Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na wieści od Boryska:

Niestety na zdjęciach nie widać tego co zaniepokoiło nas a mianowicie Borysek stał się taki trochę autystyczny, tak jakby nauczył się być sam ze sobą, człowiek oczywiście niezbędny by rzucić patyk lub dać smakołyk ale ... . Może wynikało to z tego, że nie było z nami jego obecnego pana, właściciela hoteliku, może ... , mimo to smutne.
Nie widać również, że Borys trochę schudł, nie jest już taki masywny (byczek Fernando ) nabrał wcięć, czasami widać nawet żeberka. Ale myślę, że nie jest to jeszcze powód do zmartwień.

Posted

Kapsel napisał(a):
Lidka, wypowiedziałam swoje zdanie na forum. Brak mi słów!!!! Miejcie nad nim litość!

Ala! Dobrze wiem, że on potrzebuje domku... Hotel- choćby był najlepszy- to nie dom. Ale tam też ma pana- właściciela hoteliku, którego pokochał... Mówisz DT... Ok. Tylko kto zagwarantuje, że będzie lepszy od hoteliku? Że za chwilkę nie będzie go trzeba stamtąd zabierać? Sprawdzone DT są zapsione, albo biorą suki, albo, albo... Za dużo jest tych albo...
Ja chłopaka poogłaszałam na kilku portalach, ale jak narazie to odzywają się same "chore" domki np: pani psa dla syna- byle szybko, pan psa na ogród, państwo nie pozwolą na wizytę przedaopccyjną, etc...
Smutne to wszystko. Ja też nie jestem w stanie sama pewnych rzeczy przeskoczyć :-(