Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tia']Bo jest typem tych ras, poprostu.
Na razie powiedzieli, że jej nie uśpią a co będzie potem to nie wiem:([/QUOTE]

Tia, ja wam dam rade zeby wasze psiaki byly lepiej traktowane - niech no sie ktora zakreci wokol kierownika/weta schroniskowego/technika/kogokolwiek :diabloti:

Posted

[quote name='ms_arwi']Tia, ja wam dam rade zeby wasze psiaki byly lepiej traktowane - niech no sie ktora zakreci wokol kierownika/weta schroniskowego/technika/kogokolwiek :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pieski są tego warte, ciotki, bierzcie się do roboty :diabloti:

Że też u nas w schronie same baby - kierowniczka, wetki, panie w biurze :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Tia']:lol:Hehe:lol: Wy to macie pomysły:diabloti:
A u nas praktycznie same baby to pracownice, tylko kierownik to chłop:evil_lol:[/QUOTE]

Tylko??? Przecież kiero najważniejszy w schronie jest :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Sunia uwielbia wodę, jak leje się z węża to ona szleje i łapie wode w pysk:) Lubi aportować.

A dziś mieliśmy ją z Walą na spacerze, i zauważyliśmy, że [B][U]ma tatuaż niebieski w uchu, w dodatku jest świeżo po sterylce[/U][/B]. Wydaje nam się, że jest z Poznańskiego schronu.
Odczytaliśmy tatuaż i ma [B][U]nr: P2926[/U][/B].(tak nam się wydaje)
Może uda się odnaleźć właściciela, może zgubiła mu się albo się jej pozbył.

Posted

[quote name='Tia']Na razie suczka nie będzie uśpiona zobaczymy jak zachowa się na wybiegu z psami jeżeli będzie agresywna to jej los będzie przesądzony ale jeżeli łagodna to nie będzie uśpiona. Zostanie wpuszczona na wybieg w następnym tyg.
Sunia uwielbia wodę, jak leje się z węża to ona szleje i łapie wode w pysk:) Lubi aportować.

A dziś mieliśmy ją z Walą na spacerze, i zauważyliśmy, że [B][U]ma tatuaż niebieski w uchu, w dodatku jest świeżo po sterylce[/U][/B].
Wydaje nam się, że jest z Poznańskiego schronu. Odczytaliśmy tatuaż i ma [B][U]nr: P2926[/U][/B].(tak nam się wydaje)
Może uda się odnaleźć właściciela, może zgubiła mu się albo się jej pozbył.[/QUOTE]

Jutro sprobuje dowiedziec sie w schronisku, czy moga po tym tatuazu cos znalezc i czy psiak jest od nich. Sunia nie ma chipa?

Posted

[quote name='Wala2006']NIe wiemy czy Holi ma chipa bo u nas nie ma jak tego sprawdzić...[/QUOTE]

no to pieknie... az nie moge uwierzyc, ze nie ma w schronisku urzadzenia do odczytywania chipow... a straz miejska tez nie ma? czy to tylko w Poznaniu maja?

Posted

[quote name='ms_arwi']no to pieknie... az nie moge uwierzyc, ze nie ma w schronisku urzadzenia do odczytywania chipow... a straz miejska tez nie ma? czy to tylko w Poznaniu maja?[/QUOTE]

Co do straży miejskie to nie wiem ale wydaje mi się że też nie mają...

Posted

ms_arwi rozumiem, że twoje rady pochwala twój partner,z którym mieszkasz.mniejsza o to,ja robię screena i pokaże wiesz komu :):):) skompromitowałaś osoby które lubię, zmień nicka na ms_alfons. a fe takie rady dziewczynom.uprawiaj dalej swój proceder

Posted

[quote name='kiang']ms_arwi rozumiem, że twoje rady pochwala twój partner,z którym mieszkasz.mniejsza o to,ja robię screena i pokaże wiesz komu :):):) skompromitowałaś osoby które lubię, zmień nicka na ms_alfons. a fe takie rady dziewczynom.uprawiaj dalej swój proceder[/QUOTE]

heh, niektorzy nie znaja sie na zartach... a co do precederu i nicka - chyba nie wiesz o czym mowisz?

Posted

[quote name='kiang']ms_arwi rozumiem, że twoje rady pochwala twój partner,z którym mieszkasz.mniejsza o to,ja robię screena i pokaże wiesz komu :):):) skompromitowałaś osoby które lubię, zmień nicka na ms_alfons. a fe takie rady dziewczynom.uprawiaj dalej swój proceder[/QUOTE]

A skąd Ty się urwałaś/urwałeś??? :crazyeye:

Posted

Proszę cioteczki koffane astowe zajżyjcie
szukamy DT
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186593-Mieszanka-boksia-i-asta-Borys-za-dwa-tygodnie-trafi-do-schronu-w-Mys%C5%82owicach!Pomocy/page14[/url]

• 1 month later...
Posted

Jak na razie nasza Holi sprawuję się dobrze na wybiegu z innymi psami :)
Nieraz nawet to ona jest przez nie przeganiana...

W naszym schronie jest nowy samiec asta nie jest za młody.
Lecz jest w złym stanie wychudzony, pod pyszczkiem ma guza,
i kuleję na przednią łapę.
Nie gryzie się z psami i biega razem z nimi na wybiegu.
Ma bardzo smutne oczka jak się na niego patrzy to łzy się kręcą :(

Posted

Tu jest ten starszy samiec:
[IMG]http://i52.tinypic.com/2my9apd.jpg[/IMG]

[IMG]http://i56.tinypic.com/20pskuc.jpg[/IMG]

[IMG]http://i52.tinypic.com/24zk6zr.jpg[/IMG]

Tu widać guza:
[IMG]http://i55.tinypic.com/28tf4mb.jpg[/IMG]