Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ja wam dam rewolucje:mad: .czekajta no.:roll: :diabloti: .
monisieczka-nie martw sie...jeszcze troche i juz nie bede sie na was wydzierala.wyprowadzam sie do niemiec.:eviltong:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']ja wam dam rewolucje:mad: .czekajta no.:roll: :diabloti: .
monisieczka-nie martw sie...jeszcze troche i juz nie bede sie na was wydzierala.wyprowadzam sie do niemiec.:eviltong:[/quote]
spokojnie, dorwiemy cię i tam :diabloti:

Posted

[quote name='monisieczka']spokojnie, dorwiemy cię i tam :diabloti:[/quote]:eviltong: :eviltong: :eviltong:
ja wogole nie wiem o sooo choooziiii:cool1: .mam byc mila?chcecie?:diabloti: raz probowalam byc mila i rozplywalam sie nad praca przewodnikow to krzyczeli na mnie zebym sie przymknela:placz: .poprawiam bledy[no wiem ze upierdliwie ]-tyz krzycza.:cool1: .moze byscie sie tak zdecydowali ?:cool3:

Posted

Sorry ,ze przerywam te proby zamachu na Beate :-) ,ale musze sie dokladniej doinformowac gdzie w niedziele.Karczma czyli gdzie ?Bo juz mi troche glupio do p.Glonka dzwonic i molestowac go o wyjasnienie dojazdu.Bede wdzieczna za nadanie kierunku w ktorym mam sie udac jutro :-)

Posted

[quote name='ayshe']ja wam dam rewolucje:mad: .czekajta no.:roll: :diabloti: .
monisieczka-nie martw sie...jeszcze troche i juz nie bede sie na was wydzierala.wyprowadzam sie do niemiec.:eviltong:[/quote]
jesli przez 3 tygodnie za nami zaręsknisz i jeszcze nie wyjedziesz na roboty :diabloti: to będziemy :cool3: do dyspozycji. Niestety złamany paluch w łapsku Noraska uniemozliwia zrobienie z niej Szarika:placz: . Chwilowo jest tylko kanapowa Lessi... jak nie urok to sr....

Posted

powinnas pojechac do tego chodofffcy z boszej laski produkujacego bezpapierowe onki"po policyjnych psach";) i nakopac mu do dooopska:shake: .jak nie urok to przemarsz wojsk i tak na okraglo.

zeby wam poprawic nastoj chce wyznac:razz: ze dzisiaj nadepnelam bylam se na sznurowke podczas pracy z chita i wyrylam w pieknym stylu geba w liscie:lol: .a mamusia mi mowila zebym zawiazywala sznurowadelka:cool3: ....no po prostu wtorny mongolizm:evil_lol:

Posted

Trzeba przyznać że wyglądało to zabawnie:cool3: ale śmiałam sie dopiero jak upewniłam się że nic Ci się nie stało:evil_lol: bo juz myślałam że na ostry dyżur trzeba jechać:razz:

Posted

No dobra ja juz nic nie kumam :hmmmm: . To jutro sladzik gdzie jest? Bo ja dziś sie nie wybrałam bo myślałam ze dziś koło karczmy a jutro pod mostem a wychodzi mi na to że dokładnie na odwrót jest.

A jak siem tresserek wykopyrnął o sznuróweczki to ja myślałam że to z wrażenia, jak "pięknie" ćwiczymy. Heh... Trzeba słuchać mamy i wiązać sznurówki, bo to niebezpieczne jest ....

Posted

[quote name='ayshe']noooo wlaaasnieeee zostalam zalizana borderem:lol:[/quote]

no to byly obiecane kilka dni temu buziaczki od whoo ktora kooocha :loveu:tresera i szkolonko :cool3:

Posted

romas ja napisalam.lubelska jak do glonkow i za goraszka po prawo jest reklama karmczma zywiecka bodajze,skrecasz i jestes na parkingu tejze karczmy.zdaje sie ze ciut wczesniej jest na lubelskiej po lewo skret na wiazowna.idziemy do mazowieckiego parku krajobrazowego.spotykamy sie o 13.

Posted

byc moze rowniez napisalam malo czytelnie:oops: .od tygodnia biore coraz mocniejsze antybiotyki bo mnie chorobsko grypopodobne jakies zlapalo i nie zamierza odpuscic no i pol przytomna chodze a chodzic trzeba jak ma sie psy.chyba ze nie da rady.ale raczej trza byc tfardym.:roll:

Posted

sluchajcie-jutro sa b.wazne tematycznie zajecia z pozorantem.prosze o mobilizacje i przyjazd.jutro rowniez ma byc pieknie na dworku.przygotowalam drukowane wytyczne i bede wymagala zakresu jutrzejszych zajec w tygodniu rowniez tj.w srode.

Posted

i jeszcze jedno-nosze sie z zamiarem utworzenia poczatkujacej grupy onkow jako ze ta ktora jest dziala naprawde fajnie[za nami zawody w obi,przyszly sezon to ipo,obi 1,zawody pt].oczywiscie ilosc miejsc ograniczona-myslalam tak o 5-6 psiakach.zapraszam do rozpuszczenia wici.jednego juz mamy-to przyszla suczka justyny-rewirowa po vacie.:p .zapraszam wszystkich chetnych do pracy z onkiem.bardzo mi na tym zalezy ze wzgledu na propagowanie sportowego szkolenia onka,aktywnego spedzania z nim czasu itd.:p
mysle ze grupa moglaby zaczac prace w marcu.na wiosenke:).wiek psow nieistotny.

Posted

Ch....a takie fajowe zajątka ...My też chcielibyśmy być, żeby posłuchać i popatrzeć, żebyśmy jak już będziemy gotowi wrócić nie byli za bardzo w tyle. Bo ostatnio jak byl klinik to ja stałam i kompletnie nie wiedziałam co ze sobą i psem zrobić. Co treser na to? Chociaż z drugiej strony to....hmmm....wyspałabym sie:cool3: ....No ale cuż...:p

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Ch....a takie fajowe zajątka ...My też chcielibyśmy być, żeby posłuchać i popatrzeć, żebyśmy jak już będziemy gotowi wrócić nie byli za bardzo w tyle. Co treser na to? Chociaż z drugiej strony to....hmmm....wyspałabym sie:cool3: ....No ale cuż...:p[/quote]co za problem?przychodzisz albo spisz:evil_lol: .

Posted

[quote name='ayshe']powinnas pojechac do tego chodofffcy z boszej laski produkujacego bezpapierowe onki"po policyjnych psach";) i nakopac mu do dooopska:shake: .jak nie urok to przemarsz wojsk i tak na okraglo.
[/quote]
jakoś nie widze powiązania złamanej łapy z hodowca no ale cóż... w każdym razie bardzo wszystkim dziękujemy za troskę. mamy przez weta "obiecane" bieganie dopiero za 2 tygodnie najmarniej. Jesli chodzi o grupę poczatkującą na wiosnę to my się zgłaszamy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...