Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olenko przypominam się o Maczusi napisz jakieś info na jej wątku i do mnie info o wpłatach w kwietniu Plisssss
No i potwierdz otrzymanie wagi na wątku Dejzi, bo muszę się z kaski tam rozliczyć.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[url]https://picasaweb.google.com/116693201968351913660/Maciusia230512r[/url]

Wysyłam najnowsze zdjęcia Maciusi z dzisiaj. Suczka biega, skacze, zaczepia swoją koleżankę Zetę i biega razem z owczarkiem Enzo za piłeczką. Cud psina :)
W weekend postaram się zrobić zdjęcia, gdy będzie na spacerku ;)

Edited by Szii
Posted

[url]https://picasaweb.google.com/116693201968351913660/SpacerPrzyjazni260512r[/url]

Fotorelacja z majowego spaceru przyjaźni! :)

Posted

Olenko wszystko dostałam od Ilonki. Jak tylko przypomnę sobie( wwwrrryyyyy) hasło do FB to kleję foty i wpłaty.Jak narazie to gram z FB w kólki. Jak rozumiem to są wpłaty kwietniowe?

Posted

Olenko na razie FB górą. Nie wiem co się dzieje i w jaki sposób przesyłasz maile na moją pocztę na Onecie. Dostawałam od ciebie już maile i posyłałam tobie, więc poczta powinna mieć to w swojej pamięci.

Posted

[U]Tajra jest na DT u pewnej milej inspektorki OTOZu ;) i ma sie dobrze. Jej tymczasowa Pancia wlozyla[/U] (i nadal wklada!) cala mase pracy w jej socjalizacje. I efekty widaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!!
Dodam tylko, ze Pani ma dwojke (malych) dzieci i Tajra te dzieci uwielbia! Ona w ogole do ludzie jest miodziak ...

Posted

Ilonko ja wiem, że Tajra jest na DT ale czy to będzie jej dom czy szukacie> Bardzo się cieszę, że sunia robi postępy. Widziałam ją w klatce odbijającą się jak piłka od podłogi i skaczącą po suficie. Wulkan energii.

Posted

Teoretycznie oczywiscie szukamy DS, ale jeszcze sie taki nie narodzil :( Tajra to bardzo trudny przypadek. Wymaga jeszcze dluuuuuuugiej socjalizacji, inaczej nikt sie nie podpisze pod jej adopcja

Posted

dzis wielki dzien - do domku poszedl MARTI!!! ktory byl od szczeniora w schronie, przyszedl ubieglego lata ...
Natomiast wrocil z adopcji Gonzo, po ponad pol roku, panstwo stwierdzili, ze jest agresywny i ze sobie z nim nie radza. moja teoria raczej jest taka, ze zblizaja sie wakacje i pies zaczal przeszkadzac :( bo Gonzo pierwsze co robi po wyjsciu z wolontariuszami na laczke - to wywala sie kolami do gory i GLASZCZ MNIE!

ech, zycie!

Posted

wczoraj byla kolejna dobra "adopcyjna" sobota :)
do domku poszly - Zeta (!!!) i szczeniorki Toto i Nala (ta, co wrocila po jednym dniu z adopcji).
Dwa starsze koty (w dwupaku do jednej Pani) - Eminem i Dzidzia, a takze czarna miziasta koteczka Selena ...

Powoli robi sie "luzniej" w kociarni - i na cale szczescie!!! lato dopiero przed nami .................

Posted

niestety powoli zaczyna sie martwy sezon na adopcje. psow przybywa, kotow zreszta tez ... a adopcji ni ma :(

mamy takie piekne psy, sporo w typie rasy ... i nic!!!

w zwiazku z ta sytuacja zrobilam naszym psiutom wyroznione trojmiasto:
[URL]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/piekne-i-madr******-i-koty-ze-schroniska-w-starogardzie-gd-czekaja-na-domy-ogl5134178.html[/URL]

Posted

jesteśmy zarzucani dziećmi kocimi i psimi, czy ci ludzie sumień nie mają ? walczę znów o życie Emi i Demi, dwa kociaczki mają okropnie chore oczka a tego ostatniego chyba niewidomego w dodatku dzięki Bogu kotka przyjęła bo byloby bardzo źle :(
ale kurcze nie oni widzą tą chorobę i śmierć tylko ja , oni wyrzucą z samochodu czy walną karton pod bramę i są zadowoleni, mam nadzieję że los będzie sprawiedliwy, byleby był ktoś obok kto powie za co to:angryy: