LAZY Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dziewczyny na pewno usciskane! Lazy nigdy na żywo nie widziała krowy:) Mam nadzieje, ze nie rpzestraszyla sie Konczynki:) Quote
Folen Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 To się Lazy mogła troszkę zatwożyć :p Tak, za Tobą też tęsknię jak szaleniec.. Słońce Moje.. :-( Quote
Folen Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Hm, dziś 30, i czwartek, 8mcy minęło, a ja wciąż tęsknię za Tobą..za Twoimi oczami, za Twoim noskiem.. Quote
Folen Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Zaczarowana magią Świąt stanę samotnie pod rozgwieżdżonym niebem i patrząc na spadające płatki śniegu pomyślę o przyjaciołach, których noszę w sercu życząc im spokojnych Świąt wszędzie tam, gdziekolwiek są ...zawsze w moim sercu choć tak strasznie daleko.. Kocham Cię :* Quote
Aga76 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Havanko, cudowny aniołku świętuj wesoło z przyjaciólmi za TM... Quote
LAZY Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mam nadzieję Folen, że te Świeta byly spokojne, a następny rok będzie lepszy od mijającego... Quote
Folen Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Niestety Lazy te Święta nie były udane, i spokojne, bo od jakiegoś czasu szukałam Yoszki, psa koleżanki, i Yoszki nie żyje, dowiedzieliśmy się w Wigilię.. Havanko znajdz tam Yoszki i opiekuj się nią, to jeszcze dzieciak przecież .. :-( Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dobrego roku dla Ciebie i Yoszi. Dbajcie tam o siebie! Quote
szajbus Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 I niech wam Nowy Roczek przyniesie szczęście, wiele radości i wspólnych zabaw za TM Quote
Folen Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Some days missing you is overwhelming When it hits me you’re not coming back And in my darkest hours, I have wondered Was it worth it for the time we had? My thoughts get kinda scattered, but one thing I know is true I bless the day that I found you The stars we put in place The dreams we didn’t waste The sorrows we embraced The world belonged to you and me The oceans that we crossed The innocence we’ve lost The hurting at the end I go there again, ´cause it was beautiful. It was beautiful. Nowy Rok, w którym po Tobie zostaną tylko wspomnienia, ale oddałabym wszystko za kolejną taką miłość.. Quote
Folen Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Tak bardzo tęsknię.. i tak mocno dziękuję, że dzięki Tobie mam Indię, to Słońce świeci też dla Ciebie.. Quote
LAZY Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nie jestes osamotniona w tej tęsknocie za przyjacielem... Quote
szajbus Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Wiem, że tęsknisz. W sumie tylko to nam pozostało. Kochać, tęsknic i wspominać. Trzymaj sie Quote
Folen Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Wiem, dawno nie zaglądałam, ale codziennie wspominam i Ciebie i Kończynkę.. "Coś w Twoich oczach sprawia, że chcę się zatracić w Twoich oczach.. Coś w Twoim głosie sprawia, że serce bije szybciej.. i sprawia, że to uczucie będzie ze mną wiecznie... Będę kochać Cię zawsze bo Ty jesteś dla mnie wszystkim i nigdy nie kochałam tak mocno.." Quote
szajbus Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Havanka pewnie biega wokół Kończynki i obie świetnie się bawią. Od czasu do czasu zerkają dyskretnie na dół i patrza co porabiasz. One też pamietaja o Tobie. Quote
szajbus Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 14 lutego jest raz w roku, lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia, bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją. Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie. Quote
Folen Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ta miłość zawsze będzie częścią mnie... Quote
Folen Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 pieśń miłości wierzę, że znajdę lepsze miejsce żeby zasnąć ona należy do baśni, którymi ja nigdy nie będę przyszłość porywa wspomnieniami, których mogę nie mieć nadzieja jest obca, zaskakujące jak szybko staje się złem umieram za każdym razem kiedy odchodzisz moje serce, moje życie nigdy nie będzie takie samo ta miłość odebrała mi wszystko jeden oddech, jeden dotyk będzie końcem mnie możesz być najlżejszym źdźbłem, które mi ją zwróci każdym czekającym wysiłkiem i miłością na którą zasługujesz chciałbym znaleźć drogę, która zmyje przeszłość wiedząc, że uleczy moje serce wreszcie ból będzie ostatni umieram za każdym razem kiedy odchodzisz moje serce, moje życie nigdy nie będzie takie samo ta miłość odebrała mi wszystko jeden oddech, jeden dotyk będzie końcem mnie wierzę, że znajdę lepsze miejsce żeby zasnąć może ona mnie ocali w oceanie swoich snów być może kiedyś.. Quote
Folen Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Za kilka dni będzie rok jak umierałaś na moich rękach, pamieam każdą z tych sekund i chyba nigdy nie zapomnę, jak nie zapomnę Ciebie.. Quote
Folen Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Nie mogłam zapalić Ci światełka w rocznicę, ale cały dzień o Tobie myślałam.. Kocham Cię wciąż tak samo mocno, mimo, że to już rok minął.. Nigdy nie zapomnę.. Quote
Recommended Posts