ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 asher napisał(a):Jeśli już, to szósta :modla::evil_lol: :evil_lol: . ewa-jo-jak sytuacja na polach o 6?tlumek czy pustawo?ja moga o 6 mnie tam wsio ryba i tak zwlekam sie codziennie o 3..30 na slady...jak wstane pozniej to chyba nie bede wiedziala co zrobic z tym nadmiarem komfortu:cool1: Quote
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ayshe napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: . ewa-jo-jak sytuacja na polach o 6?tlumek czy pustawo?ja moga o 6 mnie tam wsio ryba i tak zwlekam sie codziennie o 3..30 na slady...jak wstane pozniej to chyba nie bede wiedziala co zrobic z tym nadmiarem komfortu:cool1: Da się wytrzymać pare sztuk się z daleka przewinie i nic więcej.Dama poszczeka z daleka i przejdzie .Przy rostafińskich??? Quote
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Da się wytrzymać pare sztuk się z daleka przewinie i nic więcej.Dama poszczeka z daleka i przejdzie .Przy rostafińskich???pseplasam co to "dama"?:oops: oki to ja bede jutro o 6[tj.ja bede pewno wczesniej,dzieciak od dzisiaj juz pasie loooowieckiiiii z psiuramiiiii:multi: :multi: ].jestem ciekawa jak dlugo wytrzyma:mad: :placz: .oby oby.....bo juz tego piszczenia nad uchem to norrrrmalnie:mad: :roll: .... aaaaa co to jest rostafinskich?ja bede tam gdzie zawsze.nie wiem co to rostafinskich i gdzie toto jest.... Quote
asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja też nei wiem, gdzie Rostafińskich... :lol: Może po prostu umówmy się na środku, przy tym największym jeziorku z nieszczęsnymi fontannami, co? Ayshe, a o jakim pasącym dzieciaku piszesz? :razz: O córze? Quote
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ayshe napisał(a):pseplasam co to "dama"?:oops: oki to ja bede jutro o 6[tj.ja bede pewno wczesniej,dzieciak od dzisiaj juz pasie loooowieckiiiii z psiuramiiiii:multi: :multi: ].jestem ciekawa jak dlugo wytrzyma:mad: :placz: .oby oby.....bo juz tego piszczenia nad uchem to norrrrmalnie:mad: :roll: .... aaaaa co to jest rostafinskich?ja bede tam gdzie zawsze.nie wiem co to rostafinskich i gdzie toto jest.... Dama to Don-ek szczekający i dopadający co się da/psy/.Teresa nad nia nie panuje nie panowałą i pewnie nigdy nie będzie panować względem ataków na psy :evil_lol: Najpierw oddałą ją na 2 miechy do Aski Milewskiej tera chodzi do Cywila drugi semestr. Nie jest problem że dama nie wie Dama wie tylko totalnie olewa Terese przy innych psach -ona świetnie ćwiczy normalnie ale biesi się i atakuje psy.Jest bardzo fajna lubie ją ale pewnie dlatego że Josh nic sobie nie robi z jej napadów. Teresa zamiast skarcić szarpnąć kolcami to ciągnie i tłumaczy że tak nie wolno!!!:lol: :lol: No a Dama robi swoje - olewa tak jak Josh olewał mnie na szkoleniu po 2 miesiącach trzesawki nad sercowcem. Rostafińskich to ta ulica na której kończy się polana:lol: Czyli tam gdzie zawsze.Czy przynieść pani tresser coć na wzmocnienie coby wytrzymała z sercowcem i emerytem i nie zeszłą na zawał????:loveu: :loveu: Quote
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 bogata kobieta jak do cywila chodzi:evil_lol: . no dobra ....:roll: :lol: asher-moja corka z jorgenem i friedrichem pojechala w bieszczady do moich lowiec z psami.psy zostana tam przy owcach do konca pazdziernika.pojechaly babcie alme,fee,cimba i zesna,niekumaty grando i na doczepke tapsi ktora nosi:mad: . Quote
asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Aleee super wakacje, Bieszczady, onki i owce :multi: :multi: :multi: A Cywil, to ta "popolicyjna" szkoła, co się na owczarku reklamowała? Gdzie oni trenują? Poszłabym kiedyś popatrzeć :razz: Ewa-Jo, a ja nadal nie wiem, gdzie sie spotykamy. Dla mnie "tam, gdzie zwykle", to jest przy tych małych bajorkach :lol: Rany, musze dzis iść wqczesnie spać :roll: :evil_lol: Quote
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 asher napisał(a):Aleee super wakacje, Bieszczady, onki i owce :multi: :multi: :multi: A Cywil, to ta "popolicyjna" szkoła, co się na owczarku reklamowała? Gdzie oni trenują? Poszłabym kiedyś popatrzeć :razz: Ewa-Jo, a ja nadal nie wiem, gdzie sie spotykamy. Dla mnie "tam, gdzie zwykle", to jest przy tych małych bajorkach :lol: Rany, musze dzis iść wqczesnie spać :roll: :evil_lol:asher przeca dzisiaj o 20 tyz szkolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .na cyplu.tam gdzie zawsze oznacza lake za tym duuuuzym stawem. trenuja zdaje sie na polach ale ja malo oblatana w te klimaty jezdem:oops: . Quote
Żmija Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Skończyłysmy ciec, możemy się dołączyć jutro rano? Quote
