e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 żabka napisał(a):Niestety nie mam aparatu cyfrowego :placz: i trzeba poczekać na kliszę. Aktual jest 26/36 więc jeszcze jakieś 12 zdjęć trzeba wypstrykać. Eh... kombinuje z tym aparatem, ale nic nie wychodzi, te ceny :placz: :angryy: achhh znam ten bol :angryy: ja tez walcze o aparat...ale co mam juz go kupic to co sie pierdzieli :( jak nie ze zdrowiem moim to psa ...:shake: echhh ja pozyczam aparaciki od znajomych raz na jakis czas:evil_lol: Quote
żabka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 evaxon napisał(a):achhh znam ten bol :angryy: ja tez walcze o aparat...ale co mam juz go kupic to co sie pierdzieli :( jak nie ze zdrowiem moim to psa ...:shake: echhh ja pozyczam aparaciki od znajomych raz na jakis czas:evil_lol: Tylko, żaden mój znajomy aparacika cyfrowego ni ma :-( Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 żabka napisał(a):Tylko, żaden mój znajomy aparacika cyfrowego ni ma :-( hehe no to wspolczuje :shake: moi maja ale tez nie wszyscy .... Quote
żabka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 evaxon napisał(a):hehe no to wspolczuje :shake: moi maja ale tez nie wszyscy .... :placz: :placz: Quote
Medorowa Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Oj a ja nie mam jak nawet zamieścić zdjęć, a tyle ich mam i chciałabym też wam się pochwalić moim szczęściem - Medorkiem i Dinusiem :(:( Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia i medor napisał(a):Oj a ja nie mam jak nawet zamieścić zdjęć, a tyle ich mam i chciałabym też wam się pochwalić moim szczęściem - Medorkiem i Dinusiem :(:( madzia jak to nie masz jak?? Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia i medor napisał(a):nie mam skanera:(:(:(:( uuułaaa no to nie ciekawie.. ale nikt ze znajomych nie ma?? a w szkole ?? :) przeciez skaner to nie tak trudno znalesc :) gozej z aparatem :angryy: Quote
Medorowa Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Jedna koleżanka ma, na drugim końcu miasta, ale żeby ją zastać, to trzeba chyba 24h czekać pod jej domem :D:D A szkołe już skończyłam (matura jutro :(:( i już po zakończeniu roku szkolnego:D:D:D:D) Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia i medor napisał(a):Jedna koleżanka ma, na drugim końcu miasta, ale żeby ją zastać, to trzeba chyba 24h czekać pod jej domem :D:D A szkołe już skończyłam (matura jutro :(:( i już po zakończeniu roku szkolnego:D:D:D:D) łeee tam dla chcacego nic trudnego ;) czemamy na foteczki :eviltong: i bez wykretów prosze :D Quote
żabka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='madzia i medor']Jedna koleżanka ma, na drugim końcu miasta, ale żeby ją zastać, to trzeba chyba 24h czekać pod jej domem :-D:-D A szkołe już skończyłam (matura jutro :-(:-( i już po zakończeniu roku szkolnego:-D:-D:-D:-D) [quote name='evaxon']łeee tam dla chcacego nic trudnego ;) czemamy na foteczki :eviltong: i bez wykretów prosze :D No właśnie Madziu czekamy na galeryjke i foteczki :evil_lol: :lol: . Ehh... żebym ja miała problem tylko ze skanerem, to by było po sprawie :shake: Quote
żabka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Sabcia & Roki Roki łapie ogonek :evil_lol: Zabawa z Sabcią :lol: Quote
Medorowa Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ale fajowe foteczki z fajowymi psiaczkami:D:D A z tymi zdjęciami, to coś wymyśle, ale jak mi się matury skonczą:(:D Quote
żabka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale fajowe foteczki z fajowymi psiaczkami:D:D A z tymi zdjęciami, to coś wymyśle, ale jak mi się matury skonczą:(:D Dziękujemy :p No to jak do nas zawitasz z galerią, to zostaw tu u mnie adresika, bo mogłabym gdzieś nie dotrzeć czy coś jeszcze :cool1: Quote
żabka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Superowe fotki:loveu: Dziękujemy :lilangel: A teraz kilka nowszych fotek :lol: Roki jak to Roki zabrał Sabie kostkę, a teraz ją wcina :evil_lol: I zbliżenie... Biedna ja :shake: . Najpierw zjadł swoją, a teraz moją :-( Ale i tak go kocham :iloveyou: Tego małego lenia :evil_lol: Quote
żabka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 anetta napisał(a):Na dodatek pod palmami :mdrmed: Taak, jeszcze gdzieś tam za barem :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 anetta napisał(a):Na dodatek pod palmami :mdrmed: taaaki to ma dobrze :razz: :evil_lol: Quote
żabka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 evaxon napisał(a):taaaki to ma dobrze :razz: :evil_lol: Się czasami zastanawiam czy nie za dobrze :roll: :evil_lol: Aktualnie psinki po kąpieli i się teraz całują :loveu: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 żabka napisał(a):Się czasami zastanawiam czy nie za dobrze :roll: :evil_lol: Aktualnie psinki po kąpieli i się teraz całują :loveu: pełna sielanka:evil_lol: Quote
żabka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 evaxon napisał(a):pełna sielanka:evil_lol: No, no właśnie uciekły w ustronne miejsce, żeby tak mama z synkiem :mad: Quote
justynia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='żabka'] Roki jak to Roki zabrał Sabie kostkę, a teraz ją wcina :evil_lol: I zbliżenie... Biedna ja :shake: . Najpierw zjadł swoją, a teraz moją :-( No i taka duż panna a tak pozawala się traktować. Już ja bym pokazała łotrowi ząbki, wrrrrrrrrrr. Cierpliwa Sabcia, cierpliwa :loveu: [quote name='żabka'] Ale mu się fajnie pysio spłaszczył :loveu: Quote
żabka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 justynia napisał(a):No i taka duż panna a tak pozawala się traktować. Już ja bym pokazała łotrowi ząbki, wrrrrrrrrrr. Cierpliwa Sabcia, cierpliwa :loveu: Ale mu się fajnie pysio spłaszczył :loveu: :p Szkoda, że nie widzisz czasami pozycji Rokiego jak śpi. :evil_lol: Powyginany we wszystkie strony świata... Jak kiedy go dopadne w takiej pozycji z aparatem to będzie wesoło :diabloti: Quote
Recommended Posts