Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Jeśli już, to szósta :modla:
:evil_lol: :evil_lol: .
ewa-jo-jak sytuacja na polach o 6?tlumek czy pustawo?ja moga o 6 mnie tam wsio ryba i tak zwlekam sie codziennie o 3..30 na slady...jak wstane pozniej to chyba nie bede wiedziala co zrobic z tym nadmiarem komfortu:cool1:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: .
ewa-jo-jak sytuacja na polach o 6?tlumek czy pustawo?ja moga o 6 mnie tam wsio ryba i tak zwlekam sie codziennie o 3..30 na slady...jak wstane pozniej to chyba nie bede wiedziala co zrobic z tym nadmiarem komfortu:cool1:

Da się wytrzymać pare sztuk się z daleka przewinie i nic więcej.Dama poszczeka z daleka i przejdzie .Przy rostafińskich???

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Da się wytrzymać pare sztuk się z daleka przewinie i nic więcej.Dama poszczeka z daleka i przejdzie .Przy rostafińskich???
pseplasam co to "dama"?:oops:
oki to ja bede jutro o 6[tj.ja bede pewno wczesniej,dzieciak od dzisiaj juz pasie loooowieckiiiii z psiuramiiiii:multi: :multi: ].jestem ciekawa jak dlugo wytrzyma:mad: :placz: .oby oby.....bo juz tego piszczenia nad uchem to norrrrmalnie:mad: :roll: ....
aaaaa co to jest rostafinskich?ja bede tam gdzie zawsze.nie wiem co to rostafinskich i gdzie toto jest....

Posted

Ja też nei wiem, gdzie Rostafińskich... :lol: Może po prostu umówmy się na środku, przy tym największym jeziorku z nieszczęsnymi fontannami, co?

Ayshe, a o jakim pasącym dzieciaku piszesz? :razz: O córze?

Posted

ayshe napisał(a):
pseplasam co to "dama"?:oops:
oki to ja bede jutro o 6[tj.ja bede pewno wczesniej,dzieciak od dzisiaj juz pasie loooowieckiiiii z psiuramiiiii:multi: :multi: ].jestem ciekawa jak dlugo wytrzyma:mad: :placz: .oby oby.....bo juz tego piszczenia nad uchem to norrrrmalnie:mad: :roll: ....
aaaaa co to jest rostafinskich?ja bede tam gdzie zawsze.nie wiem co to rostafinskich i gdzie toto jest....

Dama to Don-ek szczekający i dopadający co się da/psy/.Teresa nad nia nie panuje nie panowałą i pewnie nigdy nie będzie panować względem ataków na psy :evil_lol: Najpierw oddałą ją na 2 miechy do Aski Milewskiej tera chodzi do Cywila drugi semestr. Nie jest problem że dama nie wie Dama wie tylko totalnie olewa Terese przy innych psach -ona świetnie ćwiczy normalnie ale biesi się i atakuje psy.Jest bardzo fajna lubie ją ale pewnie dlatego że Josh nic sobie nie robi z jej napadów. Teresa zamiast skarcić szarpnąć kolcami to ciągnie i tłumaczy że tak nie wolno!!!:lol: :lol: No a Dama robi swoje - olewa tak jak Josh olewał mnie na szkoleniu po 2 miesiącach trzesawki nad sercowcem. Rostafińskich to ta ulica na której kończy się polana:lol: Czyli tam gdzie zawsze.Czy przynieść pani tresser coć na wzmocnienie coby wytrzymała z sercowcem i emerytem i nie zeszłą na zawał????:loveu: :loveu:

Posted

bogata kobieta jak do cywila chodzi:evil_lol: .
no dobra ....:roll: :lol:
asher-moja corka z jorgenem i friedrichem pojechala w bieszczady do moich lowiec z psami.psy zostana tam przy owcach do konca pazdziernika.pojechaly babcie alme,fee,cimba i zesna,niekumaty grando i na doczepke tapsi ktora nosi:mad: .

