Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę mnie nie było, a tu taka super wiadomość że najpiękniejsze uchole domekj znalazły. Szczęścia Chłopaku:loveu: To czekamy na wiadomość od Gisselki - jak dzisiaj odwiedzi:lol:

Posted

Mam nadzieje ze to juz koniec problemow.....Yody
ale daje troche w kosc pani
Kobieta jest cudowna i pracuje z nim.....
on jak czuj ze jest w domku,jest bezpieczny to sobie pozwala ale pani jest tolerancyjna
...zobaczymy
ja wierze w madrosc pani i wierze w jego przystosowanie

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=darkslateblue]ach Yodinek niezwykly psinek:loveu::modla::thumbs::thumbs::thumbs:[COLOR=yellowgreen]szczescia kochany i kciuki caly czas za wszystkich trzymamy1[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='giselle4']on jak czuj ze jest w domku,jest bezpieczny to sobie pozwala ale pani jest tolerancyjna
...zobaczymy
ja wierze w madrosc pani i wierze w jego przystosowanie[/QUOTE]

Amen! Koniec kropka.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']On do ludzi jest super, tylko do innych psów sie rzuca. Facet jest wielki i ma siłe, potrafi wystraszyc. Ale mysle, ze bedzie dobrze.[/QUOTE]
Trzymam kciuki......bo całusnik i miłosnik wielki ale do liudzi:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Ja dopiero przed chwilą odczytałam maila z zapytaniem o psiaka:oops:
Nawet nie wiedziałam, że był w schronisku.
Zaraz napiszę do pana, który karmił i zrobił budę dla Białego/Yody. Dlaczego on tam się znalazł?
Ale czytam, że ma kochający dom, to nie pozostaje nic innego jak cieszyć się.

Posted

Niestety, pan nie odpowiada na moją do niego wiadomość.:shake:
Może nie ma dostępu do neta lub...nie wiem co. Jeśli tylko czegoś się dowiem, napiszę w wątku.
A to jest wątek Yody vel Białego:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/172375-Bia%C5%82y-jak-dalmaty%C5%84czyk-zostaje-na-dzia%C5%82ce-ma-swoj%C4%85-bud%C4%99-i-dom[/url]

Posted

[quote name='terra']Niestety, pan nie odpowiada na moją do niego wiadomość.:shake:
Może nie ma dostępu do neta lub...nie wiem co. Jeśli tylko czegoś się dowiem, napiszę w wątku.
A to jest wątek Yody vel Białego:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/172375-Bia%C5%82y-jak-dalmaty%C5%84czyk-zostaje-na-dzia%C5%82ce-ma-swoj%C4%85-bud%C4%99-i-dom[/url][/QUOTE]
dziekuje..
na razie jest ok i niech tak pozostanie:)