zuza911 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ale śliczna:loveu: Byle tylko nie próbowali jej uśpić... Pomyśleć, że moją Nefkę chcieli...:roll: Quote
agaga21 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Tia'] Jest bardzo kochana, przyjazna do ludzi, na inne psy nie zwraca uwagi. [/QUOTE] no więc dlaczego??? Quote
Tia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='agaga21']no więc dlaczego???[/QUOTE] Nie wiem.... Quote
ms_arwi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Tia']Bo jest typem tych ras, poprostu. Na razie powiedzieli, że jej nie uśpią a co będzie potem to nie wiem:([/QUOTE] Tia, ja wam dam rade zeby wasze psiaki byly lepiej traktowane - niech no sie ktora zakreci wokol kierownika/weta schroniskowego/technika/kogokolwiek :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='ms_arwi']Tia, ja wam dam rade zeby wasze psiaki byly lepiej traktowane - niech no sie ktora zakreci wokol kierownika/weta schroniskowego/technika/kogokolwiek :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pieski są tego warte, ciotki, bierzcie się do roboty :diabloti: Że też u nas w schronie same baby - kierowniczka, wetki, panie w biurze :roll::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Tia']:lol:Hehe:lol: Wy to macie pomysły:diabloti: A u nas praktycznie same baby to pracownice, tylko kierownik to chłop:evil_lol:[/QUOTE] Tylko??? Przecież kiero najważniejszy w schronie jest :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ms_arwi Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='agnieszka32']Tylko??? Przecież kiero najważniejszy w schronie jest :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] kiero i wet - mowie wam ;) Quote
Tia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Sunia uwielbia wodę, jak leje się z węża to ona szleje i łapie wode w pysk:) Lubi aportować. A dziś mieliśmy ją z Walą na spacerze, i zauważyliśmy, że [B][U]ma tatuaż niebieski w uchu, w dodatku jest świeżo po sterylce[/U][/B]. Wydaje nam się, że jest z Poznańskiego schronu. Odczytaliśmy tatuaż i ma [B][U]nr: P2926[/U][/B].(tak nam się wydaje) Może uda się odnaleźć właściciela, może zgubiła mu się albo się jej pozbył. Quote
ms_arwi Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Tia']Na razie suczka nie będzie uśpiona zobaczymy jak zachowa się na wybiegu z psami jeżeli będzie agresywna to jej los będzie przesądzony ale jeżeli łagodna to nie będzie uśpiona. Zostanie wpuszczona na wybieg w następnym tyg. Sunia uwielbia wodę, jak leje się z węża to ona szleje i łapie wode w pysk:) Lubi aportować. A dziś mieliśmy ją z Walą na spacerze, i zauważyliśmy, że [B][U]ma tatuaż niebieski w uchu, w dodatku jest świeżo po sterylce[/U][/B]. Wydaje nam się, że jest z Poznańskiego schronu. Odczytaliśmy tatuaż i ma [B][U]nr: P2926[/U][/B].(tak nam się wydaje) Może uda się odnaleźć właściciela, może zgubiła mu się albo się jej pozbył.[/QUOTE] Jutro sprobuje dowiedziec sie w schronisku, czy moga po tym tatuazu cos znalezc i czy psiak jest od nich. Sunia nie ma chipa? Quote
Wala2006 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='ms_arwi']. Sunia nie ma chipa?[/QUOTE] NIe wiemy czy Holi ma chipa bo u nas nie ma jak tego sprawdzić... Quote
ms_arwi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Wala2006']NIe wiemy czy Holi ma chipa bo u nas nie ma jak tego sprawdzić...[/QUOTE] no to pieknie... az nie moge uwierzyc, ze nie ma w schronisku urzadzenia do odczytywania chipow... a straz miejska tez nie ma? czy to tylko w Poznaniu maja? Quote
Wala2006 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='ms_arwi']no to pieknie... az nie moge uwierzyc, ze nie ma w schronisku urzadzenia do odczytywania chipow... a straz miejska tez nie ma? czy to tylko w Poznaniu maja?[/QUOTE] Co do straży miejskie to nie wiem ale wydaje mi się że też nie mają... Quote
ms_arwi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Taki tatuaz raczej nie jest z poznanskiego schronu, te poznanskie zaczynaly sie inaczej. Mialy dwie litery na poczatku. I byly z Xem. Quote
Tia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Czy idzie się jakoś dowiedzieć z tatuażu skąd jest sunia? Quote
kiang Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ms_arwi rozumiem, że twoje rady pochwala twój partner,z którym mieszkasz.mniejsza o to,ja robię screena i pokaże wiesz komu :):):) skompromitowałaś osoby które lubię, zmień nicka na ms_alfons. a fe takie rady dziewczynom.uprawiaj dalej swój proceder Quote
ms_arwi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='kiang']ms_arwi rozumiem, że twoje rady pochwala twój partner,z którym mieszkasz.mniejsza o to,ja robię screena i pokaże wiesz komu :):):) skompromitowałaś osoby które lubię, zmień nicka na ms_alfons. a fe takie rady dziewczynom.uprawiaj dalej swój proceder[/QUOTE] heh, niektorzy nie znaja sie na zartach... a co do precederu i nicka - chyba nie wiesz o czym mowisz? Quote
agnieszka32 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='kiang']ms_arwi rozumiem, że twoje rady pochwala twój partner,z którym mieszkasz.mniejsza o to,ja robię screena i pokaże wiesz komu :):):) skompromitowałaś osoby które lubię, zmień nicka na ms_alfons. a fe takie rady dziewczynom.uprawiaj dalej swój proceder[/QUOTE] A skąd Ty się urwałaś/urwałeś??? :crazyeye: Quote
DAGA1505 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Proszę cioteczki koffane astowe zajżyjcie szukamy DT [url]http://www.dogomania.pl/threads/186593-Mieszanka-boksia-i-asta-Borys-za-dwa-tygodnie-trafi-do-schronu-w-Mys%C5%82owicach!Pomocy/page14[/url] Quote
Wala2006 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Jak na razie nasza Holi sprawuję się dobrze na wybiegu z innymi psami :) Nieraz nawet to ona jest przez nie przeganiana... W naszym schronie jest nowy samiec asta nie jest za młody. Lecz jest w złym stanie wychudzony, pod pyszczkiem ma guza, i kuleję na przednią łapę. Nie gryzie się z psami i biega razem z nimi na wybiegu. Ma bardzo smutne oczka jak się na niego patrzy to łzy się kręcą :( Quote
Tola^^ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Tu jest ten starszy samiec: [IMG]http://i52.tinypic.com/2my9apd.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/20pskuc.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.tinypic.com/24zk6zr.jpg[/IMG] Tu widać guza: [IMG]http://i55.tinypic.com/28tf4mb.jpg[/IMG] Quote
agaga21 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ojej, wielki ten guz! kurcze, biedny psiak :( Quote
Wala2006 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='agaga21']ojej, wielki ten guz! kurcze, biedny psiak :([/QUOTE] Wielki wielki, a jego oczka są bardzo smutnę :( Quote
Wala2006 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [IMG]http://i56.tinypic.com/20pskuc.jpg[/IMG] Niestety psiak nie przeżył w schronie i biega szczęśliwy za TM :( Quote
Recommended Posts