ayshe Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 ja wam dam rewolucje:mad: .czekajta no.:roll: :diabloti: . monisieczka-nie martw sie...jeszcze troche i juz nie bede sie na was wydzierala.wyprowadzam sie do niemiec.:eviltong:
ayshe Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 aaaaa agis gdzies byla dzisiaj jak cie na treningu nie bylo?:mad:
monisieczka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='ayshe']ja wam dam rewolucje:mad: .czekajta no.:roll: :diabloti: . monisieczka-nie martw sie...jeszcze troche i juz nie bede sie na was wydzierala.wyprowadzam sie do niemiec.:eviltong:[/quote] spokojnie, dorwiemy cię i tam :diabloti:
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='monisieczka']spokojnie, dorwiemy cię i tam :diabloti:[/quote]:eviltong: :eviltong: :eviltong: ja wogole nie wiem o sooo choooziiii:cool1: .mam byc mila?chcecie?:diabloti: raz probowalam byc mila i rozplywalam sie nad praca przewodnikow to krzyczeli na mnie zebym sie przymknela:placz: .poprawiam bledy[no wiem ze upierdliwie ]-tyz krzycza.:cool1: .moze byscie sie tak zdecydowali ?:cool3:
Romas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Sorry ,ze przerywam te proby zamachu na Beate :-) ,ale musze sie dokladniej doinformowac gdzie w niedziele.Karczma czyli gdzie ?Bo juz mi troche glupio do p.Glonka dzwonic i molestowac go o wyjasnienie dojazdu.Bede wdzieczna za nadanie kierunku w ktorym mam sie udac jutro :-)
monisieczka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='ayshe']ja wam dam rewolucje:mad: .czekajta no.:roll: :diabloti: . monisieczka-nie martw sie...jeszcze troche i juz nie bede sie na was wydzierala.wyprowadzam sie do niemiec.:eviltong:[/quote] jesli przez 3 tygodnie za nami zaręsknisz i jeszcze nie wyjedziesz na roboty :diabloti: to będziemy :cool3: do dyspozycji. Niestety złamany paluch w łapsku Noraska uniemozliwia zrobienie z niej Szarika:placz: . Chwilowo jest tylko kanapowa Lessi... jak nie urok to sr....
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 powinnas pojechac do tego chodofffcy z boszej laski produkujacego bezpapierowe onki"po policyjnych psach";) i nakopac mu do dooopska:shake: .jak nie urok to przemarsz wojsk i tak na okraglo. zeby wam poprawic nastoj chce wyznac:razz: ze dzisiaj nadepnelam bylam se na sznurowke podczas pracy z chita i wyrylam w pieknym stylu geba w liscie:lol: .a mamusia mi mowila zebym zawiazywala sznurowadelka:cool3: ....no po prostu wtorny mongolizm:evil_lol:
shida Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 az zalowalam ze nie mam aparatu ;) udalo mi sie tylko psem poszczuc ;) hihihihih
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 noooo wlaaasnieeee zostalam zalizana borderem:lol:
Szira/Gosia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Trzeba przyznać że wyglądało to zabawnie:cool3: ale śmiałam sie dopiero jak upewniłam się że nic Ci się nie stało:evil_lol: bo juz myślałam że na ostry dyżur trzeba jechać:razz:
Pyros-Aga Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No dobra ja juz nic nie kumam :hmmmm: . To jutro sladzik gdzie jest? Bo ja dziś sie nie wybrałam bo myślałam ze dziś koło karczmy a jutro pod mostem a wychodzi mi na to że dokładnie na odwrót jest. A jak siem tresserek wykopyrnął o sznuróweczki to ja myślałam że to z wrażenia, jak "pięknie" ćwiczymy. Heh... Trzeba słuchać mamy i wiązać sznurówki, bo to niebezpieczne jest ....
