Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Akrum']czy moja faktura ze sterylizację Lenki już dotarła do Fundacji??
Wysyłałam ją około 2 tygodnie temu, na kopercie dopisałam Akcja sterylizacja.
A pieniążki by mi się przydały, bo dwie kotki muszę wysterylizować, a konto puste...[/QUOTE]

Wczoraj oplacalam sterylizacje Pepsi i Misi ... nie mam faktury Lenki :( /Agnieszka

Posted

[quote name='kaerjot']Ponawiam pytanie, rozumiem brak czasu, ale wystarczy sprawdzić na koncie, raz odpowiedzieć i się odczepię.[/QUOTE]

Prosze z tym pytaniem do Soemy, z mojej i Ewy strony brak czasu nie kwalifikuje sie na "wystarczy sprawdzic", przykro mi. /Agnieszka

Posted

[quote name='kaerjot']Ponawiam pytanie, rozumiem brak czasu, ale wystarczy sprawdzić na koncie, raz odpowiedzieć i się odczepię.[/QUOTE]

[B]Kaerjot [/B] dotarła Twoja wpłata 25 zl w czerwcu. Listę-tabelkę [B]choć to nie moja rola[/B], wszystkich wpłacających od marca 2012 do czerwca włącznie zrobiłam i wysłałam do Ladys. Niestety nie pojawiła się. Nie mamy dostępu do wpłat z u.r.,, roku oraz tych styczeń- luty. Teraz zadeklarowała sie z pomocą [B] 3 x do niej wysyłam owa tabelkę i każdy bedzie mógł zobaczyć swoje wpłaty .
[/B]Tak po prawdzie Ostatnia Szansa miała tylko udostępnić konto, ja osobiście zaangazowałam się w więcej jako,że zależy mi aby jak najwięcej bezdomniaków było wysterylizowanych chociaż pracy naprawdę mi nie brakuje. Jednoczesnie rozumiem obecne zaangazowanie Soemy w Kłaj. Uprzejmie przypominam mamy schronisko na ponad 300 psów !
Agnieszka jak tylko dotrą do nas faktury- robi przelewy, wysyła do sponsorów zdjęcia bo znowy chcemy pozyskać trochę kasy na te sterylki.
Zdumialo mnie kiedy przeczytałam ,że na fakturze mogą wpisać tylko usługa weterynaryjna , mam od adoptowanej z lecznicy w Warszawie przy Gagarina ( tak, tak adoptowałysmy psa z lecznicy długa i mało przyjemna historia ) wypisane na fakturze operacja tego a tego , leczenie poszpitalne itp. dostajemy faktury tu od Was na których jest napisane ; sterylizacja czy sterylizacja a suki np o imieniu Zuzia.
I tyle gwoli wyjaśnienia. Ewa

Posted

Ja wiem o co chodzi z niektórymi lecznicami - zależy jaki mają program do fakturowania - niektóre programy nie dają zdaje się dowolności wpisywania rodzaju usługi - albo weci nie potrafią tego robić - kiedyś też mi jeden wet tak mówił, że u niego w programie nie da się wpisać co się chce tylko program wypełnia po zaznaczeniu jakiegoś kodu - zamotałam chyba :splat:

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Wczoraj oplacalam sterylizacje Pepsi i Misi ... nie mam faktury Lenki :( /Agnieszka[/QUOTE]

kurcze, wysyłałam poleconym...
mam kserokopię, ale w pracy... a tam dopiero pojawię się w przyszlym tygodniu...

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Akrum na nasz adres OS ? kiedy ? boże poczta raz dobrze a raz do kitu działa wiem w W-wie z jednej ulicy na druga obok listi idzie bywa 7 dni :( Ewa[/QUOTE]

tak, na adres OS.
dwa tygodnie temu jeśli dobrze pamiętam.
potwierdzenie nadania też mam w pracy, więc dokładnej daty Ci nie powiem teraz.

