Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saJo napisał(a):
o wywianiu nic nie wspomne :shake: czy wspominalam, ze mam piasek na placu ?? :roll:
a my mielismy na polach:placz: ....peeling na zamowienie a tyle mikro i makro elementow to juz dawno nie spozylam:evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
a my mielismy na polach:placz: ....peeling na zamowienie a tyle mikro i makro elementow to juz dawno nie spozylam:evil_lol:

znaczy sie wrociliscie calo i zdrowo i nikt Was z widlami nie ganial :evil_lol:

Czy ja mam jutro podjechac po Ciebie?

Posted

we wtorek i czwartek zajecia dla poczatkow sa na polach o 18.i tez tam reszte na 19 zapraszam.
po sladach padlam a za godzine jedziemy na cwiczak popracowac z pozorantem:placz: .rrrany....najchetneij leglabym na wyro:roll:

Posted

[quote name='ayshe']we wtorek i czwartek zajecia dla poczatkow sa na polach o 18.i tez tam reszte na 19 zapraszam

miej we wtorek wlaczona komorke pod lapka jakbym trafic nie mogla dobrze:cool3: ??? plizz :loveu:

po sladach padlam a za godzine jedziemy na cwiczak popracowac z pozorantem:placz: .rrrany....najchetneij leglabym na wyro:roll:

jakto fajnei miec w takich momentach bordera :eviltong: ja wlasnie sobie leglam wygodniutko bo mi piesek padl i spi i tak do jutra bedzie ;) bo woda plus 3 sladziki to jak na bordera duzo - nawet zjesc nie chciala... a na mnei oczywiscie rodzinka napadla ze ona taka chuuuuda :cool1:

hm a moze ktos ma patent na podtuczenie bordera ktory stwierdzil ze musi trzymac linie i je tylko tyle ile chce robiac co jakis czas dzien przerwy kiedy prawie wcale nie je... niezaleznei od karmy ! tylko jak zaczyna nowa to sie dorywa by zjesc wiecej :) ale nie bede przeciez co 3-5 dni zmieniala karmy :mad:

Posted

shida napisał(a):

hm a moze ktos ma patent na podtuczenie bordera ktory stwierdzil ze musi trzymac linie i je tylko tyle ile chce robiac co jakis czas dzien przerwy kiedy prawie wcale nie je... niezaleznei od karmy ! tylko jak zaczyna nowa to sie dorywa by zjesc wiecej :) ale nie bede przeciez co 3-5 dni zmieniala karmy :mad:

Pyros robi tak samo. Patentu nie ma. Skoro tak robi to znaczy ze jej z tym dobrze. Ciesz się ze nie musisz zabierać miski psu, który ma minę " o boshe a ja taka głodna :-( " Muszę się przyznać ze po chorobie w grudniu, jak klusek schudł 3 kilo to przez kilka dnia dawałam mu pół puszki hi-calorie ( hills lub eukanuba - nie pamiętam) Przytył do swojej wagi w tydzień. I teraz trzyma 31,5. Trzeba przejść nad tym do porządku dziennego, ze czasem jest strajk głodowy :roll: Skoro tak chce to ok- jej sprawa.

Posted

[quote name='ayshe']we wtorek i czwartek zajecia dla poczatkow sa na polach o 18.i tez tam reszte na 19 zapraszam.

HIP HIP HURRA!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

BeataG napisał(a):
To już na stałe tak?

poniewaz wiem ze na razie cie nei bedzie na ipo to tymczasem tak.potem przesune zajecia ipo na 19.30 zebym zdarzyla z pol-po prostu obiecalam tam zajecia wieczorkiem i musze sie wywiazac.

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Pyros robi tak samo. Patentu nie ma. Skoro tak robi to znaczy ze jej z tym dobrze. Ciesz się ze nie musisz zabierać miski psu, który ma minę " o boshe a ja taka głodna :-( " Muszę się przyznać ze po chorobie w grudniu, jak klusek schudł 3 kilo to przez kilka dnia dawałam mu pół puszki hi-calorie ( hills lub eukanuba - nie pamiętam) Przytył do swojej wagi w tydzień. I teraz trzyma 31,5. Trzeba przejść nad tym do porządku dziennego, ze czasem jest strajk głodowy :roll: Skoro tak chce to ok- jej sprawa.

a gruby surykat schudl dwa kilo:crazyeye: .wazy 21 kg.miesnie ma jak maratonczyk,full energii,ciesze sie znaczy sie....wyschla mi panienka a trudno bylo:roll: .
acana sport extreme-jest oki.fajnie mi zjadaja.:p

Posted

ayshe napisał(a):
poniewaz wiem ze na razie cie nei bedzie na ipo to tymczasem tak.potem przesune zajecia ipo na 19.30 zebym zdarzyla z pol-po prostu obiecalam tam zajecia wieczorkiem i musze sie wywiazac.

Ja nie wiem, czy u nas nie skończy się na tym, że będziemy musieli mieć obronę indywidualnie :-( - jeśli będziesz mogła oczywiście.

