blacky. Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [SIZE=3][B][COLOR=red][U]Uwaga: Gryfino/Szczecin oraz okolice[/U][/COLOR][/B][/SIZE] [B]2 braci (Jacek Ś., Zbigniew K. - pełne nazwiska na PW) zamieszkałych w Gryfinie przy ulicy Artyleryjskiej.[/B] Poszukują psa/suki wygląd, wielkości nie ważne. Chcą adoptować psa za darmo. Psy po wyadoptowaniu znikają w ciągu 2 tygodni, Ci mężczyźni je katują, głodzą przypalają papierosami, dalej już nie mówię ! Mieszkają w starym domu, a raczej szopie bez ogrzewania, sami nie mają pieniędzy na jedzenie. Pod żadnym pozorem nie wydawać im żadnego psa ! Jak będę miała numer telefonu to podam. Póki co mam tylko nazwiska i adres UWAŻAJCIE ! Dziewczyny uważajcie na nich, info mam od znajomych mojej mamy, jak dowiedzą się że od Was psy są "za darmo" to mogą próbować się skontaktować. U nas w Kojcu zrobiliśmy na nich zasadzkę, na ogół nie przeprowadzamy wizyt przedadopcyjnych, ale w tym przypadku wręcz nakazałam, aby zostawili numer telefonu oraz adres zamieszkania. Pojadę tam z inspektorkami TOZ w obrębie Gryfina (Katarzyna Żelech, Ewa Kurkowska) i sprawdzimy ten dom, przekażemy im negatywną opinię i nie wydamy żadnego psa. Quote
Enigma79 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jak się ma INKA ??? Czy zrobiła może jakieś postępy ? Nadal jest w DT w Mierzynie ? Quote
kamilqax95x Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Szczecinianko (albo ktoś z TOZ) wiesz cos moze na temat tego psa [url]http://www.dogomania.pl/threads/203075-Pi%C4%99kny-2-letni-psiak-ze-szczeci%C5%84skiego-schroniska[/url] ??? Quote
Mojita Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Witam - czy macie w okolicy Szczecinka (choć może być w całym województwie do odbioru) suczkę średniego wzrostu, spokojną, wiek ok 2 lat? Ciotka straciła swoją ukochaną Buńkę, miała ją ok 10 lat, a mała była ze schronu i już wzięta w zaawansowanym wieku i teraz nie potrafi zyć bez psa. Mieszka samotnie, I piętro bez windy, mały samochodzik, nad jeziorem w Bornym Sulinowie, chodzi na długie spacery do lasu z aparatem i kocha zwierzęta. Szukam dla niej podobnej suńki, już nie szczeniaka ale na tyle młodego, żeby długo żyła. Może być lekko "traumatyczna" - Buńka była ale u ciotki doszła do siebie i bardzo się kochały :) Proszę o info na [email][email protected][/email] lub 508 987330 - z góry dziękuję! Quote
Enigma79 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jeżeli masz na myśli Harnasia bernardyna, to, jeśli dobrze pamiętam... odszedł / został uśpiony. Był już bardzo chory :( i w podeszłym wieku. Quote
Mozartowa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Miałam na myśli tego Harnasia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185188-Psy-pod-opieką-szczecińskiego-oddziału-TOZ.-Wątek-zbiorczy!?p=14638158&viewfull=1#post14638158[/url] Staruszka malamuta/Huskiego, wyciągniętego z niezbyt udanego domu. Jestem ciekawa jego dalszych losów. Quote
Enigma79 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Tak, to o niego mi chodziło.... pomyliłam rasy ale reszta się (niestety) zgadza. Quote
kamilqax95x Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Zapraszam na bazarek dla TTBSzczecin "Jestem gwiazdą YouTube'a ;)" [url]http://www.dogomania.pl/threads/210204-quot-Jestem-gwiazd%C4%85-YouTube-a-)-quot-Na-TTBS-do-18-lipca[/url] Quote
Mozartowa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Enigma79']Tak, to o niego mi chodziło.... pomyliłam rasy ale reszta się (niestety) zgadza.[/QUOTE] :( Jakoś mnie to wkurza... ktoś mu tyle lat prze...kichał. Pies niewiele miał czasu pocieszyć się z życia. Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]SZUKAM OSOBY DO [COLOR=magenta] WIZYTY PRZED-ADOPCYJNEJ[/COLOR] W OKOLICACH [B][COLOR=green] STARGARDU SZCZECIŃSKIEGO[/COLOR][/B]! wizyty potrzebuje Dziadeczek Puchosław: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208412-Niunio-jest-tak-ma%C5%82y-%C5%BCe-nikt-go-nie-zauwa%C5%BCa!-%28-PRZYGARNIJ-KROPKA!/page13[/url] "[I]POMOŻEEECIEEE?[/I]" [IMG]http://i53.tinypic.com/rm1maf.jpg[/IMG] [/SIZE][/FONT] Quote
MartynaP Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 poszukuje osoby do wizyty PA w Szczecinie Quote
zuzlikowa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wczoraj dostałam informację od kierowcy samochodu ciężarowego jeżdżącego na tej trasie,że na trasie Świdwin- Sławoborze... [B]droga162... w ok. wsi Ciechnowo[/B]...woj. zachodniopomorskie... jakieś 30km od Połczyna Zdrój, w rowie widziany był kilkakrotnie bernardyn! [B]Nocuje w rowie przy szosie, a w ciagu dnia biega za samochodami po szosie![/B]:-( ...wygląda na bezdomnego... ogromny, piekny... kręci młynki z radości jak uwidzi samochód... wbiega na szosę... w każdej chwili może stać się coś złego!:shake: Szukam kogoś kto może tam podjechać i sprawdzić sytuację psiaka... dowiedzieć się, czy jest rzeczywiście bezdomny, czy też niedopilnowany!!!!... w jakim jest stanie... Pomóż... w każdej chwili może dojść do nieszczęścia! Zupełnie nie wiem jak ruszyć to na miejscu... Quote
kinia098 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla małej koteczki w miejscowości Przecław, ok. 10km od Szczecina ! Bardzo proszę o pomoc i priv'a w razie co ;) Quote
Joanna K. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='MartynaP']poszukuje osoby do wizyty PA w Szczecinie[/QUOTE] Ta osoba nadal jest potrzebna ? Quote
salibinka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Przepraszam z góry że nie bardzo na temat, ale poszukuję informacji/ rekomendacji dot. szczecińskiego SOS Borderom p. Diany O. Pani Diana zaproponowała pomoc w postaci przejęcia mojej podopiecznej szukającej domu - opieki i znalezienia ds. Mam ogromną prośbę, jeżeli ktoś z Was zna/ współpracuje/ współpracował z tą formacja, umie powiedzieć coś na tren temat, o info. Pozdrawiam serdecznie Quote
FredziaFredzia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ostatnio znaleźli fajny dom borderkowi w typie - ogólnie z tego co wiem p. Diana się bardzo w to angażuje i widać, że jej zależy na tych psiakach. Quote
Recommended Posts