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Poszło dzisiaj 40,00 zł czyli za 4 miesiące stałej deklaracji :)[/QUOTE]

Dziękujemy , potwierdzam są na koncie , również są dzisiejsze wpłaty od [B] necianeta89 i Nikus i Livka [/B]:) Ewa

Posted

[quote name='Akrum']jutro o 9 rano będzie sterylizowana zgłoszona tu przeze mnie astka Korba.[/QUOTE]

Trzymamy kciuki , poprosimy o zdjęcie suni po sterylce , przykro mi,że zaginęła Twoja uprzednia faktura , ale zdarzylo się to po raz pierwszy i miejmy nadzieję ostatni.
Ewa

Posted

[quote name='LadyS'][URL="https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AnyN9jjWrIPidDdkbzczYnhVdTV4MnRWS1pFNXFXMGc&f=true&noheader=true&gid=0"]Rozliczenie od 28.04.2010 do listopada 2011[/URL][/QUOTE]Dlaczego mnie w tym rozliczeniu nie ma?

Posted (edited)

lecimy z rozliczeniami:
[B][COLOR="#FF0000"]03.2012 [/COLOR][/B]
[B]z konta SSPZ[/B] - 8841,46 zł

[B][COLOR="#FF0000"]03.2012 [/COLOR][/B]
[b] handzia [/b] - 10 zł
[b] Mtf zalesie [/b] - 40 zł
[b] Nikus i Livka [/b] - 20 zł
[b] ZOFIJA [/b] - 5 zł
[b] sonia71 [/b] - 10 zł
[b] brzośka [/b] - 10 zł
[b] ANETTA [/b] - 5 zł
[b] mamanabank [/b] - 20 zł
[b] MAROKO [/b] - 30 zł
[b] agusiazet [/b] - 20 zł
[b] malawaszka [/b] - 20 zł
[b] INGA.MM [/b] - 10 zł
[b] MAG.DA [/b] - 20 zł
[b] Gajowa [/b] - 100 zł
[b] Figanadrzewna [/b] - 60 zł
[b] feluska997 [/b] - 55 zł
[b] BASIA PRON (wpłata od wujka) [/b] - 250 zł
[b] obraczus [/b] - 10 zł
[b] MASZA44 [/b] - 20 zł
[b] haliza [/b] - 15 zł
[b] sanana [/b] - 10 zł
[b] Neris [/b] - 5 zł

[B]suma 03.2012: 745 zł[/B]

[B][COLOR="#FF0000"]04.2012 [/COLOR][/B]
[b] handzia [/b] - 10 zł
[b] Nikus i Livka [/b] - 10 zł
[b] ZOFIJA [/b] - 10 zł
[b] sonia71 [/b] - 10 zł
[b] brzośka [/b] - 10 zł
[b] ANETTA [/b] - 5 zł
[b] mamanabank [/b] - 20 zł
[b] MAROKO [/b] - 15 zł
[b] agusiazet [/b] - 10 zł
[b] INGA.MM [/b] - 5 zł
[b] MAG.DA [/b] - 10 zł
[b] MASZA44 [/b] - 10 zł
[b] Neris [/b] - 5 zł
[b] kakadu [/b] - 30 zł
[b] AL-KA [/b] - 40 zł
[b] Awit [/b] - 150 zł
[b] ciencienia [/b] - 15 zł
[b] ULVHEDINN [/b] - 10 zł
[b] TULA [/b] - 50 zł
[b] AMIGA [/b] - 30 zł
[b] Malagos [/b] - 30 zł
[b] werenn [/b] - 20 zł
[b] Agnezia [/b] - 30 zł
[b] Javena [/b] - 10 zł
[b] necianeta89 [/b] - 10 zł
[b] AAGATAA8 [/b] - 15 zł
[b] Toyota [/b] - 50 zł
[b] SYLWIJA [/b] - 5 zł
[b] KINGA [/b] - 15 zł

[b] SUMA 04.2012 - 700 zł [/b]

[B][COLOR="#FF0000"]05.2012 [/COLOR][/B]
[b] handzia [/b] - 10 zł
[b] ZOFIJA [/b] - 10 zł
[b] sonia71 [/b] - 10 zł
[b] brzośka [/b] - 10 zł
[b] ANETTA [/b] - 5 zł
[b] INGA.MM [/b] - 5 zł
[b] MAG.DA [/b] - 10 zł
[b] BASIA PRON (wpłata od wujka) [/b] - 107,5 zł
[b] obraczus [/b] - 10 zł
[b] haliza [/b] - 30 zł
[b] Neris [/b] - 5 zł
[b] AL-KA [/b] - 20 zł
[b] ULVHEDINN [/b] - 5 zł
[b] AMIGA [/b] - 30 zł
[b] Malagos [/b] - zł
[b] werenn [/b] - 10 zł
[b] Javena [/b] - 5 zł
[b] Poker [/b] - 10 zł
[b] maciaszek [/b] - 5 zł
[b] jkp [/b] - 300 zł
[b] Malibo57 [/b] - 240 zł
[b] Maruda666 [/b] - 60 zł
[b] Ajula [/b] - 5 zł
[b] ERKA [/b] - 15 zł
[b] Izabela124 [/b] - 15 zł
[b] Saphira [/b] - 10 zł
[b] Budrysek [/b] - 30 zł
[b] Kaja i Aza [/b] - 180 zł
[b] Aduska1212 [/b] - 30 zł
[b] Kama210 [/b] - 100 zł
[b] SYLWIJA [/b] - 5 zł
[b] KINGA [/b] - 15 zł

[b] SUMA 05.2012 - 1422,5 zł [/b]

[B][COLOR="#FF0000"]06.2012 [/COLOR][/B]
[b] handzia [/b] - 10 zł
[b] ZOFIJA [/b] - 10 zł
[b] sonia71 [/b] - 10 zł
[b] brzośka [/b] - 10 zł
[b] ANETTA [/b] - 5 zł
[b] MAROKO [/b] - 30 zł
[b] malawaszka [/b] - 10 zł
[b] INGA.MM [/b] - 5 zł
[b] MAG.DA [/b] - 10 zł
[b] obraczus [/b] - 5 zł
[b] MASZA44 [/b] - 10 zł
[b] haliza [/b] - 30 zł
[b] Neris [/b] - 5 zł
[b] AL-KA [/b] - 20 zł
[b] ULVHEDINN [/b] - 5 zł
[b] AMIGA [/b] - 30 zł
[b] Malagos [/b] - zł
[b] werenn [/b] - 10 zł
[b] Javena [/b] - 5 zł
[b] Poker [/b] - 10 zł
[b] Zerduszko [/b] - 10 zł
[b] juli88 [/b] - 10 zł
[b] agata69 [/b] - 20 zł
[b] Ania+MilvaI Ulver [/b] - 20 zł
[b] Ajula [/b] - 5 zł
[b] Izabela124 [/b] - 25 zł
[b] Saphira [/b] - 10 zł
[b] SYLWIJA [/b] - 5 zł
[b] KINGA [/b] - 15 zł
[b] Kasienka001 [/b] - 20 zł
[b] Ewa i flatki [/b] - 30 zł
[b] KIELACZKA [/b] - 15 zł
[b] MAGDOLA [/b] - 5 zł
[b] Baster i lusi [/b] - zł
[b] FUNIA [/b] - 30 zł

[B][b] SUMA 06.2012 [/b] - 580 zł[/B]

[COLOR="#FF0000"][B]bazarki i zwroty[/B][/COLOR]
[b] obraczus87 [/b] - (za ubranko sterylkowe) - 18,01 zł
[b] Kasumi [/b] - (część zwrotu za sterylkę Buby) - 45 zł
[b] Kora 78 [/b] - (zwrot 50%) - 90,48 zł
[b] Kama [/b] - (sterylizacja Balbiny) - 100 zł
[b] Kasumi [/b] - (część zwrotu za sterylkę Buby) - 50 zł
[b] Livka [/b] - (bazarek) - 86 zł
[b] SUMA bazarki i zwroty[/b] [B] - 389,49 zł[/B]

