giselle4 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='dalmibea']zycze ci duzo szczescia w nowym domku, trzymaj sie chlopaku.[/QUOTE] dzisija sie przejde..wczoraj czasu nie stało:) Quote
dorota k. Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Trochę mnie nie było, a tu taka super wiadomość że najpiękniejsze uchole domekj znalazły. Szczęścia Chłopaku:loveu: To czekamy na wiadomość od Gisselki - jak dzisiaj odwiedzi:lol: Quote
giselle4 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Mam nadzieje ze to juz koniec problemow.....Yody ale daje troche w kosc pani Kobieta jest cudowna i pracuje z nim..... on jak czuj ze jest w domku,jest bezpieczny to sobie pozwala ale pani jest tolerancyjna ...zobaczymy ja wierze w madrosc pani i wierze w jego przystosowanie Quote
Nadziejka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=darkslateblue]ach Yodinek niezwykly psinek:loveu::modla::thumbs::thumbs::thumbs:[COLOR=yellowgreen]szczescia kochany i kciuki caly czas za wszystkich trzymamy1[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Piromanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='giselle4']on jak czuj ze jest w domku,jest bezpieczny to sobie pozwala ale pani jest tolerancyjna ...zobaczymy ja wierze w madrosc pani i wierze w jego przystosowanie[/QUOTE] Amen! Koniec kropka. Quote
dorota k. Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Miłość , cierpliwość, czas.... i wszystko będzie OK! Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 On do ludzi jest super, tylko do innych psów sie rzuca. Facet jest wielki i ma siłe, potrafi wystraszyc. Ale mysle, ze bedzie dobrze. Quote
giselle4 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='fiorsteinbock']On do ludzi jest super, tylko do innych psów sie rzuca. Facet jest wielki i ma siłe, potrafi wystraszyc. Ale mysle, ze bedzie dobrze.[/QUOTE] Trzymam kciuki......bo całusnik i miłosnik wielki ale do liudzi:evil_lol: Quote
fochu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 i jak tam śliczny chłopak się sprawuje w nowym domku? jakieś wieści są? Quote
terra Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ja dopiero przed chwilą odczytałam maila z zapytaniem o psiaka:oops: Nawet nie wiedziałam, że był w schronisku. Zaraz napiszę do pana, który karmił i zrobił budę dla Białego/Yody. Dlaczego on tam się znalazł? Ale czytam, że ma kochający dom, to nie pozostaje nic innego jak cieszyć się. Quote
terra Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Niestety, pan nie odpowiada na moją do niego wiadomość.:shake: Może nie ma dostępu do neta lub...nie wiem co. Jeśli tylko czegoś się dowiem, napiszę w wątku. A to jest wątek Yody vel Białego: [url]http://www.dogomania.pl/threads/172375-Bia%C5%82y-jak-dalmaty%C5%84czyk-zostaje-na-dzia%C5%82ce-ma-swoj%C4%85-bud%C4%99-i-dom[/url] Quote
giselle4 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='terra']Niestety, pan nie odpowiada na moją do niego wiadomość.:shake: Może nie ma dostępu do neta lub...nie wiem co. Jeśli tylko czegoś się dowiem, napiszę w wątku. A to jest wątek Yody vel Białego: [url]http://www.dogomania.pl/threads/172375-Bia%C5%82y-jak-dalmaty%C5%84czyk-zostaje-na-dzia%C5%82ce-ma-swoj%C4%85-bud%C4%99-i-dom[/url][/QUOTE] dziekuje.. na razie jest ok i niech tak pozostanie:) Quote
Recommended Posts