emilia2280 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Izabela124.'][B]Już skontaktowałam się z dwoma osobami w tej sprawie, ale na razie są zajęte.[/B] Ok. Nie podawałaś, więc czekam, mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Edit: Już znalazłam. Czyli fakturę za kotkę wysłać do Fundacji KASTOR?[/QUOTE] Juz poszedl mail, sá tam wszelkie instrukcje co do faktury tez :) Quote
magdola Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [B]ciotki, nie chce pogadać, ale niedługo kończę zajęcia..... Dobrze by było jakbym miała na jutro rano, bo będę przedstawiać swoje "hobby" ;)[/B] Quote
Izabela124. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Umówiłam suczkę i kotkę na zabieg, jutro, godz. 9:00. Koszt za obie 340zł (suczka 200zł, kotka 140zł) niestety taniej się nie dało. To ma być na jednej czy dwóch fakturach? Kartkę dołączoną z opisem do faktury już sobie wydrukowałam. Przychodnia weterynaryjna Ul. Chopina 8d 16-400 Suwałki Tel.: 87 307 01 01 506 577 505 Lekarz robiący zabieg: lek.wet Dagmara Dobrzyń lub lek.wet Milena Bagińska[/QUOTE]Właśnie dzwoniła do mnie weterynarka i okazało się, że kotka jest w ciąży, ok. 6tydzień :crazyeye: Ale będzie sterylizacja aborcyjna. Koszt wzrośnie o 50zł Quote
ostatniaszansa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='magdola'][B]ciotki, nie chce pogadać, ale niedługo kończę zajęcia..... Dobrze by było jakbym miała na jutro rano, bo będę przedstawiać swoje "hobby" ;)[/B][/QUOTE] wysłałam przed momentem tekst na ulotkę . Ewa Quote
juli88 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='ostatniaszansa']wysłałam przed momentem tekst na ulotkę . Ewa[/QUOTE] poprawiać czy już za późno? Pisałam maila Quote
ostatniaszansa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Julitko w pracy mam sajgon, wojne ruska i inne , poprawiaj czy dodaj co uważasz za stosowne. Byleby nie bylo za długo bo ludzie średni lubią czytac długie wywody :) Pozdrawiam i dzięki. Ewa Quote
emilia2280 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Właśnie dzwoniła do mnie weterynarka i okazało się, że kotka jest w ciąży, ok. 6tydzień :crazyeye: Ale będzie sterylizacja aborcyjna. Koszt wzrośnie o 50zł[/QUOTE] dobra, to wyslij metryczké z nowymi danymi pls :) Quote
Izabela124. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='emilia2280']dobra, to wyslij metryczké z nowymi danymi pls :)[/QUOTE]Już wysyłam Quote
Izabela124. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Obie faktury już wysłałam :) Misia i Czarnuszka dziękują za zabiegi! :loveu: [B]Miśka [/B][IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7656.jpg[/IMG] [B]Czarnuszka [/B] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7655.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Izabela124.']A tak zmieniając temat. To 15km od Suwałk w pewnej wsi mieszkają dwie kobiety ze strasznie dużą ilością psów i kotów. Nikt im nie pomaga, zwierzęta cały czas rozmnażają się. Psy nie są jakieś wychudzone, ale ogólnie jest źle. Fajnie by było jakby jakaś organizacja się tym zajęła. Albo pomogła w adopcjach tych zwierząt albo (nie wiem czy owe Panie zechciałby je oddać) chociażby pomóc wysterylizować/wykastrować. Nie mam jak tam podjechać i porobić zdjęć, bo jestem bez samochodu.[/QUOTE]Mam osobę, która mi w tej akcji pomoże. Jak będzie miała czas to pojedziemy rozeznać się ile tam jest zwierzaków/porobić fotki jeśli się da. Jak będę znała konkretny termin wyjazdu dam znać Quote
ostatniaszansa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Izabela124.']Mam osobę, która mi w tej akcji pomoże. Jak będzie miała czas to pojedziemy rozeznać się ile tam jest zwierzaków/porobić fotki jeśli się da. Jak będę znała konkretny termin wyjazdu dam znać[/QUOTE] Izabelo124, dt zatkane, na hoteliki - nie ma co marzyć wiadomo pieniądze ,jedyne rozsądne wyjście;, zainteresować lokalne władze, cokolwiek niech pomogą np, nawet najtańsza karma czy środki na odrobaczanie albo szczepienia, ciąć sunie i kotki - na to sie myślę środki sie znajdą i tu będę brutalna, co fajniejsze,urodziwsze, psiaki jak sie zgodzą ogłaszać do adopcji. Byleby się towarzystwo nie rozmnażało i miało co zjeść. Ewa Quote
Izabela124. Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='ostatniaszansa']Izabelo124, dt zatkane, na hoteliki - nie ma co marzyć wiadomo pieniądze ,jedyne rozsądne wyjście;, zainteresować lokalne władze, cokolwiek niech pomogą np, nawet najtańsza karma czy środki na odrobaczanie albo szczepienia, ciąć sunie i kotki - na to sie myślę środki sie znajdą i tu będę brutalna, co fajniejsze,urodziwsze, psiaki jak sie zgodzą ogłaszać do adopcji. Byleby się towarzystwo nie rozmnażało i miało co zjeść. Ewa[/QUOTE]Masz całkowitą rację. Najważniejsze będzie je wyciachać a potem ewentualnie ogłaszać. DT myślę, że nie będą potrzebne, bo na pewno będą mogły one w starym miejscu przebywać. Potrzebne właśnie będzie tylko jedzenie/tabletki odrobaczające. Najważniejsze by pieniądze na sterylki/kastracje były. Będziemy rozmawiać z wetem, by robił to za ceny bardzo, bardzo niskie. I tak na tym zarobi, bo ilość zwierząt będzie na pewno duża. Quote
