Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Czekam na foteczki kanapowca!!![/quote]

ajj gdzie nie wejde na jakąś galerie zawsze ty tam jesteś :) Yeah...próbujesz mi potowarzyszyć :evil_lol:

Posted

Pusia się trzyma,dziękujemy za duchowe wsparcie.Niestety na spacerku niunia ze mną nie była bo mama sie uparła,że pies pojedzie z nią na wieś.Niestety nie mam nowych fotek-może jeszcze jakieś znajde.Pusia przez cały czas ipałów śpi i zastanawiam się czasem czy to nie ma złego wpływu na jej zdrowie i kondychę ???

Posted

[quote name='Aga K']Pusia się trzyma,dziękujemy za duchowe wsparcie.Niestety na spacerku niunia ze mną nie była bo mama sie uparła,że pies pojedzie z nią na wieś.Niestety nie mam nowych fotek-może jeszcze jakieś znajde.Pusia przez cały czas ipałów śpi i zastanawiam się czasem czy to nie ma złego wpływu na jej zdrowie i kondychę ???[/quote]

odpowiedź jest prosta Aga-jeśli ona przyjmuje Relanium to śpi-reakcja

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Staram się jak mogę, najwidoczniej zaglądamy w te same miejsca :evil_lol:
A możę to nie ja tobie tylko ty mnie???:evil_lol:[/quote]
No weś,bo się zawstydziłam :oops: hehe :) Nawet teraz wchodziłam na kilka galerii to zawze ty tam jesteś :) No to chyba dobrze :diabloti:

Posted

Pusia dostaje relanium co dwa-trzy ni wg weta,tak jak też w przypadkach nagłych zdenerwowań-np burza,której potwornie sie już terqaz boi.
Śpi dzień w dzień i jak sie jej na spacer nie zabierze to jest taka jakaś dziwna,a jak sie zabierze to sie zmęczy i znów śpu,ale to już wiadomo dlaczego.
Fotek nowych nie mam bo nie mam aparatu i prędko go mieć nie będę ;( niestety

Posted

Boże, aż mi wstyd, że dopiero tu trafiłam! Przejrzałam całą galerię od deski do deski. Pusia jest śliczna, imię ma jak moja świnka morska, też była taka włochata i śliczna jak twoja sunia. A wogóle to miałam kiedyś takiego Miśka, tylko był rudy. Tak jakoś chaotycznie piszę, Pusi mi strasznie żal, ucałuj ją ode mnie i niech się trzyma bo upałów na razie nie widać końca!

Posted

Pusia dzisiaj była na spacerku-i to nawet częściowo bez zmyczy :lol::lol::lol::lol:
Dziękuje za buziaki-niestety nie mogę teraz pocałować Pusiulki (mam jakiegoś parcha na ustach i susze go pastą do zębów-cholewka,strasznie sxzczypie i piecze),ale jak sie tylko wylecze to ją ucałuję :):):)
leemonca-nio co ty ???? :buzi: jaki wstyd ????
Pusi sie wczoraj łapy rozjeżdzały w ten upał w domu,ale już jest lepiej.Dziś na spacerku przyzwyczajała sie do obecności dość dużej boksi Saby.Początek był taki sobie-Saba bardzo sie szarpała do Pusi,a pusia bardzo chciała uciec.Potem było już lepiej.Pusia bała sie tej ruchliwości Saby,a Sabe wkurzała ostoja spokoju Pusi-nawet jak Saba szczekała Pusi niemal do ucha :lol::lol::lol::lol: Potem wyszedł Mejdor-inny bokś to sie Sabunia uspokoiła-bo sie go boi :lol::lol::lol: przeszliśmy się troszkę z Sabi Pusią i było już tylko coraz lepiej,dziewczynki sie do siebie przyzwyczajały :lol::lol::lol:

Posted

Agga,przepraszam za taką zwłokę.Chciałam się Ciebie zapytać czy dworzec PKP i PKS są blisko siebie w Opolu-wybieram sie na wakacje na Górę Św.Anny.Nio i niestety nie mogę jechać autokarem tak,jak zawsze.Nio i jakoś muszę dojechać.
[COLOR=Red][SIZE=4]A jak ktoś chce jechać ze mną to serdecznie zapraszam-nie bać sie-to nie sekta :lol::lol::lol::lol: to chrześcijany :lol::lol::lol:.Jak sie ktoś zdecyduje to zapraszam na gadu :lol::lol::lol:[COLOR=Black][SIZE=2]
a znając życie nikt bo sie boją :D:D:D
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

[QUOTE]leemonca-nio co ty ???? :buzi: jaki wstyd ????
[/QUOTE]

a taki, że cały czas gdzie się pojawię to Ty już tam jesteś i w mojej galerii też, a ja do Ciebie trafiłam dopiero wczoraj!!!

Posted

leemonca,ja przybyłam na to forum 5 miesięcy przed tobą.To żaden wstyd.
Obiecuje ci,że w galerii mojej boksicy będziesz pierwsza-psyt[SIZE=1] napiszę ci na gg z odnośnikiem :):):)[/SIZE]

Posted

Dziękuję za odwiedzinki :multi:
Mój pies też bardzo nie lubi upałów... Na dwórek tylko na chwilkę, pochodzi i do cienia. Za to lubi jeździć na działkę w takie dni, wylata się a potem może odpoczywać ile chce :evil_lol: Pozdrawiam

Posted

[quote name='Aga K']Agga,przepraszam za taką zwłokę.Chciałam się Ciebie zapytać czy dworzec PKP i PKS są blisko siebie w Opolu-wybieram sie na wakacje na Górę Św.Anny.Nio i niestety nie mogę jechać autokarem tak,jak zawsze.Nio i jakoś muszę dojechać.
[COLOR=Red][SIZE=4]A jak ktoś chce jechać ze mną to serdecznie zapraszam-nie bać sie-to nie sekta :lol::lol::lol::lol: to chrześcijany :lol::lol::lol:.Jak sie ktoś zdecyduje to zapraszam na gadu :lol::lol::lol:[COLOR=Black][SIZE=2]
a znając życie nikt bo sie boją :D:D:D
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]

To niedaleko mnie jakąs godzinę połtorej jazdy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aga K']ooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nio to zapraszam !!! :lol::lol::lol:[/quote]
Eeeee ;)
Nie dziękuję, jeden mnich mnie tam rozsmiesza i powiem szczerze ze ochoty nie mam ;)