysla po złożeniu zamówienia ile mam zapłacic za wysyłke?[/quote]a jak sucz pracuje?kupilabym ipowski i jakis krotki jutowy ale jak ma slabosc do chwytu to ring jest ok.

[COLOR=blue]molos-milo bylo poznac.dzieki w imeniu wszystkich za przywiezienie nam zamowienia.:loveu: [/COLOR]

Posted

[quote name='ayshe']a jak sucz pracuje?kupilabym ipowski i jakis krotki jutowy ale jak ma slabosc do chwytu to ring jest ok.[/quote]

Nie jestem jakiś tam znawca i nie wiem tak fachowo jak pracuje:cool1: .napisze tak.Uwielbia sie przeciągać i chwytać.Dlatego pomyślałam o gryzaku.Piłka jej tak nie kręci.
W lesie lubi chwytac kije,które mam w ręku:razz: .Trzymam takiego w rekach za konce i ona chwyta.Nie żuje,trzyma.Zdarza jej sie skoczyć na aport kiedy trzymam go gotowego do lotu.
Czasem tak sie nakręci,że skacze jak opętana,ma takie dzikie oczy i aż cała chodzi.Zwykle wychodzę z tego w siniakach.:mad: :evil_lol:
A kiedy nie mamy nic do przeciągania zabiera sie za smycz :mad: a to przecież niedopuszczalne!!!!!!!:evil_lol: .Smyczą sie nie przeciagamy.:p

Posted

Zamówiłam!!!Bedzie gryzak!:multi: :multi: :multi: Uwielbiam wydawać kase na mojego psa:eviltong: .I na siebie:cool1: .Dzis se w lumpie kupiłam fane spodnie specjalnie na spacerniaki:p

Jesoo miałam iść wczesnie spac.Jak zwykle sie nie wyspie.Ale taka piekna wiosna juz!:loveu: Jutro tez prosze o 14 stopni i słoneczko.:loveu:

Zatem dobranoc.:p

Posted

[quote name='Eddiii'][COLOR=purple]przechwycilam gappaya wszystkich ktorych wczoraj nie bylo[/COLOR][/quote]
To my dziekujemy i odbierzemy pewnie dopiero w sobote.
Dzisiaj nas nie bedzie niestety, a jutro zobaczymy.

przy okazji spoznione :oops: STOOOOO LAAAT dla Treserka, zdrowka i sukcesow na egzaminach, zawodach i gdzie sie tylko da :BIG: :BIG:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No to teraz możesz sprzedawać:diabloti: :eviltong: :evil_lol:[/quote]

bede wydawac za fanty :diabloti: lub zabawe z Timonkiem :evil_lol:

[quote name='agis']To my dziekujemy i odbierzemy pewnie dopiero w sobote.[/quote]

oki ;)

Posted

[quote name='Eddiii']bede wydawac za fanty :diabloti: lub zabawe z Timonkiem :evil_lol: [/quote]

uuuu to my chyba nie dostaniemy swojego :placz: bo Timonek z whoo chce sie bawic tylko w jeden sposob:loveu: a ona ewidentnie nie chce :eviltong: no a ja przeciez nie bede mu pomagac :mad:

Posted

agis dzieki ale:mad: ....
to w takim razie Eddiii nie bierz rekawa.ja sie nie zabiore z rekawem autobusem z dwoma psami wiec wezcie gryzaki ipo.chyba ze monisieczka po mnie podjedzie to wtedy rekaw zapakuje:cool3: .

Posted

[quote name='Eddiii'][COLOR=purple]przechwycilam gappaya wszystkich ktorych wczoraj nie bylo[/COLOR][/QUOTE]
Wszystkich??? czyli rozumiem ze ponieważ nas wczoraj nie było to masz gryzak dla Josha i piłki dla Baby??:multi: :multi: to kiedy mozemy to odebrać?:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Wszystkich??? czyli rozumiem ze ponieważ nas wczoraj nie było to masz gryzak dla Josha i piłki dla Baby??:multi: :multi: to kiedy mozemy to odebrać?:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]a ta cfffaniara jaka:cool3: :evil_lol: ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...