Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwona213 napisał(a):
Fredzik już wykąpany przez swoją Pańcie, leży na kocyku. Pierwsze co zrobił jak wszedł do domu, to obsikał okno, firanke, kanape :shake: ja przerażona że Pani nas wygoni a ona... nic nie szkodzi, posprzątam zaraz.

O matko :crazyeye: Fredi, błagam cię! Już pooznaczałeś wystarczy!!!

Dziewczyny - jeszcze raz - wielkie gratulacje i buziaki za szałową akcję!!!
Iwonka! Ile za benzynę?! Przyznawać się kobiety!!!! I bez wykrętów! :mad:

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysiu, przepraszam - dziewczyny jeszcze nie odpowiedziały, a ja spadam w dzicz, więc pozwoliłam sobie na Twoje konto przelać 60 zł. składki na benzynę na wyjazd Freda & company. Buziaki! Trzymajcie się!!!! Silnik odpalony, Heksa dostaje szalu (chyba radości - w aucie). Dziś wieczorem - góry w chmurach!

Posted

nie wiem ile wyszło za paliwo (zrobiliśmy 800 km) ale jak już chcecie robić zrzute to powiedzcie mi który z Waszych psiaków jest najbardziej potrzebujący?? który potrzebuje pilnie pieniędzy?? przeznaczcie te pieniądze na takiego najbardziej potrzebującego biedaka.

Jak będzie mi dane jeszcze kiedyś jechać (Zabrze ma zaproszenie na październik do programu) to następnym razem nalejecie do baku ;)

Posted

Iwonko dziękujemy za pomoc :loveu:
wszystko o naszych psiakach na wątku ogólnym, więc najwyżej te pieniążki tam będą czekać i w razie co zadecydujemy komu będą potrzebne ;)

Podobno Fredi już dzisiaj nie sikał w domu, tylko na ogródku ;) oby to była prawda :evil_lol:

Posted

[quote name='iwona213']
Jak będzie mi dane jeszcze kiedyś jechać (Zabrze ma zaproszenie na październik do programu) to następnym razem nalejecie do baku ;)

A to jeszcze nie wiadomo kiedy to by bylo bo nikt nie podziekowal Krisowi za pomoc :cool3:
nie ladnie, nie ladnie :mad:;)

Posted

Maszaberla napisał(a):
A to jeszcze nie wiadomo kiedy to by bylo bo nikt nie podziekowal Krisowi za pomoc :cool3:
nie ladnie, nie ladnie :mad:;)

ja podziękowałam osobiście ;)
Tobie też dziekuję, bo wkońcu wszystko od Ciebie i Rejmusia się zaczeło :loveu:

Posted

świetne te fotki :loveu::loveu::loveu: a Salva już bardziej sie w tym aucie rozwalić nie mogła :lol:
niestety załozycielki wątku już dawno tutaj nie było, więc nie wiem co ze zmianą tytułu.... Poproszę moda :loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Zaglądam, czy jest już może filmik ;) (Przedłużyłabym mu życie, dokładając do allegro Salvy)

Bardzo przepraszam za opoznienie, jestem na dogo z doskoku i poza dogo tez niedawno wrocilam, filmik powinien byc juz jutro :oops:

• 1 month later...
  • 4 months later...