Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwona213 napisał(a):
juz mam prawie wszystko załatwione ;)

o 8.30 będziemy na miejscu, Agatko czy my się zobaczymy?? :loveu:

Iwonko nie bede miec wolnego, nie bedzie mnie niestety - bardzo zaluje :-(

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powiem Wam, że Frediś po kąpieli jest jeszcze cudniejszy niż zwykle :loveu: grzeczny i przekochany z niego chłopak.... a ile buziaków dzisiaj od niego dostałam :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kochane!
Maszaberlo, Dono20, Iwonko 213!!! Wielkie, wielkie buziaki dla Was !!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A czy można liczyć na wklejenie filmiku... ;) (Musiałam kiblować w pracy - ostatni dzień, przed wyjazdem, więc nie mogłam się obijać :shake:)

Rozumiem, że nadal szukamy domu dla Salvy? Wznowię jej zaraz wyróżnione allegro.

Staś i Fred w domu!!! Nie mogę się nacieszyć! :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Bjuta napisał(a):
A czy można liczyć na wklejenie filmiku... ;) (Musiałam kiblować w pracy - ostatni dzień, przed wyjazdem, więc nie mogłam się obijać :shake:)

Rozumiem, że nadal szukamy domu dla Salvy? Wznowię jej zaraz wyróżnione allegro.

Staś i Fred w domu!!! Nie mogę się nacieszyć! :multi::multi::multi::multi::multi:

Filmik bedzie
Zostawiasz nas Bjutko? :-(

No a Salva nie ma domku, byly 2 telefony ale chcieli psine do kojca:shake:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Filmik bedzie
Zostawiasz nas Bjutko? :-(

No a Salva nie ma domku, byly 2 telefony ale chcieli psine do kojca:shake:

Zostawiam... Na 2 miechy...
Ale przed wyjazdem wystawiam Salvie wypasione allegro. - Jak będzie filmik, to go wkleję w allegro ;)

Posted

Fredzik już wykąpany przez swoją Pańcie, leży na kocyku. Pierwsze co zrobił jak wszedł do domu, to obsikał okno, firanke, kanape :shake: ja przerażona że Pani nas wygoni a ona... nic nie szkodzi, posprzątam zaraz. Syn Pani podobno już zakochany we Fredziku, będzie miał się tam dobrze :loveu: za ok tydzień do dwóch, mają mieć internet więc pewnie będą zdjęcia. Jutro wstawie zdjęcia z podróży. Podróż Fredzik zniósł tak sobie. Najpiew zrobił kupe :cool3: potem biedak wymiotował, no i znowu kupa :cool3: zapachy co nie miara hehe. Salwunia tylko raz zwymiotowała, kupy w samochodzie na szczęście nie było ;) Jedynie Staś twardziel spał słodko. A o Salve proszę sie nie martwić, ona jest tak kochana że jestem pewna ze szybko znajdzie domek. W przyszłym tygodniu dam ją do gazety gliwickiej a jak nie bedzie odzewu to wrzuce ją do nowin zabrzańskich.

Posted

Fredik błagam zachowuj się :eviltong::shake:
mój psiak
[*] też schroniskowy - znaczył teren w domu przez około miesiąc :placz: szmata nasączona domestosem i mocnym zapachowym płynem cały czas czekała w pogotowiu....