Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marlena:) napisał(a):
U nas znowu to samo, a już są prognozy na trzecią falę powodziową..
No ale co zrobić - drugi raz uciekać nie będę.. niech się dzieje co chce!

Mój Boże czy mogę Ci jakoś pomóc?tak mi przykro u nas pomału opada woda

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powiem tak pociąg wrocław na kłodzko lub na wałbrzych potem na nową rudę czyli 2przesiadki autobus jeden bez przesiadek ale to ja musiała bym jechać mam wtedy w obie strony bezpośrednio tylko nie wiem czy będzie z wypłaty kasa luzem bo masakra ostatnio

Transportu chyba nie załatwimy, ale będzie siano z tych ogłoszeń, więc na autobus starczy

Posted

borysus zmień 1 post i tytuł :)

a elzunia nie możesz nic do transportu dołożyć?
do wcha może ją pkp zawieźc kizimizi, jeśli się zgodzi, ale chyba dopiero na przyszły wekend będzie tu jechać. spytajcie się jej. byłoby za 5zł za pkp, za psa do w-cha

Posted

Coś Elzunia się nie odzywa :/
Chyba się nie rozmyśliłaś? Piszę na pw i koopa ;)

Rozmawiałem z Elzunią i sunia w środę pojedzie do nowego domku :multi:

Posted

siadł mi cos komp nie wiem co się dzieje piszę od kogoś żeby uspokoić w środę lub wtorek jadę po Karinkę na sto procent borysus jak by co mamy kontakt na tel kompa daje jutro do przeglądu

Posted

Elzunia zadzwoń do mnie, bo nie moge od dwóch dni doładować tel. (durny play), jeśli się sprężymy to będzie szansa na dt u mnie dla suni z uszkodzeniem móżdżku. Będzie na badaniach we Wrocku w przyszłym tygodniu, a później nie będzie miał za bardzo kto jej przywieźć

Posted

borysus napisał(a):
Koopa, dzięki za pomoc, ale pks z dzierżoniowa do nowej rudy jedzie tylko o 15:23, a później juz nie ma. Więc nic z tego

Hm...szkoda mi tej bidy...zawiozę ją ten kawałek z Dzierżoniowa do Nowej Rudy po kosztach - 15 PLN-reflektujecie?

Posted

...więc...umawiajmy się :)
Poproszę o adres docelowy i nr tel. do kontaktu z Tobą Borysus i z domkiem.
Ja pracuję do 16.20 więc o godz. 16.25 mogę ją odebrać :P W Nowej Rudzie przypuszczalnie będe w okolicach godz.18.00
Pasi? ;)

Posted

Oki, namiary już mam, adres sprawdziłam, mam tylko pytanie do Elzuni czy ul.Cichą dojadę do Ciebie? Bo sprawdziłam sobie adres na mapie i zastanawiam się czy to nie jest jednokierunkowa???

Posted

Zanim zapomnę

1. Ona jest strasznym niejadkiem. Trzeba jej pilnować, bo potrafi w ogóle nie jeść :motz:
Muszę ją błagać i bawić się z nią w samolocik . Dobrowolnie je tylko żółty ser, ciasteczka, chleb z masłem i oczywiście szyneczki i kurczaka. O warzywach można zapomnieć. Suchą karmę wcina, ale połowę tylko chomikuje :evil_lol:. Tak więc wiekszość rzeczy trzeba samolocikować i czasami wsuwać w japkę

2. Ona ma troszkę trefne te łapki i w gorsze dni trochę kuleje. Trzeba pilnować, żeby ich nie przeciążała i za bardzo nie skakała

Posted

borysus napisał(a):
zanim zapomnę

1. Ona jest strasznym niejadkiem. Trzeba jej pilnować, bo potrafi w ogóle nie jeść :motz:
Muszę ją błagać i bawić się z nią w samolocik . Dobrowolnie je tylko żółty ser, ciasteczka, chleb z masłem i oczywiście szyneczki i kurczaka. O warzywach można zapomnieć. Suchą karmę wcina, ale połowę tylko chomikuje :evil_lol:. Tak więc wiekszość rzeczy trzeba samolocikować i czasami wsuwać w japkę

2. Ona ma troszkę trefne te łapki i w gorsze dni trochę kuleje. Trzeba pilnować, żeby ich nie przeciążała i za bardzo nie skakała

będziemy dbac o karinkę na pewno

Posted

elzunia ,
wiem, że spadła na Ciebie koopa nieszczęść i masz w tej chwili na głowie większe zmartwienia niż adopcja Karinki.
Jesli juz wszystko sobie poukładasz i nadal będziesz chętna to Michelle ją zawiezie.
Na dzień dzisiejszy wznawiam ogłoszenia Karinki i nadal szukam domku. Pieniądze z transportu przeznaczę na wymaz z ucha, później będę znowu kołować na transport ;)

Posted

Jakiś starszy facet(tak mi się wydaje) zadzwonił z ogłoszenia. Chce Karinkę :multi:
Umówiłem się na wizyte u niego dziś wieczorem :)
Przeszukuję czarna listę, ale takiego znaleźć nie mogę :)
Traugutta we Wrocku, tel. 792***849