Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takie zycie.
dobra.wczoraj wrocilam do domu kolo 13[nie pamietam].po czym padlam i obudzilam sie dzisiaj.:roll: .moje dziecko ktore juz ozdrowialo pionformowalo mnie ze uwe dal jej jesc i wogole oraz dawal mi pic czego kompletnie nie przypominam sobie.to tyle jesli chodzi o kompletne odplyniecie.:evil_lol: .ale jazda.idem do konowala.:cool1: .lekow mi zabraklo trza isc do dyspozytora:razz: :lol: .do zobaczenia wieczorkiem wszystkim kursantom co dzisiaj przychodza.:diabloti:

Posted

A mnie głowa boli...
cóż za ciężki poranek, tylko oczy na zapałki postawić..
i ni cnie robiłam cały weeken poza remontem w domku.. .
a dzisisiaj jeszcze pdróż do białego do weta i na szkolenie... ech co za dzień..:shake:

Posted

ayshe napisał(a):
do zobaczenia wieczorkiem wszystkim kursantom co dzisiaj przychodza.:diabloti:

Powinnaś jeszcze odpocząć:mad: :mad: :mad: ale wiem że cię nie przekonam to mam po Was o 18.30 przyjechać???:cool1:

Posted

Eddiii napisał(a):
ja chyba nie zdaze dzis na zajecia. :placz:
siedze jeszcze w pracy i pewnie sobie tu posiedze jeszcze dlugo :shake: zla jestem :angryy:
mnie juz nikt nie lubi:placz: .Edyty nie bedzie uaaaaa:placz:

Posted

ayshe napisał(a):
agis to " tak "to bylo z telefonu uwe.jesusicku przyjedz po mnie kobieto kochana

spoko :evil_lol: domyslilam sie :cool3: bede :lol:

Posted

agis napisał(a):
spoko :evil_lol: domyslilam sie :cool3: bede :lol:
boziuuuu ufff.uwe se pojechal z telefonem a ja wpadlam na pomysl ze byc moze otrzymanie "tak"smsem z nieznanego numeru to nie jest zbyt przejrzyste.:roll:

Posted

Eddiii napisał(a):
ja bym bardzo chciala z wami po placu se poganiac zamiast tu tkwic do nie wiem ktorej. nie wiem czy mnie tu jutro nie zastanie :angryy:
biedniatko:razz:

Posted

ayshe napisał(a):
boziuuuu ufff.uwe se pojechal z telefonem a ja wpadlam na pomysl ze byc moze otrzymanie "tak"smsem z nieznanego numeru to nie jest zbyt przejrzyste.:roll:

:loveu::loveu::loveu: