BeataG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ayshe napisał(a):a uwe i jego obecnosc to jest raczej denerwujaca...lazi i sie czepia. A to jest dokładnie taki, jak był mój tato. :cool3: Będzie dobrze! :loveu: Quote
Ewa-Jo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ayshe napisał(a):Raclawicka.bedziesz miala sklep przed nosem:roll: :evil_lol: Racławicka -pod nosem ,nie zartuj to pare przystankow ode mnie ,a ja myslałam ze naprawde pod nosem. No to Lara bedziesz miala troszku konkurencji ale na standardy ,a nie na szkoleniowki.Niedaleko sa na obu bazarkach sklepy i Lidka ma przy radiu. Quote
Ewa-Jo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ayshe napisał(a):sprawa rekawa zostala rozwiazana:eviltong: .a nawet nie mysl ze zostaniecie na miekkim-nooo nooormalnie:mad: .josh ladnie lapie twardy i nie marudz.tylko musze ci lopatologie pracy PO puszczeniu rekawa przez pozoranta wytlumaczyc bo nic nie kumasz.druga-monisieczka.tez cos robi a nie wie co.musze wam chyba w punktach to napisac.:roll: :evil_lol: ty ciagle zapominasz ze ja robilam z Josterem w 83roku PO1 gdzie jak pies szedł na rękaw to szedł nikt sie nie cackał i tylko trzeba było nauczyć psa puszczania. Potem był egzamin i koniec. Nigdy -duzymi literami NIGDY pozorant nie oddał Josiowi rękawa. Sean u Aski M. był w sumie 3 razy bo mi transport na szkolenie do Zalesia sie wykruszył i tez szedł bez problemu na rękaw wiec tylko go zdejmowałam z pozoranta -ale byłam młodsza o parenaście latek ,szczuplejsza o xxkg i z lepsza kondychą wiec problemu nie było. A Joshua to juz tłuczek -byczek Fernando ,tylko nie kwiatki mu w głowie a patyczki. No i szkolenie nie na odwal sie tylko jakieś takie wymyślne -o ambitne -a u nas tej ambicji to wiesz -jak na lekarstwo.:eviltong: :diabloti: Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 boszsz to byly najbardziej hardcorowe slady ostatnio...pola,pizdzilo jak w kieleckim na dworcu i cala jestem pokryta[znaczy sie bylam bo sie umylam:roll: ]kurzem i pylem.juz niemowie o drodze TAM i drodze SPOWROTEM.:diabloti: .aaa no ieddiii ma swistaka w domu ktory mnie przesladowal:roll: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mnie tam się podobało:multi: peeling twarzy miałam:evil_lol: i nosa:razz: od środka:eviltong: Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 no gdzie bysmy mialy peeling nosa dowewnetrzny:roll: :evil_lol: ...tylko dzisiaj na polach:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A ja wróciłam zmęczona do domu:placz: a tu obiadu nie ma:placz: tzn robi się:placz: a ja z głodu zaraz umrę:razz: oj siostra się nie postarała:mad: chyba ją :mad: Quote
monisieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Lara napisał(a):Ok Beata, masz zaklepany znacznik sladowy :p zostaly juz tylko 3. A moze sie zastanowcie w weekend na treningu czego Wam potrzeba, spytajcie terenera jak sami nie wiecie a ja zobacze co jeszcze mam w magazynie i moge sprzedac taniej. Jak BeataG bedzie taka kochana i przyjedzie na Ursynow z plecakiem stelazem to upakujemy go i juz. Jakos sie Beacie odwdzieczycie :loveu: moge słuzyc jako transport dla BeatyG na Ursynów w celu upychania bagaznika a nie plecaka :diabloti: Quote
monisieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A z ciekawości skrecajacej od srodka zapytam czy państwo policjantostwo na szkoleniu czegoś chcieli czy tylko rekreacyjnie się patrzyli? Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 rekreacyjnie bo chodze po wolnosci nie?:evil_lol: Quote
monisieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ayshe napisał(a):rekreacyjnie bo chodze po wolnosci nie?:evil_lol: bo juz chcialam kupowac zapas cebuli jakby co:razz::diabloti: Quote
monisieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ayshe napisał(a):a dlaczego?:roll: bo w wiezieniu moze cie szkorbut dopaść a cebula nie pozwoli na to :razz::p Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 a za co ja do tego wieznia mialabym isc?kochaniutka? jeden z panow polycjantow zaliczyl pozniej odlanie sie w starych garazach:diabloti: doobra spadam na cwiczak-ech zycie.... Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Lara-czego chcesz od znacznikow poczatku sladu?:mad: :diabloti: .przenosisz sie do mieszkania w bloku ze sklepem?sorry ale mnie dzisiaj tak wywialo ze mam problemy z koordynacja mysli:roll: :cool1: . Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 boszsz...nic...to bylo zwykle pytanie...ja mieszkam w bloku wiec ja raczej nie widze w tym nic dziwnego:eviltong: Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 jesoo lara to bylo tylko takie pytaaaanieeeee:roll: :razz: Quote
saJo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ayshe Ja cie chyba wlasnorecznie zamorduje przy najblizszej nadarzajacej sie okazji :diabloti: ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5019787#post5019787 Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='saJo']ayshe Ja cie chyba wlasnorecznie zamorduje przy najblizszej nadarzajacej sie okazji :diabloti: ;) ale"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5019787#post5019787 :loveu: ale fajosko a za co? Quote
saJo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 a luknelas w linka?? :razz: :diabloti: czyja to sprawka :mad: Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 saJo napisał(a):a luknelas w linka?? :razz: :diabloti: czyja to sprawka :mad:ja jestem grzeczna:cool3: . saJo-moze zrobimy te manewry-zabawe...no nie iwem...jakos tak za jakis czas?byloby zarabiscie:multi: Quote
saJo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ayshe napisał(a): saJo-moze zrobimy te manewry-zabawe...no nie iwem...jakos tak za jakis czas?byloby zarabiscie:multi: :cunao::cunao:a potem bedziemy:drink1::drink1::drink1: Quote
ayshe Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 saJo napisał(a)::cunao::cunao:a potem bedziemy:drink1::drink1::drink1:aaaleeee fajooosko bedzie:multi: :multi: :multi: . Quote
saJo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 chocbym nie chciala, to musze ci przyznac racje :eggface: Quote
saJo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jejuniu, chyba znowu za dlugo na sloneczku stalam....a juz myslalam, ze mam z glowy (doslownie i w przenosni) schodzacy naskorek z czola :mdleje: Quote
Recommended Posts