[B][COLOR="#FF0000"]07.2012 [/COLOR][/B]
[b] brzośka [/b] - 10 zł
[b] agusiazet [/b] - 20 zł
[b] INGA.MM [/b] - 5 zł
[b] MASZA44 [/b] - 10 zł
[b] kakadu [/b] - 30 zł
[b] AL-KA [/b] - 20 zł
[b] werenn [/b] - 10 zł
[b] Poker [/b] - 10 zł
[b] juli88 [/b] - 10 zł
[b] agata69 [/b] - 20 zł
[b] Saphira [/b] - 10 zł
[b] Baster i lusi [/b] - 60 zł

[b] SUMA 07.2012[/b][B] - 275 zł[/B]

[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]Suma od marca 2012 do lipca 2012: 12 953,45 zł [/SIZE][/COLOR][/B]
(lipiec niepełny)

jeszcze uzupełnienie kto do kiedy ma opłacone
od razu napiszę, że poniższe zestawienie jest wynikiem "analizy" tego co dostałam od OS, przy kwotach było napisane np. 30 zł za III i IV itp.
być może są tutaj błędy, jesli zestawienia powyższe wam się zgadzają (czyli to kiedy i ile wpłaciliście od marca na konto OS) a nie zgadza się poniższe zestawienie to dajcie znac, że np kwota której nie mialam opisanej że za kilka miesięcy jest powinna być "rozłozona" na takie a takie miesiące
?? (znaki zapytania) przy nickach oznaczają ni mniej ni więcej tylko że nie mialam sprecyzowane czy to deklaracja miesieczna za kilka miesięcy wpłacona od razu (a tego jeszcze nie porównałam z deklaracjami) czy wpłata jednorazowa

postaram się jeszcze przeanalizowac wątek od momentu wpływania składek na konto OS, może sama coś tez wychwyce

[b] handzia [/b] - 06.2012
[b] Mtf zalesie [/b] - 07.2012
[b] Nikus i Livka [/b] - 06.2012
[b] ZOFIJA [/b] - 06.2012
[b] sonia71 [/b] - 06.2012
[b] brzośka [/b] - 07.2012
[b] ANETTA [/b] - 06.2012
[b] mamanabank [/b] - 05.2012
[b] MAROKO [/b] - 06.2012
[b] agusiazet [/b] - 07.2012
[b] malawaszka [/b] - 06.2012
[b] INGA.MM [/b] - 07.2012
[b] MAG.DA [/b] - 06.2012
[b] Gajowa [/b] - ??
[b] Figanadrzewna [/b] - 02.2013
[b] feluska997 [/b] - ??
[b] BASIA PRON (wpłata od wujka) [/b] - ??
[b] obraczus [/b] - 06.2012
[b] MASZA44 [/b] - 07.2012
[b] haliza [/b] - 06.2012
[b] sanana [/b] - ??
[b] Neris [/b] - 06.2012
[b] kakadu [/b] - 09.2012
[b] AL-KA [/b] - 07.2012
[b] Awit [/b] - ??
[b] ciencienia [/b] - 07.2012
[b] ULVHEDINN [/b] - 06.2012
[b] TULA [/b] - 04.2012
[b] AMIGA [/b] - 06.2012
[b] Malagos [/b] - 06.2012
[b] werenn [/b] - 07.2012
[b] Agnezia [/b] - ??
[b] Javena [/b] - 06.2012
[b] necianeta89 [/b] - 06.2012
[b] AAGATAA8 [/b] - 06.2012
[b] Toyota [/b] - ??
[b] Poker [/b] - 07.2012
[b] maciaszek [/b] - 07.2012
[b] Zerduszko [/b] - ??
[b] juli88 [/b] - 07.2012
[b] agata69 [/b] - 07.2012
[b] Ania+MilvaI Ulver [/b] - 06.2012
[b] jkp [/b] - 04.2013
[b] Malibo57 [/b] - 12.2012
[b] Maruda666 [/b] - ??
[b] Ajula [/b] - 06.2012
[b] ERKA [/b] - 06.2012
[b] Izabela124 [/b] - 09.2012
[b] Saphira [/b] - 07.2012
[b] Budrysek [/b] - ??
[b] Kaja i Aza [/b] - ??
[b] Aduska1212 [/b] - 05.2012
[b] Kama210 [/b] - ??
[b] SYLWIJA [/b] - 06.2012
[b] KINGA [/b] - 06.2012
[b] Kasienka001 [/b] - 09.2012
[b] Ewa i flatki [/b] - ??
[b] KIELACZKA [/b] - ??
[b] MAGDOLA [/b] - ??
[b] KAERJOT [/b] - ??
[b] Baster i lusi [/b] - 06.2013
[b] FUNIA [/b] - ??

