kora78 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 a co to paratex? i co to orifre? skad my mamy wiedziec? co sie nie poprawi? fotki fajowskie!! a ten drugi to jak klon! ladnie juz chodzi na smyczy podwojnej? ale parowka z niej :) Quote
borysus Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Paratex-na robale, otifree-na uszy , jak ta maź w ciągu tygodnia (w uszach) nie zlezie to mam przyjść na wymaz i wtedy chyba jakiś antybiotyk :hmmmm: To większe to mój niereformowalny Sylwek Razem chodzą na tej podwójnej, niestety mój Sylwek czeka jeszcze na szelki , więc smycz mu robi za obrożę, a ona go ciągnie jak taką swinkę na sznurku :evil_lol: Zresztą ona bardzo ładnie chodzi również bez smyczy, aż za ładnie. Pęta mi się koło nogi i muszę chodzić jak baletnica , żeby jej nie rozdeptać Quote
Niebieska713 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Sunia cos spadla....:roll: Podnosimy.....;) Quote
elzunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Nam zmarł Wampirek wzięty z dogo pogadam z mężem w weekend jak się zgodzi moge niunię wziąść nie obiecuje bo nie wiem jak zereaguje trzymajcie kciuki nasz przeszedł za tm serduszko chore nie wytrzymało a chyba jestem masochistką żeby brać tylko struszki bo jednego dziadka mam w domu boksia z fundacji trzymajcie kciuki oby się udało Quote
borysus Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 :sweetCyb:Nio to super, będę trzymał(u stóp też ;) )Sunia naprawdę jest kochana, boję się , że jak za długo u mnie będzie to będzie tęsknić, bo ona juz mi się sprzedała, łazi za mną krok w krok, patrzy mi w oczy, śpi na moich plecach. Powinna znaleźć dom jak najszybciej. Z pewnością nie potrzebuje dt, bo nie ma czego jej uczyć, nie ma w niej niczego do "naprawy" ;) Quote
borysus Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Kora , jak będzie wyglądać sprawa z jej czipem? W schronie wpiszą ją na mnie i jak to potem zmienić na nowego opiekuna? Quote
kora78 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 oni ciebie wpiszą dopiero za jakiś czas, miesiąc, czy dwa. Wtedy dopiero można starać się o przepisanie, ale jak tego nie wiem, bo tego nigdy jeszcze nie miałyśmy. Każdy zawsze to olewa Quote
borysus Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Właśnie zrobiłem im psikusa i sam wprowadziłem na swoje konto w safe animal. Potem będę mógł zmienić na nowego właściciela Quote
elzunia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 przygotowuję męża sms mam nadzieję że się zgodzi Quote
borysus Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Z mężami trzeba prowadzić konwersację w ten sposób: http://www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc i wszystko załatwione ;) Quote
Nadziejka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 :bye::thumbs::thumbs::thumbs:sie witamy i mocno trzymamyyyy za malunia :loveu: Quote
elzunia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 witam po rozmowie z mężem nie za ciekawie ale jak nie zmieni zdania zrobię jak z wampirem i tak go pokochał jak do nas dotarł i kiedy tydzień temu nas opuścił zapłakał nad nim Quote
Nadziejka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='elzunia']witam po rozmowie z mężem nie za ciekawie ale jak nie zmieni zdania zrobię jak z wampirem i tak go pokochał jak do nas dotarł i kiedy tydzień temu nas opuścił zapłakał nad nim ciotenko z calego serca zyczymy abyscie mogli z malunia byc razem :B-fly::ylsuper::thumbs::thumbs:wujaszkowi slemy wielkie buziaki :loveu::loveu:za serce :multi: Quote
Maruda666 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='elzunia']witam po rozmowie z mężem nie za ciekawie ale jak nie zmieni zdania zrobię jak z wampirem i tak go pokochał jak do nas dotarł i kiedy tydzień temu nas opuścił zapłakał nad nim W pierwszej chwili pomyślałam, że chcesz z męża krew wyssać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
borysus Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Ja też ;) Może mąż zmięknie? A może lepiej postawić go przed faktem dokonanym. Jeśli po jakimś czasie nadal nie zmieni zdania, Karinka spokojnie będzie mogła wrócić do mnie. Quote
borysus Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Sunia ma już chustkę z napisem szukam domu i od rana już 5 osób pytało o adopcję, niestety same żule :eviltong:, więc musiałem ściemniać, że to tak dla jaj. Zamówiłem jej jeszcze biało-czerwoną bluzę z kapturem, więc pewnie teraz uwagę będą zwracać durne kibole Tak myślę nad czymś mocherowym to może jakaś dewotka się zlituje :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 :crazyeye::evil_lol::loveu:wujaszku witamyyy:bigcool::bye:maluniej buzii przesylamy i wiedz wujaszku ze ....azem ze stolka zleciala ze smiechu:loveu::evil_lol:malunia serduszkiem z toba kruiszynko! niechaj sie wswzystko uda:loveu::thumbs::thumbs: Quote
borysus Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 :hand: Witam ciotki, babki i prababki :eviltong: Quote
Nadziejka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=olRU-qnwlB8.........na dobry dzioneczek dla was:multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maruda666 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Bluza z kapturkiem na taka pogodę to jak znalazł ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts