Bjuta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 iwona213 napisał(a):Fredzik już wykąpany przez swoją Pańcie, leży na kocyku. Pierwsze co zrobił jak wszedł do domu, to obsikał okno, firanke, kanape :shake: ja przerażona że Pani nas wygoni a ona... nic nie szkodzi, posprzątam zaraz. O matko :crazyeye: Fredi, błagam cię! Już pooznaczałeś wystarczy!!! Dziewczyny - jeszcze raz - wielkie gratulacje i buziaki za szałową akcję!!! Iwonka! Ile za benzynę?! Przyznawać się kobiety!!!! I bez wykrętów! :mad: Quote
Bjuta Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mysiu, przepraszam - dziewczyny jeszcze nie odpowiedziały, a ja spadam w dzicz, więc pozwoliłam sobie na Twoje konto przelać 60 zł. składki na benzynę na wyjazd Freda & company. Buziaki! Trzymajcie się!!!! Silnik odpalony, Heksa dostaje szalu (chyba radości - w aucie). Dziś wieczorem - góry w chmurach! Quote
iwona213 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nie wiem ile wyszło za paliwo (zrobiliśmy 800 km) ale jak już chcecie robić zrzute to powiedzcie mi który z Waszych psiaków jest najbardziej potrzebujący?? który potrzebuje pilnie pieniędzy?? przeznaczcie te pieniądze na takiego najbardziej potrzebującego biedaka. Jak będzie mi dane jeszcze kiedyś jechać (Zabrze ma zaproszenie na październik do programu) to następnym razem nalejecie do baku ;) Quote
Mysia_ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Iwonko dziękujemy za pomoc :loveu: wszystko o naszych psiakach na wątku ogólnym, więc najwyżej te pieniążki tam będą czekać i w razie co zadecydujemy komu będą potrzebne ;) Podobno Fredi już dzisiaj nie sikał w domu, tylko na ogródku ;) oby to była prawda :evil_lol: Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='iwona213'] Jak będzie mi dane jeszcze kiedyś jechać (Zabrze ma zaproszenie na październik do programu) to następnym razem nalejecie do baku ;) A to jeszcze nie wiadomo kiedy to by bylo bo nikt nie podziekowal Krisowi za pomoc :cool3: nie ladnie, nie ladnie :mad:;) Quote
iwona213 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Maszaberla napisał(a):A to jeszcze nie wiadomo kiedy to by bylo bo nikt nie podziekowal Krisowi za pomoc :cool3: nie ladnie, nie ladnie :mad:;) ja podziękowałam osobiście ;) Tobie też dziekuję, bo wkońcu wszystko od Ciebie i Rejmusia się zaczeło :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Biedna Salvunia, szkoda ze nie wystapila np. na jesieni, wtedy bylaby wieksza ogladalnosc programu :-( Ale to zdjecie rozwalilo mnie calkowicie :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 świetne te fotki :loveu::loveu::loveu: a Salva już bardziej sie w tym aucie rozwalić nie mogła :lol: niestety załozycielki wątku już dawno tutaj nie było, więc nie wiem co ze zmianą tytułu.... Poproszę moda :loveu: Quote
Bjuta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Rozkoszne mają miny! :evil_lol: A przypominam, że był obiecany filmik! :eviltong: Będzie? :lol: Quote
Maszaberla Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Bedzie bedzie, pamietam o tym, tylko na razie nie ma kto wstawic Quote
Mysia_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Maszaberla napisał(a):Bedzie bedzie, pamietam o tym, tylko na razie nie ma kto wstawic no to czekamy :cool3: Quote
Bjuta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Zaglądam, czy jest już może filmik ;) (Przedłużyłabym mu życie, dokładając do allegro Salvy) Quote
Maszaberla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Bjuta napisał(a):Zaglądam, czy jest już może filmik ;) (Przedłużyłabym mu życie, dokładając do allegro Salvy) Bardzo przepraszam za opoznienie, jestem na dogo z doskoku i poza dogo tez niedawno wrocilam, filmik powinien byc juz jutro :oops: Quote
Bjuta Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Dziękujemy bardzo!:loveu: Zaraz dokładam do allegro Salvy! I przy okazji - jeszcze raz - wielkie dzięki za sprawdzenie domku dla Stasia! :loveu: Quote
Bjuta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ciekawa jestem bardzo jak się tam Fredi sprawuje... Quote
Recommended Posts