MORETA/KEYA Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tayson piękny i kochany Golden szuka nowego i kochającego domku !!! Quote
Jola i Czterołapy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Pan, do którego dostałam maila, nadal nie skontaktował się. Quote
Niebieska713 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Pan, do którego dostałam maila, nadal nie skontaktował się. Szkoda............ Quote
Jola i Czterołapy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Może jeszcze odezwie się. Nie tracę nadziei ;) Quote
Jerzy Kora Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jolu. Nic ? Jak biedakowi pomóc? Wprost nie mogę uwierzyć że taki piekny psiak nie może znaeźć domu. Quote
Jola i Czterołapy Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Niestety: nic :( Może chociaż trochę poklikamy? NAKARM PSA: http://szerlok.pl/nakarm_psa/ Quote
Jola i Czterołapy Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Taka cisza, że aż dzwoni w uszach :( Quote
Jola i Czterołapy Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Jurek!!! Co sądzisz o pomyśle liwus? Czy Tyson miał robione Allegro? Quote
toyota Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Szkoda , że tu taka cisza. Taki piękny pies i w sumie nie wygląda na specjalnie problematycznego. To właściciele nie powinni byli dopuścić do tego pogryzienia. Oby się ktoś znalazł kto może pomóc . :help1: Quote
Jerzy Kora Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Allegro jest OK. Tylko trzeba by wspomóc właściciela w czasie wizyty potencjalnych człowieków dla Tysona. Podobno każdy jest wystraszony jak sie dowie że pies ugryzł. nie wazne kogo i dlaczego. Każdy kto przychodzi podchodzi prosto - po co ryzykować jak można wydać 300 PLN i miec psiaka. Quote
Niebieska713 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Jerzy Kora napisał(a):Allegro jest OK. Tylko trzeba by wspomóc właściciela w czasie wizyty potencjalnych człowieków dla Tysona. Podobno każdy jest wystraszony jak sie dowie że pies ugryzł. nie wazne kogo i dlaczego. Każdy kto przychodzi podchodzi prosto - po co ryzykować jak można wydać 300 PLN i miec psiaka. Moze wlasciciel sam nieswiadomie odstrasza potencjalne chetne domki mowiac w taki sposob??? Quote
Jola i Czterołapy Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Niebieska713 napisał(a):Moze wlasciciel sam nieswiadomie odstrasza potencjalne chetne domki mowiac w taki sposob??? Podejrzewam, ze masz rację :( Jeżeli właściciel mówi tak, jak pisze, to na 100% masz rację! Quote
Niebieska713 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 W taki sposob to ten pies nigdy nie znajdzie dobrego domu!!! Czy ma ktos telefon do tego wlasciciela..??? Prosze o podanie na PW...Trzeba to ruszyc z miejsca! Quote
Jerzy Kora Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Właściciel czyta na bieżąco dogo. I każdego dnia z nadzieją otwiera ten wątek licząc na dobre wieści. Quote
Niebieska713 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jerzy Kora napisał(a):Właściciel czyta na bieżąco dogo. I każdego dnia z nadzieją otwiera ten wątek licząc na dobre wieści. Wiec WLASCICIELU prosze Cie o podanie telefonu kontaktowego do siebie.Ja nie mam GG ani Skaypa... Quote
Jola i Czterołapy Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Zaglądam z nadzieją na jakieś pozytywne wiadomości... Quote
emilia2280 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Doceniam dobre serce pana, ale równiez mysle ze utrzymanie takiego psa i jego szczepienia nalezaly do normalnego rodzinnego budzetu. Jesli pan sie absolutnie nie moze swoim psem zajac a go kocha, to w czyjej gestii jest zapewnienie psu warunkow bytowania ze szkoleniem? Rozumiem ze wet mogl zasugerowac najprostsze i bez serca rozwiazania, ktorych nie przyjalby zaden uczciwy czlowiek, ale teraz pan juz wie, ze jest mozliosc znalzienia psu domu tymczasowego, ewentualnego szkolenia az do momentu adopcji. Tylko nie ma na to pieniedzy. Czy przedstawiliscie panu propozycje utrzymania psa poza jego wlasnym domem? Quote
Jerzy Kora Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Te rozmowy i ustalenia mamy już za sobą. Szukamy DT lub DS dla tego psiaka. Nie zostało już dużo czasu Tysonowi. Quote
Jerzy Kora Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Własnie zdobyłem się na odwagę i zadzwoniłem do właściciela Tysona. Kiedy właściciel Tysona szykował się się do wyjazdu, kiedy już był załatwiony hotelik dla psa, Tyson znalazł nowy dom. Mieszka nadal w Elblągu, w domu z ogródkiem. Dziękuję wszystkim tym, którzy chcieli pomóc Tysonowi i jego Rodzinie. Quote
Recommended Posts