giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Lucyna']Czekamy zatem na wieści, nie jest problemem, abym podjechała po malutką w sobotę ... A co słychać u malizny?[/QUOTE] Malizna jak ma wybor to sie częstuje jak dama skubie tego ...troszke tego a reszte ,,zakopuje,,w kocyk:evil_lol: kefir i mięsko [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6NCvHxM0URP"][IMG]http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/6NCvHxM0URP/monety.9.05_037[/IMG][/URL] kefir cacy [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/aktdiMRi9cZ"][IMG]http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/aktdiMRi9cZ/monety.9.05_038[/IMG][/URL] pieknie juz stoje sama [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/1TnrWuy0n9v"][IMG]http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/1TnrWuy0n9v/monety.9.05_039[/IMG][/URL] ooooooooo zołtko [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6hiyOyNvf1T"][IMG]http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/6hiyOyNvf1T/monety.9.05_040[/IMG][/URL] zoltko tez cacy....:) Zjadla zółtko,troche kefru i odrobine ryzu...... pozniej bedzie Gerberek i pulpa Quote
Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 jejciu, drobinko mała, jaka ty chudziutka jesteś... ale najważniejsze, że zaczyna już po troszku jeść... Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 kupki tez malutkie robi..... juz powoli sie rozkręca..:) u Poker odzyje i jak wszystkie sunieczki bedzie pozniej rozrabiac ...jak małpiszon:) Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Poker']giselle, nie ma kłopotów, jak obie piszemy z Lucynką , trochę mało sensowne jest , by jeździć w te same miejsca , traicć podwójnie czas i pieniądze na paliwo. Jak pisała Lucyna ,ona ma do Gajkowa 5 km , a ja mam 10 km i mogę podjechać po Dusię do Gajkowa, jeżeli Wy ją możecie zabrać razem z neską.Chyba ,że to jest jakimś problemem dla Was.[/QUOTE] Poker nie ma zadnego problemu obie spokojne Pojedziemy do Gajkowa zostawimy Nesie i pozniej do Ciebie jezeli Ci pasuje albo do Lucynki... to bedzie przed poludniem ok_ Quote
Nadziejka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 :iloveyou:[COLOR=DarkOrange]cudo malenkie jakie delikatniusie ....:-(:shake:ilez to biedactwo musialo nie jesc .....:-( .....[FONT=Arial Black]teraz juz bezpiecznie sobie zakopuje na potem .....Gisuniu moja tez tak czasem robi ....od malenkosci , zadko , ale zakopie czasem w kocyniu :loveu:ogromnie sie radujemy ze D:loveu:usienka cudna bedzie u cioteczki Poker:multi::multi::multi::multi:maluniu jedz:loveu:[/FONT][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][/COLOR] Quote
lika1771 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Matko jaka bieda dobrze ze jedzie do Poker tam odzyska siły i bedzie piekna sunia Quote
ilon_n Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='giselle4']kupki tez malutkie robi..... juz powoli sie rozkręca..:) u Poker odzyje i jak wszystkie sunieczki bedzie pozniej rozrabiac ...jak małpiszon:)[/QUOTE] No to odetkało się Dusieństwo :) Quote
Poker Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Fajnie ,że za 1.podejściem sunie pojadą. Zapraszam do mnie jak macie ochotę ,a jak Wam wygodniej , to mogę do Gajkowa podjechać. Słodka ta minipieseczka :loveu:, mam nadzieję,że lew się z niej nie zrobi i kota nam nie zje. Mam maluśkie szeleczki ,chyba nawet ze 2 pary, koleżanka dała mi po Yorku. Jakie mam zapasy szykować dla niej? Może być indyk czy lubi kurczaka? Wykąpię dziewczynkę ,będzie pachnąca, mam super łóżeczko , w którym czasem sypia kot ,a jak sie damie nie spodoba , to będzie spała z nami. Dopiero zobaczyłam piękną kupencję :evil_lol: Quote
