Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Babka nie przyjechała :roll:
Najpierw zadzwoniłam do niej po 6 ,odebrała , powiedziała "halo" i jak ja powiedziałam ,że od psa to odłożyła słuchawkę...
Potem nie odbierała , w końcu po 19 dostałam sms ,że bardzo jej przykro ,ale po psa nie przyjedzie bo jej ojciec miał wypadek ,przeprasza za kłopot ,odezwie się potem :roll:
Próbowałam się do niej dodzwonić ,aż się dodzwoniłam i umówiłam się z nią na 13 jutro.
Zobaczymy czy wypadek taty to tylko wymówka czy prawda :roll::roll::roll:

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ktoś ma taki sposób na "niewygodne" tematy, że odkłada słuchawkę, to raczej nie rokuje nadziei.
Szukamy odpowiedzialnego opiekuna, który w pełni świadomie przyjmie pod swój dach Greya. Humorzasty, niezdecydowany i niedojrzały emocjonalnie odpada.

Posted

kameralna napisał(a):
Jak ktoś ma taki sposób na "niewygodne" tematy, że odkłada słuchawkę, to raczej nie rokuje nadziei.
Szukamy odpowiedzialnego opiekuna, który w pełni świadomie przyjmie pod swój dach Greya. Humorzasty, niezdecydowany i niedojrzały emocjonalnie odpada.

Babka nie przyjechała ,nie napisała sms , nie zadzwoniła , po prostu mnie olała :roll:
Ja nawet do niej nie dzwonię ,bo tak jak piszesz szukał odpowiedzialnego właściciela ,a nie humorzastego...

Posted

Borówka16 napisał(a):
Babka nie przyjechała ,nie napisała sms , nie zadzwoniła , po prostu mnie olała :roll:
Ja nawet do niej nie dzwonię ,bo tak jak piszesz szukał odpowiedzialnego właściciela ,a nie humorzastego...

... i w ten sposób nie musisz już jej "sprawdzać", pani sama Ci pomogła w wystawieniu opinii o sobie, jako potencjalnej opiekunce Greya. Koniecznie zapisz jej dane i na Czarną Listę.

Posted

kameralna napisał(a):
... i w ten sposób nie musisz już jej "sprawdzać", pani sama Ci pomogła w wystawieniu opinii o sobie, jako potencjalnej opiekunce Greya. Koniecznie zapisz jej dane i na Czarną Listę.

Zaraz pani wyląduje na Czarnych kwiatkach.

Korciaczki napisał(a):
Ooooj... Ludzie to czasem beznadziejni są...... - mogłaby chociaż te Pani wysłać sms'a :roll: a może coś się stało i może jeszcze zadzwoni... :thumbs:

Jeśli coś się stało to telefon instnieje , mogła zadzwonić.

nika28 napisał(a):
Szkoda. Widocznie to nie był TEN domek :roll:
Borówka, robisz mu jakieś ogłoszenia nowe ? Bo wszystkie stare już powygasały :(

Tak , robię ;)

• 3 weeks later...
Posted

nika28 napisał(a):
Grey, a ty się wybierasz do domu czy nie ? :roll:

Grey to chyba coś pierwszy niestety do nowego domku nie jest :roll:
Nika , jak możesz to proszę wstaw te fotki jak Grey obwąchiwał się z tym jamniorkiem mojej sąsiadki -bardzo fajne do ogłoszeń są :)

Posted

Borówka16 napisał(a):

Nika , jak możesz to proszę wstaw te fotki jak Grey obwąchiwał się z tym jamniorkiem mojej sąsiadki -bardzo fajne do ogłoszeń są :)

To jak wrócę do domu, bo nie mam ich na laptopie.
Jutro robię ogłoszenia dla Greya :diabloti: i domek ma się znaleźć i już.
To taki fajny psiak.

Posted

nika28 napisał(a):
To jak wrócę do domu, bo nie mam ich na laptopie.
Jutro robię ogłoszenia dla Greya :diabloti: i domek ma się znaleźć i już.
To taki fajny psiak.

Ok ,jutro Ci prześlę teks - jak odpalę laptopa...

Posted

Korciaczki napisał(a):
No. Właśnie. Gdzie ten dom?

Cisza, wszędzie cisza. O Dju też nikt nie pyta. :roll:

To chyba taki okres ,no cóż ,trzeba go przeczekać ,a potem muszą adopcje wreszcie ruszyć :roll:

Posted

Jest duża szansa, że Grey zostanie wypatrzony - jest naprawdę przepięknym psem. Jego atutem jest także inteligencja i to, że wie na czym polega życie w domu. Słowem pies gotowy do adopcji!

Posted

kameralna napisał(a):
Jest duża szansa, że Grey zostanie wypatrzony - jest naprawdę przepięknym psem. Jego atutem jest także inteligencja i to, że wie na czym polega życie w domu. Słowem pies gotowy do adopcji!

o! idealny pies szuka domu...

Posted

Grey jest od wczoraj w DS :)
Więcej nie jestem w stanie napisać ,bo strasznie za nim tęsknie i ryczeć mi się chce-jak dojdę do siebie napiszę coś więcej.
Dom jest ok ,za tydz. wizyta po adopcyjna.

Posted

nika28 napisał(a):
Oj nie płacz, nie płacz, będzie dobrze :)

Tak , będzie dobrze ,ale ja już z babką uzgodniłam ,że jak psica na wizycie będzie ze mną iść chciała to już go zabieram i będzie mój na zawsze :D