Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][B][COLOR=red][U]Uwaga: Gryfino/Szczecin oraz okolice[/U][/COLOR][/B][/SIZE]

[B]2 braci (Jacek Ś., Zbigniew K. - pełne nazwiska na PW) zamieszkałych w Gryfinie przy ulicy Artyleryjskiej.[/B] Poszukują psa/suki wygląd, wielkości nie ważne. Chcą adoptować psa za darmo. Psy po wyadoptowaniu znikają w ciągu 2 tygodni, Ci mężczyźni je katują, głodzą przypalają papierosami, dalej już nie mówię ! Mieszkają w starym domu, a raczej szopie bez ogrzewania, sami nie mają pieniędzy na jedzenie. Pod żadnym pozorem nie wydawać im żadnego psa !
Jak będę miała numer telefonu to podam. Póki co mam tylko nazwiska i adres
UWAŻAJCIE !

Dziewczyny uważajcie na nich, info mam od znajomych mojej mamy, jak dowiedzą się że od Was psy są "za darmo" to mogą próbować się skontaktować.
U nas w Kojcu zrobiliśmy na nich zasadzkę, na ogół nie przeprowadzamy wizyt przedadopcyjnych, ale w tym przypadku wręcz nakazałam, aby zostawili numer telefonu oraz adres zamieszkania. Pojadę tam z inspektorkami TOZ w obrębie Gryfina (Katarzyna Żelech, Ewa Kurkowska) i sprawdzimy ten dom, przekażemy im negatywną opinię i nie wydamy żadnego psa.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Witam - czy macie w okolicy Szczecinka (choć może być w całym województwie do odbioru) suczkę średniego wzrostu, spokojną, wiek ok 2 lat?
Ciotka straciła swoją ukochaną Buńkę, miała ją ok 10 lat, a mała była ze schronu i już wzięta w zaawansowanym wieku i teraz nie potrafi zyć bez psa. Mieszka samotnie, I piętro bez windy, mały samochodzik, nad jeziorem w Bornym Sulinowie, chodzi na długie spacery do lasu z aparatem i kocha zwierzęta. Szukam dla niej podobnej suńki, już nie szczeniaka ale na tyle młodego, żeby długo żyła. Może być lekko "traumatyczna" - Buńka była ale u ciotki doszła do siebie i bardzo się kochały :)
Proszę o info na [email][email protected][/email] lub 508 987330 - z góry dziękuję!

• 2 weeks later...
Posted

Miałam na myśli tego Harnasia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185188-Psy-pod-opieką-szczecińskiego-oddziału-TOZ.-Wątek-zbiorczy!?p=14638158&viewfull=1#post14638158[/url]

Staruszka malamuta/Huskiego, wyciągniętego z niezbyt udanego domu. Jestem ciekawa jego dalszych losów.

Posted

[quote name='Enigma79']Tak, to o niego mi chodziło.... pomyliłam rasy ale reszta się (niestety) zgadza.[/QUOTE]

:( Jakoś mnie to wkurza... ktoś mu tyle lat prze...kichał. Pies niewiele miał czasu pocieszyć się z życia.

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]SZUKAM OSOBY DO [COLOR=magenta]
WIZYTY PRZED-ADOPCYJNEJ[/COLOR]
W OKOLICACH [B][COLOR=green]
STARGARDU SZCZECIŃSKIEGO[/COLOR][/B]!

wizyty potrzebuje Dziadeczek Puchosław:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208412-Niunio-jest-tak-ma%C5%82y-%C5%BCe-nikt-go-nie-zauwa%C5%BCa!-%28-PRZYGARNIJ-KROPKA!/page13[/url]

"[I]POMOŻEEECIEEE?[/I]"
[IMG]http://i53.tinypic.com/rm1maf.jpg[/IMG]
[/SIZE][/FONT]

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wczoraj dostałam informację od kierowcy samochodu ciężarowego jeżdżącego na tej trasie,że
na trasie Świdwin- Sławoborze... [B]droga162... w ok. wsi Ciechnowo[/B]...woj. zachodniopomorskie... jakieś 30km od Połczyna Zdrój, w rowie widziany był kilkakrotnie bernardyn!

[B]Nocuje w rowie przy szosie, a w ciagu dnia biega za samochodami po szosie![/B]:-(

...wygląda na bezdomnego... ogromny, piekny... kręci młynki z radości jak uwidzi samochód... wbiega na szosę... w każdej chwili może stać się coś złego!:shake:
Szukam kogoś kto może tam podjechać i sprawdzić sytuację psiaka... dowiedzieć się, czy jest rzeczywiście bezdomny, czy też niedopilnowany!!!!... w jakim jest stanie...

Pomóż... w każdej chwili może dojść do nieszczęścia!
Zupełnie nie wiem jak ruszyć to na miejscu...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Przepraszam z góry że nie bardzo na temat, ale poszukuję informacji/ rekomendacji dot. szczecińskiego SOS Borderom p. Diany O. Pani Diana zaproponowała pomoc w postaci przejęcia mojej podopiecznej szukającej domu - opieki i znalezienia ds. Mam ogromną prośbę, jeżeli ktoś z Was zna/ współpracuje/ współpracował z tą formacja, umie powiedzieć coś na tren temat, o info.
Pozdrawiam serdecznie