Jo37 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Piękny jest. Ludzie dla których bokser jest za duży do mieszkania mają chyba coś nie tak z głową. Quote
Iza i Avanti Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Kto znajdzie miejsce w serduszku i domu dla faflunka? Quote
Nikandra35 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Nikt nie napisał to ja wam powiem że Borysek ma wreszcie domek :multi: Quote
Iza i Avanti Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Do Boryska uśmiechnęło się szczęście, i w końcu ma swój domek! Tak długo czekał i się doczekał! Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 List od Boryska z 5 lipca: "Postanowiłem zostać w Gdańsku: tu mnie już kochają, wiem, że inni też by mnie pokochali, ale jeszcze mnie nie znają, a ja i moi opiekunowie, którzy ani przez chwilkę się nie zawahali i dali mi dom, niby tymczasowy, jesteśmy dla siebie (mają fajne łóżko) - no i ten kot Proszę mnie przenieść do NOWEGO DOMU, ja tu zostaję! Wdzięczny wszystkim, kochający, szczęśliwy Wasz Borys" Quote
Kapsel Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Iza i Avanti napisał(a):List od Boryska z 5 lipca: "Postanowiłem zostać w Gdańsku: tu mnie już kochają, wiem, że inni też by mnie pokochali, ale jeszcze mnie nie znają, a ja i moi opiekunowie, którzy ani przez chwilkę się nie zawahali i dali mi dom, niby tymczasowy, jesteśmy dla siebie (mają fajne łóżko) - no i ten kot Proszę mnie przenieść do NOWEGO DOMU, ja tu zostaję! Wdzięczny wszystkim, kochający, szczęśliwy Wasz Borys" Iza, ..................................... :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Czemu Kapselku płaczesz??? Chłopak w końcu się doczekał swojej przystani i swoich ludzi!!! Po tylu miesiącach oczekiwania! Ciesz się! nie płacz! Quote
Kapsel Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Czemu Kapselku płaczesz??? Chłopak w końcu się doczekał swojej przystani i swoich ludzi!!! Po tylu miesiącach oczekiwania! Ciesz się! nie płacz! Ryczę ze wzruszenia normalnie, chłopak mi tak długo na sercu leżał, że teraz nie mogę się powstrzymać do łez :shake::shake::shake::shake: :-(:-(:-( Nareszczcie ktoś pokochał tego mądrego i kochanego chłopaka........NARESZCIE!!!!!!!!!!!!! Iza za taką cudną wiadomość, to ja Cię normalnie uduszę ze szczęścia!!!!!!!!! :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Ja też się bardzo, bardzo cieszę! Chłopak zasługuje na jak najlepszy domek! Tak jak i wszystkie psiaki i kociaki :-) Quote
Iza i Avanti Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Wieści z Broysowego domku: "Witam! Jesteśmy po wizytach u weterynarza, Borys został zaszczepiony na wściekliznę, odrobaczony i zabezpieczony przez kleszczami i pchłami. Resztę szczepień na choroby zakaźne wet powiedział, że możemy zrobić w następnym miesiącu, bo teraz mamy potwornie dużo innych wydatków. Pytałam kilka razy, ale zapewniał, że te szczepienia mogą poczekać Stwierdził też grzybicę i zalecił cotygodniowe mycie łap w nizoralu. (Pierwsze mamy już za sobą, najgorsze jest wejście do wanny, potem to już jakoś idzie ;P ) Borys ma też takiego niewielkiego "guziołka" na lewym boku którego sobie rozgryzł, wet zalecił maść, smarujemy 2 razy dziennie i już jest znacznie lepiej. Maść działa tak, że go już nie swędzi, więc nie rozgryza i "guziołek" się pomniejsza i goi Gdyby jednaj zaczął gryźć wet zalecił ten "klosz", czy "kołnierz" nie pamiętam teraz jak to się nazywa, ale Borysowi bardzo się to nie podobało, nawet przymiarka w gabinecie i nie obgryza ;] Kot już przyzwyczaił się do tego olbrzyma który kręci się po pokojach i dopóki pies go nie próbuje "zaczepiać" nosem nie zwraca uwagi. Patrzy tylko z politowaniem jak Borys skacze jak szalony jak wracamy do domu i trochę z przerażeniem jak wielkie kęsy jedzenia znikają w jego mordzie To tyle z Borysowych wieści ode mnie, wieczorem Borys napisze też coś od siebie, mam nadzieję, bo od kilku dni mówi, że koniecznie chce się z wami podzielić tym co się u niego dzieje. " Quote
Kapsel Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cudowne wieści. :loveu::loveu::loveu: Czekamy zatem na list od samego Boryska :multi::multi::multi::multi::multi::smile::smile::smile::smile::smile: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Borysiątko: 2. Borys 3. Borys 4. Borys 5. I jeszcze raz Borys Quote
Kapsel Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Iza, :buzi: dzięki! :Cool!::Cool!::Cool!::loveu::loveu::loveu: Quote
wykrywka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Iza i Avanti skąd masz takie cudowne zdjęcia? Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 wykrywka napisał(a):Iza i Avanti skąd masz takie cudowne zdjęcia? Z forum FBwP. Nasze fundacyjne dzieciaki kwestowały na wystawie w Sopocie w miniony weekend. Quote
Recommended Posts