ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 a mnie wywialo we wszystkie kierunki i na odwrot:roll: .boszsz zeby caly dzien tak pizdzilo to juz naprawde lekka przesada:cool1: Quote
saJo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 o wywianiu nic nie wspomne :shake: czy wspominalam, ze mam piasek na placu ?? :roll: Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 saJo napisał(a):o wywianiu nic nie wspomne :shake: czy wspominalam, ze mam piasek na placu ?? :roll:a my mielismy na polach:placz: ....peeling na zamowienie a tyle mikro i makro elementow to juz dawno nie spozylam:evil_lol: Quote
agis Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ayshe napisał(a):a my mielismy na polach:placz: ....peeling na zamowienie a tyle mikro i makro elementow to juz dawno nie spozylam:evil_lol: znaczy sie wrociliscie calo i zdrowo i nikt Was z widlami nie ganial :evil_lol: Czy ja mam jutro podjechac po Ciebie? Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 tak.jutro masz po mnie przyjechac. nooo nie wlazilismy na pola tych od widlow:evil_lol: Quote
agis Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ayshe napisał(a):tak.jutro masz po mnie przyjechac. Oki, to podjade :cool1: Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 we wtorek i czwartek zajecia dla poczatkow sa na polach o 18.i tez tam reszte na 19 zapraszam. po sladach padlam a za godzine jedziemy na cwiczak popracowac z pozorantem:placz: .rrrany....najchetneij leglabym na wyro:roll: Quote
BeataG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ayshe napisał(a):we wtorek i czwartek zajecia dla poczatkow sa na polach o 18.i tez tam reszte na 19 zapraszam. To już na stałe tak? Quote
shida Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='ayshe']we wtorek i czwartek zajecia dla poczatkow sa na polach o 18.i tez tam reszte na 19 zapraszam miej we wtorek wlaczona komorke pod lapka jakbym trafic nie mogla dobrze:cool3: ??? plizz :loveu: po sladach padlam a za godzine jedziemy na cwiczak popracowac z pozorantem:placz: .rrrany....najchetneij leglabym na wyro:roll: jakto fajnei miec w takich momentach bordera :eviltong: ja wlasnie sobie leglam wygodniutko bo mi piesek padl i spi i tak do jutra bedzie ;) bo woda plus 3 sladziki to jak na bordera duzo - nawet zjesc nie chciala... a na mnei oczywiscie rodzinka napadla ze ona taka chuuuuda :cool1: hm a moze ktos ma patent na podtuczenie bordera ktory stwierdzil ze musi trzymac linie i je tylko tyle ile chce robiac co jakis czas dzien przerwy kiedy prawie wcale nie je... niezaleznei od karmy ! tylko jak zaczyna nowa to sie dorywa by zjesc wiecej :) ale nie bede przeciez co 3-5 dni zmieniala karmy :mad: Quote
Pyros-Aga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 shida napisał(a): hm a moze ktos ma patent na podtuczenie bordera ktory stwierdzil ze musi trzymac linie i je tylko tyle ile chce robiac co jakis czas dzien przerwy kiedy prawie wcale nie je... niezaleznei od karmy ! tylko jak zaczyna nowa to sie dorywa by zjesc wiecej :) ale nie bede przeciez co 3-5 dni zmieniala karmy :mad: Pyros robi tak samo. Patentu nie ma. Skoro tak robi to znaczy ze jej z tym dobrze. Ciesz się ze nie musisz zabierać miski psu, który ma minę " o boshe a ja taka głodna :-( " Muszę się przyznać ze po chorobie w grudniu, jak klusek schudł 3 kilo to przez kilka dnia dawałam mu pół puszki hi-calorie ( hills lub eukanuba - nie pamiętam) Przytył do swojej wagi w tydzień. I teraz trzyma 31,5. Trzeba przejść nad tym do porządku dziennego, ze czasem jest strajk głodowy :roll: Skoro tak chce to ok- jej sprawa. Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='ayshe']we wtorek i czwartek zajecia dla poczatkow sa na polach o 18.i tez tam reszte na 19 zapraszam. HIP HIP HURRA!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 BeataG napisał(a):To już na stałe tak? poniewaz wiem ze na razie cie nei bedzie na ipo to tymczasem tak.potem przesune zajecia ipo na 19.30 zebym zdarzyla z pol-po prostu obiecalam tam zajecia wieczorkiem i musze sie wywiazac. Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Ewa-Jo']HIP HIP HURRA!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:asiu-przeciez obiecalam:evil_lol: Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Pyros robi tak samo. Patentu nie ma. Skoro tak robi to znaczy ze jej z tym dobrze. Ciesz się ze nie musisz zabierać miski psu, który ma minę " o boshe a ja taka głodna :-( " Muszę się przyznać ze po chorobie w grudniu, jak klusek schudł 3 kilo to przez kilka dnia dawałam mu pół puszki hi-calorie ( hills lub eukanuba - nie pamiętam) Przytył do swojej wagi w tydzień. I teraz trzyma 31,5. Trzeba przejść nad tym do porządku dziennego, ze czasem jest strajk głodowy :roll: Skoro tak chce to ok- jej sprawa. a gruby surykat schudl dwa kilo:crazyeye: .wazy 21 kg.miesnie ma jak maratonczyk,full energii,ciesze sie znaczy sie....wyschla mi panienka a trudno bylo:roll: . acana sport extreme-jest oki.fajnie mi zjadaja.:p Quote
