Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda , że tu taka cisza. Taki piękny pies i w sumie nie wygląda na specjalnie problematycznego. To właściciele nie powinni byli dopuścić do tego pogryzienia. Oby się ktoś znalazł kto może pomóc . :help1:

Posted

Allegro jest OK. Tylko trzeba by wspomóc właściciela w czasie wizyty potencjalnych człowieków dla Tysona. Podobno każdy jest wystraszony jak sie dowie że pies ugryzł. nie wazne kogo i dlaczego. Każdy kto przychodzi podchodzi prosto - po co ryzykować jak można wydać 300 PLN i miec psiaka.

Posted

Jerzy Kora napisał(a):
Allegro jest OK. Tylko trzeba by wspomóc właściciela w czasie wizyty potencjalnych człowieków dla Tysona. Podobno każdy jest wystraszony jak sie dowie że pies ugryzł. nie wazne kogo i dlaczego. Każdy kto przychodzi podchodzi prosto - po co ryzykować jak można wydać 300 PLN i miec psiaka.

Moze wlasciciel sam nieswiadomie odstrasza potencjalne chetne domki mowiac w taki sposob???

Posted

Jerzy Kora napisał(a):
Właściciel czyta na bieżąco dogo. I każdego dnia z nadzieją otwiera ten wątek licząc na dobre wieści.

Wiec WLASCICIELU prosze Cie o podanie telefonu kontaktowego do siebie.Ja nie mam GG ani Skaypa...

Posted

Doceniam dobre serce pana, ale równiez mysle ze utrzymanie takiego psa i jego szczepienia nalezaly do normalnego rodzinnego budzetu. Jesli pan sie absolutnie nie moze swoim psem zajac a go kocha, to w czyjej gestii jest zapewnienie psu warunkow bytowania ze szkoleniem? Rozumiem ze wet mogl zasugerowac najprostsze i bez serca rozwiazania, ktorych nie przyjalby zaden uczciwy czlowiek, ale teraz pan juz wie, ze jest mozliosc znalzienia psu domu tymczasowego, ewentualnego szkolenia az do momentu adopcji. Tylko nie ma na to pieniedzy. Czy przedstawiliscie panu propozycje utrzymania psa poza jego wlasnym domem?

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Własnie zdobyłem się na odwagę i zadzwoniłem do właściciela Tysona.
Kiedy właściciel Tysona szykował się się do wyjazdu, kiedy już był załatwiony hotelik dla psa, Tyson znalazł nowy dom. Mieszka nadal w Elblągu, w domu z ogródkiem.

Dziękuję wszystkim tym, którzy chcieli pomóc Tysonowi i jego Rodzinie.