Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie jest śnieg, a do tego doszło słońce akurat pod koniec dnia - pięknie! nie ma to jak ostatni dzień wolnego, a tu takie chamstwo

Rasta pewnie zadowolona, że mogła z piłą pobiegać? ;)

Posted

Ano Krasnal zadowolniony.

A ja mam w czw i pt testy... :shake:

Dobra, koniec tego!
Chwilowo zawieszam galerię, mam zastój zdjęciowy...
Dopóki nie wyruszę z Rasta na jakiś ciekawy spacer - raczej nic nie obejrzycie. ;)

Posted

[QUOTE]ja tam mam cały tydzień wolny, oł yeah[/QUOTE]
bleah, nawet nie mów ;p ale za to bliżej Ci do matury :diabloti: (chyba)

[QUOTE]A ja mam w czw i pt testy...[/QUOTE]
jakie?

a kiedy będzie ciekawy spacer(tzn. domyślam się, że jak Rascie wyzdrowieje łapka, ale tak miej więcej kidy to będzie)? nie ma jakiś zdjęć kici może?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Twoja też pachnie mydłem i ma wytłoczone łapki? :lol:[/QUOTE]

Moja śmierdzi czymś niezidentyfikowanym... A łapek nie mamy wytłoczonych :(
Czyli jednak nie taka sama ;p

[quote name='vege*']ja tam mam cały tydzień wolny, oł yeah :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też ! :diabloti:

Posted

[quote name='anka11']bleah, nawet nie mów ;p ale za to bliżej Ci do matury :diabloti: (chyba)
[/QUOTE]
tak, jestem w 1 kl liceum :eviltong:

Posted

Pikna a Rastowa łapka to w maju dałaby radę? ;)
Bo nie wiem czy śledzisz Bobikową...jest w okolicach do 27 maja i byłaby chętna też do Gdyni zajechać w którąś niedzielę :) Zrobiłby się mały zlocik :) hehe

Posted

[quote name='anka11']bleah, nawet nie mów ;p ale za to bliżej Ci do matury :diabloti: (chyba)

jakie?

a kiedy będzie ciekawy spacer(tzn. domyślam się, że jak Rascie wyzdrowieje łapka, ale tak miej więcej kidy to będzie)? nie ma jakiś zdjęć kici może?[/QUOTE]
Diagnostyczne, nic ważnego. Płacę za szlaczek który z tyłu zrobię i ide do domu. :lol:
Myślę, że pod koniec maja...
Kicia ostatnio nie pozuje. jest zbyt zajęty zarastaniem grzybem...
[quote name='Talucha']Moja śmierdzi czymś niezidentyfikowanym... A łapek nie mamy wytłoczonych :(
Czyli jednak nie taka sama ;p

Ja też ! :diabloti:[/QUOTE]
Moja miała pachnieć wanilia a śmierdzi mydłem z biedronki. W dodatku jest gorzka jak mydło (tak, próbowałam).
[quote name='jonQuilla']Pikna a Rastowa łapka to w maju dałaby radę? ;)
Bo nie wiem czy śledzisz Bobikową...jest w okolicach do 27 maja i byłaby chętna też do Gdyni zajechać w którąś niedzielę :) Zrobiłby się mały zlocik :) hehe[/QUOTE]
Nie wiem czy rastuchowa da radę, ale jak nie to chętnie podjadę sama, bo jestem fanką Salsy. :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Zadne "zawieszam galerie" Kochana, przeciez zawsze mozemy pogadac jeszcze o glupotach :evil_lol:

Pilciaaa :multi:[/QUOTE]

Tzn zawieszam w sensie zdjęciowym.
Piłcie sa super! W lato robię nawet zawody z Rastą i koleżankami która szybciej zaaportuje z wody. :loveu:

Byłam dziś u weta z nieszczęściami. Kot dostał psikacz i jutro zastrzyk a Rasty łapa jest w stanie stabilnym, może już łazić, pobiegać ale bez szaleństw i trzeba łapę chronić, czyli ciągle skarpeta +worek.

