anhata Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Sunia i szczeniaczki czują się bardzo dobrze. Małe pierdzioszki potrzebują jeszcze cyca.Najważniejsza jest dla nich mama. Mamy obiecane zdjęcia w przyszłym tygodniu. Córka Pani będzie je robić. Wiadomo rosną, więc się zmieniają. Ciekawa jestem, czy się bardzo zmieniły ? :) Jak będę miała zdjęcia, to je zaczniemy ogłaszać. Pani też szuka dla nich domu. Jednak jeszcze z mamą muszą pobyć. Dziękuję Pani, że je przygarnęła. Po tamtej sobocie zaczęły się przecież straszne ulewy. Quote
anhata Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Mam nowe informacje. Pieski rosną. Nie będą to duże psiaki. Na weekendzie Pani ma im zrobić zdjęcia. Więc czekamy. Quote
anhata Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Mam nadzieję, że będą te zdjęcia, bo chodzi przecież o czas. Quote
tula Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Czy wiadomo co u rodzinki? Może maluchy można już ogłaszać? Quote
anhata Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Maluchy można ogłaszać> NIESTETY. Ja już do pani dzwoniłam trzy razy. Prosiłam o zdjęcia. Tłumaczyłam, że psiaki rosną, że chodzi o czas. Miały być zdjęcia robione na weekendzie. Na początku tego tygodnia miałam mieć wysłane. Zero wiadomości. Czekam, czekam i nic. Wiem, że pani jest dobrą osobą, nie skrzywdzi ich. Mają dobrą opiekę. ALE... Quote
tula Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Anhata ale bez zdjęć to nawet nie ma się co za ogłoszenia brać, chyba musisz jeszcze raz potłumaczyć, niestety. Quote
anhata Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Właśnie tłumaczyłąm pani, ze bez zdjęć nie da rady. Na weekendzie znowu zadzwonię. Quote
Monday Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 W tym temacie cisza? Pani nie chciała skorzystać z naszej pomocy....? Quote
koosiek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Proszę, zerknijcie na wątek ośmiu szczeniaków pilnie szukających DT :( http://www.dogomania.pl/threads/191646 Quote
Recommended Posts