Kar0la Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Diablica mała, a miał być taki aniołek. :evil_lol: Dziewczyna z charakterkiem. :lol: Quote
Isadora7 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Kar0la napisał(a):Diablica mała, a miał być taki aniołek. :evil_lol: Dziewczyna z charakterkiem. :lol: Jak to jamniczka :):):) Quote
Neris Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Na wczorajszej kontroli zaufany lekarz Ani powiedział, żeby nie czekać bo oprócz wielkiego guza są też inne, malutkie. Bał się, że im dłużej będziemy czekać tym więcej tych małych guzków będzie. Susi jest już po operacji połączonej ze sterylizacją. Pan doktor mówi, że był płyn w macicy a więc zapewne niebawem byłoby ropomacicze. Ania chciała przy okazji zrobić zęby, ale lekarze zdecydowali że nie, bo Susi ma bardzo niską krzepliwość krwi i nie chcieli przedłużać zabiegu. Oczywiście Susi jechała do weta autobusem, na kolanach u Ani. Nagle zobaczyła przez okno autobusu kota i rozdarła się tak, że poderwała na równe nogi pół autobusu. Mnie to akurat bardzo rozśmiesza, ale Ania się nie wiedzieć dlaczego wstydzi. Quote
danka1234 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Jakie sa koszta operacji Susi i jak wyglada sprawa z finansami? Quote
Neris Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Operacja kosztowała 300zł, pan doktor nic nie mówił o konieczności chemii, więc chyba wydatków na razie więcej nie będzie. Quote
danka1234 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Neris napisał(a):Operacja kosztowała 300zł, Jamnicza Skarpeta wesprze finansowo leczenie Dusi.W jakiej kwocie potrzebne byloby wsparcie? Quote
Neris Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Myślę, że każde wsparcie zostanie przyjęte z wdzięcznością. Quote
kamilawa Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 danka1234 napisał(a):Jamnicza Skarpeta wesprze finansowo leczenie Dusi. Dziękujemy pięknie. Quote
demi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Neriska, czekamy na zdjecia, Ty nam tu nie bajeruj, tylko wklejaj:) i wrzucam przy okazji offa http://www.dogomania.pl/threads/1873...a-DBC-do-30.06 Quote
Neris Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja na razie nie mam żadnych zdjęć, bo jestem w wielkim "niedoczasie", spróbuję podskoczyć może w poniedziałek. Ale mam USG kolana a potem ortopedę i spore problemy z poruszaniem więc nie wiem. Może pocisnę Anię. Ma jakiś tam aparat, niech się postara... Quote
kamilawa Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Poczekamy, ważne, że mała bezpieczna. Quote
danka1234 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Neris']Myślę, że każde wsparcie zostanie przyjęte z wdzięcznością.[/QUOTE] Poprosze o numer konta do przelewu. Quote
Neris Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dziękuję Danusiu, poproszę Anię żeby mi przesłała swoje konto. Ja gdzieś zapodziałam ten numer. A Susinka rozrabia na całego. Po jej operacji jamnicze samce - emeryci uznały, że Susi nadaje się do małżeństwa i ciągle usiłują ją zniewolić, więc Susi musiała na parę dni iść spać do oddzielnego pokoju. Niestety baaardzo jej się to nie spodobało i zjadła spory kawałek drzwi Quote
tanitka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 a nie mogli od razu trochę tłuszczyku wyciąc ;) ale parówa z niej, prawie kaszanka!! ;) Quote
Neris Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Kaszanka to jest przy niej smukła jak fasolka szparagowa, ona to baleron albo serdel :) Quote
danka1234 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Od Jamniczej Skarpety poszło wsparcie na leczenie Dusi . Zdrowiej malenka,nie zjadaj drzwi i nie rób więcej szkód. Quote
Mika31 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dziękujemy skarpecie.Słodka Suzi drzwi to nie najlepsza dieta! Quote
Neris Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Jutro jadę odwiedzić tę małą serdelówkę. Zdam potem relację, mam nadzieję że mnie nie spożyje na śniadanie :) Quote
Neris Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Byłam dzisiaj u dziewczynek, Susi ciągle usiłowała zgwałcić moją jamniczkę Amelkę, latała za nią jak opętana. Zawołana przychodzi i cieszy się niezmiernie. Rana po operacji zagoiła się świetnie, ale widać że szew był bardzo długi. Susi na żywo: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Is1KJFCSzYQ"][/URL][URL="http://www.youtube.com/watch?v=Is1KJFCSzYQ"][/URL][url]http://www.youtube.com/watch?v=UTJlAL56_mw[/url] Quote
Recommended Posts