furciaczek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Bardzo fajny filmik!!:loveu: Gdyby potrzebna byla sesja zdieciowa do ogloszen to ja chetna jestem:diabloti: tu ania tu dziekuje za komplement pod adresem moich futer:loveu: Quote
vena&vivi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Porobiłam ogłoszenia, chciałam wkleić gdzie ale błąd wystąpił i cholera trafiła wszystkie linki. Quote
furciaczek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='vena&vivi']Porobiłam ogłoszenia, chciałam wkleić gdzie ale błąd wystąpił i cholera trafiła wszystkie linki.[/QUOTE] Zdaza sie ;) Podeslij mi na gg dane kontaktowe do ogloszen i linkdo jakegos zebym miala skad ukrasc tekst i foty Quote
vena&vivi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Prze bardzo[URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5107021_maly_ksiaze_niedoslyszacy_niedowidzacy.html[/URL] Quote
Ada-jeje Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ksiaze, pamietamy o tobie i odwiedzamy w oczekiwaniu na Twojego czlowieka. Quote
furciaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ok to ja ide pooglaszac, wkoncu chwile czasu znalazlam :) eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org mojpupil.pl ogloszenia.adverts.pl morusek.pl ojej.pl pajeczyna.pl pineska.pl animalia.pl girlda.bai.pl petworld.pl vetmozga.com autogielda.pl adopcjapsa.pl pupile.com (tu nie jestem pewna czy zatwierdzilo) rozglos.net anonseogloszenia.pl najpewniej.pl petsy.pl (tez nie wiem czy dodalo bo blad wyskoczyl) przyroda.znajdzto.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl sprzedasz.pl neeon.pl ogloszenia.e-gratka.info top-ogloszenia.com informator.com.pl drobny.com darnoweogloszenia.pl Czesc linkow aktywujacych przyjdzie na [email][email protected][/email] Tyle na dzis, reszta jutro...oby jakis efekt byl! Quote
vena&vivi Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Dziękujemy baardzo bardzo:loveu::loveu::loveu: Dziś pierwsza noc jak Książę śpi z kimś w pokoju:diabloti: mój brat mu towarzyszy:cool3: Quote
izulkabu Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='furciaczek']Ok to ja ide pooglaszac, wkoncu chwile czasu znalazlam :) eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org mojpupil.pl ogloszenia.adverts.pl morusek.pl ojej.pl pajeczyna.pl pineska.pl animalia.pl girlda.bai.pl petworld.pl vetmozga.com autogielda.pl adopcjapsa.pl pupile.com (tu nie jestem pewna czy zatwierdzilo) rozglos.net anonseogloszenia.pl najpewniej.pl petsy.pl (tez nie wiem czy dodalo bo blad wyskoczyl) przyroda.znajdzto.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl sprzedasz.pl neeon.pl ogloszenia.e-gratka.info top-ogloszenia.com informator.com.pl drobny.com darnoweogloszenia.pl Czesc linkow aktywujacych przyjdzie na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Tyle na dzis, reszta jutro...oby jakis efekt byl![/QUOTE] :loveu: furiaczku,już przychodzą :) Dziękuję w imieniu stowarzyszenia :loveu: Quote
Bliss Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 witaj księciuniu :loveu: niech ktoś Ciebie wypatrzy po spacerku ;) Quote
tu_ania_tu Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='furciaczek']Ok to ja ide pooglaszac, wkoncu chwile czasu znalazlam :) eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org mojpupil.pl ogloszenia.adverts.pl morusek.pl ojej.pl pajeczyna.pl pineska.pl animalia.pl girlda.bai.pl petworld.pl vetmozga.com autogielda.pl adopcjapsa.pl pupile.com (tu nie jestem pewna czy zatwierdzilo) rozglos.net anonseogloszenia.pl najpewniej.pl petsy.pl (tez nie wiem czy dodalo bo blad wyskoczyl) przyroda.znajdzto.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl sprzedasz.pl neeon.pl ogloszenia.e-gratka.info top-ogloszenia.com informator.com.pl drobny.com darnoweogloszenia.pl Czesc linkow aktywujacych przyjdzie na [email][email protected][/email] Tyle na dzis, reszta jutro...oby jakis efekt byl![/QUOTE] Jestem w wielkim szoku i pod ogromnym wrażeniem. Dzięki! Wielkie dzięki!!! [quote name='vena&vivi']Dziękujemy baardzo bardzo:loveu::loveu::loveu: Dziś pierwsza noc jak Książę śpi z kimś w pokoju:diabloti: mój brat mu towarzyszy:cool3:[/QUOTE] I jak ich pierwszy raz ;-) Quote
