Maszaberla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 iwona213 napisał(a):juz mam prawie wszystko załatwione ;) o 8.30 będziemy na miejscu, Agatko czy my się zobaczymy?? :loveu: Iwonko nie bede miec wolnego, nie bedzie mnie niestety - bardzo zaluje :-( Quote
iwona213 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Maszaberla napisał(a):Iwonko nie bede miec wolnego, nie bedzie mnie niestety - bardzo zaluje :-( ja też :-( Quote
Mysia_ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 gotowi :cool3: Madzia dzisiaj ich wykąpała :cool3: Quote
iwona213 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 __Lara napisał(a):Jutro programik? trzymamy kciuki!!! :lol: tak jutro :lol: Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mam nadzieje ze wszystko sie uda :oops: To cud ze w koncu psiaki moga przyjechac :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 powiem Wam, że Frediś po kąpieli jest jeszcze cudniejszy niż zwykle :loveu: grzeczny i przekochany z niego chłopak.... a ile buziaków dzisiaj od niego dostałam :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 super :multi: kochani prosze zacząć trzymać mocno kciuki! Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Z tego co wiem Freduś juz jedzie do nowego domku;) Quote
Bjuta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 11.IV.2006 FREDI pokazuje się na dogo! 16.VI.2009 FREDI pokazuje się w telewizji! I PĘDZI DO SWOJEGO DOMKU!!!!! Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bjuta napisał(a):11.IV.2006 FREDI pokazuje się na dogo! 16.VI.2009 FREDI pokazuje się w telewizji! I PĘDZI DO SWOJEGO DOMKU!!!!! Do Ciechanowa ;) Quote
Bjuta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Kochane! Maszaberlo, Dono20, Iwonko 213!!! Wielkie, wielkie buziaki dla Was !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A czy można liczyć na wklejenie filmiku... ;) (Musiałam kiblować w pracy - ostatni dzień, przed wyjazdem, więc nie mogłam się obijać :shake:) Rozumiem, że nadal szukamy domu dla Salvy? Wznowię jej zaraz wyróżnione allegro. Staś i Fred w domu!!! Nie mogę się nacieszyć! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 podobno domek suuuuper :loveu: oby Frediś był grzeczny :mad: filmik napewno będzie :cool3: Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bjuta napisał(a):A czy można liczyć na wklejenie filmiku... ;) (Musiałam kiblować w pracy - ostatni dzień, przed wyjazdem, więc nie mogłam się obijać :shake:) Rozumiem, że nadal szukamy domu dla Salvy? Wznowię jej zaraz wyróżnione allegro. Staś i Fred w domu!!! Nie mogę się nacieszyć! :multi::multi::multi::multi::multi: Filmik bedzie Zostawiasz nas Bjutko? :-( No a Salva nie ma domku, byly 2 telefony ale chcieli psine do kojca:shake: Quote
Bjuta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Maszaberla napisał(a):Filmik bedzie Zostawiasz nas Bjutko? :-( No a Salva nie ma domku, byly 2 telefony ale chcieli psine do kojca:shake: Zostawiam... Na 2 miechy... Ale przed wyjazdem wystawiam Salvie wypasione allegro. - Jak będzie filmik, to go wkleję w allegro ;) Quote
iwona213 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Fredzik już wykąpany przez swoją Pańcie, leży na kocyku. Pierwsze co zrobił jak wszedł do domu, to obsikał okno, firanke, kanape :shake: ja przerażona że Pani nas wygoni a ona... nic nie szkodzi, posprzątam zaraz. Syn Pani podobno już zakochany we Fredziku, będzie miał się tam dobrze :loveu: za ok tydzień do dwóch, mają mieć internet więc pewnie będą zdjęcia. Jutro wstawie zdjęcia z podróży. Podróż Fredzik zniósł tak sobie. Najpiew zrobił kupe :cool3: potem biedak wymiotował, no i znowu kupa :cool3: zapachy co nie miara hehe. Salwunia tylko raz zwymiotowała, kupy w samochodzie na szczęście nie było ;) Jedynie Staś twardziel spał słodko. A o Salve proszę sie nie martwić, ona jest tak kochana że jestem pewna ze szybko znajdzie domek. W przyszłym tygodniu dam ją do gazety gliwickiej a jak nie bedzie odzewu to wrzuce ją do nowin zabrzańskich. Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 O jaaaa, super wieści :loveu::loveu::loveu::loveu: kolejna dziś wspaniała wiadomość :loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Fredik błagam zachowuj się :eviltong::shake: mój psiak [*] też schroniskowy - znaczył teren w domu przez około miesiąc :placz: szmata nasączona domestosem i mocnym zapachowym płynem cały czas czekała w pogotowiu.... Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, pomóżcie... Verterek siedzi bardzo przestraszony w schronie... tam nie ma szans na adopcję... potrzebne pieniążki na hotelik... http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html#post12463448 Quote
Recommended Posts