BeataG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ayshe napisał(a):poniewaz wiem ze na razie cie nei bedzie na ipo to tymczasem tak.potem przesune zajecia ipo na 19.30 zebym zdarzyla z pol-po prostu obiecalam tam zajecia wieczorkiem i musze sie wywiazac. Ja nie wiem, czy u nas nie skończy się na tym, że będziemy musieli mieć obronę indywidualnie :-( - jeśli będziesz mogła oczywiście. Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 BeataG napisał(a):Ja nie wiem, czy u nas nie skończy się na tym, że będziemy musieli mieć obronę indywidualnie :-( - jeśli będziesz mogła oczywiście.mogla bym zawsze- co za problem. Quote
shida Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Pyros robi tak samo. Patentu nie ma. Skoro tak robi to znaczy ze jej z tym dobrze. Ciesz się ze nie musisz zabierać miski psu, który ma minę " o boshe a ja taka głodna :-( " alez oczywiscie ze mam - maxia ;) nie wazne ile ostanie on i tak zawsze jest glodny :( a musi trzymac linie ze wzgleduna lape.... wiec zebractwo doskonale robi ;) Quote
shida Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 czyli acana fajna ? hmm bo chyba tansza sporo od orijena.... nie ? musze psozukac tanszje karmy bo jak skonczylo mi sie z hurtownia tona orijena nie bedzie mnie stac :( Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 zdaje sie ze asia ma wejscia przez kogos do hurtowni?:cool3: jak dla mnie acana extreme-ok.tylko pamietajcie ze ja nie mam psow z alergiami,problemami z przyswajalnoscia itd.wole to podkreslic bo napisze ze karma ok.ktos da a potem:pies mi sie tez drapal:roll: . Quote
shida Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 nie no luzik :) wiadomo ze kazdy pies inaczej reaguje ;) ale orijenik sie sprawdzil - wysusza psa az za bardzo ;))) ogolnie tez mi sie bardzo podoba... tylko te ceny... heh... no i czasme zmienic by sie przydalo :) a wlasnie moze moglabym odkupic od ciebie miarke tej acany? w celachprzetestowania na whoo;) bo niestety z tego co widzialam nie ma jej w malych oapkowaniach tylko po te nascie kg ;) Quote
ayshe Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 shida-no po acanie chita mi ani na krok nie sflaczala.w sumie to extreme ma jedna podstawowa roznice od orjiena-ma owies.o shado nei piesz bo wiadomo ze on nie jest reprezentatywny zwlaszcza ze on je kazda taka karme pol na pol z trovetem rid ktory sobie bardzo chwale. Quote
saJo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 shida extrem jest tylko w workah 20 kg. Tez bardzo chwale ta karme. Gnojka to az musze odchudzic :crazyeye: chociaz dostaje najmniejsza dawke, jaka dostawal od kiedy jest u mnie. Wazy 26,5 kg, grubas jeden, niedlugo sie turlac zacznie. No ale oddpuszcze sobie juz do 1-go maja, na wystawach lubia takie mocniejsze samce. Kumpeli tervurenka tez fajnie, ale najlepiej widac pozytywy tej karmy na jej suczce qndelku, ktora zwykle biegala swnskim galopem na torze, a po extreme dostala dospidowania, pomimo ze dostaje 5 chrupek dziennie bo sie odchudza :evil_lol: nastepny worek chce sprobowac bewi, ale wiem, ze do extrem bede regularnie wracac. Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 shida napisał(a):czyli acana fajna ? hmm bo chyba tansza sporo od orijena.... nie ? musze psozukac tanszje karmy bo jak skonczylo mi sie z hurtownia tona orijena nie bedzie mnie stac :( a dlaczego ci sie skończyło z hurtownią?. Ja czasem i na krzywy ryj tam właziłam ,witałam sie grzecznie udawałam stała klijentke rzucałam nazwą sklepu kumpeli i dokonywałam zakupow /na zasadzie uda sie to dobrze jak nie to niestety bedzie głupio ,ale jak na razie tfu tfu odpukać zawsze sie udawało z tym ze te zakupy to robiłam zawsze na piętrze ,karme kupowałam dopiero pierwszy raz no i tym razem byłam z właścicielką sklepu/.Jakby co to wszystko teoretycznie da sie załatwić poza odczepieniem muchomorka od patyczków. Quote
Pyros-Aga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ayshe napisał(a):ztylko pamietajcie ze ja nie mam psow z alergiami,problemami z przyswajalnoscia itd.wole to podkreslic bo napisze ze karma ok.ktos da a potem:pies mi sie tez drapal:roll: . Że niby Tika, co??? :mad: :mad: ( żarcik, ofkorss :loveu: ) Jej kochana właścicielka nie zauważyła ze pies ma alergie przez 3,5 roku. Skąd ja mogłam przypuszczać?? :evil_lol: Dla Pyrosa się nad nią zastanawiałam :roll: Tikunia lubi gryzak :multi: Jestem z niej strasznie dumna i przyznam się teraz że przez pierwsze 2 tygodnie miałam wątpliwości i zastanawiałam się czy nie zrezygnować :oops: Wstyd... Paskudna jestem :shake: Ale teraz jak zaczęła się bawić zabawkami to już nigdy z niej nie zrezygnuję :loveu: Tym bardziej ze wiem teraz juz jakie problemy zdrowotne ma i w ogóle ją znam :loveu: Quote
Pyros-Aga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A propos odchudzania to Tinia ważyła ponad 30 kilo jak do nas przyszła, a teraz 25 ( miesiąc ) Jestem z niej dumna. Dziewczynka ślicznie wygląda :loveu: ( a co- pozachwycam się swoim psem- w końcu po to jestem na forum :diabloti: ) Quote
Recommended Posts