Mysia_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 no cóż kłóciłabym się :evil_lol: ale niech Ci będzie :loveu: Quote
Patikujek Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 już się borę za porządek, wczoraj rady nie dałam:shake: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Bjuta napisał(a):Porządek jak na święta! :loveu: Święta dopiero co były :eviltong: do następnych trochę musimy poczekac, chyba, że bierzemy też pod uwagę np. Boże Ciało? :evil_lol: Quote
__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Bjuta napisał(a):Skaczemy Fredi do góóóóry! No właśnie :loveu: Quote
__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Bjuta napisał(a):Super! Oby się skończyło to jego czekanie na człowieka... Fredi zachowuj się na Woronicza! Jak spotkasz prezesa to wiesz, co masz robić :evil_lol::eviltong:? Hahahaha, :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to dobrze wyszkolcie Frediego przed wyjazdem :evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Bjuta Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Super! Oby się skończyło to jego czekanie na człowieka... Fredi zachowuj się na Woronicza! Jak spotkasz prezesa to wiesz, co masz robić :evil_lol::eviltong:? Quote
Mysia_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 nie martwcie się, przeprowadze przed wyjzadem poważną rozmowę z Fredim :evil_lol::eviltong: Quote
Maszaberla Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Mysia_ napisał(a):nie martwcie się, przeprowadze przed wyjzadem poważną rozmowę z Fredim :evil_lol::eviltong: Tylko lagodnie z Fredim :mad:;) Quote
__Lara Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Mysia_ napisał(a):nie martwcie się, przeprowadze przed wyjzadem poważną rozmowę z Fredim :evil_lol::eviltong: Fredi przejdzie chrzest bojowy :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 dzisiaj z Fredim rozmawiałam i z tej całej miłości mam małą szramkę na brzuchu :lol::evil_lol: to tak na powitanie było :evil_lol::loveu: musze mu koniecznie wytłumaczyć, żeby nie witał tak wszystkich, których spotka w stolicy :diabloti: Quote
__Lara Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Mysia_ napisał(a):dzisiaj z Fredim rozmawiałam i z tej całej miłości mam małą szramkę na brzuchu :lol::evil_lol: to tak na powitanie było :evil_lol::loveu: musze mu koniecznie wytłumaczyć, żeby nie witał tak wszystkich, których spotka w stolicy :diabloti: Koniecznie mu to wytłumacz!!! ma się zachowywać jak dżentelman :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 dżentelmen mówisz? :oops::diabloti: YouTube - Schronisko dla Zwierząt w Zabrzu - FREDZIO Quote
__Lara Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 :eviltong: no to powiedzmy, że prawie jak dżentelman :evil_lol: Quote
Maszaberla Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Mimo wszystko biedne te psy za kratami... Ale Fredi jest niesamowity :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ss napisał(a):czy jest jakis odzew z ogloszen? niestety poki co nie:-( Quote
__Lara Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Bjuta napisał(a):To się musi zmienić! :mad: :mad::mad::mad: Quote
Mysia_ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ciotki chyba mało przekonujące jesteście :eviltong: bo nadal cisza :-( Quote
Recommended Posts