haska_12 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Czekam na foteczki kanapowca!!![/quote] ajj gdzie nie wejde na jakąś galerie zawsze ty tam jesteś :) Yeah...próbujesz mi potowarzyszyć :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Staram się jak mogę, najwidoczniej zaglądamy w te same miejsca :evil_lol: A możę to nie ja tobie tylko ty mnie???:evil_lol: Quote
Aga K Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Pusia się trzyma,dziękujemy za duchowe wsparcie.Niestety na spacerku niunia ze mną nie była bo mama sie uparła,że pies pojedzie z nią na wieś.Niestety nie mam nowych fotek-może jeszcze jakieś znajde.Pusia przez cały czas ipałów śpi i zastanawiam się czasem czy to nie ma złego wpływu na jej zdrowie i kondychę ??? Quote
e.v.a Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Aga Tigra tez caly czas spi :razz: to te upaly :shake: pomysl czy ty bys miala na cos ochote jak bys futro miala na sobie :razz: nie matrw sie :) Quote
oktawia6 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='Aga K']Pusia się trzyma,dziękujemy za duchowe wsparcie.Niestety na spacerku niunia ze mną nie była bo mama sie uparła,że pies pojedzie z nią na wieś.Niestety nie mam nowych fotek-może jeszcze jakieś znajde.Pusia przez cały czas ipałów śpi i zastanawiam się czasem czy to nie ma złego wpływu na jej zdrowie i kondychę ???[/quote] odpowiedź jest prosta Aga-jeśli ona przyjmuje Relanium to śpi-reakcja Quote
haska_12 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Staram się jak mogę, najwidoczniej zaglądamy w te same miejsca :evil_lol: A możę to nie ja tobie tylko ty mnie???:evil_lol:[/quote] No weś,bo się zawstydziłam :oops: hehe :) Nawet teraz wchodziłam na kilka galerii to zawze ty tam jesteś :) No to chyba dobrze :diabloti: Quote
Aga K Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Pusia dostaje relanium co dwa-trzy ni wg weta,tak jak też w przypadkach nagłych zdenerwowań-np burza,której potwornie sie już terqaz boi. Śpi dzień w dzień i jak sie jej na spacer nie zabierze to jest taka jakaś dziwna,a jak sie zabierze to sie zmęczy i znów śpu,ale to już wiadomo dlaczego. Fotek nowych nie mam bo nie mam aparatu i prędko go mieć nie będę ;( niestety Quote
leemonca Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Boże, aż mi wstyd, że dopiero tu trafiłam! Przejrzałam całą galerię od deski do deski. Pusia jest śliczna, imię ma jak moja świnka morska, też była taka włochata i śliczna jak twoja sunia. A wogóle to miałam kiedyś takiego Miśka, tylko był rudy. Tak jakoś chaotycznie piszę, Pusi mi strasznie żal, ucałuj ją ode mnie i niech się trzyma bo upałów na razie nie widać końca! Quote
Patikujek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tak, tak wymiziaj i wycałuj tą śliczną kosmatą dziewczynkę, i niech sobie w cieniu dużo odpoczywa :) Quote
Aga K Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Pusia dzisiaj była na spacerku-i to nawet częściowo bez zmyczy :lol::lol::lol::lol: Dziękuje za buziaki-niestety nie mogę teraz pocałować Pusiulki (mam jakiegoś parcha na ustach i susze go pastą do zębów-cholewka,strasznie sxzczypie i piecze),ale jak sie tylko wylecze to ją ucałuję :):):) leemonca-nio co ty ???? :buzi: jaki wstyd ???? Pusi sie wczoraj łapy rozjeżdzały w ten upał w domu,ale już jest lepiej.Dziś na spacerku przyzwyczajała sie do obecności dość dużej boksi Saby.Początek był taki sobie-Saba bardzo sie szarpała do Pusi,a pusia bardzo chciała uciec.Potem było już lepiej.Pusia bała sie tej ruchliwości Saby,a Sabe wkurzała ostoja spokoju Pusi-nawet jak Saba szczekała Pusi niemal do ucha :lol::lol::lol::lol: Potem wyszedł Mejdor-inny bokś to sie Sabunia uspokoiła-bo sie go boi :lol::lol::lol: przeszliśmy się troszkę z Sabi Pusią i było już tylko coraz lepiej,dziewczynki sie do siebie przyzwyczajały :lol::lol::lol: Quote
Aga K Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Agga,przepraszam za taką zwłokę.Chciałam się Ciebie zapytać czy dworzec PKP i PKS są blisko siebie w Opolu-wybieram sie na wakacje na Górę Św.Anny.Nio i niestety nie mogę jechać autokarem tak,jak zawsze.Nio i jakoś muszę dojechać. [COLOR=Red][SIZE=4]A jak ktoś chce jechać ze mną to serdecznie zapraszam-nie bać sie-to nie sekta :lol::lol::lol::lol: to chrześcijany :lol::lol::lol:.Jak sie ktoś zdecyduje to zapraszam na gadu :lol::lol::lol:[COLOR=Black][SIZE=2] a znając życie nikt bo sie boją :D:D:D [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
leemonca Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [QUOTE]leemonca-nio co ty ???? :buzi: jaki wstyd ???? [/QUOTE] a taki, że cały czas gdzie się pojawię to Ty już tam jesteś i w mojej galerii też, a ja do Ciebie trafiłam dopiero wczoraj!!! Quote
Aga K Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 leemonca,ja przybyłam na to forum 5 miesięcy przed tobą.To żaden wstyd. Obiecuje ci,że w galerii mojej boksicy będziesz pierwsza-psyt[SIZE=1] napiszę ci na gg z odnośnikiem :):):)[/SIZE] Quote
marlena924 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dziękuję za odwiedzinki :multi: Mój pies też bardzo nie lubi upałów... Na dwórek tylko na chwilkę, pochodzi i do cienia. Za to lubi jeździć na działkę w takie dni, wylata się a potem może odpoczywać ile chce :evil_lol: Pozdrawiam Quote
nathaniel Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='Aga K']Agga,przepraszam za taką zwłokę.Chciałam się Ciebie zapytać czy dworzec PKP i PKS są blisko siebie w Opolu-wybieram sie na wakacje na Górę Św.Anny.Nio i niestety nie mogę jechać autokarem tak,jak zawsze.Nio i jakoś muszę dojechać. [COLOR=Red][SIZE=4]A jak ktoś chce jechać ze mną to serdecznie zapraszam-nie bać sie-to nie sekta :lol::lol::lol::lol: to chrześcijany :lol::lol::lol:.Jak sie ktoś zdecyduje to zapraszam na gadu :lol::lol::lol:[COLOR=Black][SIZE=2] a znając życie nikt bo sie boją :D:D:D [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] To niedaleko mnie jakąs godzinę połtorej jazdy :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga K Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 ooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nio to zapraszam !!! :lol::lol::lol: Quote
Aga K Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 [URL="http://www.swanna.pl/"]http://www.swanna.pl[/URL]-tam jest wszytko napisane-i nawet dość często na fotach jestem ja :) Quote
nathaniel Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='Aga K']ooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nio to zapraszam !!! :lol::lol::lol:[/quote] Eeeee ;) Nie dziękuję, jeden mnich mnie tam rozsmiesza i powiem szczerze ze ochoty nie mam ;) Quote
Aga K Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 a mogę wiedzieć który ??? 0 tam mnie wszyscy śmieszą,ale ja dla mnichów nie jeżdzę :D:D:D Quote
diabelkowa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No wlasnie gdzie ? thx za odwiedzinki :] a co do tego co napisalam a to odzywalam sie ;] pomykalam po mniej uczeszczanych zakamarkach dogo ;] Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Mnie też do chrześcijańskich imprez nie ciągnie jestem raczej anty kościelna:evil_lol: A ja również czekam na nowe fotki:) Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 A co tu tak pusto....aż echo, echo, echo niesie:) Quote
Recommended Posts