żabka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Nioms to specjalnie dla nalegaczy :evil_lol: Zdjęcie z balkonu :evil_lol: Roki Rokiś zapozował, no ale Sabci średnio to wyszło :evil_lol: Za to tutaj o wiele lepiej :p Czy te oczy mogą kłamać? :razz: Narazie powinno wystarczyć, bo mi się znów zapas skończy :-( Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :multi: fafluny :multi: a czemu te zdiecia niesa kolorowee?? Quote
żabka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='evaxon']:multi: fafluny :multi: a czemu te zdiecia niesa kolorowee?? A bo kliszę czarno-białą miałam, na wyjazd w góry zakupioną noi tiak wyszło :cool1: Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 żabka napisał(a):A bo kliszę czarno-białą miałam, na wyjazd w góry zakupioną noi tiak wyszło :cool1: aaaachaaaaaaaaaaa Quote
żabka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Jak by to było po drugiej stronie obiektywu?:diabloti: Quote
żabka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Jan Marian Roki(ta) :evil_lol: Sweet dream bejbe :p Nie ma to jak bystre spojrzenie na świat :evil_lol: Quote
żabka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 evaxon napisał(a):foteczki :multi: ale spioszek :D Nareszcie przybyła cyfrówka !!! Teraz to dopiero będzie fotek :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 żabka napisał(a):Nareszcie przybyła cyfrówka !!! Teraz to dopiero będzie fotek :multi: :multi: :crazyeye: no to super :D szczesciara z ciebie:cool3: z moja cyfra (przyszla) marnie jak narazie:razz: ale radze sobie jak moge :) zapraszamy do nas pelno fotkow ze spacerku dogomaniakow łódzkich jest :):cool3: Quote
żabka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Zabawa :p Sabcia: aaaa... swędzi :angryy: Roki całuje Sabcię :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 no to teraz nas zasypiesz fotkami paskowcow :multi: Quote
żabka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Patka napisał(a):poprostu boskie :cool3: Dziękujemy :p Quote
żabka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 ... Odbiegając od galerii chciałabym jeśli jesteście w stanie abyście obejrzeli TEN film, a następnie podpisali się TU ... :-( :-( :-( Quote
Medorowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='żabka']... Odbiegając od galerii chciałabym jeśli jesteście w stanie abyście obejrzeli TEN film, a następnie podpisali się TU ... :-( :-( :-( Jezu ja nie potrafiłam go obejrzeć, bo po 4 sekundach zaczęłam ryczeć:placz: :placz: :placz: Pozabijałabym tych pierd******* s********:mad: bez najmniejszych skrupułów... Quote
żabka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 madzia i medor napisał(a):Jezu ja nie potrafiłam go obejrzeć, bo po 4 sekundach zaczęłam ryczeć:placz: :placz: :placz: Pozabijałabym tych pierd******* s********:mad: bez najmniejszych skrupułów... Dlatego napisałam: jeśli jesteście w stanie Ja go nie potrafię obejrzeć :shake: , szkoda słów :-( Quote
żabka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Proszę nie przeszkadzać :evil_lol: Zbliżenie Sabci :cool3: Roki :evil_lol: , gdy siedzi ... ... i się przeciąga :evil_lol: :evil_lol: No i psiak sąsiadki do sesji też się załapał :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ale mu się sierść ładnie błyszczy:razz: :razz: :razz: :lol: Quote
żabka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale mu się sierść ładnie błyszczy:razz: :razz: :razz: :lol: No wiesz jak go się tak wypucuje i w ogóle :evil_lol: Quote
justynia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='żabka']Zabawa :p Sabcia: aaaa... swędzi :angryy: Roki całuje Sabcię :evil_lol: He, he, po minie Sabci to wygląda na mordobicie :evil_lol: Ps. Żabka,dywanik podebrałas pod boksie, czy boksie pod dywanik? :lol: Quote
żabka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='justynia']He, he, po minie Sabci to wygląda na mordobicie :evil_lol: Ps. Żabka,dywanik podebrałas pod boksie, czy boksie pod dywanik? :lol: Hmmm... trudno stwierdzić :evil_lol: Ale wiesz wszystko mamy brąz w paski w domu :cool3: Quote
zalewscy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='żabka']... Odbiegając od galerii chciałabym jeśli jesteście w stanie abyście obejrzeli TEN film, a następnie podpisali się TU ... :-( :-( :-( Boże , własnie przestałam wierzyć, że istniejesz. Jezeli stworzyłeś człowieka na własne podobieństwo to kim ty jestes ???? Tylko tyle , chyba mam zawał.:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
żabka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Coś znów zaniedbałam galeryję :roll: , ale to przez te upały... ledwie żyję :oops: . Mała sesja Rokiego Trochę jakby naćpany był :diabloti: i Sabci ;) Kolejne foty za niedługo...:razz: Quote
Recommended Posts