Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co to paratex? i co to orifre? skad my mamy wiedziec? co sie nie poprawi?

fotki fajowskie!! a ten drugi to jak klon!
ladnie juz chodzi na smyczy podwojnej?
ale parowka z niej :)

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paratex-na robale, otifree-na uszy , jak ta maź w ciągu tygodnia (w uszach) nie zlezie to mam przyjść na wymaz i wtedy chyba jakiś antybiotyk :hmmmm:

To większe to mój niereformowalny Sylwek

Razem chodzą na tej podwójnej, niestety mój Sylwek czeka jeszcze na szelki , więc smycz mu robi za obrożę, a ona go ciągnie jak taką swinkę na sznurku :evil_lol:
Zresztą ona bardzo ładnie chodzi również bez smyczy, aż za ładnie. Pęta mi się koło nogi i muszę chodzić jak baletnica , żeby jej nie rozdeptać

Posted

Nam zmarł Wampirek wzięty z dogo pogadam z mężem w weekend jak się zgodzi moge niunię wziąść nie obiecuje bo nie wiem jak zereaguje trzymajcie kciuki nasz przeszedł za tm serduszko chore nie wytrzymało a chyba jestem masochistką żeby brać tylko struszki bo jednego dziadka mam w domu boksia z fundacji trzymajcie kciuki oby się udało

Posted

:sweetCyb:Nio to super, będę trzymał(u stóp też ;) )Sunia naprawdę jest kochana, boję się , że jak za długo u mnie będzie to będzie tęsknić, bo ona juz mi się sprzedała, łazi za mną krok w krok, patrzy mi w oczy, śpi na moich plecach. Powinna znaleźć dom jak najszybciej.
Z pewnością nie potrzebuje dt, bo nie ma czego jej uczyć, nie ma w niej niczego do "naprawy" ;)

Posted

oni ciebie wpiszą dopiero za jakiś czas, miesiąc, czy dwa. Wtedy dopiero można starać się o przepisanie, ale jak tego nie wiem, bo tego nigdy jeszcze nie miałyśmy. Każdy zawsze to olewa

Posted

witam po rozmowie z mężem nie za ciekawie ale jak nie zmieni zdania zrobię jak z wampirem i tak go pokochał jak do nas dotarł i kiedy tydzień temu nas opuścił zapłakał nad nim

Posted

[quote name='elzunia']witam po rozmowie z mężem nie za ciekawie ale jak nie zmieni zdania zrobię jak z wampirem i tak go pokochał jak do nas dotarł i kiedy tydzień temu nas opuścił zapłakał nad nim
ciotenko z calego serca zyczymy abyscie mogli z malunia byc razem
:B-fly::ylsuper::thumbs::thumbs:wujaszkowi slemy wielkie buziaki :loveu::loveu:za serce :multi:

Posted

[quote name='elzunia']witam po rozmowie z mężem nie za ciekawie ale jak nie zmieni zdania zrobię jak z wampirem i tak go pokochał jak do nas dotarł i kiedy tydzień temu nas opuścił zapłakał nad nim

W pierwszej chwili pomyślałam, że chcesz z męża krew wyssać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja też ;)
Może mąż zmięknie?
A może lepiej postawić go przed faktem dokonanym. Jeśli po jakimś czasie nadal nie zmieni zdania, Karinka spokojnie będzie mogła wrócić do mnie.

Posted

Sunia ma już chustkę z napisem szukam domu i od rana już 5 osób pytało o adopcję, niestety same żule :eviltong:, więc musiałem ściemniać, że to tak dla jaj.
Zamówiłem jej jeszcze biało-czerwoną bluzę z kapturem, więc pewnie teraz uwagę będą zwracać durne kibole
Tak myślę nad czymś mocherowym to może jakaś dewotka się zlituje :evil_lol:

Posted

:crazyeye::evil_lol::loveu:wujaszku witamyyy:bigcool::bye:maluniej buzii przesylamy i wiedz wujaszku ze ....azem ze stolka zleciala ze smiechu:loveu::evil_lol:malunia serduszkiem z toba kruiszynko! niechaj sie wswzystko uda:loveu::thumbs::thumbs: