Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sambus jak sie przeciska do czlowieka przez kraty to jest raczej jak BALERON ;) ale moze unikaj w tekscie ogloszenia miesnych skojarzen, bo jeszcze sie jakies chinczyki/wietnamczyki zglosza ;)

To moze Lale na ten jednorazowy? ona tak mloda psinka (ma niecaly rok), a jakos nikt o nia nie pyta. fotki zaraz podesle ...

Posted

[quote name='Ilonajot']Sambus jak sie przeciska do czlowieka przez kraty to jest raczej jak BALERON ;) ale moze unikaj w tekscie ogloszenia miesnych skojarzen, bo jeszcze sie jakies chinczyki/wietnamczyki zglosza ;)

To moze Lale na ten jednorazowy? ona tak mloda psinka (ma niecaly rok), a jakos nikt o nia nie pyta. fotki zaraz podesle ...[/QUOTE]
Baleron!! :roflt: Jasne że w ogłoszeniu nie zahaczę o produkty spożywcze ;) Po pierwsze mięso jest blee, po drugie nie wiadomo czy by wietnamczyk nie zjadł Samba na obiad w niedzielę, dzieląc się z rodziną, udko zostawiając na następny dzień :-D Myślę, że Sambuś nie chciałby być zjedzonym przez wietnamczyka!!

Posted

[quote name='Ilonajot']ale sprecyzuj prosze te okolice ... zeby sie dalo chociaz PKSEM dojechac ;) bo my niezmotoryzowani[/QUOTE]

Jutro sprecyzuję, jak dopytam się Pani, bo teraz mogłabym coś pokręcić!

Posted

przepraszam tak sobie czytam o tym starym astku i tak sobię myślę, że jak ktoś poczyta, że się gryzł..... to chyba nie będzie miał ochoty na adopcję. Bo po co komu agresywne psy a zwłaszcza amstafy. Może to zminić na łagodniejszą wersję. Na FB mogę dać już gotowy tekst i foty oczywiście też a jakby był film ze spaceru to byłoby bosko :-)

Posted

[quote name='Ilonajot']ale sprecyzuj prosze te okolice ... zeby sie dalo chociaz PKSEM dojechac ;) bo my niezmotoryzowani[/QUOTE]
Jak to nie motoryzoowani :-)

Posted

[quote name='agusiazet']Poszukuję osoby do wizyty przed adopcją w okolicach Gdańska! Proszę o kontakt na PW.[/QUOTE]
Śledziłam wątek psiaka, co miał mieć BDT w Gdańsku, na wizytę zgodziła się Kana, więc może i tu się zgodzi. Z BDT nie wyszło, okazało się, że pani prowadzi "Biuro matrymonialne dla psów i kotów" :angryy:

Posted

[quote name='Secia']czy znacie kogoś ze schroniska z Tczewa??[/QUOTE]
Ja do Tczewa z Malborka dojeżdżam, o co chodzi? Jak coś trzeba pilnie, mogę polecić dziewczyny, które jeżdżą tam częściej ode mnie. Niestety dobrych wolontariuszy z Tczewa nie ma, wszyscy albo 20km od miasta, albo z pod tczewskich wsi ;)

Posted

[quote name='ŚWIAT']Plakacik dla Zeusa, oby i jemu przyniósł szczęście...kolory jaskrawe świadomie- zwracają uwagę
[url]http://img513.imageshack.us/i/zeusr.jpg/[/url][/QUOTE]
Gdzie Zeusek jest rozwieszany? Czytałam, że jest dla niego szansa na domek.. jak to nie wyjdzie, mogę go porozwieszać po Malborku.

Posted

ja porozwieszam w Starogardzie :)
z tego co zrozumialam Olenke, to raczej Gibonek ma szanse na ten dom, bo pan nie chce sie zgodzic na dwa psy.
Gibonek tez jest dlugo w schroniksu i nikt go nie chce, a Zeus dopiero przyszedl troche ponad miesiac temu ...

wiec porozwieszaj prosze Zeuska po Malbroku :)

Posted

Plakat promujący adopcje wirtualne staruszków- oby przyniósł choć parę złotych...
Podałam w zrywanych zakładkach jedynie stronę www schroniska, ale jakby coś trzeba było zmienić dajcie proszę znać.

[URL]http://img6.imageshack.us/i/adopcjawirtualna.jpg/[/URL]

Posted

[quote name='plina']Ja do Tczewa z Malborka dojeżdżam, o co chodzi? Jak coś trzeba pilnie, mogę polecić dziewczyny, które jeżdżą tam częściej ode mnie. Niestety dobrych wolontariuszy z Tczewa nie ma, wszyscy albo 20km od miasta, albo z pod tczewskich wsi ;)[/QUOTE]

Potrzebuję wizyty przed adopcją w Tczewie dla kota! Podjęłabyś się!

Posted

kontakt ze schroniskiem a Tczewie nawiązany chodziło o projekty unijne koleżanka się tym zajmuje i chce pomóc, aby wydostać money, robota w drodze

i co z ta wizytą przed adopcyjną w GDA? Jak by mnie Ilonajot zabrała ze sobą to ja chętnie

a co ze starym astkiem? robić mu FB?

Posted

[quote name='Secia']i co z ta wizytą przed adopcyjną w GDA? Jak by mnie Ilonajot zabrała ze sobą to ja chętnie[/QUOTE]
też mogę pomóc jak by co ;-)

[quote name='Secia']a co ze starym astkiem? robić mu FB?[/QUOTE]
Pefnie że robić! i linka podeslać żeby ''lubisie'' się pojawily...

Posted

skoro Plina dojezdza do Tczewa do schroniska - to moze przy okazji zrobilaby te wizyte dla kota?? albo poprosila kogos zaufanego o zrobienie tejze ...

ja w sobote jestem w starogardzie do nocy, bo przyjezdzaja Niemcy po psy i koty :)
w tygodniu niestety intensywnie pracuje ...

Seciu, rob prosze FB dla Tumisia. naprawde w sobote postaram sie o lepsze fotki!