Alicja Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Księciunio jest cudowny i aż dziw że się żaden miłośnik rasy nie zdecydował jeszcze na adopcje tego cudeńka Quote
tu_ania_tu Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Księciuniu czemu nikt o ciebie nie pyta? :-( Dzisiaj na porannym spacerku, gdy mój Vito szalał po polach, myslałam o tobie. Bardzo jestem ciekawa czy będziesz mógł sam sobie tak brykać z przyczepioną taśma treningową, czy reagowałbyś na sygnał gwizdka ultradzwiękowego, albo może na łaskotki obrożą elektryczną (nie mówię o strzałach, broń boże). Księciuniu znajdź fajny dom Quote
vena&vivi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 No niestety nikt nie pyta ale z fur mamy diabelski plan jak zjedzie do Polski. Mysle ze można go puścić z długą linką, on nie ma zapędów uciekinierskich. Quote
Atrisko Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Hej białasku i za ciebie trzymam kciuki....Maxsio też domek kochający znaleźć musi... Quote
furciaczek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Gdzies mi sie obilo o uszy ze Lunka ma szanse na DT z mozliwoscia DS jesli wszystko sie dobrze pouklada...wierze ze i Ksiaze dostanie taka szanse :) Quote
tu_ania_tu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A może ktoś z was chciałby mieć takie dwa cuda u siebie w domku i przy okazji wesprzeć Małego Księcia i Stowarzyszenie Dogi-Adopcje. To juz ostatnie godziny na przygarnięcie do siebie szczeniaczka [URL=http://www.radikal.ru][IMG]http://i014.radikal.ru/1005/e9/f9187d828575.jpg[/IMG][/URL] [url]http://www.allegro.pl/item1027878132...i_rysunek.html[/url] albo dorosłego dożka [URL=http://www.radikal.ru][IMG]http://s006.radikal.ru/i214/1005/86/14b4ed3f0948.jpg[/IMG][/URL] [url]http://www.allegro.pl/item1027881793...i_rysunek.html[/url] Quote
izulkabu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 pojawiło się światełko w tunelu... trzymajcie kciuki i to bardzo mocno Quote
furciaczek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='izulkabu']pojawiło się światełko w tunelu... trzymajcie kciuki i to bardzo mocno[/QUOTE] Z calych sil zaciskam!! Quote
vena&vivi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Jezu Iza czemu ja nic nie wiem o tym światełku aż mi serce mocniej zabiło!! Quote
tu_ania_tu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 bo się światełko dopiero lekko żarzy mailowo, czekamy na kontakt telefoniczny i może wtedy rozbłyśnie... ale musze powiedzieć, że jak ktos pisze, ze chce aby jego obecny pies był przewodnikiem dla Maxa, to jest to dla mnie KTOŚ Quote
vena&vivi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 O Matko, naprawde?? No i rycze cholera.Boże błagam Cię, błagam - on zasłużył całym sobą, daj mu szanse. P.S Aniu masz kontakt z Izą?? Jeśli tak poproś żeby odebrała, dzwonie z tel mamy, 510 518... Rozwaliła mnie ta wiadomośc -wiem, że nie powinnam tak reagować, wiem, że nic nie wiadomo, że może nie wyjść ale się nie da, poprostu samo to, że ktoś się nim interesuje, że ktoś myśli -ehh co ja będe pisać. Quote
Alicja Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Zaciskam z całych sił , tylko tyle mogę :kciuki: Quote
Atomowka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Czytałam właśnie wątek Luny, i tak trafiłam na Księcia. Łoooo matko one takie podobne:crazyeye: Obydwa wielkie, mądre i piękne psy. Trzymam kciuki za domki i dla Luny i dla Księcia Quote
Recommended Posts