Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Ala, która ma prywatne przytulisko dla zwierząt (opiekuje się głównie kotami, ale ma u siebie w tej chwili także 5 psów, 2 papugi i fretkę) chce założyć fundację, która będzie wspierać bezdomne zwierzęta. Jeśli fundacja będzie dobrze "prosperowała" to wspomoże także nasze opolskie schronisko :p Trzeba tylko wymyśleć jakąś fajną , niepowtarzalną nazwę dla fundacji. Tak więc kreatywni Dogomaniacy do dzieła ;-)

Posted

przyszło mi do łebka coś takiego na poczekaniu......

* Dar serca dla tych których juz nikt nie kocha......
* Otwarte serce dla niekochanych i niechcianych........
* Przystań dla najbardziej potrzebujących zwierzat........
* Przystań dla tych o których człowiek zapomniał.....

to tak z biegu:oops:
a teraz mozna pokombinować......

Posted

i koleżanka w pracy mi podpowiada......
* Azyl dla skrzywdzonych braci mniejszych....
* Fundacja dla zwierzat zapomnianych przez Pana......
* Fundacja dla zwierząt zapomnianych i porzuconych.....
* Fundacja dla tych które skrzywdził człowiek.....
jakos krócej nie potrafimy....:oops:
no kto nastepny?

Posted

ach przepraszam, ale ja z natury niecerpliwa jestem:oops:
ale już jest sporo pomysłów :-) czekam na kolejne, później je wszystkie przedstawię pani Ali i coś wybierzemy :-)

Posted

Dziękuję za wszystke pomysły! Czekam na jeszcze więcej :-) będzie większy wybór.
mi jeszcze przyszło do głowy Anioł Stróż Czworonożnych Przyjaciół (ASCP) - tak, zeby koty tez byly w tym zawarte ;-)

Posted

[quote name='enia']logo psiego aniola ma skrzydlatego psa zdaje się.....a nie , to aniolek na psie....
co ślepemu po oczach hi hi....[/quote] hihihi :lol:

Posted

Ja bym proponowała na logo SKRZYDLATEGO PSA takiego psa ze skrzydłami, który byłby synonimem ludzkiego anioła stróża. Chyba natchnęło mnie jak przeczytałam wczoraj na któryms z wątków taką opowieść o psie i człowieku i o tym że pies jest naszym aniołem,który uczy nas przemijania

Posted

[quote name='Ivory']Ja bym proponowała na logo SKRZYDLATEGO PSA takiego psa ze skrzydłami, który byłby synonimem ludzkiego anioła stróża. Chyba natchnęło mnie jak przeczytałam wczoraj na któryms z wątków taką opowieść o psie i człowieku i o tym że pies jest naszym aniołem,który uczy nas przemijania[/quote]
A tak - to moje opowiadanie, które napisałam po śmierci mojego jamnika... i wkleiłam na TM [jeszcze pdo dawnym nickiem Aniawrr], a wczoraj dałam go do wątku Lazy ['] :)

Posted

rebellia to przez Ciebie poryczałam się w pracy.:shake: To było piękne i nadawało by się oczywiście (o ile pozwolisz) na wstęp na stronie tej fundacji w przyszłości

Posted

[quote name='Ivory']rebellia to przez Ciebie poryczałam się w pracy.:shake:[/quote]
oj :oops:

[quote name='Ivory']To było piękne i nadawało by się oczywiście (o ile pozwolisz) na wstęp na stronie tej fundacji w przyszłości[/quote]

alez oczywiście :)