Bjuta Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A czy w Nadziei dobermana o nim wiedzą? Quote
Lu_Gosiak Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Bjuta napisał(a):A czy w Nadziei dobermana o nim wiedzą? wiedza:) juz na samym poczatku jak trafil do naszego schronu to bodajze dzodzo Go zglosila tam ja tez mailowalam z Kims z Fundacji Quote
Lu_Gosiak Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 dostalam 100zl od Trish ktora deklarowala wplaty na Charliego - czyli dlug uregulowany:):):) Quote
Bjuta Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Wczoraj dzwoniłam do Przebieczan. Charli, Gaspar i Satyr są w siódmym niebie, bo aż dwie sunie mają cieczki. Panowie modlą się pod boksem, gdzie dziewczynki są zamknięte i tak upływają im dni. Na marzeniach... Quote
Lu_Gosiak Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Bjuta napisał(a):Wczoraj dzwoniłam do Przebieczan. Charli, Gaspar i Satyr są w siódmym niebie, bo aż dwie sunie mają cieczki. Panowie modlą się pod boksem, gdzie dziewczynki są zamknięte i tak upływają im dni. Na marzeniach... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dzwonilam dzisiaj i dalej sie modla:evil_lol: a Charli to istny diabeł wcielony jak sa te cieczki to p.Agnieszka mowi, ze Charli to juz nie wie co ma wymysylic nawet na psy nawet za kratami sie rzuca a najlepsze, ze nasz biedny, stary, ledwo chodzacy Charlis z suka p.Agnieszki tak szaleja, ze mowi, szkoda, ze nie ma jak tego nagrac - wczoraj biegaly w dwojke razem dookola domu jak stado dzikow tak szybko:lol::lol: co te kobiety robia z facetami;) Charli nie ma czasu chorowac Quote
Monika z Katowic Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Typowe sanatorium ;) Dokładnie! :cool2::roflt: Quote
Lu_Gosiak Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 wplaty na Charliego za listopad: 02.11 wiq - 30zl 02.11 Viola - 25zl 05.11 Goldenek2 - 40zl -XI,XII 17.11 - Layla - 100zl bardzo dziekuje wszystkim:):):) Quote
wiq Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 nie marznie mu ta krótkowłosa dupa? może kubrak? Quote
Bjuta Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Pewnie by się przydał... Ale jak tak biega jak na początku listopada, to chyba nie marznie... [video=vimeo;17331187]http://www.vimeo.com/17331187[/video] Quote
Lu_Gosiak Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 szokkk:crazyeye::crazyeye::crazyeye: biega jak mlodzieniaszek:multi::multi::multi: Quote
wiq Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 podmienili nam psa :P Gosia, może przekręć do Przebieczan i się spytaj, czy się kubrak przyda, bo Charlie jednak swoje lata ma ;) Ja się zajmę organizacją wdzianka ;) Quote
viola005 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 dzieki za filmik, Charliego gra w nim mlody i dynamiczny kaskader, nawet podobny do naszego staruszka moja deklaracja stala pojdzie w tych dniach, wlasnie siostra robi przelewy na wszystkie "moje" psy grudniowe ostatnio duzo zlego sie wydarzylo na dogo, m.in. zmarl mlody kaukaz Borys, na kilku watkach straszna atmosfera, oddali psa do ewy36, ktora od dawna figuruje juz na czarnych kwiatach za sprawe Tani... jak nie AlinaS, to StefanG, jak nie Moria, to ewa36... u Was jest milo, Lu Gosiak zawsze takie wlasnie sympatyczne i przyjazne watki tworzy, i tak wlasnie powinno byc wszedzie, na wszystkich watkach, cieplo i kolezensko - ale niestety nie jest i mnie juz rece opadaja wczoraj czytalam dogo przez cala noc, o 5 rano wyszlam z moimi sukami i dopiero po powrocie sie troche polozylam, jestem nieprzytomna z niewyspania i zalamana tym, co sie na wielu watkach wyprawia trzymajcie sie dziewczyny Quote
Lu_Gosiak Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wiolu :D:D:D: kaskader mnie rozbawił, ale rzeczywiście obecny Charli niewiele ma wspólnego z psem, który siedział u Nas w schronie i ledwo stał na nogach a przy próbie sikania sie przewracał dziekujemy za mile słowa:) mnie tez czasami to dogo zaczyna przytłaczać coraz więcej awantur i nieciekawych sytuacji, ale takie przypadki jak Charli pokazuja, ze warto tu byc bo bez pomocy dogomaniaków Charli dalej siedziałby w schronisku a tak teraz dzieki NAm wszystkim przeżywa drugą młodość:):) dzisiaj dzwonilam i p.Agnieszka mowi, ze On nie ma czasu chorowac ani marznac - to w nawiazaniu do kubraka, ktory pytalam czy mu kupic...ale p.Agnieszka mowi, ze Charli ma zapedy niszczycielskie, wiec moglby szybko pogrysc, wiec nie ma sensu mu kupowac...dostal legowisko, ktore w ciagu jednego dnia zezarl Quote
wiq Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 no to nie będziemy się narzucać, skoro dobrze znosi mróz ;) jeszcze własny dom na święta i będzie cudownie ;) Quote
Lu_Gosiak Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 wiq napisał(a):no to nie będziemy się narzucać, skoro dobrze znosi mróz ;) jeszcze własny dom na święta i będzie cudownie ;) mialam takie fajne zapytanie o Niego, w zasadzie nawet nie zapytanie tylko juz oferte przygarniecia, ale niestety PAni juz sie nie odezwalala wiecej... Quote
wiq Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 może odświeżyć ogłoszenia? tamte były wrzucane miesiąc temu, chyba już spadły... Quote
Elza22 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='wiq']może odświeżyć ogłoszenia? tamte były wrzucane miesiąc temu, chyba już spadły...[/QUOTE] Co tam u chłopaka jak sytuacja wygląda?????????? Quote
wiq Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 świeżych informacji udzielić może Lu_Gosiak, która jest w kontakcie z hotelikiem ;) Quote
Recommended Posts