Edited by 3 x
Posted

Bardzo proszę o sprawdzenie przelewu który miał iść do GRIMF-VET, przelew nie dotarł. Faktura z 22.06 odbiorca powinno być wpisane imię i nazwisko lekarza bo inaczej przelewy nie dochodzą. Bardzo proszę o sprawdzenie.

Posted

uzupełniłam rozliczenie w poście powyżej o to kto do kiedy ma zapłacone
NIE SĄ uwzględnione ostatnie wpłaty
tzn za lipiec jest tylko kilka wpłat

zestawienie całkowite za lipiec zrobimy w połowie/na zakończenie miesiaca (jak dostanę od dziewczyn z OS zestawienie)

popatrzcie czy wszystko się zgadza
jak nie to krzyczcie

[B]w zestawniu ujęte są wypływy tylko i wyłącznie od MARCA 2012 R. gdy pieniązki wpływały na konto OS
nie sa ujęte wczesniejsze wpłaty które szły na konto Sandomierskiego Stowarzyszenia [/B]

Posted

w tytułach przelewów było napisane np. 30 zł za III i IV , ja rozumiem ,że to 15 zł m-cznie. albo sa wpłaty 6 m-cy inne za cały rok, są i zaległe wpłaty za... jeżeli potem było pod rząd np. 5 zł czy 10 itd. w kolejnych m-cach to wpłatę za podane 2 czy 3 m-ce dzieliłam na 2 lub 3 .
[B]Izabela124 [/B]przyduszę Soemę o sprawdzenie rozliczeń od 28 kwietnia do listopada 2011. [B]
Rozliczenie za lipiec będzie podane 1 dnia sierpnia bo bywa ,że wpłacone ostatniego dnia m-ca księguje się na koncie następnego dnia.
[/B]Ewa

Posted

Mam stała deklarację 5zł i zawsze wpłacałam więcej na zaś, nie pisałam tylko za jakie to miesiące, bo kiedyś mi się zapomniało wpłacać i prosiłam o przypomnienie ile zalegam i nie doczekałam się odp, wiec na oko wpłacam

Posted

Jeśli chodzi o mnie to [B]deklaracja miesięczna wplacana w mniej wiecej połowie danego miesiąca. [/B]​ na razie tylko po 5 zł, dopóki jestem na l4........

Posted

[quote name='Izabela124.']Mam stała deklarację 5zł i zawsze wpłacałam więcej na zaś, nie pisałam tylko za jakie to miesiące, bo kiedyś mi się zapomniało wpłacać i prosiłam o przypomnienie ile zalegam i nie doczekałam się odp, wiec na oko wpłacam[/QUOTE]

