Korciaczki Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Borówka16 napisał(a):Grey jest od wczoraj w DS :) Więcej nie jestem w stanie napisać ,bo strasznie za nim tęsknie i ryczeć mi się chce-jak dojdę do siebie napiszę coś więcej. Dom jest ok ,za tydz. wizyta po adopcyjna. o raaaaaaany, Grey w ds : )))))))))))))))))) Quote
nika28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Borówka16 napisał(a):Tak , będzie dobrze ,ale ja już z babką uzgodniłam ,że jak psica na wizycie będzie ze mną iść chciała to już go zabieram i będzie mój na zawsze :D Tak sobie myślę że ty miesiąc powinnaś poczekać i dopiero pójść na wizytę, bo po tygodniu to oczywiste że będzie chciał za tobą iść ;) Quote
Borówka16 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 nika28 napisał(a):Tak sobie myślę że ty miesiąc powinnaś poczekać i dopiero pójść na wizytę, bo po tygodniu to oczywiste że będzie chciał za tobą iść ;) Etam... :eviltong: Idę po tygodniu , powinno być ok ,bo tak mi wiele osób radziło ;) Quote
nika28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Borówka16 napisał(a): Idę po tygodniu , powinno być ok ,bo tak mi wiele osób radziło ;) Idź, idź, ale nie panikuj, bo wcale nie musisz go zabierać :) Jeśli będzie mu tam dobrze, to po co ? Quote
Borówka16 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 nika28 napisał(a):Idź, idź, ale nie panikuj, bo wcale nie musisz go zabierać :) Jeśli będzie mu tam dobrze, to po co ? No wiem ;) Ale jak będzie widać ,że nadal woli mnie od tych ludzi to go biorę :D Quote
kameralna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 No to Grey ma dom! Borówko, spełniło się Twoje marzenie. Wiem wiem - misja skończona a serdeucho łka z tęsknoty :niewiem: Ale będzie dobrze, trzymaj się duszyczko :calus: Quote
Borówka16 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 kameralna napisał(a):No to Grey ma dom! Borówko, spełniło się Twoje marzenie. Wiem wiem - misja skończona a serdeucho łka z tęsknoty :niewiem: Ale będzie dobrze, trzymaj się duszyczko :calus: Spełniło ,spełniło,ale w domu tak pusto jakoś :( Dziękuję ,że mnie pocieszasz kochana...strasznie mi go brakuje :( Quote
kameralna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Pewnie, że pusto i że brakuje... Minie trochę czasu zanim ta cisza przestanie drażnić. Na szczęście Grey jest w dobrym domu :) Możesz go odwiedzić? Quote
Borówka16 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 kameralna napisał(a):Pewnie, że pusto i że brakuje... Minie trochę czasu zanim ta cisza przestanie drażnić. Na szczęście Grey jest w dobrym domu :) Możesz go odwiedzić? Tak ,odwiedzę go w piątek ;) I tak jak wyżej pisałam - jak się zaaklimatyzuje to go zostawię ,ale jak zobacze ,że coś jest nie tak - np.widać ,że Grey za mną tęskni to go zabieram :) Quote
kameralna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Czyli trzymasz rękę na pulsie. Bardzo dobrze! Borówko, a co będzie jeśli Grey zobaczy, że Ty się jeszcze nie zaaklimatyzowałaś :lol: Quote
Borówka16 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 kameralna napisał(a):Czyli trzymasz rękę na pulsie. Bardzo dobrze! Borówko, a co będzie jeśli Grey zobaczy, że Ty się jeszcze nie zaaklimatyzowałaś :lol: No właśnie ,co wtedy będzie :lol: :D Quote
kameralna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Mówią, że trójkąty się nie sprawdzają :lol::lol: Quote
Borówka16 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 kameralna napisał(a):Mówią, że trójkąty się nie sprawdzają :lol::lol: :lol: <10 zn.> Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Cześć wszystkim cioteczkom :) U Greya nie byłam,bo jak ochłonęłam to stwierdziłam ,że jeszcze za wcześnie na wizyty... Może wizyta będzie na początku września ;) Tak miesiąc po adopcji powinno być ok ,co nie ? Teraz trochę napisze o jego domku ;) 1 sierpnia zadzwoniła pewna pani z ogłoszenia z gratki (wielkie dzięki za ogłoszenie Dominice z Medoru :Rose:) Pani wydawała się bardzo sympatyczna , ma 3 letnie dziecko. Przyjechała. Grey jak nigdy przywitał ją !!! :-o Po raz pierwszy przywitał kogoś obcego ! Nawet nie warknął ,tylko się cieszył :-o :) Pogadałam z panią , pani Grey bardzo się spodobał. Pani Greyowi również :lol: Synek też...był bardzo delikatny w zabawach z Greyem , rzucał mu piłeczkę , Grey bardzo chętnie się z nim bawił :) Wreszcie pani powiedziała : -Grey będzie mój ! :) Podpisałyśmy umowę adopcyjną , odprowadziłam panią na przystanek... I tam jak czekałyśmy na autobus się poryczałam :placz: Ryczałam ,ryczałam i tak cały czas.... Wreszcie przyjechał autobus, Grey jako pierwszy z chęcią do niego wsiadł :) ! Na drugi dzień pani zadzwoniła ,że u Greycia wszystko ok. Że jak od razu przyjechali zjadł ,napił się i złapał za piłkę jej synka i zaczął się bawić :p Quote
Korciaczki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wspaniale! To co, może jakiś tymczasik coby po Grey'u nie było zbyt smutno?........... :evil_lol: :evil_lol: Grey, powodzenia. Borówka :loveu: Quote
Korciaczki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Obie z Niką jesteście wspaniałe : )))))))))) tak w ogóle................ :thumbs: Quote
nika28 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Korciaczki :oops: :oops: Borówka, zmień tytuł :) Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Korciaczki napisał(a):Wspaniale! To co, może jakiś tymczasik coby po Grey'u nie było zbyt smutno?........... :evil_lol: :evil_lol: Grey, powodzenia. Borówka :loveu: A dziękuje bardzo - mam Lizi ,która jest baaaardzo z wyprowadzki Greya zadowolona ,no jest mój Lucky ,ale on to tam też jak kot prawie :) Nie martw się ,zaraz coś znajdę ,u mnie chata długo za pusta nie będzie :evil_lol: Korciaczki napisał(a):Obie z Niką jesteście wspaniałe : )))))))))) tak w ogóle................ :thumbs: Jej ,dziękuje :loveu: :oops: nika28 napisał(a):Korciaczki :oops: :oops: Borówka, zmień tytuł :) Próbowałam już 2 razy ,ale dogo mi tak chodzi ,że szok :shake: Quote
Aleksandra:) Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ten tytuł straszy :) super że Greyowi tak się udało ;] Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Witam wszystkie Greyciowe cioteczki ! :lol: Wreszcie zadziałała mi edycja i zmieniłam tytuł :) Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Korciaczki napisał(a):Co tam u Greya? : )) A dobrze ,dobrze ,chłopak się podobno zaaklimatyzował :) Quote
*Agnieszka* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Super Ola że Grey znalazł domek,zasługuje sobie na to co najlepsze,czyli na domek i miłość:) Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 agamewa napisał(a):Super Ola że Grey znalazł domek,zasługuje sobie na to co najlepsze,czyli na domek i miłość:) Oczywiście ! :) Każdy pies/kot na to zasługuje :) Quote
Borówka16 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Hej Greyowe cioteczki ! :) Od adopcji minął miesiąc ,więc czas na po adopcyjną ;) Dziś koło 20:15 dzwoniłam do p.Doroty (właścicielka Greya ;) ) , tylko niestety ma wyłączony telefon i się dobić do niej nie mogę... No nic , ma małe dziecko ,może wyłączyła na noc..jutro będę nadal dzwonić. Jeśli telefon nie będzie odpowiadać to na chama zrobię jej wizytę :eviltong: Quote
Recommended Posts