elzunia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Marlena:) napisał(a):U nas znowu to samo, a już są prognozy na trzecią falę powodziową.. No ale co zrobić - drugi raz uciekać nie będę.. niech się dzieje co chce! Mój Boże czy mogę Ci jakoś pomóc?tak mi przykro u nas pomału opada woda Quote
borysus Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 powiem tak pociąg wrocław na kłodzko lub na wałbrzych potem na nową rudę czyli 2przesiadki autobus jeden bez przesiadek ale to ja musiała bym jechać mam wtedy w obie strony bezpośrednio tylko nie wiem czy będzie z wypłaty kasa luzem bo masakra ostatnio Transportu chyba nie załatwimy, ale będzie siano z tych ogłoszeń, więc na autobus starczy Quote
kora78 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 borysus zmień 1 post i tytuł :) a elzunia nie możesz nic do transportu dołożyć? do wcha może ją pkp zawieźc kizimizi, jeśli się zgodzi, ale chyba dopiero na przyszły wekend będzie tu jechać. spytajcie się jej. byłoby za 5zł za pkp, za psa do w-cha Quote
borysus Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Coś Elzunia się nie odzywa :/ Chyba się nie rozmyśliłaś? Piszę na pw i koopa ;) Rozmawiałem z Elzunią i sunia w środę pojedzie do nowego domku :multi: Quote
elzunia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 siadł mi cos komp nie wiem co się dzieje piszę od kogoś żeby uspokoić w środę lub wtorek jadę po Karinkę na sto procent borysus jak by co mamy kontakt na tel kompa daje jutro do przeglądu Quote
borysus Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Elzunia zadzwoń do mnie, bo nie moge od dwóch dni doładować tel. (durny play), jeśli się sprężymy to będzie szansa na dt u mnie dla suni z uszkodzeniem móżdżku. Będzie na badaniach we Wrocku w przyszłym tygodniu, a później nie będzie miał za bardzo kto jej przywieźć Quote
michelle04 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Mogę zaoferowac transport za darmochę z Wro (Bielany) do Dzierżoniowa, jeśli zgramy wyjazd w ok. godz. 16.00 od poniedziałku do piątku Quote
borysus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 :modla: Allahu ;) Byłoby super, ja pieniążki dla niej mam. Podrzuciłbym ją w poniedziałek na Bielany Quote
michelle04 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Czyli Wrocław jest do "dogrania" a jak odbiór w Dzierżoniowie? Dojechałabym tak w okolicach godz. 17.30. Quote
borysus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Koopa, dzięki za pomoc, ale pks z dzierżoniowa do nowej rudy jedzie tylko o 15:23, a później juz nie ma. Więc nic z tego Quote
elzunia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ale schody wychodzą boję się że tak ciągle pod górke i karinka mi ucieknie........................... Quote
michelle04 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 borysus napisał(a):Koopa, dzięki za pomoc, ale pks z dzierżoniowa do nowej rudy jedzie tylko o 15:23, a później juz nie ma. Więc nic z tego Hm...szkoda mi tej bidy...zawiozę ją ten kawałek z Dzierżoniowa do Nowej Rudy po kosztach - 15 PLN-reflektujecie? Quote
borysus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Ale ja mam dla niej pieniądze, to nie jest problemem. Byłbym wdzięczny :Rose: Ona naprawdę jest grzeczna , nie będzie z nią kłopotu Quote
michelle04 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ...więc...umawiajmy się :) Poproszę o adres docelowy i nr tel. do kontaktu z Tobą Borysus i z domkiem. Ja pracuję do 16.20 więc o godz. 16.25 mogę ją odebrać :P W Nowej Rudzie przypuszczalnie będe w okolicach godz.18.00 Pasi? ;) Quote
borysus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Pewnie ,że pasi :) Bedę punkt 16:25, tylko gdzie ? Gdzies koło Auchan? Rano dowiem się o dokładny adres domku. Mój numer i Elzuni podam na PM Quote
borysus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 A właśnie i mam prośbę. Wydrukuję umowę, Elzunia podpisze i któregoś dnia odbiorę na Bielanach. Cio?Da radę ? :loveu: Quote
elzunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 wysłałam borysusowi na pw namiary na mnie az sie doczekać nie mogę Quote
michelle04 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Oki, namiary już mam, adres sprawdziłam, mam tylko pytanie do Elzuni czy ul.Cichą dojadę do Ciebie? Bo sprawdziłam sobie adres na mapie i zastanawiam się czy to nie jest jednokierunkowa??? Quote
borysus Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Zanim zapomnę 1. Ona jest strasznym niejadkiem. Trzeba jej pilnować, bo potrafi w ogóle nie jeść :motz: Muszę ją błagać i bawić się z nią w samolocik . Dobrowolnie je tylko żółty ser, ciasteczka, chleb z masłem i oczywiście szyneczki i kurczaka. O warzywach można zapomnieć. Suchą karmę wcina, ale połowę tylko chomikuje :evil_lol:. Tak więc wiekszość rzeczy trzeba samolocikować i czasami wsuwać w japkę 2. Ona ma troszkę trefne te łapki i w gorsze dni trochę kuleje. Trzeba pilnować, żeby ich nie przeciążała i za bardzo nie skakała Quote
elzunia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 borysus napisał(a):zanim zapomnę 1. Ona jest strasznym niejadkiem. Trzeba jej pilnować, bo potrafi w ogóle nie jeść :motz: Muszę ją błagać i bawić się z nią w samolocik . Dobrowolnie je tylko żółty ser, ciasteczka, chleb z masłem i oczywiście szyneczki i kurczaka. O warzywach można zapomnieć. Suchą karmę wcina, ale połowę tylko chomikuje :evil_lol:. Tak więc wiekszość rzeczy trzeba samolocikować i czasami wsuwać w japkę 2. Ona ma troszkę trefne te łapki i w gorsze dni trochę kuleje. Trzeba pilnować, żeby ich nie przeciążała i za bardzo nie skakała będziemy dbac o karinkę na pewno Quote
borysus Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 elzunia , wiem, że spadła na Ciebie koopa nieszczęść i masz w tej chwili na głowie większe zmartwienia niż adopcja Karinki. Jesli juz wszystko sobie poukładasz i nadal będziesz chętna to Michelle ją zawiezie. Na dzień dzisiejszy wznawiam ogłoszenia Karinki i nadal szukam domku. Pieniądze z transportu przeznaczę na wymaz z ucha, później będę znowu kołować na transport ;) Quote
borysus Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Jakiś starszy facet(tak mi się wydaje) zadzwonił z ogłoszenia. Chce Karinkę :multi: Umówiłem się na wizyte u niego dziś wieczorem :) Przeszukuję czarna listę, ale takiego znaleźć nie mogę :) Traugutta we Wrocku, tel. 792***849 Quote
Recommended Posts