Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fanta to 5 letnia cudowna i delikatna szorstkowłosa sunia. Przyjaciółka całego świata,pozytywnie nastawiona do zwierząt i ludzi. Gdy została przyjeta do schroniska podbiegała do kraty,proszac o chwilkę uwagi,nadstawiała pyszczek do pogłaskania,wyciagała łapki. Ale pomału realia życia schroniskowego sprawiły,że żywiołowość przygasła,oczka straciły blask,sa smutne i zrezygnowane:-(/patrz na zdjęcia/.
Fanta pilnie potrzebuje domu, jest przeuroczym, bardzo grzecznym psiakiem. Psy takie jak ona mają bardzo trudne życie w schronisku i niestety często nie udaje im się uniknąć zębów współbraci. Nie pozwól na to,zabierz ja do domu,a nie pożałujesz,bo zyskasz najwierniejszą przyjaciółke,jakiej jeszcze nie miałeś w zyciu.

Kontakt

886-303-309

Łodz

Fanta po przybyciu do schroniska...

http://i40.tinypic.com/2d0jtvp.jpg"]

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fanta dzisiaj:-(

Ogłoszenia
-alegratka.pl
-eoferty.pl
-kupiepsa
-e-zwierzak.pl
-przygarnijzwierzaka
-adopcjeorg
-nasipupile
-CafeAnimal
-kupsprzedaj
przylepa.pl
-olx
-ofertka.pl
-gumtree

Posted

Pięknota. I bidulka. Widziałam ją na stronach schroniska jakiś czas temu, taka słodka łagodna sunia i że też nikt jej nie wypatrzył do tej pory :(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dzisiaj jest w Metro. Dzwonią już jakieś telefony ?!

:crazyeye:wczoraj robilam jej ogloszenie na CafeAnimal.
Juz dzwonia:loveu:
Dogo masz linka do ogłoszenia ?

Posted

I co :crazyeye: ? Były jakieś sensowne telefony ?
Przepraszam, ale nieszkodliwa całkowicie niewinna ciekawość to moja cecha od dziecka :).

Posted

Dogo07 napisał(a):
I co :crazyeye: ? Były jakieś sensowne telefony ?
Przepraszam, ale nieszkodliwa całkowicie niewinna ciekawość to moja cecha od dziecka :).

Cioteczko pisalam juz,były:lol:jeden domek sensowny z Warszawy,chca przyjechac po mała cala rodzina:loveu:no,ale narazie wstrzymajmy emocje.zeby nie zapeszyc:razz:

Posted

Mała jest taka słodka :). Teraz potrzeba dużo pozytywnych ciepłych myśli, żeby się wszystko udało.
Trzymaj się maleńka !!!

Posted

Niestety rodzina z Warszawy nie dała znaku życia.Nie dość że nie przyjechali,nawet nie odbierają telefonu. To norma :angryy:
Fanta nadal czeka na swojego ukochanego człowieka.Sunia jest przekochana,spragniona kontaktu z człowiekiem :loveu:Uwielbia przytulanko,głaskanko i buziaki.
Będzie prawdziwym ,ukochanym skarbem dla swoich właścicieli.

Posted

Jutro wrzuce nowe foty malenkiej,bo mam problemy z netem:roll:
Cholerni ludzie:angryy: i jak tu ich lubic:evil_lol:
Nie martw sie skarbie,znajdziemy dobry domek dla ciebie.