Karolcia_ko5 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [SIZE="3"]Szczyrk ma się coraz lepiej, jest coraz radośniejszy i sprawniejszy. Podnosi już czasem nóżkę do siusiania ;). Wyleguje się na tapczanach przybierając pozycję do góry brzuchem bo tak mu wygodnie i już 8) Ranka na nóżce również wygląda o wiele lepiej. Oby tak dalej psiaku. Z prezesem na tapczanie... Quote
Karolcia_ko5 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Podniosę na wieczór mojego pychola..... po domek... !! Quote
Karolcia_ko5 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 W górę śliczny!.. Gdzie jest Twój domek co ? ? Nie możesz u mnie zostać na zawsze przecież :( Quote
martka1982 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Karolcia to Ty zaznaczyłaś sobie jego aukcję na allegro? bo jeśli nie Ty, to ma obserwatora Quote
Karolcia_ko5 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Nie nie ja nic nie zaznaczałam i nigdy tego nie robię ... Czyli obserwator ;] Quote
Karolcia_ko5 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Na razie chyba cisza.... Oj mój pycholu do góry! A psiaczek z każdym dniem naprawdę lepiej, jestem z niego dumna!! :D Quote
Karolcia_ko5 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Baaaardzo dobrze.. Odżył chłopak. Ranka już się nie paprze, robi się ładny strupek. Dupcia zarasta. A chłopak coraz częściej używa nóżki. Próbuje na mnie skakać jak przychodzę ze szkoły. Po za tym grzeczniutki, zachowuje czystość.. Pies doskonały :D Quote
Karolcia_ko5 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dostałam dziś foto Szczyrka z odwiedzin pań, które go uratowały, zdejmując rannego z pobocza autostrady. Szczyruś jest baardzo wdzięczny za uratowanie mu życia. Dostał sporo smakołyków, ktorej większą część już skonsumował ;):) Dziękujemy!!! Dzięki pani Agnieszce i pani Ewie Szczyrk może cieszyć się życiem. Bo kto to wie, czy znalazł by się ktoś jeszcze o takim sercu kto zatrzymał by się chcąć udzielić my pomocy..... Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 przychodzę tu od Promysia :) widzę, że Szczyrk ma się dobrze - najważniejsze że jest w dt i tam jest przygotowywany do adopcji przy chwili wolnego, postaram się kilka ogłoszeń dołożyć od siebie. Quote
Karolcia_ko5 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dobre wieści na dziś są takie, że dziś Szczyrk mnie opuści ;) Będzie kolegą Pieguska (pieska adoptowanego z naszego z schroniska) i jedzie do niego do Holandii :o Trwa wielkie pożegnanie psiaka! Będzie bardzo smutno, pusto bez niego przynajmniej na początku. Dziś była u mnie pani Agnieszka pożegnać psiaczka, wczoraj żegnali sie też inni, którym psiaczek był bliski. Dostał od pani Agnieszki jeszcze parę smakołyczków. Z całą wyprawką pojedzie do Pieguska. Serdecznie Dziękujemy!!! Jeszcze raz. Cieszę się, że mógł u mnie dochodzić do siebie. Mam nadzieje, że ta opieka była należyta. Z niecierpliwością czekam teraz na znajomego Pani, którzy zabierze go do domku ;) Potem liczymy oczywiście o szczegółowe wieści co u psiaka... Wyprawka Szczyrka.. Quote
Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 jejku, czyli ogłoszenia już nie potrzebne :) jak się cieszę, że mały ma domek - zasługuje na najlepszy i na dużo, dużo miłości :) powodzenia mały Szczyrku w nowym domku, przy boku Pieguska :) Quote
Recommended Posts