Posted

BeataG napisał(a):
Ja nie wiem, czy u nas nie skończy się na tym, że będziemy musieli mieć obronę indywidualnie :-( - jeśli będziesz mogła oczywiście.
mogla bym zawsze- co za problem.

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Pyros robi tak samo. Patentu nie ma. Skoro tak robi to znaczy ze jej z tym dobrze. Ciesz się ze nie musisz zabierać miski psu, który ma minę " o boshe a ja taka głodna :-( "

alez oczywiscie ze mam - maxia ;) nie wazne ile ostanie on i tak zawsze jest glodny :( a musi trzymac linie ze wzgleduna lape.... wiec zebractwo doskonale robi ;)

Posted

czyli acana fajna ? hmm bo chyba tansza sporo od orijena.... nie ? musze psozukac tanszje karmy bo jak skonczylo mi sie z hurtownia tona orijena nie bedzie mnie stac :(

Posted

zdaje sie ze asia ma wejscia przez kogos do hurtowni?:cool3: jak dla mnie acana extreme-ok.tylko pamietajcie ze ja nie mam psow z alergiami,problemami z przyswajalnoscia itd.wole to podkreslic bo napisze ze karma ok.ktos da a potem:pies mi sie tez drapal:roll: .

Posted

nie no luzik :) wiadomo ze kazdy pies inaczej reaguje ;) ale orijenik sie sprawdzil - wysusza psa az za bardzo ;))) ogolnie tez mi sie bardzo podoba... tylko te ceny... heh... no i czasme zmienic by sie przydalo :) a wlasnie moze moglabym odkupic od ciebie miarke tej acany? w celachprzetestowania na whoo;) bo niestety z tego co widzialam nie ma jej w malych oapkowaniach tylko po te nascie kg ;)

Posted

shida-no po acanie chita mi ani na krok nie sflaczala.w sumie to extreme ma jedna podstawowa roznice od orjiena-ma owies.o shado nei piesz bo wiadomo ze on nie jest reprezentatywny zwlaszcza ze on je kazda taka karme pol na pol z trovetem rid ktory sobie bardzo chwale.

Posted

shida
extrem jest tylko w workah 20 kg. Tez bardzo chwale ta karme. Gnojka to az musze odchudzic :crazyeye: chociaz dostaje najmniejsza dawke, jaka dostawal od kiedy jest u mnie. Wazy 26,5 kg, grubas jeden, niedlugo sie turlac zacznie. No ale oddpuszcze sobie juz do 1-go maja, na wystawach lubia takie mocniejsze samce. Kumpeli tervurenka tez fajnie, ale najlepiej widac pozytywy tej karmy na jej suczce qndelku, ktora zwykle biegala swnskim galopem na torze, a po extreme dostala dospidowania, pomimo ze dostaje 5 chrupek dziennie bo sie odchudza :evil_lol: nastepny worek chce sprobowac bewi, ale wiem, ze do extrem bede regularnie wracac.

Posted

shida napisał(a):
czyli acana fajna ? hmm bo chyba tansza sporo od orijena.... nie ? musze psozukac tanszje karmy bo jak skonczylo mi sie z hurtownia tona orijena nie bedzie mnie stac :(

a dlaczego ci sie skończyło z hurtownią?. Ja czasem i na krzywy ryj tam właziłam ,witałam sie grzecznie udawałam stała klijentke rzucałam nazwą sklepu kumpeli i dokonywałam zakupow /na zasadzie uda sie to dobrze jak nie to niestety bedzie głupio ,ale jak na razie tfu tfu odpukać zawsze sie udawało z tym ze te zakupy to robiłam zawsze na piętrze ,karme kupowałam dopiero pierwszy raz no i tym razem byłam z właścicielką sklepu/.Jakby co to wszystko teoretycznie da sie załatwić poza odczepieniem muchomorka od patyczków.

Posted

ayshe napisał(a):
ztylko pamietajcie ze ja nie mam psow z alergiami,problemami z przyswajalnoscia itd.wole to podkreslic bo napisze ze karma ok.ktos da a potem:pies mi sie tez drapal:roll: .

Że niby Tika, co??? :mad: :mad: ( żarcik, ofkorss :loveu: ) Jej kochana właścicielka nie zauważyła ze pies ma alergie przez 3,5 roku. Skąd ja mogłam przypuszczać?? :evil_lol:
Dla Pyrosa się nad nią zastanawiałam :roll:
Tikunia lubi gryzak :multi: Jestem z niej strasznie dumna i przyznam się teraz że przez pierwsze 2 tygodnie miałam wątpliwości i zastanawiałam się czy nie zrezygnować :oops: Wstyd... Paskudna jestem :shake: Ale teraz jak zaczęła się bawić zabawkami to już nigdy z niej nie zrezygnuję :loveu: Tym bardziej ze wiem teraz juz jakie problemy zdrowotne ma i w ogóle ją znam :loveu:

Posted

A propos odchudzania to Tinia ważyła ponad 30 kilo jak do nas przyszła, a teraz 25 ( miesiąc ) Jestem z niej dumna. Dziewczynka ślicznie wygląda :loveu: ( a co- pozachwycam się swoim psem- w końcu po to jestem na forum :diabloti: )