Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Przepraszam czy to do nas tresser pije ????:mad: Nie ma sprawy niech tresser poda termin i miejsce ale w WAW a nie w otwocku :crazyeye:.Rano to moze Kabaty??? Niech tresser nie liczy że damy pole nic z tego:evil_lol::diabloti:. Tylko może jako początkujący zaczniemy małymi kroczkami a nie od razu olimpiada:shake:.Nie wiem czy tresser pamięta nasze pierwsze spotkanie ale moje ukochane dziecko raczej nie było pracą na śladzie zainteresowane.:eviltong::angryy:[/quote]ewa-jo-ja do nikogo nie mam o nic pretensji-nie zrozumialam tego posta.zapraszam na slady tez rano w tygodniu bo na polach ani cyplu nie da rady nic ulozyc z wiadomych wzgledow.ok.propozycja chybiona.nie wychylam sie juz.:shake:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szira/Gosia']My chętnie od czasu do czasu rano się przejedziemy:lol: ale pod warunkiem, że ślad juz będzie ułożony:eviltong:[/quote]gosiu-jak wyzej do ewy-jo.przepraszam za propozycje.nie wszyscy moga dojezdzac do glonkow.zaproponowalam wialnowskie albo okolice jez.czerniakowskiego.nie bede was przeciez zmuszac.przepraszam juz sie nie narzucam.:shake:

Posted

[quote name='ayshe']ewa-jo-ja do nikogo nie mam o nic pretensji-nie zrozumialam tego posta.zapraszam na slady tez rano w tygodniu bo na polach ani cyplu nie da rady nic ulozyc z wiadomych wzgledow.ok.propozycja chybiona.nie wychylam sie juz.:shake:[/QUOTE]

Ty żartujesz prawda?????:-( Bo Ewa-Jo wyraźnie się naśmiewała:lol:

Posted

[quote name='ayshe']gosiu-jak wyzej do ewy-jo.przepraszam za propozycje.nie wszyscy moga dojezdzac do glonkow.zaproponowalam wialnowskie albo okolice jez.czerniakowskiego.nie bede was przeciez zmuszac.przepraszam juz sie nie narzucam.:shake:[/QUOTE]

Tym razem też żartujesz?????:razz: ja chętnie od czasu do czasu pojadę. Narazie mamy sie umówić na oglądanie terenów do ewentualnych śladów??:lol:

Posted

[quote name='ayshe']nie odebralam tego tak.:cool1: .w kazdym razie wiem ze czasem moge przesadzac.zrozumialam.nie ma sprawy.:sg168:[/QUOTE]

No i właśnie dlatego nie zawsze ufam komputerom i słowu pisanemu, bo może być źle odebrane:-(

Posted

[quote name='ayshe']gosiu-jak wyzej do ewy-jo.przepraszam za propozycje.nie wszyscy moga dojezdzac do glonkow.zaproponowalam wialnowskie albo okolice jez.czerniakowskiego.nie bede was przeciez zmuszac.przepraszam juz sie nie narzucam.:shake:[/quote]

a co taki humerek kiepsciutki?:calus: dziewczyny zartuja przeciez:lol:
ja to wlasnie sobie gardlo piwskiem plucze bo jak sobie pomysle do czego dzis na szkoleniu zostalam zmuszona...:ekmm: :flaming::grab:

Posted

[quote name='Alix']
ja to wlasnie sobie gardlo piwskiem plucze bo jak sobie pomysle do czego dzis na szkoleniu zostalam zmuszona...:ekmm: :flaming::grab:[/quote]
a nie lepiej demestoskiem? :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']plucie bylo.........zabawne.nie daruje wam i tak.radze cwiczyc w domu:diabloti:[/quote]
bedziem ćwiczyć plucie, niebawem pierwsze czeresnie to z balkonu ja poćwicze bo moja pierdołka umi łapac ino na pluć nie umim. A zwłaszcza rybnymi smakołykami :puppydog::ekmm::ekmm:

Posted

[quote name='ayshe']mysle ze piffko lepsze jest.ale probujcie ,probujcie......bo jutro.........powtoreczka bedzie.:diabloti:[/quote]

matko moja jedyna :placz::placz::placz::placz: nie zdąże kupić na jutro pychotek. tego rybnego g.... nie włoże jeszcze raz do pyska :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='ayshe']ewa-jo-ja do nikogo nie mam o nic pretensji-nie zrozumialam tego posta.zapraszam na slady tez rano w tygodniu bo na polach ani cyplu nie da rady nic ulozyc z wiadomych wzgledow.ok.propozycja chybiona.nie wychylam sie juz.:shake:[/quote]

Beata czy ty naprawde bieżesz wygłupy na poważnie????:crazyeye: Kobito przeca pare razy już zaznaczałam że zawsze żartuje pewnie jak mnie do trumny położą to też bedę sie wygłupiać - mówiłam ten model tak ma. Ślady na pewno są dla mnie i dla Josha trudnym wyzwaniem ale to nie znaczy że nie chce tego robić. Po prostu zakładam że będziemy wolniej to sobie przyswajać niż inni. No i nie da się ukryć że nie mamy autka więc jak WAW to się doczłapiemy a jak dalej to albo z ALix /jak Baroszek pozwoli oczywiście/ albo hihihihi perpedes. Gdybym nie chciała brać udziału w pracach węchowych to bym ci o tym powiedziała. No powiem że mnie zatkałas z tym wzięciem wygłupów na poważnie.:shake:

Posted

[quote name='monisieczka']a nie lepiej demestoskiem? :diabloti:[/quote]

tak .. zabija wszystkie zarazki...na smierc:diabloti: doleje sobie chyba do piwa:placz:

