Igiełka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 wow oby te ogłoszenia przyniosły psiakom dobre domy:) Quote
Ilonajot Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Sambus jak sie przeciska do czlowieka przez kraty to jest raczej jak BALERON ;) ale moze unikaj w tekscie ogloszenia miesnych skojarzen, bo jeszcze sie jakies chinczyki/wietnamczyki zglosza ;) To moze Lale na ten jednorazowy? ona tak mloda psinka (ma niecaly rok), a jakos nikt o nia nie pyta. fotki zaraz podesle ... Quote
plina Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Ilonajot']Sambus jak sie przeciska do czlowieka przez kraty to jest raczej jak BALERON ;) ale moze unikaj w tekscie ogloszenia miesnych skojarzen, bo jeszcze sie jakies chinczyki/wietnamczyki zglosza ;) To moze Lale na ten jednorazowy? ona tak mloda psinka (ma niecaly rok), a jakos nikt o nia nie pyta. fotki zaraz podesle ...[/QUOTE] Baleron!! :roflt: Jasne że w ogłoszeniu nie zahaczę o produkty spożywcze ;) Po pierwsze mięso jest blee, po drugie nie wiadomo czy by wietnamczyk nie zjadł Samba na obiad w niedzielę, dzieląc się z rodziną, udko zostawiając na następny dzień :-D Myślę, że Sambuś nie chciałby być zjedzonym przez wietnamczyka!! Quote
olenka_f Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Plina Beleczka bardzo dziękuje za nowy domek, jeszcze jest w Polsce u "babci" ale w piątek przyjeżdżają po nią i jedzie do Belgii :) Quote
agusiazet Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Poszukuję osoby do wizyty przed adopcją w okolicach Gdańska! Proszę o kontakt na PW. Quote
Ilonajot Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ale sprecyzuj prosze te okolice ... zeby sie dalo chociaz PKSEM dojechac ;) bo my niezmotoryzowani Quote
agusiazet Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Ilonajot']ale sprecyzuj prosze te okolice ... zeby sie dalo chociaz PKSEM dojechac ;) bo my niezmotoryzowani[/QUOTE] Jutro sprecyzuję, jak dopytam się Pani, bo teraz mogłabym coś pokręcić! Quote
Secia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 przepraszam tak sobie czytam o tym starym astku i tak sobię myślę, że jak ktoś poczyta, że się gryzł..... to chyba nie będzie miał ochoty na adopcję. Bo po co komu agresywne psy a zwłaszcza amstafy. Może to zminić na łagodniejszą wersję. Na FB mogę dać już gotowy tekst i foty oczywiście też a jakby był film ze spaceru to byłoby bosko :-) Quote
Secia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Ilonajot']ale sprecyzuj prosze te okolice ... zeby sie dalo chociaz PKSEM dojechac ;) bo my niezmotoryzowani[/QUOTE] Jak to nie motoryzoowani :-) Quote
Secia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 czy znacie kogoś ze schroniska z Tczewa?? Quote
Ilonajot Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Secia']czy znacie kogoś ze schroniska z Tczewa??[/QUOTE] ja nie, ale Olenka na pewno tak. No i pewnie Plina ... Quote
ŚWIAT Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Plakacik dla Zeusa, oby i jemu przyniósł szczęście...kolory jaskrawe świadomie- zwracają uwagę [url]http://img513.imageshack.us/i/zeusr.jpg/[/url] Quote
Ilonajot Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kiedy bardzo ladne kolory - wiosenne! tego ludziom teraz potrzeba ;) mam nadzieje, ze i tym razem "zaczarujesz" ... Quote
plina Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='agusiazet']Poszukuję osoby do wizyty przed adopcją w okolicach Gdańska! Proszę o kontakt na PW.[/QUOTE] Śledziłam wątek psiaka, co miał mieć BDT w Gdańsku, na wizytę zgodziła się Kana, więc może i tu się zgodzi. Z BDT nie wyszło, okazało się, że pani prowadzi "Biuro matrymonialne dla psów i kotów" :angryy: Quote
