Aimez_moi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wplata na Juniorka 20.05.2010 Agnieszka K ...... 40 zl A co z ta wplata? Quote
Panca Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 jak tylko ogarne sprawy pracowe po 2 dniowej nieobecnosci napisze co z wplatami od Macka K i Anny G bo na razie od nich mam odpowiedzi Quote
anita_happy Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='Aimez_moi']Wplata na Juniorka 20.05.2010 Agnieszka K ...... 40 zl A co z ta wplata?[/QUOTE] na konto..czy jak.. 40 zł miało byc od Lolaola... Quote
Lolalola Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 tak,tak to ja Lolalola:)moja Mama za mnie wysylala..........macie wolna reke,prosze zrobic z kasa co chcecie-macie niezla grupe szydlowieckich sierot wiec to dla nich............... Quote
anita_happy Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='Lolalola']tak,tak to ja Lolalola:)moja Mama za mnie wysylala..........macie wolna reke,prosze zrobic z kasa co chcecie-macie niezla grupe szydlowieckich sierot wiec to dla nich...............[/QUOTE] LOlaola...dzieki wielkie... Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wplata na Juniorka.... 20.05.2010 Agnieszka B 100 zl Quote
agusiazet Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ciotki i wujkowie Tarnobrzeg prosi o pomoc w ratowaniu z powodzi podkarpackich zwierzaków: [URL="http://www.dogomania.186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC"]http://www.dogomania.pl/threads/186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC[/URL] Quote
Lolalola Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Juniorku,Juniorku..........:(:(:(.....ehhhhhhhhhh Quote
Aimez_moi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ja tez nie moge przestac myslec o malym...... Quote
Monika.D Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Chyba wszyscy o nim myślą :( Ja tez za każdym razem jak wchodzę na forum to chce sprawdzić co u niego i dopiero jak zobaczę tytuł wątku to wracam do rzeczywistości :( Quote
Aimez_moi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wiesz Monikus....... to chyba juz zostanie w nas...... Quote
Monika.D Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Masz rację! Takie tragedie zostają gdzieś w środku - nie da się o nich zapomnieć... A ja wczoraj byłam świadkiem tragedii ludzkiego dziecka... Do dzisiaj mnie to męczy i płakać mi się chce na samą myśl :( Idę z bratem przez targ i widzimy dziewczynkę ok. 5 lat. Ubrana w kozaki i gruby płaszczyk za kolanka. Ale to jeszcze nic... W pewnym momencie dziewczynka mówi do matki => Mamo proszę nie pij już piwa <= Spojrzeliśmy a babka trzyma w ręce otwarte piwo. Miałam ochotę podejść i trzasnąć tą kobietą o mur! Zastanawiam się czy nie powinnam była zadzwonić na policję... Tak strasznie mi szkoda tej dziewczynki! I już się rozpłakałam... Quote
anita_happy Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='Monika.D']Masz rację! Takie tragedie zostają gdzieś w środku - nie da się o nich zapomnieć... A ja wczoraj byłam świadkiem tragedii ludzkiego dziecka... Do dzisiaj mnie to męczy i płakać mi się chce na samą myśl :( Idę z bratem przez targ i widzimy dziewczynkę ok. 5 lat. Ubrana w kozaki i gruby płaszczyk za kolanka. Ale to jeszcze nic... W pewnym momencie dziewczynka mówi do matki => Mamo proszę nie pij już piwa <= Spojrzeliśmy a babka trzyma w ręce otwarte piwo. Miałam ochotę podejść i trzasnąć tą kobietą o mur! Zastanawiam się czy nie powinnam była zadzwonić na policję... Tak strasznie mi szkoda tej dziewczynki! I już się rozpłakałam...[/QUOTE] Monika...nastepnym razem POLicja..lepsze pogotowie opiekuncze niz tragedia malca... Quote
Monika.D Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Też tak myślę i właśnie żałuje, że nie zadzwoniłam... Quote
Aimez_moi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Kochani ....bardzo prosze o info odnosnie pieniazkow wplaconych na Juniorka.... Quote
Lolalola Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Junioreczku mam nadzieje,ze Ci tam lepiej...............:( Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 moja paczuszka co miała iść z ciuszkami na bazarek dla Juniorka - ustaliłam z anitą, że i tak do Was trafi i ewentualny dochód proszę przeznaczcie na te bezdomne psiaki, na karmę dla nich ok? bo pewnie co jakiś czas dokarmiacie tam jakieś bidulki... paczuszka jutro zostanie wysłana - dziś zapakuje i jutro prześlę do anity :) Quote
Aimez_moi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 U mnie codziennie jest wysypywana karma, Kama robi to w swoich okolicach a Pudzian u siebie...... Quote
kama210 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Akrum']moja paczuszka co miała iść z ciuszkami na bazarek dla Juniorka - ustaliłam z anitą, że i tak do Was trafi i ewentualny dochód proszę przeznaczcie na te bezdomne psiaki, na karmę dla nich ok? bo pewnie co jakiś czas dokarmiacie tam jakieś bidulki... paczuszka jutro zostanie wysłana - dziś zapakuje i jutro prześlę do anity :)[/QUOTE] dziękujemy bardzo - my w sumie przędziemy jako tako dzięki bazarkom... jak coś to możesz wysłać do mnie, chyba że już dogadałaś się z Anitą że wyślesz do niej... Quote
Recommended Posts