Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół."
Przyjaciel czeka...

Posted

[quote name='halbina']"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół."
Przyjaciel czeka...[/QUOTE]

Jeju, dawno nie słyszałam o takim fajnym psie... normalnie DOG z prawdziwego zdarzenia

Posted

No dog, dog ale chłopak szczęścia nie ma. Żal mi go u mnie w pokoju sam siedzi a on tak ludzi kocha, całym ciałkiem.Nigdy nie widziałam tak bardzo cieszącego się psa.

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']wpisuję się...wspaniały pies, szkoda że nie mam warunkow ehhh
trzymam kciuki za księciunia, nie mam kasy teraz:-( ale 10zł na karme dam...złotówka do złotówki i może się nazbiera...[/QUOTE]

Ślicznie dziękujemy tak jak mówisz grosz do grosza i będzie kokosza:)

Ksiąze jest cudownym psem, on żyje normanie, ja go traktuje normalnie. Tylko jeszcze domek normalny potrzebny. Pomoże ktoś w ogłoszeniach??

Posted

Witam miałam psa niewidomego Boksera był umnie 6 lat został zabrany od właścicieli bo go chcieli uśpić obecnie mam 5 psów i nadal szukam Tosi ale nie mogę sobie pozwolić na następnedo psa ostatnio dałam dom Toli

Posted

[quote name='furciaczek']Nic nie przeskrobalam...dopiero mam zamiar hihi musze wniosek zlozyc ;)[/QUOTE]

Wniosek na zgodę na przeskrobanie czegoś ;-)
Furciaczku masz super avatarek, normalnie zaraz psiury z monitora mi wyskoczą

A nasza krakowska podpora - Beatka zrobiła Maxowi filmik. Przeprasza za złą jakość i takie tam, ale ja tam nic nie widzę poza pięknym Małym Księciem

[url]http://www.youtube.com/watch?v=7rfgqgBmZpk[/url]