Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani musimy się jeszcze troszkę sprężyć, ale tak solidnie i dozbierać te 35 zł:mad:.

[SIZE=5][COLOR=Red]Jak nam się uda to Parysek w sobotę o 7.30 opuści schronisko i pojedzie do lepszego świata!!!!!!!! [/COLOR][/SIZE]

Ciotki, wujaszkowie - akcja żebracza w kolejnym natarciu!!!! Brak tylko 35 zł.!!!!!!!!
Bez tej kasy Parysek będzie siedział dalej w schronisku:-(:-(:-(

Posted

[quote name='majku33krakow']to ja sie zgadzam na te 35 złotych i wyciagajcie biedaka,prosze o nr konta na pw[/QUOTE]
Majku, bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!!!! :multi::multi::multi:
Konto zaraz wyślę na PW ;)
[quote name='_Goldenek2']I cioteczki zmieńcie tytuł.... na bardziej optymistyczny. Parys jeszcze zazna szczęścia :)[/QUOTE]

Kaja zmieni jak tylko wejdzie na dogo;) A Parys rzeczywiście wreszcie będzie miał szansę cieszyć się życiem!!!:multi::multi::multi:

Parysku w sobotę jedziesz do raju, do cudownego SPA... Spotkasz tam swoich starych znajomych i zobaczysz że życie może być jeszcze piękne także dla Ciebie psi staruszku!!!!

Posted

[quote name='dudson13']Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do którego hoteliku jedzie Parysek??[/QUOTE]
Parysek jedzie do hoteliku u ZuziM:multi:. Jest tam w tej chwili sześć psiaków ze schroniska w Tychach wiec jedzie " do swoich":lol:. Super hotelik i co ważne, ogromne serce ZuziM do wszystkich psiaków, że już o Jej słabości do tyszaków nie wspomnę;).

Posted

[quote name='majku33krakow']to ja sie zgadzam na te 35 złotych i wyciagajcie biedaka,prosze o nr konta na pw[/QUOTE]
Majku, jesteś człowiekiem o wielkim sercu :lol: dziękujemy, bardzo dziękujemy:lol::lol:

Posted

[quote name='Plicha']Hurra :multi::multi::multi: Parysku jeszcze tylko 2 dni i będziesz u Zuzi :lol: Mam nadzieje że uda sie dograć wszystko na sobotę :)[/QUOTE]
Już wszystko dograne:lol:. O 7.30 osobisty kierowca Paryska zabiera go w podróż do lepszego życia............:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='AlfaLS']Już wszystko dograne:lol:. O 7.30 osobisty kierowca Paryska zabiera go w podróż do lepszego życia............:multi::multi::multi:[/QUOTE]
I nawet osobistego kierowcy się dorobił! no nieźle:D:D:D

Posted

[quote name='kameralna']Świetnie :multi:Dorzucam jeszcze piąteczkę na konto. A w sobotę wrzucę Lotto, może wreszcie mi się poszczęści :lol:[/QUOTE]
Daj Ci Boże!:kciuki::kciuki::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='UBOCZE']Jejku!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ale u Paryska się dzieje...:loveu:

Nie mogę już doczekać się soboty...;)[/QUOTE]
Nie tylko Ty, wszyscy nie możemy:evil_lol:.
A teraz ponieważ jutro mamy u Paryska spokojny dzień oczekiwania to wszystkie dobre duszyczki Paryskowe bardzo, bardzo serdecznie zapraszamy na wątek Antosia, kolejnego staruszka tym razem z Łowicza:shake:. Antoś też gaśnie w schronisku, co i rusz zmieniają mu koleżanki i kolegów w boksie / oni idą do domów/ a on jeden tam siedzi i siedzi. Kiedyś miał dom, swojego pana i nawet psiego kumpla. Jednak Pan 3 lata temu zmarł, on z kumplem znaleźli się w schronisku:-(. Kolego nie był tak silny jak Antoś i odszedł za TM a nasz Antoś czeka na odmianę swego losu - ale kto zechce 10-cio letniego psa? Co z tego że fajny, że uwielbia głaskanie i spacery? Co z tego że pokocha całym sercem? Co z tego wszystkiego jak nie ma ludzia dla Antosia..............Antoś gaśnie.... Antosia też trzeba zabrać do hoteliku........Antosiowi brak tylko 100 zł. do wyjścia z boksu........

[COLOR=DarkRed][B][SIZE=4]Czy ktoś z przyjaciół Paryska ma tak cudowne ogromne serce że uda się ze mną jutro na akcję żebraczą dla Antosia??????????? Antoś pięknie podziękuje!!!!!!!!! Parysek się nie pogniewa bo on już bezpieczny...............[/SIZE][/B][/COLOR]
Wątek Antosia:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/174602-ANTEK-umrze-w-schronie-bez-mi%C5%82o%C5%9Bci-cz%C5%82owieka%21%21potrzebne-sta%C5%82e-deklaracje%21"]http://www.dogomania.pl/threads/174602-ANTEK-umrze-w-schronie-bez-mi%C5%82o%C5%9Bci-cz%C5%82owieka!!potrzebne-sta%C5%82e-deklaracje![/URL]

Posted

[quote name='AlfaLS']Już wszystko dograne:lol:. O 7.30 osobisty kierowca Paryska zabiera go w podróż do lepszego życia............:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Huraaaaaaaaaa!!!

Jak zwykle dowiaduję się ostatnia, bo tu wszystko się dzieje wieczorami, a jak wstaję o 5.00 i o tej porze tu już :mdleje: :sleep:

Druga sprawa, nie będzie mnie od jutra przez 2 tygodnie do 12 lipca.
Niestety tam gdzie jadę nie ma internetu, jakby coś, to jestem pod tel. 600346465