Posted

Aleee super wakacje, Bieszczady, onki i owce :multi: :multi: :multi:
A Cywil, to ta "popolicyjna" szkoła, co się na owczarku reklamowała? Gdzie oni trenują? Poszłabym kiedyś popatrzeć :razz:

Ewa-Jo, a ja nadal nie wiem, gdzie sie spotykamy. Dla mnie "tam, gdzie zwykle", to jest przy tych małych bajorkach :lol: Rany, musze dzis iść wqczesnie spać :roll: :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Aleee super wakacje, Bieszczady, onki i owce :multi: :multi: :multi:
A Cywil, to ta "popolicyjna" szkoła, co się na owczarku reklamowała? Gdzie oni trenują? Poszłabym kiedyś popatrzeć :razz:

Ewa-Jo, a ja nadal nie wiem, gdzie sie spotykamy. Dla mnie "tam, gdzie zwykle", to jest przy tych małych bajorkach :lol: Rany, musze dzis iść wqczesnie spać :roll: :evil_lol:
asher przeca dzisiaj o 20 tyz szkolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .na cyplu.tam gdzie zawsze oznacza lake za tym duuuuzym stawem.
trenuja zdaje sie na polach ale ja malo oblatana w te klimaty jezdem:oops: .

Posted

asher napisał(a):

Pamiętasz gdzie wszystkie pieski ślicznie warowały na odłożeniu a my padłyśmy na ławeczke przy Merlinie??? No to jak tam będziesz to zobaczysz .Chwila ty byłaś z nami jak podeszłyśmy do Roxy???Jeżeli tak to włąśnie tam gdzie była pani z Roxy.

Posted

monisieczka napisał(a):
to my tez przyjedziemy !!! Bedziemy rozpraszać jak tylko mozna :diabloti::diabloti::diabloti:

fajnie!!!!!!!!hihihi wszystkich poza muchomorkiem -myśle -chybaby zebym się myliła -e pewnie nie:loveu: :loveu:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
fajnie!!!!!!!!hihihi wszystkich poza muchomorkiem -myśle -chybaby zebym się myliła -e pewnie nie:loveu: :loveu:

muchomorkowi bedę osobiscie rzucac patysie :diabloti::diabloti:

Posted

ale wy jestescie dziiiiwne:evil_lol: .myslalam ze tylko ja nie mam zycia rodzinnego[pomijajac ze moje zycie rodzinne polega na wydzieraniu sie na mnie mego malzonka na placu szkoleniowym:placz: ]

Posted

ayshe napisał(a):
ale wy jestescie dziiiiwne:evil_lol: .myslalam ze tylko ja nie mam zycia rodzinnego[pomijajac ze moje zycie rodzinne polega na wydzieraniu sie na mnie mego malzonka na placu szkoleniowym:placz: ]

ja od jutra juz nie mam zycia rodzinnego:-( wiec jestem usprawiedliwiona, pozostal mi tylko Barosz:diabloti: chyba ze on tez mnie opusci i ucieknie do Glonkow:placz::placz::placz:

Posted

ayshe napisał(a):
jestesmy wielka rodzina.my cie nie opuscimy:diabloti:

to sie okaze:diabloti: jak Barosz mnie opusci to i Wy sie wypniecie:eviltong::diabloti: ide sie upic:placz:

Posted

Alix napisał(a):
to sie okaze:diabloti: jak Barosz mnie opusci to i Wy sie wypniecie:eviltong::diabloti: ide sie upic:placz:
Hahaha, nooo, pewna logika w tym jest :diabloti:

A tak btw, to niezłe ciacho z tego twojego Victora, Alix :cool3:

Ale ja nie o tym, to co? Serio jutro o 6 rano? :crazyeye:

Posted

Alix napisał(a):
ja od jutra juz nie mam zycia rodzinnego:-( wiec jestem usprawiedliwiona, pozostal mi tylko Barosz:diabloti: chyba ze on tez mnie opusci i ucieknie do Glonkow:placz::placz::placz:

Sorki a BAroszek to nie rodzina???? Przeca to ukochany synuś chyba nie???:eviltong:

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, nooo, pewna logika w tym jest :diabloti:

A tak btw, to niezłe ciacho z tego twojego Victora, Alix :cool3:

Ale ja nie o tym, to co? Serio jutro o 6 rano? :crazyeye:
eeee tam ja tam wole niebieskookich blondynow ktorzy szwargola po niemiecku :roll: :lol: .
TAK DZISIAJ O 6.a nie mnie denerwowac na temacie o donkach z samego rana.
najlepsza to jest rozmowa z uwe na temat donkow.hehe.dobrze ze nie umie po polsku.jeszcze by cos napisal i wtedy zrobilby sie dym na dgm:cool1: .ja to delikatna do was jestem dosc:roll: .