ostatniaszansa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 spróbujcie policzyć ile jest suniek do ciachnięcia aby wiedziec jakie to moga byc koszty, byleby tylko właścicielki w tej kwestii współpracowały. Ewa Quote
emilia2280 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Mam osobę, która mi w tej akcji pomoże. Jak będzie miała czas to pojedziemy rozeznać się ile tam jest zwierzaków/porobić fotki jeśli się da. Jak będę znała konkretny termin wyjazdu dam znać[/QUOTE] no i super. [quote name='Izabela124.']Masz całkowitą rację. Najważniejsze będzie je wyciachać a potem ewentualnie ogłaszać. DT myślę, że nie będą potrzebne, bo na pewno będą mogły one w starym miejscu przebywać. Potrzebne właśnie będzie tylko jedzenie/tabletki odrobaczające. Najważniejsze by pieniądze na sterylki/kastracje były. Będziemy rozmawiać z wetem, by robił to za ceny bardzo, bardzo niskie. I tak na tym zarobi, bo ilość zwierząt będzie na pewno duża.[/QUOTE] tak, sterylki i karma, tez tak myslé. Quote
Bzium Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Hej nie deklarowałam się, ale przez pewien czas miałam stałe polecenie przelewu na 25zł, widzę że pojawia się mój nick na początku wątku :) Jako, że bardzo rzadko odwiedzam dogomanię, nie mogłam znaleźć tego wątku, nie byłam pewna czy przelewy idą i zawiesiłam wpłatę. Teraz widzę, że była zmiana konta i nie wiem czy cały czas szły w dobre miejsce :( (nie mam pojęcia ile miesięcy i do kiedy słałam wpłaty). Teraz się deklaruję - 20zł miesięcznie. Pozdrawiam ;) Quote
ostatniaszansa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [B]bzium,[/B] bardzo nam miło powitać Cię w gronie deklarowiczów:) Co do wpłat, terminów - sami pilnujemy, od marca funkcjonuje konto Fundacji Ostatnia Szansa , zasady w pierwszym poście. Do marca deklaracje wpłacaliście Państwo na konto Sandomierskiego SPZ, wszystko co się u nich uzbierało przelali na konto OS. Ewa Quote
Bzium Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 No To bardzo się cieszę :) jutro pójdzie pierwszy przelew Quote
Mazowszanka13 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Chciałabym zgłosić, jako deklarowiczka, suczkę Lilkę. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-do-12-sierpnia-21-00-JUŻ-OTWARTY"] [/URL][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228276-Ciężarna-wyrzucona-sunia-Pomocy!!!-Niebawem-urodzi"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228276-Ciężarna-wyrzucona-sunia-Pomocy!!!-Niebawem-urodzi[/URL] Sterylka aborcyjna odbyła się w gabinecie: Lecznica Weterynaryjna Medvet Plus 43-300 Bielsko-Biała ul. Lelewela 16 [IMG]http://i49.tinypic.com/34qwn11.jpg[/IMG] Quote
ostatniaszansa Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 zgłoszenie przyjęte, czekamy na fakturę :) Ewa Quote
AtaO Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='ostatniaszansa']zgłoszenie przyjęte, czekamy na fakturę :) Ewa[/QUOTE] Dzięki, przekażę informacje osobie, która ma fakturę za sterylkę Lilki :) Quote
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Moje faktury doszły? Zostały wysłane w piątek priorytetem. Zostały opłacone? Quote
ostatniaszansa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Zrobione przelewy 1. 200zl suczka MIŚKA, akcja buda, gabinet w Suwalkach 2. 180zl suczka LAPKA, akcja sterylizacja, gabinet w Tarnobrzegu 3. 200zl suczka SARA, akcja sterylizacja, gabinet w Warce 4. 120zl suczka ZUZIA, akcja sterylizacja, gabinet w Zamosciu 5. 320zl suczka do 15kg (tylko taki mam opis), akcja sterylizacja, gabinet w Jozefoslawiu 6. 100zl, suczka NANA, akcja aterylizacja, gabinet w Radomiu Dziekuje bardzo za opisy do przelewow na naszych wzorach - to mega ulatwia prace :):):) /Agnieszka Quote
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='ostatniaszansa']Zrobione przelewy 1. 200zl suczka MIŚKA, akcja buda, gabinet w Suwalkach /Agnieszka[/QUOTE]Dziękuję pięknie! Quote
ostatniaszansa Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [B]UWAGA, UWAGA dla osób korzystających z finansowania sterylizacji z terenu mazowieckiego[/B]: [url]http://www.koteria.org.pl/koteria/odplatna.htm[/url] - zabiegi wykonujemy w KOTERI (lub miejscach, które mają podobne ceny), KOTERIA w ramach działalności odpłatnej przeprowadza zabiegi dla zwierząt posiadających wlaścicieli, więc pomóżcie nam rozpropagować akcję - fachowa pomoc za naprawdę dobrą cenę :):):) /Agnieszka Quote
emilia2280 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) [quote name='ostatniaszansa']Zrobione przelewy 1. 200zl suczka MIŚKA, akcja buda, gabinet w Suwalkach Dziekuje bardzo za opisy do przelewow na naszych wzorach - to mega ulatwia prace :):):) /Agnieszka[/QUOTE] dziéki, dopiszé do budy Agnieszko, trzeba ustalic co to za sunia od Basi1968 i czy to aktualne, bo bez sensu tak pisac tyle czasu: [B]pozostaje 2,005.95 zl minus [COLOR=#ff0000]ok. 200 zl za drugá sunié od Basia1968[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000] [/COLOR] Edited August 17, 2012 by emilia2280 Quote
Recommended Posts