Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy , Karusia nareszcie sie zakumplowała z 3 kotkami ktore mieszkaja obok(u Mamy), juz nie goni ich tylko popatrzy ,przejdzie,powyjada im jedzonko :-) wklejamy kilk fotek .POZDROWIENIA

Posted

Jak tak będzie kocie wyjadała, to jeszcze miauczeć Niunia zacznie:evil_lol: Ale spoko - mój psiak,też na początku Kocicy podżerał, teraz już spoko i nie miauczy:lol: .
Buziaki dla Ślicznoty:loveu: i całuski dla Super Właścicieli:loveu:

Posted

Ta psinka oczarowała wszystkich w , gdy była w Bolesławcu , , ja też się w niej zakochałam , gdyby nie nasze 4 psiury :eviltong:, ......Nawet popłakałam się , gdy jej nie było rano w boksie , ale teraz widzę ,że lepiej nie mogła trafić..... życzę Wam wszystkiego dobrego i ślę całusy dla Karusi.:p

Posted

I ja się cieszę, że Malutka do Was trafiła:loveu: I taka szczęśliwa:loveu: A mieliścieproblemy przez moją niewiedzę :oops: A dzięki Uli i Maćkowi Malutka ŻYJE:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy , na zdjęciu trzyma zabawki w pyszczku i szczeka przez okno na pieski .Normalnie niesamowity cudak z tej Karuni.Pozdrowienia i buziaki od KARUSI.

:-)

Posted

Witamy. Karusia zaczyna nową zabawe z frisbee,gania jak szalona, :-) chyba jej się to podoba bo wszędzie przynosi frisbee.
Pozdrowiamy i buziaki od Karusi <tak><tak>

Posted

Dorotko mamy pytanko. Czy to normalne aby Karusia tak uwielbiała owoce.Ona nam nie daje żyć jak jemy owoce,wcina gruszki ,jabłka,banany a nawet pomarańcze i mandarynki.Jak możesz to podpowiedz czy robimy dobrze dając jej owoce czy żle.Pozdrawiamy ULA I MACIEK

Posted

Śliczna Dziewuszka z tą zabawką:loveu: Mój psiak jak mały był też owoce wcinał - teraz nawet nie spojrzy:p Myślę, że jak Karuni smakują i nic po nich się nie dzieje to jest OK! Jak będę u swojej wetki to jeszcze podpytam jak to z owocami u naszych pupili:lol: Pozdrowionka! i Dobrej Nocki życzę:loveu:

Posted

Jemy to - co nam smakuje, byle przypraw unikać. Bedę dopiero w pierwszą lipcową niedzielę, bo mam wyjazd. Uściski dla Dziewczynki i SERDECZNE POZDROWIONKA DLA WAS :)