Lucyna Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 no nic tylko pozazdrościć tej Dusieńce, hmm hmm - [B][I]Może być indyk czy lubi kurczaka?[/I][/B] [COLOR=Black][B][I]Wykąpię dziewczynkę, będzie pachnąca, mam super łóżeczko, w którym czasem sypia kot, a jak się damie nie spodoba, to będzie spała z nami.[/I][/B] [/COLOR]Pomarzyć też czasem dobrze ... przydałby się taki relax ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Poker']Fajnie ,że za 1.podejściem sunie pojadą. Zapraszam do mnie jak macie ochotę ,a jak Wam wygodniej , to mogę do Gajkowa podjechać. Słodka ta minipieseczka :loveu:, mam nadzieję,że lew się z niej nie zrobi i kota nam nie zje. Mam maluśkie szeleczki ,chyba nawet ze 2 pary, koleżanka dała mi po Yorku. Jakie mam zapasy szykować dla niej? Może być indyk czy lubi kurczaka? Wykąpię dziewczynkę ,będzie pachnąca, mam super łóżeczko , w którym czasem sypia kot ,a jak sie damie nie spodoba , to będzie spała z nami. Dopiero zobaczyłam piękną kupencję :evil_lol:[/QUOTE] Pokerku,w małych ilosciach wszystko skubnie...reszte w kocyk noskiem zakopie...... kefirek i zoltko to lubi..... Quote
Poker Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 mam wiejskie jajeczka , nie na chemii, to dziewczynka sobie poje. A zakopywanie w kocyk to ja znam dobrze.Kilka naszych tymczasek tak robiło. Trzymajcie kciuki za domek dla małej, we wtorek okaże się czy wypali . Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Poker ,moz ewiesz kto by chciał? nie znam sie wcale na kotkach [B]2 kotki persy,samczyk i samiczka,maja [/B] [B]9 tygodni [/B] [B]szukaja domku...[/B] [B]czy mozecie pomoc[/B] Quote
Poker Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 trzeba na podforum kocie wrzucić. Będę miała na uwadze. W jakim są wieku ? Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Poker']trzeba na podforum kocie wrzucić. Będę miała na uwadze. W jakim są wieku ?[/QUOTE] 9 tygodni/// Quote
Niebieska713 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Osiolek']Dziewczyny, czosnek zawali jej watrobe. Jest ciezki dla zdrowego psa, niektorzy twierdza ze nawet zdrowym nie wolno podawac. Jej watroba jest i tak nadszarpnieta, ona zjada wlasne cialo. Na poczatkek - [B][COLOR="Red"]wywar z kurczaka[/COLOR][/B], ewentualnie ze zmiksowanym kurczakiem i odrobina kleiku ryzowego. Ale najwazniejsze zeby utrzymac nawodnienie organizmu, sama woda z glukoza nie wystarczy, bo wysiusia. Musza byc elektrolity, a one wlasnie sa w bulionie. Jesli malutka nie pije - strzykawka do pysia, na poczatku co 15 minut, po lyzce stolowej (15ml), potem mozna co godzine. Bo jak sie odwodni, to cisnienie spadnie i krazenie zawodzi. Glukozy bym sama nie dawala - z tym pozna poczekac do weta. Ale nawodnic, koniecznie!!!!! A raczej "narosolic". Acha, [B][COLOR="Red"]wywar bez jarzyn[/COLOR][/B], mozna dodac ewentualnie marchewke, ale niekoniecznie - najlepiej czysty bulion. [COLOR="Red"][B]A potem karmic zmiksowanym kurczakiem z ryzem, z palca.[/B][/COLOR] Znow co pol godziny-godzine. Ale to juz mozna po wizycie u weta. Zadnych witamin, zadnych dodatkow. Ona musi PRZEZYC, a witaminy dzialaja roznie - np. B powoduje rozwolnienie. Im mniej skladnikow tym lepiej.[/QUOTE] .............Biedna sunia...Ale skoro juz przezyla tyle dni,to widac ze sunieczka sie nie poddaje i chce zyc...To juz jakas nadzieja.. Quote