Izabela124 bardzo dokładnie sprawdzałam wpłaty od marca br do dnia dzisiejszego i Twoich wpłat nie widzę. Od marca br,. konto Fundacji Ostatnia Szansa zostalo [B]użyczone ( czasowo )[/B] na Akcje Sterylizacja. Prosze zastanów się nad tym co sama napisałaś, kto ma tu przypominać ? Soema ? kilka psiaków na dt,chorowała powaznie do tego teraz ugotowana w sprawe psów z Kłaja. MY ? Mamy fundacjei schronisko gdzie przebywa ponad 300 psów, pracę zawodow itd. Ustaw sobie zlecenie stałe , albo na koniec m-c sprawdż ; wpłaciłam czy nie . Możesz też wpłacić jednorazowo jak Ci dogodniej. Rozumiem powinny być na koniec każdego m-c rozliczenia kto wpłacil i ile oraz ile suczek zostało wysterylizowanych. Jako,że bardzo mi zależy aby jak największa liczba suk została wysterylizowana , grzecznościowo włączyłam się. Agnieszka ( członek Fundacji OS) rozlicza faktury, wysyła przelewy, ja sprawdzam wpłatydeklarowiczów. Nie mam żadnej wiedzy na temat dokonywanych wpłat zarówno roku ubiegłym jak i w okresie od stycznia do lutego br. Policzyłam ile suniek zostało wysterylizowanych od maja do chwili obecnej - 20 . Izabela124 proponuje , zacznij regularnie wpłacać od tego m-ca , i powiedzmy wpłać zaległe np. 3 deklaracje m-czne. Nam wszystkim winno zależeć , aby ta akcja trwała.
Pieniądze na sterylki są nie chce tu mieszać , ale jest ich ok ,7000 zł może ciut mniej ?
[B]Osoby ,które kilka postów wcześniej zgłaszały sunie do sterylki- CIĄĆ , zrobiłam szablon , wysłałam do 3x, na opisy do faktur , pewnie tu wstawi. Agitujcie znajomych, rodzinę do wpłat , im więcej pieniędzy tym więcej sterylek tym mniej bezdomniaków.
[/B]Ewa

Posted

[quote name='sonia71']powinnam być jeszcze ja-sonia71 za 07.12 ----10zł.[/QUOTE]

Sonia71 - rozliczenie za lipiec zrobimy jak się skończy miesiąc , w pierwszych dniach sierpnia. Wiem, ze wpłacasz. Nie będe codziennie zaglądała na konto to się mija z celem. E

Posted (edited)

[quote name='Izabela124.']Mam stała deklarację 5zł i zawsze wpłacałam więcej na zaś, nie pisałam tylko za jakie to miesiące, bo kiedyś mi się zapomniało wpłacać i prosiłam o przypomnienie ile zalegam i nie doczekałam się odp, wiec na oko wpłacam[/QUOTE]

Izabela, powiedzmy, ze dopóki Soema nie wróci do rozliczeń mogę pilnować kto do kiedy wpłacił
ale nie jesteśmy w stanie cofac się ilestam wstecz
zwłaszcza, że akcja prowadzona jest już na 3 koncie

od teraz mogę co miesiąc jak ktoś będzie pytał do kiedy ma zapłacone sprawdzać
ale to od teraz

także wpłacaj śmiało od teraz na konto OS :)
jak będziesz wpłacała za ileś m-cy z góry to napisz w tytule przelewu albo tutaj na wątku a ja będe uzupełniac w excelu a potem wklejać raz czy dwa razy w miesiącu na wątku :)

edit.
sprawdziłam
Twoje wpłaty na konto OS sa dwie 15 i 25 zł czyli w sumie 40 zł
dzieląc przez 5 zł deklaracji wychodzi że masz zapłacone za 8 miesiacy
licząc od lutego (część osób wpłacajacych w marcu wpłaca też za luty, więc przyjęłam w swoich rozliczeniach luty jako najwcześniejszy miesiac za który deklaracje wpływały na konto OS) masz opłacone do września 2012 włącznie

i tak sobie zaznaczę

[quote name='sonia71']powinnam być jeszcze ja-sonia71 za 07.12 ----10zł.[/QUOTE]
lipiec jest niepełny
jak dostanę na początku sierpnia zestawienie od dziewczyn z OS to wszystko uzupełnimy
pieniązki na pewno dotarły i zostaną ujęte w zestawieniu za lipiec
dziękujemy :)

edit 2
[B]magdola[/B] - w rozliczeniu z OS mam Twoją jedną wpłatę
w czerwcu 2012 - 5 zł

czy to była Twoja pierwsza wpata na konto OS czy wpłacałaś już we wcześniejszych miesiącach marzec-maj na konto OS?

Edited by 3 x