Medorowa Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='żabka']Sabcia :lol: Roki :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
żabka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Roki, przy słuchaniu kazania po dorwaniu kwiatka :evil_lol: Sabcia podczas "nietypowego", choć dla niej typowego snu :angel: :lilangel: No i podczas zabawy ... :bigcool: :Cool!: I to by było na tyle, bo eeee... skoczyły się zdjęcia... Aparat wróci za tydzień chyba ...:-( :helo: :flaming: :helo: Quote
Medorowa Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Occh te nasze boksie to mają przeróżne pomysły na senne pozycje:evil_lol: :evil_lol: no to zdjęcia będa dopiero w przyszłym tygodniu :mad: :placz: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='żabka']Sabcia :lol: Roki :eviltong: one są identyczne:crazyeye: Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 *luthien* napisał(a):one są identyczne:crazyeye: hehe no nie zupelni epod brzuszkiem sie roznia :evil_lol: Sabcia ma rewelacyjna pozycje do spania:evil_lol: Quote
żabka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 *luthien* napisał(a):one są identyczne:crazyeye: :p Ja je znam od urodzenia, dla mnie są zupełnie różnie, ale 90% ludzi to mówi że to bliźniaczki :evil_lol: evaxon napisał(a): Sabcia ma rewelacyjna pozycje do spania:evil_lol: Taaak :p Tak samo wyjątkową pozycje ma przy piciu wody :evil_lol: Pije ją centralnie z kranu :angel: Quote
żabka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Chyba nadzieja, że klisze wkrótce wywyołamy :roll: Quote
żabka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Spacerek: Sabcia płynie, Roki skacze z kijkiem :evil_lol: Sabcia płynie, Roki stoi, bo boi się pływać :lol: :evil_lol: Bijatyka :razz: Psinki with me :oops: Kolejne fotki niedługo :p Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ale bombowe fotki:multi: :p No staram się być miła, ale trochę ich zamało, więcej wiecej:multi: :p Quote
żabka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale bombowe fotki:multi: :p No staram się być miła, ale trochę ich zamało, więcej wiecej:multi: :p Więcej będzie, tyle że muszę po troszku, bo aparat cyfrowy jak nie przyjechał, tak przyjazdu w planach nie ma :-( Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 żabka napisał(a):Więcej będzie, tyle że muszę po troszku, bo aparat cyfrowy jak nie przyjechał, tak przyjazdu w planach nie ma :-( to nie dobrze:placz: , ale czekamy z niecierpliwością:eviltong: Quote
żabka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 madzia i medor napisał(a):to nie dobrze:placz: , ale czekamy z niecierpliwością:eviltong: Nioms, jutro cosik zapewne dorzucę :p ... :p Za dużo bezczynności było:mad: Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 żabka napisał(a): Za dużo bezczynności było:mad: I jeszcze się tym chwali :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
żabka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 madzia i medor napisał(a):I jeszcze się tym chwali :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Ja się chwalę? Bezczynnością ...? :oops: Nie ... :lying: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :loveu: Quote
żabka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 dbsst napisał(a): cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :loveu: Dziękujem, w imieniu Sabci :p :p Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='żabka']Ja się chwalę? Bezczynnością ...? :oops: Nie ... :lying: No dobra, dobra, tak się czepiam, bo zdjęć nie masz:mad: :evil_lol: Ale to sie nie ma co dziwić, najpierw "rozkocha" się fanów swoich piesiów, a potem... "Nie ma zdjęć z powodu bezczynności < żartuje >:evil_lol: Quote
żabka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='madzia i medor']No dobra, dobra, tak się czepiam, bo zdjęć nie masz:mad: :evil_lol: Ale to sie nie ma co dziwić, najpierw "rozkocha" się fanów swoich piesiów, a potem... "Nie ma zdjęć z powodu bezczynności < żartuje >:evil_lol: "rozkocha".... oooo, a kogo ja tak rozkochałam (czyt. kogo psy rozkochały) ? :roll: :razz: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 żabka napisał(a):"rozkocha".... oooo, a kogo ja tak rozkochałam (czyt. kogo psy rozkochały) ? :roll: :razz: :evil_lol: No ale sobie słodzi :cool3: :evil_lol: No pewnie, ze psy:multi: , no chyba, ze w przypadku innych jest inaczej:evil_lol: Quote
żabka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 madzia i medor napisał(a):No ale sobie słodzi :cool3: :evil_lol: No pewnie, ze psy:multi: , no chyba, ze w przypadku innych jest inaczej:evil_lol: Raczej nie ma innych :evil_lol: Quote
żabka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Dobra, koniec tego dobrego na dziś :cool3: Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 I teraz mogę iść spać :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
żabka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 evaxon napisał(a):noo nareszcie fotki :D ale cos ich malo:razz: :p Taak, w końcu kliszę wywołałam :p Kolejne fotki, niedługo... może jeszcze dziś?:razz: Quote
Recommended Posts