Posted

[quote name='jonQuilla']Pikna a Rastowa łapka to w maju dałaby radę? ;)
Bo nie wiem czy śledzisz Bobikową...jest w okolicach do 27 maja i byłaby chętna też do Gdyni zajechać w którąś niedzielę :) Zrobiłby się mały zlocik :) hehe[/QUOTE]

ja 23 maja wyjeżdżam i wracam 1 czerwca...

Posted

[quote name='Talucha']Ciekawy pomysł na zabawę z psami :D[/QUOTE]
A jak ludzie fajnie patrza jak wygra jednak człowiek i dumnie płynie z piłką w gębie na brzeg. :D
[quote name='Pusiakowa']ja 23 maja wyjeżdżam i wracam 1 czerwca...[/QUOTE]
Zdążymy. ;)
[quote name=':: FiGa ::']Jeszcze jakis czas i bedziecie mogly szalec :calus:[/QUOTE]

Oj będziemy i to całkiem niedługo! :multi:

Posted

Po pierwszych testach, troche wiedziałam, troche postrzelałam. Otwartych z matmy w ogóle mi sie nie chciało robić.
Jutro jeszcze angielski a to już czysta przyjemność. :lol:

Szkoda, że deszcz spadł, mokro wszedzie i Rasty nie mogę nigdzie wziąć a tyyyle mam czasu do końca dnia, ech chyba będe musiała się wziąć za lekcje. :(

Niepokój gimnazjalisty...

[IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Widoki%20obrazki%20rozne%20na%20dogo/DSCF1162.jpg?t=1304589963[/IMG]

...czyli Wiktoria i "ej... ja chyba bede strzelać na matmie..."

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ciekawe zdjecie :)

Widze ze wszyscy do matmy podchodza "byle 30%" :lol:[/QUOTE]
Zdjęcie przypadkowo zrobione, bo chciałam zrobić portret, ale koleżanka machnęła mi testem przed aparatem. Muszę jej za to podziękować. :)
Ja na matmie się starałam w sumie jakoś to ogarnąć na więcej, mam 4 z matmy a mogłabym mieć i 5 no ale na sprawdzianach mi nie idzie, nie potrafię myśleć na czas chociaż wszystko rozumiem.
A z tymi testami to było tak, że matmę robiłam ostatnią i tak mnie już znużyło lekko po około 100 zadaniach, miałam po prostu dość i nie chciało mi się już myśleć, a jak do tego dochodzi to nawet jak się sprężę - nic nie wykombinuję. :lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Zdjęcie przypadkowo zrobione, bo chciałam zrobić portret, ale koleżanka machnęła mi testem przed aparatem. Muszę jej za to podziękować. :)
Ja na matmie się starałam w sumie jakoś to ogarnąć na więcej, mam 4 z matmy a mogłabym mieć i 5 no ale na sprawdzianach mi nie idzie, nie potrafię myśleć na czas chociaż wszystko rozumiem.
A z tymi testami to było tak, że matmę robiłam ostatnią i tak mnie już znużyło lekko po około 100 zadaniach, miałam po prostu dość i nie chciało mi się już myśleć, a jak do tego dochodzi to nawet jak się sprężę - nic nie wykombinuję. :lol:[/QUOTE]Ty tez masz w tym swoja zasluge bo w dobrym momencie cyknelas fotke :razz:

Ja mialam ten sam problem :roll: Lubie rozwiazywac rozne zadania, ale potrzebuje czasu, zeby na spokojnie wszystko przemyslec.... na sprawdzianach sie nie dalo :roll:

Probowalam Cie znalezc na fb, ale jak zobaczylam ilosc Karolin Sz. to zwatpilam :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dodałam sobie Ciebie ;) :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='Talucha']Też sobie dodałam :P[/QUOTE]

No właśnie tak patrzę, co chwilę zaproszenia. :D
Strach się bać. ;)