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 aga-no wlasnie dzisiaj byly pod mostem[:cool3: ]a jutro sa kolo karczmy[:cool3: :cool3: ].moim zdanie super to brzmi.:cool1:
shida Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no to byly obiecane kilka dni temu buziaczki od whoo :) ktora kooocha tresera i szkolonko :)))
shida Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='ayshe']noooo wlaaasnieeee zostalam zalizana borderem:lol:[/quote] no to byly obiecane kilka dni temu buziaczki od whoo ktora kooocha :loveu:tresera i szkolonko :cool3:
Romas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 To ja ponawiam pytanie karczma czyli gdzie dokladnie ?Czy jednak musze molestowac p.Glonka .
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 romas ja napisalam.lubelska jak do glonkow i za goraszka po prawo jest reklama karmczma zywiecka bodajze,skrecasz i jestes na parkingu tejze karczmy.zdaje sie ze ciut wczesniej jest na lubelskiej po lewo skret na wiazowna.idziemy do mazowieckiego parku krajobrazowego.spotykamy sie o 13.
Romas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dziekuje ,to widocznie gdzies zgubilam ta odpowiedz w masie maili z planami zamachow na Ciebie :-)
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 byc moze rowniez napisalam malo czytelnie:oops: .od tygodnia biore coraz mocniejsze antybiotyki bo mnie chorobsko grypopodobne jakies zlapalo i nie zamierza odpuscic no i pol przytomna chodze a chodzic trzeba jak ma sie psy.chyba ze nie da rady.ale raczej trza byc tfardym.:roll:
Romas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Wspołczuje i zycze zdrowka ,moze seteczka na rozgrzewke i goraca kapiel cos pomoga .
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 dzieki.seteczka odpada.cierpie na kompletne bleeee do czegos mocniejszego niz piwo.
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 sluchajcie-jutro sa b.wazne tematycznie zajecia z pozorantem.prosze o mobilizacje i przyjazd.jutro rowniez ma byc pieknie na dworku.przygotowalam drukowane wytyczne i bede wymagala zakresu jutrzejszych zajec w tygodniu rowniez tj.w srode.
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 i jeszcze jedno-nosze sie z zamiarem utworzenia poczatkujacej grupy onkow jako ze ta ktora jest dziala naprawde fajnie[za nami zawody w obi,przyszly sezon to ipo,obi 1,zawody pt].oczywiscie ilosc miejsc ograniczona-myslalam tak o 5-6 psiakach.zapraszam do rozpuszczenia wici.jednego juz mamy-to przyszla suczka justyny-rewirowa po vacie.:p .zapraszam wszystkich chetnych do pracy z onkiem.bardzo mi na tym zalezy ze wzgledu na propagowanie sportowego szkolenia onka,aktywnego spedzania z nim czasu itd.:p mysle ze grupa moglaby zaczac prace w marcu.na wiosenke:).wiek psow nieistotny.
Pyros-Aga Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ch....a takie fajowe zajątka ...My też chcielibyśmy być, żeby posłuchać i popatrzeć, żebyśmy jak już będziemy gotowi wrócić nie byli za bardzo w tyle. Bo ostatnio jak byl klinik to ja stałam i kompletnie nie wiedziałam co ze sobą i psem zrobić. Co treser na to? Chociaż z drugiej strony to....hmmm....wyspałabym sie:cool3: ....No ale cuż...:p
ayshe Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Ch....a takie fajowe zajątka ...My też chcielibyśmy być, żeby posłuchać i popatrzeć, żebyśmy jak już będziemy gotowi wrócić nie byli za bardzo w tyle. Co treser na to? Chociaż z drugiej strony to....hmmm....wyspałabym sie:cool3: ....No ale cuż...:p[/quote]co za problem?przychodzisz albo spisz:evil_lol: .
monisieczka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='ayshe']powinnas pojechac do tego chodofffcy z boszej laski produkujacego bezpapierowe onki"po policyjnych psach";) i nakopac mu do dooopska:shake: .jak nie urok to przemarsz wojsk i tak na okraglo. [/quote] jakoś nie widze powiązania złamanej łapy z hodowca no ale cóż... w każdym razie bardzo wszystkim dziękujemy za troskę. mamy przez weta "obiecane" bieganie dopiero za 2 tygodnie najmarniej. Jesli chodzi o grupę poczatkującą na wiosnę to my się zgłaszamy.
Recommended Posts