Maszaberla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='iwona213']czyli paluch wepchał nam się w termin... czytaliście wątek założony 4 dni temu... http://www.dogomania.pl/forum/f402/psy-koty-w-potrzebie-paluch-oboz-koncentracyjny-138865/ Iwonko chyba Azyl Pod Psim Aniolem, z tego co dobrze kojarze Coz, uklady ukladziki a malo kogo obchodzi to ze ktos ma zaklepany termin, ze gromadzi pieniadze na transport, ze poswieca swoj czas... Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Asia_Klero napisał(a):tak szczerze moje prywatne zdanie nie jako kogos kto reprezentuje zdanie schroniska czy jeszcze kogo innego(żeby ktos sie tutaj takich bzdur nie dopatrywal)to jest chamstwo.Rozumiem ze cos sie moze przesunac jakais nagly przypadek ale tak sie nie robi.Zalatwia sie ludzi,ktorzy musza swiecic oczami przed szefem o kolejny dzien wolnego.To chyba nie latwo ciagle blagac szefa o kolejne wolne i wiecznie przekladac terminy.Wszystko rozumiem ale trzeba sie poprostu liczyc z innymi ludzmi i traktowac ich powaznie:shake: ale tak jak pisalam to jest MOJE PRYWATNE ZDANIE,zz ktorym mozna sie liczyc i pomyslec o tym na przyszlosc albo pozostawic w zapomnienie. Do kogo te uwagi? Przeciez "jak cos Ci nie odpowiada to mozesz nie jechac" - taka odpowiedz uslyszalabys w TV Quote
Asia_Klero Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Moze i bym uslyszala ale jestem wporzadku i traktuje ludzi powaznie:roll:cale szczecie ja nie jade wiec nie uslysze:roll:mnie wychowano inaczej-zeby szanowac ludzi..skoro chcemy zeby pojechal fredi to nie mozna ciagle zmieniac terminu bo w koncu Magda nie dostanie wolnego i nie pojedzie..przeciez to zaden problem pojada inne psiaki,a dla mnie problem wielki bo to szansa dla Fredika,tego KONKRETNEGO psa a nie psa jak psa jednego z wielu...taka jest roznica miedzy moim prywatnym zdaniem,a zdaniem wielu ludzi:roll:mam nadzieje,ze w koncu uda sie pojechac psiakom,a Magda nie bedzie miala problemu przez to wszystko w pracy:roll: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ciotki, nie kłóćcie się. Ja się przychylam do zdania Asia_Klero, że ludzi powinno się szanować... i że bardzo nieładnie to wyszło. Ale nikt nie ma pretensji do Ciebie cioteczko Maszaberlo :loveu: to nie Twoja wina, raczej tych w Tv... Quote
iwona213 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 dziewczyny szukajcie innego transportu, jeszcze nie jest przesądzone że nie pojadę, ale muszę obstawić dwa sklepy bo zaczeły mi się urlopy, więc kiepsko to widze. Szukam cały czas zastępstwa, ale jest sesja i dziewczyny które "łatały mi dziury" mają egzaminy. Jeśli nikogo nie znajdę nie będę mogła jechać. Quote
Mysia_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 tak to jest jak ktoś ma władzę... ale trzeba się liczyć z tym, że ludzie normalnie pracują, że załatwiają sobie wolne, że coś planują :roll: Quote
Maszaberla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Mysia_']tak to jest jak ktoś ma władzę... ale trzeba się liczyć z tym, że ludzie normalnie pracują, że załatwiają sobie wolne, że coś planują :roll: Nic dodac nic ujac, nie pomagaja zadne wytlumaczenia Nas moga kopac w d..e, nie podoba sie to do widzenia Brutalna prawda ale zawsze prawda Mam nadzieje ze wszystko uda sie jeszcze dograc:roll: Quote
dona20 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jezeli Iwonka nie bedzie mogła pojechać to ja niestety nie mam innego transportu.Obawiam się, że termin 16.06 nie wypali:shake: Quote
Maszaberla Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 dona20 napisał(a):Jezeli Iwonka nie bedzie mogła pojechać to ja niestety nie mam innego transportu.Obawiam się, że termin 16.06 nie wypali:shake: A w gre wchodzi wylacznie transport przez Iwonke? Nie ma innej osoby?:oops: Quote
iwona213 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 komplikuje mi się sprawa coraz bardziej, jutro mój mąż ma wizyte u chirurga i nie wiem czy w przyszłym tyg. nie bedą go cieli (przepuklina). Dziewczyny musicie coś znalezc, nie mozna zmarnować takiej okazji... weźcie pod uwagę że to jest szansa dla 2 psiaków na nowe życie... Quote
Mysia_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ja niestety nie jestem zmotoryzowana.... Qrczę, ma ktoś jakiś pomysł? Quote
Maszaberla Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dziewczynki, jaka decyzja ostatecznie? Mam w "zanadrzu" inne schronisko ktore moze wystapic 16.06 w razie czego Jesli jest problem z transportem - mozemy przesunac wystep na wrzesien Jak wolicie? Quote
iwona213 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 juz po wizycie u chirurga, cięcie będzie ale nie w przyszłym tygodniu, więc jak uda mi się załatwić jeszcze jedną osobę do postawienia w sklepie to jedziemy. Dzisiaj postaram się dac znac, nie darowałabym sobie gdyby przepadła taka szansa!! Wy też załatwiajcie coś na wszelki wypadek!! Quote
iwona213 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Maszaberla napisał(a):Dziewczynki, jaka decyzja ostatecznie? Mam w "zanadrzu" inne schronisko ktore moze wystapic 16.06 w razie czego Jesli jest problem z transportem - mozemy przesunac wystep na wrzesien Jak wolicie? pisałyśmy jednocześnie ;) do której godz mam czas?? Quote
iwona213 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 coś wymyśle, skoro trzeba juz podjąc decyzje to podejmuje ze jedziemy. Quote
Maszaberla Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 iwona213 napisał(a):pisałyśmy jednocześnie ;) do której godz mam czas?? Najlepiej dzisiaj ale wiem ze to nierealne - najpozniej jutro do 9 rano Rano musze juz przekazac info Krisowi Szkoda ze tak malo czasu :shake: Tamto schronisko jest gotowe i zdecydowane - czekamy tylko na Wasza decyzje bo to Wasz termin Quote
dona20 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 U mnie z wolnym nie powinno byc problemu.Czekam na twoja wiadomość Iwonko Quote
iwona213 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ok to jedziemy, mam jeszcze tydzień żeby coś wykombinować ;) Quote
Bjuta Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 BARDZO DZIĘKUJEMY!!!! :loveu::loveu::loveu: Ja niestety nie prowadzę (prawo jazdy od chyba 20 lat mam), ale :shake:. Quote
Maszaberla Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Juz zaklepane w TV - Wasz wystep we wtorek, trzymajmy kochane kciuki zeby tym razem sila wyzsza nie zmiotla znowu tego wszystkiego co zaplanowane :roll: Iwonka szukuj sie koniecznie Quote
iwona213 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 juz mam prawie wszystko załatwione ;) o 8.30 będziemy na miejscu, Agatko czy my się zobaczymy?? :loveu: Quote
Asia_Klero Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 sila wyzsza albo i nie wyzsza:roll: powodzenia dziewczyny złapcie fredikowi jakis domek:razz: Quote
Mysia_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ufff... czyli jednak wszystko się poukładało? :cool3: Quote
Recommended Posts