Lolalola Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ale sie do Malenkiej szczescie usmiechnelo,przysmaki sa a zabiegi pieknosciowe beda:) bidulka malutka,zdjecia az kluja w oczy-taka chudzinka:(ale wiem,ze Ona wszystko nadrobi... a w kocyk pakowac trzeba...my tez sobie pakujemy kanapki na pozniej ;) Quote
Niebieska713 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 To widac,ze sunia sie nie poddaje i chce zyc,a to juz jest jakis krok dalej...Trzymam kciuki z Dusie. I moge ja wspomoc symbolicznie 10 zl... Quote
Poker Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Niebieska713']To widac,ze sunia sie nie poddaje i chce zyc,a to juz jest jakis krok dalej...Trzymam kciuki z Dusie. I moge ja wspomoc symbolicznie 10 zl...[/QUOTE] każdy grosz na wagę jej pełnego brzuszka Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='giselle4']Poker ,moze wiesz kto by chciał? nie znam sie wcale na kotkach [B]2 kotki persy,samczyk i samiczka,maja [/B] [B]9 tygodni [/B] [B]szukaja domku...[/B] [B]czy mozecie pomoc[/B][/QUOTE] [B]Przepraszam,zostałam wpuszczona w maliny[/B] [B]pan chciał oddac w rozmowie ze mną [/B] [B]a teraz kiedy telefony się rozdzwonily[/B] [B]chce sprzedac po 200zł[/B] [B]przepraszam wszystkie cioteczki[/B] [B]pan niech idzie na drzewo:([/B] Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Przyleciałam bo zapytano mnie do jakiego domku stałego jedzie we wtorek? a ja nic nie wiem:) ale to pomyłka w niedziele do domku Poker:):) Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Poker']mam wiejskie jajeczka , nie na chemii, to dziewczynka sobie poje. A zakopywanie w kocyk to ja znam dobrze.Kilka naszych tymczasek tak robiło. Trzymajcie kciuki za domek dla małej, we wtorek okaże się czy wypali .[/QUOTE] ja chyba jestem slepa:( Quote
Niebieska713 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nie lepiej,zeby sumia troche najpierw odzyla,a potem domek... Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Niebieska713']Nie lepiej,zeby sumia troche najpierw odzyla,a potem domek...[/QUOTE] U Poker odzyje ja jej nie dam spokoju musi tez zyc ale jak Poker znajdzie domek...to nie jakies byle co...zaufaj jej:) Quote
Poker Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 oczywiście ,że natychmiast jej nie oddam.Najpierw ją pokażę dobremu wetowi, badania porobimy, zobaczymy co jest do naprawy. Jak domek się zakocha , to poczeka.A domek już wiem ,że jest bardzo dobry , oby tylko Dusia się spodobała. Wyadoptowaliśmy kilkanaście psów w ciągu 3 lat i jak dotychczas wszystkie mają REWELACYJNE domki i mam nadzieję,że tak już będzie zawsze.Oprócz 1.domku wszystkie są z nami w stałym kontakcie. Ale biorę pod uwagę ,że kiedyś mogę się zawieść na ludziach. Quote
giselle4 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Poker']oczywiście ,że natychmiast jej nie oddam.Najpierw ją pokażę dobremu wetowi, badania porobimy, zobaczymy co jest do naprawy. Jak domek się zakocha , to poczeka.A domek już wiem ,że jest bardzo dobry , oby tylko Dusia się spodobała. Wyadoptowaliśmy kilkanaście psów w ciągu 3 lat i jak dotychczas wszystkie mają REWELACYJNE domki i mam nadzieję,że tak już będzie zawsze.Oprócz 1.domku wszystkie są z nami w stałym kontakcie. Ale biorę pod uwagę ,że kiedyś mogę się zawieść na ludziach.[/QUOTE] Jestes dociekliwa i raczej nie powinno być zle[odpukac] Ja ufam Tobie ,bo wiem co zrobiłas z Tami i Neris..... Tami to juz by ziemie gryzła z jej wycofaniem ...nie miala szansy na ogolnym a teraz- Dama Quote
Recommended Posts