Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Babka nie przyjechała :roll: Najpierw zadzwoniłam do niej po 6 ,odebrała , powiedziała "halo" i jak ja powiedziałam ,że od psa to odłożyła słuchawkę... Potem nie odbierała , w końcu po 19 dostałam sms ,że bardzo jej przykro ,ale po psa nie przyjedzie bo jej ojciec miał wypadek ,przeprasza za kłopot ,odezwie się potem :roll: Próbowałam się do niej dodzwonić ,aż się dodzwoniłam i umówiłam się z nią na 13 jutro. Zobaczymy czy wypadek taty to tylko wymówka czy prawda :roll::roll::roll: Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 agamewa napisał(a):Trzymam moooocno kciuki!!!!!!!!! Dzięki :) <10 zn.> Quote
*Agnieszka* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Borówka16 napisał(a):Dzięki :) <10 zn.> Hej:)nie ma za co:)to jest kochane psiątko i zasługuje na miłość!! Quote
nika28 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Oj, trzymam kciuki :) Oby Pani jutro przyjechała i okazała się TYM domkiem :) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 nika28 napisał(a):Oj, trzymam kciuki :) Oby Pani jutro przyjechała i okazała się TYM domkiem :) A mi się zdaje ,że ona nie przyjedzie. Quote
kameralna Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jak ktoś ma taki sposób na "niewygodne" tematy, że odkłada słuchawkę, to raczej nie rokuje nadziei. Szukamy odpowiedzialnego opiekuna, który w pełni świadomie przyjmie pod swój dach Greya. Humorzasty, niezdecydowany i niedojrzały emocjonalnie odpada. Quote
Borówka16 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 kameralna napisał(a):Jak ktoś ma taki sposób na "niewygodne" tematy, że odkłada słuchawkę, to raczej nie rokuje nadziei. Szukamy odpowiedzialnego opiekuna, który w pełni świadomie przyjmie pod swój dach Greya. Humorzasty, niezdecydowany i niedojrzały emocjonalnie odpada. Babka nie przyjechała ,nie napisała sms , nie zadzwoniła , po prostu mnie olała :roll: Ja nawet do niej nie dzwonię ,bo tak jak piszesz szukał odpowiedzialnego właściciela ,a nie humorzastego... Quote
kameralna Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Borówka16 napisał(a):Babka nie przyjechała ,nie napisała sms , nie zadzwoniła , po prostu mnie olała :roll: Ja nawet do niej nie dzwonię ,bo tak jak piszesz szukał odpowiedzialnego właściciela ,a nie humorzastego... ... i w ten sposób nie musisz już jej "sprawdzać", pani sama Ci pomogła w wystawieniu opinii o sobie, jako potencjalnej opiekunce Greya. Koniecznie zapisz jej dane i na Czarną Listę. Quote
Korciaczki Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ooooj... Ludzie to czasem beznadziejni są...... - mogłaby chociaż te Pani wysłać sms'a :roll: a może coś się stało i może jeszcze zadzwoni... :thumbs: Quote
nika28 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Szkoda. Widocznie to nie był TEN domek :roll: Borówka, robisz mu jakieś ogłoszenia nowe ? Bo wszystkie stare już powygasały :( Quote
Borówka16 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 kameralna napisał(a):... i w ten sposób nie musisz już jej "sprawdzać", pani sama Ci pomogła w wystawieniu opinii o sobie, jako potencjalnej opiekunce Greya. Koniecznie zapisz jej dane i na Czarną Listę. Zaraz pani wyląduje na Czarnych kwiatkach. Korciaczki napisał(a):Ooooj... Ludzie to czasem beznadziejni są...... - mogłaby chociaż te Pani wysłać sms'a :roll: a może coś się stało i może jeszcze zadzwoni... :thumbs: Jeśli coś się stało to telefon instnieje , mogła zadzwonić. nika28 napisał(a):Szkoda. Widocznie to nie był TEN domek :roll: Borówka, robisz mu jakieś ogłoszenia nowe ? Bo wszystkie stare już powygasały :( Tak , robię ;) Quote
nika28 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Grey, a ty się wybierasz do domu czy nie ? :roll: Quote
Borówka16 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 nika28 napisał(a):Grey, a ty się wybierasz do domu czy nie ? :roll: Grey to chyba coś pierwszy niestety do nowego domku nie jest :roll: Nika , jak możesz to proszę wstaw te fotki jak Grey obwąchiwał się z tym jamniorkiem mojej sąsiadki -bardzo fajne do ogłoszeń są :) Quote
nika28 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Borówka16 napisał(a): Nika , jak możesz to proszę wstaw te fotki jak Grey obwąchiwał się z tym jamniorkiem mojej sąsiadki -bardzo fajne do ogłoszeń są :) To jak wrócę do domu, bo nie mam ich na laptopie. Jutro robię ogłoszenia dla Greya :diabloti: i domek ma się znaleźć i już. To taki fajny psiak. Quote
Borówka16 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 nika28 napisał(a):To jak wrócę do domu, bo nie mam ich na laptopie. Jutro robię ogłoszenia dla Greya :diabloti: i domek ma się znaleźć i już. To taki fajny psiak. Ok ,jutro Ci prześlę teks - jak odpalę laptopa... Quote
Korciaczki Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 nika28 napisał(a):Grey, a ty się wybierasz do domu czy nie ? :roll: No. Właśnie. Gdzie ten dom? Cisza, wszędzie cisza. O Dju też nikt nie pyta. :roll: Quote
Borówka16 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Korciaczki napisał(a):No. Właśnie. Gdzie ten dom? Cisza, wszędzie cisza. O Dju też nikt nie pyta. :roll: To chyba taki okres ,no cóż ,trzeba go przeczekać ,a potem muszą adopcje wreszcie ruszyć :roll: Quote
Borówka16 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 nika28 napisał(a):Po wakacjach mam nadzieję że coś ruszy... Ja też...... Quote
kameralna Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Jest duża szansa, że Grey zostanie wypatrzony - jest naprawdę przepięknym psem. Jego atutem jest także inteligencja i to, że wie na czym polega życie w domu. Słowem pies gotowy do adopcji! Quote
Korciaczki Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 kameralna napisał(a):Jest duża szansa, że Grey zostanie wypatrzony - jest naprawdę przepięknym psem. Jego atutem jest także inteligencja i to, że wie na czym polega życie w domu. Słowem pies gotowy do adopcji! o! idealny pies szuka domu... Quote
Borówka16 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Grey jest od wczoraj w DS :) Więcej nie jestem w stanie napisać ,bo strasznie za nim tęsknie i ryczeć mi się chce-jak dojdę do siebie napiszę coś więcej. Dom jest ok ,za tydz. wizyta po adopcyjna. Quote
Borówka16 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 nika28 napisał(a):Oj nie płacz, nie płacz, będzie dobrze :) Tak , będzie dobrze ,ale ja już z babką uzgodniłam ,że jak psica na wizycie będzie ze mną iść chciała to już go zabieram i będzie mój na zawsze :D Quote
Recommended Posts