Ada-jeje Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Napewno gdzies jest czlowiek ktory czeka na malego Ksiecia, tylko jeszcze go nie wypatrzyl. :roll: Quote
furciaczek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='vena&vivi']No tak biegaj ze ślepym psem i jeszcze rób sama zdjęcia :D Co ja monstrum[/QUOTE] To ja wpadne, Ty latasz ja foce:diabloti: Quote
halbina Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 "Jesteś na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś..." Quote
halbina Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 "Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół." Przyjaciel czeka... Quote
tu_ania_tu Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='halbina']"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół." Przyjaciel czeka...[/QUOTE] Jeju, dawno nie słyszałam o takim fajnym psie... normalnie DOG z prawdziwego zdarzenia Quote
vena&vivi Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 No dog, dog ale chłopak szczęścia nie ma. Żal mi go u mnie w pokoju sam siedzi a on tak ludzi kocha, całym ciałkiem.Nigdy nie widziałam tak bardzo cieszącego się psa. Quote
halbina Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 "...dobrze widzi się tylko [COLOR=#ff5b2f][U]sercem[/U][/COLOR]. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu." Quote
sacred PIRANHA Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 wpisuję się...wspaniały pies, szkoda że nie mam warunkow ehhh trzymam kciuki za księciunia, nie mam kasy teraz:-( ale 10zł na karme dam...złotówka do złotówki i może się nazbiera... Quote
Alicja Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Księciunio jest cudowny ...taki prawdziwy krówek :loveu: Quote
Ada-jeje Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ksiaze wszyscy czekamy niecierpliwie, na czlowieka ktory cie pokocha :-o Quote
furciaczek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tak piekny pies nie powinien dlugo czekac na nowy dom... Quote
tu_ania_tu Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jest pewne, ze gdyby nie jego ułomność, nie byłoby dzisiaj tego wątku. Jak to zrobić, by ktoś odważył się na to by zaznać szczęścia w jego towarzystwie??? Quote
vena&vivi Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']wpisuję się...wspaniały pies, szkoda że nie mam warunkow ehhh trzymam kciuki za księciunia, nie mam kasy teraz:-( ale 10zł na karme dam...złotówka do złotówki i może się nazbiera...[/QUOTE] Ślicznie dziękujemy tak jak mówisz grosz do grosza i będzie kokosza:) Ksiąze jest cudownym psem, on żyje normanie, ja go traktuje normalnie. Tylko jeszcze domek normalny potrzebny. Pomoże ktoś w ogłoszeniach?? Quote
kiziamizia1110 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witam miałam psa niewidomego Boksera był umnie 6 lat został zabrany od właścicieli bo go chcieli uśpić obecnie mam 5 psów i nadal szukam Tosi ale nie mogę sobie pozwolić na następnedo psa ostatnio dałam dom Toli Quote
vena&vivi Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 No nic ale mam nadzieje, że znajdiemy taki domek ja Twój który nie boi się życie z niepełnosprawnym psem. Quote
furciaczek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jutro nie dam rady, ale po jutrze zasiade do ogloszen :) Quote
vena&vivi Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Ja zasiąde jutro to uzupełnisz moje ogłoszenia :D Quote
furciaczek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='vena&vivi']Ja zasiąde jutro to uzupełnisz moje ogłoszenia :D[/QUOTE] Hmmm moge rozwazyc te propozycje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz gdzie jest sad w Toruniu? Quote
furciaczek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='vena&vivi']Pewno, że wiem :) Mów co przeskrobałaś[/QUOTE] Nic nie przeskrobalam...dopiero mam zamiar hihi musze wniosek zlozyc ;) Quote
tu_ania_tu Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='furciaczek']Nic nie przeskrobalam...dopiero mam zamiar hihi musze wniosek zlozyc ;)[/QUOTE] Wniosek na zgodę na przeskrobanie czegoś ;-) Furciaczku masz super avatarek, normalnie zaraz psiury z monitora mi wyskoczą A nasza krakowska podpora - Beatka zrobiła Maxowi filmik. Przeprasza za złą jakość i takie tam, ale ja tam nic nie widzę poza pięknym Małym Księciem [url]http://www.youtube.com/watch?v=7rfgqgBmZpk[/url] Quote
Recommended Posts