Posted

[quote name='Ewa-Jo'] a jak dalej to albo z ALix /jak Baroszek pozwoli oczywiście/ albo hihihihi perpedes. [/quote]

TO NAS JUż NIE BIERZESZ POD UWAGE?????????????:angryy::angryy::angryy::angryy: Moze sie nam Pabni nie kłaniać :mad::mad:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Beata czy ty naprawde bieżesz wygłupy na poważnie????:crazyeye: Kobito przeca pare razy już zaznaczałam że zawsze żartuje pewnie jak mnie do trumny położą to też bedę sie wygłupiać - mówiłam ten model tak ma. Ślady na pewno są dla mnie i dla Josha trudnym wyzwaniem ale to nie znaczy że nie chce tego robić. Po prostu zakładam że będziemy wolniej to sobie przyswajać niż inni. No i nie da się ukryć że nie mamy autka więc jak WAW to się doczłapiemy a jak dalej to albo z ALix /jak Baroszek pozwoli oczywiście/ albo hihihihi perpedes. Gdybym nie chciała brać udziału w pracach węchowych to bym ci o tym powiedziała. No powiem że mnie zatkałas z tym wzięciem wygłupów na poważnie.:shake:[/quote]nie chce po prostu przeginac.ja mam taka manie wyciagania wszystkich na szkolenia.a slady to juz wogole.pomyslalam tylko ze wygodniej by bylo dla osob majacych czas w tygodniu zeby powolutku sladziki i pewne pierdulki porobic sobie w tygodniu .i tyle.tak potraktowalam to powaznie.:razz:

Posted

[quote name='Alix']
ja to wlasnie sobie gardlo piwskiem plucze bo jak sobie pomysle do czego dzis na szkoleniu zostalam zmuszona...:ekmm: :flaming::grab:[/quote]

Ktoś mnie oświeci co było?? .Nie przyjechaliśmy przez moje kolano ,ale wolałabym wiedzieć co mnie jutro czeka - będę miała całą nocke do przygotowania się psychicznego.

Posted

[quote name='ayshe']nie chce po prostu przeginac.ja mam taka manie wyciagania wszystkich na szkolenia.a slady to juz wogole.pomyslalam tylko ze wygodniej by bylo dla osob majacych czas w tygodniu zeby powolutku sladziki i pewne pierdulki porobic sobie w tygodniu .i tyle.tak potraktowalam to powaznie.:razz:[/quote]

My bardzo chętnie , a co! Jeśli nas chcesz owkorsik. Przypominam , że nie mam radia :cool3:

Posted

[quote name='Alix']tak .. zabija wszystkie zarazki...na smierc:diabloti: doleje sobie chyba do piwa:placz:[/quote]alix zamiast piwa bierz sie za nauke brania nagrodek z ust bo barosz wogole czaczy nie kumal.:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']nie chce po prostu przeginac.ja mam taka manie wyciagania wszystkich na szkolenia.a slady to juz wogole.pomyslalam tylko ze wygodniej by bylo dla osob majacych czas w tygodniu zeby powolutku sladziki i pewne pierdulki porobic sobie w tygodniu .i tyle.tak potraktowalam to powaznie.:razz:[/QUOTE]

No i ja jako osoba początkująca na śladach:eviltong: jestem happy:multi: i chętnie popracuje również w tygodniu:lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Ktoś mnie oświeci co było?? .Nie przyjechaliśmy przez moje kolano ,ale wolałabym wiedzieć co mnie jutro czeka - będę miała całą nocke do przygotowania się psychicznego.[/quote]

:cool3::cool3::cool3::mad::mad::mad: kochanie ty moje jedyne, sama zobaczysz i płakac z nami bedziesz

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Ktoś mnie oświeci co było?? .Nie przyjechaliśmy przez moje kolano ,ale wolałabym wiedzieć co mnie jutro czeka - będę miała całą nocke do przygotowania się psychicznego.[/quote] miala byc praca na pluciu ale ...........grupa no normalnie...........ania z lara pokazala,glonek z bu cwiczyl tak cale zajecia ..............ech.porazka.druga porazka-zwroty na linii.zadanie na noc:branie zarcia z ust i przypomnienie sobie ktora noga jest lewa a ktora prawa.i ktora strona jest lewa a ktora prawa.dzizyz ludzie kochani...:roll: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']branie zarcia z ust i przypomnienie sobie ktora noga jest lewa a ktora prawa.i ktora strona jest lewa a ktora prawa.dzizyz ludzie kochani...:roll: :lol:[/quote]

wyobrażasz sobie minę mojego Pana Mensza jak w nocy memlę w pysku psie żarcie i macham kopytami??? Toż bym frunęła i spiewała kolędy:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']nie chce po prostu przeginac.ja mam taka manie wyciagania wszystkich na szkolenia.a slady to juz wogole.pomyslalam tylko ze wygodniej by bylo dla osob majacych czas w tygodniu zeby powolutku sladziki i pewne pierdulki porobic sobie w tygodniu .i tyle.tak potraktowalam to powaznie.:razz:[/quote]

Zdaje sobie sprawe z twojej mani śladowej -ihihihihi trudno jej nie zauważyć . Jak przyszłam pierwszy raz to dzień dobry nie zdążyłam powiedzieć a już ślad układałam potykając się w śniegu. Beata założyłaś grupe onkową i na początku od razu zapodałaś że psy przejdą /przewodnicy też/ wszystkie możliwe próby pracy nawet z pasieniem owiec -czego mówiąc szczeże sobie nie wyobrażam i na co czekam z wielką niecierpliwością . Wątek nosi nazwe nasze sposoby..... -sama go założyłaś a więc jest to miejsce do odreagowania ,wygłupów i porad oczywiście . A więc nic na poważnie. OKI?????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...