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Żmija napisał(a):Skończyłysmy ciec, możemy się dołączyć jutro rano?:multi: yuppiiii.jasssssne:p Quote
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 asher napisał(a): Ewa-Jo, a ja nadal nie wiem, gdzie sie spotykamy. Dla mnie "tam, gdzie zwykle", to jest przy tych małych bajorkach :lol: Rany, musze dzis iść wqczesnie spać :roll: :evil_lol: Pamiętasz gdzie wszystkie pieski ślicznie warowały na odłożeniu a my padłyśmy na ławeczke przy Merlinie??? No to jak tam będziesz to zobaczysz .Chwila ty byłaś z nami jak podeszłyśmy do Roxy???Jeżeli tak to włąśnie tam gdzie była pani z Roxy. Quote
Alix Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='ayshe']:multi: yuppiiii.jasssssne:p Ayshe Ty sie przez nas wykonczysz:evil_lol: Robilam dzisiaj porzadki w zdjeciach Barosza i znalazlam filmiki :evil_lol: Jak widac charakterek to mial od malego, nawet pilce potrafi nawrzucac:diabloti::loveu: http://www.zippyvideos.com/6950946025676526/barosvideo2_003/ http://www.zippyvideos.com/6582946965676516/barosvideo2_006/ Quote
Alix Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 buuu jest bez dzwieku i sie zacina, beznadziejna ta strona:placz: Quote
monisieczka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Żmija napisał(a):Skończyłysmy ciec, możemy się dołączyć jutro rano? to my tez przyjedziemy !!! Bedziemy rozpraszać jak tylko mozna :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 monisieczka napisał(a):to my tez przyjedziemy !!! Bedziemy rozpraszać jak tylko mozna :diabloti::diabloti::diabloti: fajnie!!!!!!!!hihihi wszystkich poza muchomorkiem -myśle -chybaby zebym się myliła -e pewnie nie:loveu: :loveu: Quote
monisieczka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ewa-Jo napisał(a):fajnie!!!!!!!!hihihi wszystkich poza muchomorkiem -myśle -chybaby zebym się myliła -e pewnie nie:loveu: :loveu: muchomorkowi bedę osobiscie rzucac patysie :diabloti::diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 monisieczka napisał(a):muchomorkowi bedę osobiscie rzucac patysie :diabloti::diabloti: Muchomorek napewno jeszcze bardziej pokocha teściową!!!! Quote
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 ale wy jestescie dziiiiwne:evil_lol: .myslalam ze tylko ja nie mam zycia rodzinnego[pomijajac ze moje zycie rodzinne polega na wydzieraniu sie na mnie mego malzonka na placu szkoleniowym:placz: ] Quote
Alix Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ayshe napisał(a):ale wy jestescie dziiiiwne:evil_lol: .myslalam ze tylko ja nie mam zycia rodzinnego[pomijajac ze moje zycie rodzinne polega na wydzieraniu sie na mnie mego malzonka na placu szkoleniowym:placz: ] ja od jutra juz nie mam zycia rodzinnego:-( wiec jestem usprawiedliwiona, pozostal mi tylko Barosz:diabloti: chyba ze on tez mnie opusci i ucieknie do Glonkow:placz::placz::placz: Quote
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 jestesmy wielka rodzina.my cie nie opuscimy:diabloti: Quote
Alix Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ayshe napisał(a):jestesmy wielka rodzina.my cie nie opuscimy:diabloti: to sie okaze:diabloti: jak Barosz mnie opusci to i Wy sie wypniecie:eviltong::diabloti: ide sie upic:placz: Quote
asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Alix napisał(a):to sie okaze:diabloti: jak Barosz mnie opusci to i Wy sie wypniecie:eviltong::diabloti: ide sie upic:placz:Hahaha, nooo, pewna logika w tym jest :diabloti: A tak btw, to niezłe ciacho z tego twojego Victora, Alix :cool3: Ale ja nie o tym, to co? Serio jutro o 6 rano? :crazyeye: Quote
Ewa-Jo Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Alix napisał(a):ja od jutra juz nie mam zycia rodzinnego:-( wiec jestem usprawiedliwiona, pozostal mi tylko Barosz:diabloti: chyba ze on tez mnie opusci i ucieknie do Glonkow:placz::placz::placz: Sorki a BAroszek to nie rodzina???? Przeca to ukochany synuś chyba nie???:eviltong: Quote
ayshe Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 asher napisał(a):Hahaha, nooo, pewna logika w tym jest :diabloti: A tak btw, to niezłe ciacho z tego twojego Victora, Alix :cool3: Ale ja nie o tym, to co? Serio jutro o 6 rano? :crazyeye:eeee tam ja tam wole niebieskookich blondynow ktorzy szwargola po niemiecku :roll: :lol: . TAK DZISIAJ O 6.a nie mnie denerwowac na temacie o donkach z samego rana. najlepsza to jest rozmowa z uwe na temat donkow.hehe.dobrze ze nie umie po polsku.jeszcze by cos napisal i wtedy zrobilby sie dym na dgm:cool1: .ja to delikatna do was jestem dosc:roll: . Quote
Recommended Posts