Guciek Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='zasadzkas']ja o Maksie wiem :roll: jako dobermaniaczka[/QUOTE] ooo :cool3: gdyby nie to co sie stalo to bym z Maksiem jechala i z Toska ;-) Cimi - gorzej, jesli moja suka nie tolruje innych psow w pokoju. Uciekala by, warczala, szczekala. Tragedia... A cena pokoju 3 lub 4 osoby dla jednej - to juz drogo :lol: A ja tam wole namiot, fajnie sie z psem spi, fajnie jak piach wlazi w pizame i fajnie jest w burze i wogole w namiocie jest the best!!! :lol: Quote
Guciek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No jednak wzielismy pokoj z Sylwia i Paulina :) Sylwia ma kennela, ja czekam na przesyłke z kennelem a Shilka bedzie spała w łóżku wiec tragedii nie bedzie :) Quote
Luneczka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witam. Chciałabym pojachać we wakacje na obóz z moim owczarkiem szetlandzkim, ale niestety nie mogę znaleźć oferty, która mi odpowiada. Obóz musi się mieścić niedaleko Krakowa i trwać 1-2tygodnie. Jeśli wiecie gdzie warto pojechać, proszę, piszcie;) Quote
Recommended Posts