Onomato-Peja Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Talucha']Mamy podobną piłkę. Jeśli nawet nie taką samą ;d[/QUOTE] Twoja też pachnie mydłem i ma wytłoczone łapki? :lol: Quote
anka11 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no właśnie jest śnieg, a do tego doszło słońce akurat pod koniec dnia - pięknie! nie ma to jak ostatni dzień wolnego, a tu takie chamstwo Rasta pewnie zadowolona, że mogła z piłą pobiegać? ;) Quote
vege* Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='anka11'] nie ma to jak ostatni dzień wolnego [/QUOTE] ja tam mam cały tydzień wolny, oł yeah :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Ano Krasnal zadowolniony. A ja mam w czw i pt testy... :shake: Dobra, koniec tego! Chwilowo zawieszam galerię, mam zastój zdjęciowy... Dopóki nie wyruszę z Rasta na jakiś ciekawy spacer - raczej nic nie obejrzycie. ;) Quote
anka11 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [QUOTE]ja tam mam cały tydzień wolny, oł yeah[/QUOTE] bleah, nawet nie mów ;p ale za to bliżej Ci do matury :diabloti: (chyba) [QUOTE]A ja mam w czw i pt testy...[/QUOTE] jakie? a kiedy będzie ciekawy spacer(tzn. domyślam się, że jak Rascie wyzdrowieje łapka, ale tak miej więcej kidy to będzie)? nie ma jakiś zdjęć kici może? Quote
Talucha Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Twoja też pachnie mydłem i ma wytłoczone łapki? :lol:[/QUOTE] Moja śmierdzi czymś niezidentyfikowanym... A łapek nie mamy wytłoczonych :( Czyli jednak nie taka sama ;p [quote name='vege*']ja tam mam cały tydzień wolny, oł yeah :evil_lol:[/QUOTE] Ja też ! :diabloti: Quote
vege* Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='anka11']bleah, nawet nie mów ;p ale za to bliżej Ci do matury :diabloti: (chyba) [/QUOTE] tak, jestem w 1 kl liceum :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Pikna a Rastowa łapka to w maju dałaby radę? ;) Bo nie wiem czy śledzisz Bobikową...jest w okolicach do 27 maja i byłaby chętna też do Gdyni zajechać w którąś niedzielę :) Zrobiłby się mały zlocik :) hehe Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='anka11']bleah, nawet nie mów ;p ale za to bliżej Ci do matury :diabloti: (chyba) jakie? a kiedy będzie ciekawy spacer(tzn. domyślam się, że jak Rascie wyzdrowieje łapka, ale tak miej więcej kidy to będzie)? nie ma jakiś zdjęć kici może?[/QUOTE] Diagnostyczne, nic ważnego. Płacę za szlaczek który z tyłu zrobię i ide do domu. :lol: Myślę, że pod koniec maja... Kicia ostatnio nie pozuje. jest zbyt zajęty zarastaniem grzybem... [quote name='Talucha']Moja śmierdzi czymś niezidentyfikowanym... A łapek nie mamy wytłoczonych :( Czyli jednak nie taka sama ;p Ja też ! :diabloti:[/QUOTE] Moja miała pachnieć wanilia a śmierdzi mydłem z biedronki. W dodatku jest gorzka jak mydło (tak, próbowałam). [quote name='jonQuilla']Pikna a Rastowa łapka to w maju dałaby radę? ;) Bo nie wiem czy śledzisz Bobikową...jest w okolicach do 27 maja i byłaby chętna też do Gdyni zajechać w którąś niedzielę :) Zrobiłby się mały zlocik :) hehe[/QUOTE] Nie wiem czy rastuchowa da radę, ale jak nie to chętnie podjadę sama, bo jestem fanką Salsy. :D Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zadne "zawieszam galerie" Kochana, przeciez zawsze mozemy pogadac jeszcze o glupotach :evil_lol: Pilciaaa :multi: Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Zadne "zawieszam galerie" Kochana, przeciez zawsze mozemy pogadac jeszcze o glupotach :evil_lol: Pilciaaa :multi:[/QUOTE] Tzn zawieszam w sensie zdjęciowym. Piłcie sa super! W lato robię nawet zawody z Rastą i koleżankami która szybciej zaaportuje z wody. :loveu: Byłam dziś u weta z nieszczęściami. Kot dostał psikacz i jutro zastrzyk a Rasty łapa jest w stanie stabilnym, może już łazić, pobiegać ale bez szaleństw i trzeba łapę chronić, czyli ciągle skarpeta +worek. Quote
Pusiakowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='jonQuilla']Pikna a Rastowa łapka to w maju dałaby radę? ;) Bo nie wiem czy śledzisz Bobikową...jest w okolicach do 27 maja i byłaby chętna też do Gdyni zajechać w którąś niedzielę :) Zrobiłby się mały zlocik :) hehe[/QUOTE] ja 23 maja wyjeżdżam i wracam 1 czerwca... Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jeszcze jakis czas i bedziecie mogly szalec :calus: Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Talucha']Ciekawy pomysł na zabawę z psami :D[/QUOTE] A jak ludzie fajnie patrza jak wygra jednak człowiek i dumnie płynie z piłką w gębie na brzeg. :D [quote name='Pusiakowa']ja 23 maja wyjeżdżam i wracam 1 czerwca...[/QUOTE] Zdążymy. ;) [quote name=':: FiGa ::']Jeszcze jakis czas i bedziecie mogly szalec :calus:[/QUOTE] Oj będziemy i to całkiem niedługo! :multi: Quote
Onomato-Peja Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Po pierwszych testach, troche wiedziałam, troche postrzelałam. Otwartych z matmy w ogóle mi sie nie chciało robić. Jutro jeszcze angielski a to już czysta przyjemność. :lol: Szkoda, że deszcz spadł, mokro wszedzie i Rasty nie mogę nigdzie wziąć a tyyyle mam czasu do końca dnia, ech chyba będe musiała się wziąć za lekcje. :( Niepokój gimnazjalisty... [IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Widoki%20obrazki%20rozne%20na%20dogo/DSCF1162.jpg?t=1304589963[/IMG] ...czyli Wiktoria i "ej... ja chyba bede strzelać na matmie..." Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ciekawe zdjecie :) Widze ze wszyscy do matmy podchodza "byle 30%" :lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Ciekawe zdjecie :) Widze ze wszyscy do matmy podchodza "byle 30%" :lol:[/QUOTE] Zdjęcie przypadkowo zrobione, bo chciałam zrobić portret, ale koleżanka machnęła mi testem przed aparatem. Muszę jej za to podziękować. :) Ja na matmie się starałam w sumie jakoś to ogarnąć na więcej, mam 4 z matmy a mogłabym mieć i 5 no ale na sprawdzianach mi nie idzie, nie potrafię myśleć na czas chociaż wszystko rozumiem. A z tymi testami to było tak, że matmę robiłam ostatnią i tak mnie już znużyło lekko po około 100 zadaniach, miałam po prostu dość i nie chciało mi się już myśleć, a jak do tego dochodzi to nawet jak się sprężę - nic nie wykombinuję. :lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Zdjęcie przypadkowo zrobione, bo chciałam zrobić portret, ale koleżanka machnęła mi testem przed aparatem. Muszę jej za to podziękować. :) Ja na matmie się starałam w sumie jakoś to ogarnąć na więcej, mam 4 z matmy a mogłabym mieć i 5 no ale na sprawdzianach mi nie idzie, nie potrafię myśleć na czas chociaż wszystko rozumiem. A z tymi testami to było tak, że matmę robiłam ostatnią i tak mnie już znużyło lekko po około 100 zadaniach, miałam po prostu dość i nie chciało mi się już myśleć, a jak do tego dochodzi to nawet jak się sprężę - nic nie wykombinuję. :lol:[/QUOTE]Ty tez masz w tym swoja zasluge bo w dobrym momencie cyknelas fotke :razz: Ja mialam ten sam problem :roll: Lubie rozwiazywac rozne zadania, ale potrzebuje czasu, zeby na spokojnie wszystko przemyslec.... na sprawdzianach sie nie dalo :roll: Probowalam Cie znalezc na fb, ale jak zobaczylam ilosc Karolin Sz. to zwatpilam :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100000533269400"]Terererere[/URL] Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Onomato-Peja'][URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100000533269400"]Terererere[/URL][/QUOTE] :grins: [COLOR="#ffffff"]....[/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dodałam sobie Ciebie ;) :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dodałam sobie Ciebie ;) :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='Talucha']Też sobie dodałam :P[/QUOTE] No właśnie tak patrzę, co chwilę zaproszenia. :D Strach się bać. ;) Quote
Recommended Posts