Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaB']Livko, wysłałam maila. Mam nadzieje ze nie zapchałam Ci skrzynki:)

bardzo Ci dziekuje za pomoc![/QUOTE]

Dostałam :)
Najpóźniej jutro postaram się wystawić bazarek ;)

Posted

[quote name='Livka']Dostałam :)
Najpóźniej jutro postaram się wystawić bazarek ;)[/QUOTE]
Dzięki dziewczyny!
[quote name='gameta']anioły poleciały, daj znać jak dolecą ;)[/QUOTE]
Czekam zatem :)
[quote name='bela51']Wpłaciłam dzisiaj 110 zł z mojego bazarku na konto akcji sterylizacyjnej.[/QUOTE]
WoW ! Dzięki!

Kochane, w sobotę postaram się zrobić porządek na pierwszej stronie i uzupełnić jeszcze raz wszystkie wpłaty.
Zima trochę spowalnia wszelkie nasze działania w przytulisku, z budami etc. Jeszcze musimy pomóc... firmie z Torunia, zorganizować dla nas akcje w sandomierskiej galerii :p zaczyna się w tą niedzielę :splat: a ja mam taką, a nie inną pracę, więc jestem najbardziej mobilna...

Posted

Soema przepraszam że jestem upierdliwa ale przemyślałaś może moją prośbe co do sterylki naszej suni, bo gdyby były pieniądze to Luisien może spróbować ją łapać nawet dzisiaj, a leczenica zrobi nam na razie sterylke "na krechę" i poczeka na przelew.

Posted

[quote name='tula']Soema przepraszam że jestem upierdliwa ale przemyślałaś może moją prośbe co do sterylki naszej suni, bo gdyby były pieniądze to Luisien może spróbować ją łapać nawet dzisiaj, a leczenica zrobi nam na razie sterylke "na krechę" i poczeka na przelew.[/QUOTE]
Ciachajcie, nie będziemy przez mój brak czasu przeciągać zabiegów.
Może wieczorem uda mi się chwilę znaleźć na podliczenie.:oops:

Posted

[quote name='Soema']Ciachajcie, nie będziemy przez mój brak czasu przeciągać zabiegów.
Może wieczorem uda mi się chwilę znaleźć na podliczenie.:oops:[/QUOTE]
Soema, bardzo, bardzo Ci dziękuję:loveu:
acha wczoraj wpłaciłam zaległą deklarację za listopad i od razu za grudzień, zwiększyłam swoją deklarację na 10 zł miesięcznie, czyli poszło 20 zł i tak będę wpłacać. Niestety na razie nie mogę więcej:oops:

Posted

[B]Zapraszam serdecznie na bazarek na Akcję Sterylizacji :[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197382-Home-amp-you-Ikea-i-inne-na-Akcj%C4%99.-Do-11.12.-do-godz.22-giej.[/URL]

Posted

[B][COLOR=red]Cioteczki z Warszawy darmowe chipowanie[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
---------- Forwarded message ----------
From: [B]Kośnik Anna[/B] <[EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0068cf][email protected][/COLOR][/EMAIL]>
Date: 2010/12/1
Subject: czipowanie zwierzat w Warszawie
To: "[EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0068cf][email protected][/COLOR][/EMAIL]" <[EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0068cf][email protected][/COLOR][/EMAIL]>

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Szanowna Pani[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Uprzejmie informuję, że akcja bezpłatnego czipowania psów i kotów z terenu [URL="http://m.st/"][COLOR=#0068cf]m.st[/COLOR][/URL]. Warszawy [B][B]trwa jeszcze do 15 grudnia 2010r[/B][/B]. W tym roku przewidziano zaczipowanie ponad 12 tys psów i kotów tj. ok. 670 na każdą z 18 Dzielnic. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]W trybie przetargu nieograniczonego wybrano 16 wykonawców, którzy reprezentowali 112 zakładów weterynaryjnych . Ilość zakładów wet. w poszczególnych Dzielnicach była bardzo różna od 1- 16. Dlatego też wykorzystanie czipów w dzielnicach z większą liczbą lecznic było efektywniejsze. Pomimo tego na dzień dzisiejszy istnieje możliwość zaczipowania psa lub kota w dzielnicy Żoliborz (lecznica ul. Mickiewicza 30 oraz ul. Gojawiczyńskiej 16), Bielany (lecznica ul. Reymonta 12 A oraz ul. Schroegera 72 A), Wola (ul. Prosta 2/14) oraz na Śródmieściu (ul. Graniczna 4 lok. 4). [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][B]Miasto planuje kontynuację akcji w 2011 roku[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]., informacje w tej sprawie będą zamieszczane na bieżąco w Biuletynie Informacji Publicznej [URL="http://www.bip.warszawa.pl/"][COLOR=#0068cf]www.bip.warszawa.pl[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]Z poważaniem[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial] [/FONT][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial][B]Anna Kośnik[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial][B]Biuro Ochrony Środowiska [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial][B]Pl. Starynkiewicza 7/9[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial][B]Wydział Spraw Zwierząt[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial][B]tel. 22/ 257 93 69[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial][B]pok. 413[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Soema']Doszła faktura z Serocka na 250zł - Mysza Twoja?[/QUOTE]
Tak, sterylka aborcyjna :( Melby. Nie była płacona, jeśli masz kasę to poproszę o przelew. Dzięki :)

Posted

[quote name='mysza 1']Tak, sterylka aborcyjna :( Melby. Nie była płacona, jeśli masz kasę to poproszę o przelew. Dzięki :)[/QUOTE]
Jest kasa, wypiszę blankiety razem z resztą i wyślę.
Aborcyjna... eh. Dobrze, że już po.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Soema, dostałam zwrot za sterylkę Lali, dziękuję.[/QUOTE]
Dobrze, że doszło :)
kolejne przelewy pójdą na początku przyszłego tygodnia, lekko nas zasypało i sparaliżowało miasto.

Posted

[quote name='kasia14']Soema a kiedy możemy się spodziewać zwrotu za strylkę Dosi? ;)[/QUOTE]
[quote name='Soema']Dobrze, że doszło :)
[B]kolejne przelewy pójdą na początku przyszłego tygodnia[/B], lekko nas zasypało i sparaliżowało miasto.[/QUOTE]
;)[COLOR=White].....................[/COLOR]

Posted

A proszę :)

doszły faktury, poprawcie jak się pomylę.
200 zł suczka od Tora&Faro - zwrot dla Myszy1
150zł suczka od Malawaszki - zwrot Elince
zgadza się?

Posted

[quote name='malawaszka']zwrot nie elince tylko mnie :) i tylko częściowy - 100 zł bo 50 miałyśmy więc zostaje na Waszym koncie[/QUOTE]
To 50 oddasz ;) przelewy muszą być na kwotę z faktury.

Posted

czy akcja jeszcze trwa? znalazłam dziś suczkę husky i podejrzewam, ze nikt się po nią nie zgłosi. jest wychudzona i widać, ze długo się błąkała. Czy jeśli będzie już w lepszym stanie, to będzie mogła ona w takiej akcji uczestniczyć??

Posted

[quote name='monia118']czy akcja jeszcze trwa? znalazłam dziś suczkę husky i podejrzewam, ze nikt się po nią nie zgłosi. jest wychudzona i widać, ze długo się błąkała. Czy jeśli będzie już w lepszym stanie, to będzie mogła ona w takiej akcji uczestniczyć??[/QUOTE]
Akcja trwa nadal i wciąż. Ale potrzeba nam więcej informacji, żeby sprawdzić, czy sunia spełnia wymagania.
Skąd jesteś?