Madziek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Pani Ala, która ma prywatne przytulisko dla zwierząt (opiekuje się głównie kotami, ale ma u siebie w tej chwili także 5 psów, 2 papugi i fretkę) chce założyć fundację, która będzie wspierać bezdomne zwierzęta. Jeśli fundacja będzie dobrze "prosperowała" to wspomoże także nasze opolskie schronisko :p Trzeba tylko wymyśleć jakąś fajną , niepowtarzalną nazwę dla fundacji. Tak więc kreatywni Dogomaniacy do dzieła ;-) Quote
Ivory Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Madziek dobra nazwa to nie tak szybko- daj nam trochę czasu :lol: Quote
enia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 przyszło mi do łebka coś takiego na poczekaniu...... * Dar serca dla tych których juz nikt nie kocha...... * Otwarte serce dla niekochanych i niechcianych........ * Przystań dla najbardziej potrzebujących zwierzat........ * Przystań dla tych o których człowiek zapomniał..... to tak z biegu:oops: a teraz mozna pokombinować...... Quote
enia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 i koleżanka w pracy mi podpowiada...... * Azyl dla skrzywdzonych braci mniejszych.... * Fundacja dla zwierzat zapomnianych przez Pana...... * Fundacja dla zwierząt zapomnianych i porzuconych..... * Fundacja dla tych które skrzywdził człowiek..... jakos krócej nie potrafimy....:oops: no kto nastepny? Quote
Madziek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 ach przepraszam, ale ja z natury niecerpliwa jestem:oops: ale już jest sporo pomysłów :-) czekam na kolejne, później je wszystkie przedstawię pani Ali i coś wybierzemy :-) Quote
ice_76 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 pamiętacie taki serial (chyba) - "Wszystkie zwierzęta: duże i małe"? może cos takiego? Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Fundacja Piesek Przydrożny Przystań Pana Boga Pod trzema łatkami Quote
Ivory Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Przystań Skrzywdzonych i Niechcianych SKRZYDLATY PIES?? nie wiem skąd to skojarzenie ale tak mi się kojarzy Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Skrzydalty pies to bardzo fajna nazwa! I ładne logo można zrobić [SIZE=1][mogę zrobić :oops:] ;)[/SIZE] Quote
enia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 logo psiego aniola ma skrzydlatego psa zdaje się.....a nie , to aniolek na psie.... co ślepemu po oczach hi hi.... Quote
Madziek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dziękuję za wszystke pomysły! Czekam na jeszcze więcej :-) będzie większy wybór. mi jeszcze przyszło do głowy Anioł Stróż Czworonożnych Przyjaciół (ASCP) - tak, zeby koty tez byly w tym zawarte ;-) Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='enia']logo psiego aniola ma skrzydlatego psa zdaje się.....a nie , to aniolek na psie.... co ślepemu po oczach hi hi....[/quote] hihihi :lol: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Hm moze cos z Frankiem? od sw Franciszka rzecz jasna Quote
Ivory Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ja bym proponowała na logo SKRZYDLATEGO PSA takiego psa ze skrzydłami, który byłby synonimem ludzkiego anioła stróża. Chyba natchnęło mnie jak przeczytałam wczoraj na któryms z wątków taką opowieść o psie i człowieku i o tym że pies jest naszym aniołem,który uczy nas przemijania Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Ivory']Ja bym proponowała na logo SKRZYDLATEGO PSA takiego psa ze skrzydłami, który byłby synonimem ludzkiego anioła stróża. Chyba natchnęło mnie jak przeczytałam wczoraj na któryms z wątków taką opowieść o psie i człowieku i o tym że pies jest naszym aniołem,który uczy nas przemijania[/quote] A tak - to moje opowiadanie, które napisałam po śmierci mojego jamnika... i wkleiłam na TM [jeszcze pdo dawnym nickiem Aniawrr], a wczoraj dałam go do wątku Lazy ['] :) Quote
Ivory Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Czworonożni przyjaciele św. Franciszka (CPŚF?) Przystań św.Franciszka?? Quote
Ivory Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 rebellia to przez Ciebie poryczałam się w pracy.:shake: To było piękne i nadawało by się oczywiście (o ile pozwolisz) na wstęp na stronie tej fundacji w przyszłości Quote
Madziek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 w Opolu juz jest jedna fundacja Mali Bracia sw. Franciszka, wiec nie wiem czy nie bedzie sie "zlewalo":eviltong: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Ivory']rebellia to przez Ciebie poryczałam się w pracy.:shake:[/quote] oj :oops: [quote name='Ivory']To było piękne i nadawało by się oczywiście (o ile pozwolisz) na wstęp na stronie tej fundacji w przyszłości[/quote] alez oczywiście :) Quote
Madziek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 musze koniecznie przeczytac to co napisala rebellia! Quote
Ivory Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Tylko wczesniej zkup opakowanie- choć jedno chusteczek:lol: Quote
Madziek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Piękne. Naprawdę. Dobrze, że chusteczki były pod ręką Quote
Recommended Posts