plina Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Secia']czy znacie kogoś ze schroniska z Tczewa??[/QUOTE] Ja do Tczewa z Malborka dojeżdżam, o co chodzi? Jak coś trzeba pilnie, mogę polecić dziewczyny, które jeżdżą tam częściej ode mnie. Niestety dobrych wolontariuszy z Tczewa nie ma, wszyscy albo 20km od miasta, albo z pod tczewskich wsi ;) Quote
plina Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='ŚWIAT']Plakacik dla Zeusa, oby i jemu przyniósł szczęście...kolory jaskrawe świadomie- zwracają uwagę [url]http://img513.imageshack.us/i/zeusr.jpg/[/url][/QUOTE] Gdzie Zeusek jest rozwieszany? Czytałam, że jest dla niego szansa na domek.. jak to nie wyjdzie, mogę go porozwieszać po Malborku. Quote
Ilonajot Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ja porozwieszam w Starogardzie :) z tego co zrozumialam Olenke, to raczej Gibonek ma szanse na ten dom, bo pan nie chce sie zgodzic na dwa psy. Gibonek tez jest dlugo w schroniksu i nikt go nie chce, a Zeus dopiero przyszedl troche ponad miesiac temu ... wiec porozwieszaj prosze Zeuska po Malbroku :) Quote
Ilonajot Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='plina']Ja do Tczewa z Malborka dojeżdżam[/QUOTE] Plina, ale dojezdzasz co sobote?? Quote
ŚWIAT Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Plina, nie wiem jaka jest jakość plakatu jak drukujesz z linku, jeśli wolisz dostawać mailem plakaciki ode mnei podaj prosze mi mail na priv. Quote
ŚWIAT Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Plakat promujący adopcje wirtualne staruszków- oby przyniósł choć parę złotych... Podałam w zrywanych zakładkach jedynie stronę www schroniska, ale jakby coś trzeba było zmienić dajcie proszę znać. [URL]http://img6.imageshack.us/i/adopcjawirtualna.jpg/[/URL] Quote
agusiazet Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='plina']Ja do Tczewa z Malborka dojeżdżam, o co chodzi? Jak coś trzeba pilnie, mogę polecić dziewczyny, które jeżdżą tam częściej ode mnie. Niestety dobrych wolontariuszy z Tczewa nie ma, wszyscy albo 20km od miasta, albo z pod tczewskich wsi ;)[/QUOTE] Potrzebuję wizyty przed adopcją w Tczewie dla kota! Podjęłabyś się! Quote
Secia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kontakt ze schroniskiem a Tczewie nawiązany chodziło o projekty unijne koleżanka się tym zajmuje i chce pomóc, aby wydostać money, robota w drodze i co z ta wizytą przed adopcyjną w GDA? Jak by mnie Ilonajot zabrała ze sobą to ja chętnie a co ze starym astkiem? robić mu FB? Quote
Buell Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Secia']i co z ta wizytą przed adopcyjną w GDA? Jak by mnie Ilonajot zabrała ze sobą to ja chętnie[/QUOTE] też mogę pomóc jak by co ;-) [quote name='Secia']a co ze starym astkiem? robić mu FB?[/QUOTE] Pefnie że robić! i linka podeslać żeby ''lubisie'' się pojawily... Quote
Ilonajot Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 skoro Plina dojezdza do Tczewa do schroniska - to moze przy okazji zrobilaby te wizyte dla kota?? albo poprosila kogos zaufanego o zrobienie tejze ... ja w sobote jestem w starogardzie do nocy, bo przyjezdzaja Niemcy po psy i koty :) w tygodniu niestety intensywnie pracuje ... Seciu, rob prosze FB dla Tumisia. naprawde w sobote postaram sie o lepsze fotki! Quote
Pinesk@ Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 W jakich godzinach można odwiedzać Waszych podopiecznych? Przyda się Wam jedna głowa więcej do pomocy raz na jakiś czas? ;) Quote
Recommended Posts