Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charli ponoć wygrywa w zawodach "nasikam najwyżej" na iglaczki... No i jest pełną gębą odpowiedzialny za wszystkich ludzi i całe psie stado. Broni i dba!

Posted

Bjuta napisał(a):
Charli ponoć wygrywa w zawodach "nasikam najwyżej" na iglaczki... No i jest pełną gębą odpowiedzialny za wszystkich ludzi i całe psie stado. Broni i dba!

kazdy musi miec jakies zadanie w zyciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[INDENT]A czy mogę zaprosić na bazarek [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-już-w-hoteliku-u-ZuziM!!!-Depresję-zostawił-w-schronie./images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]

[B][COLOR=#ff00ff]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1920...7#post15301617[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

rozmawialam wczoraj z hotelikiem u Charlisia wszystko super, a nawet lepiej....zakochal sie:D:D:D jakas sunia miala tam cieczke, wiec Charli lazil za Nia, siadal przy Niej i ogolnie sie do Niej modlil...az Ja musieli zamkac:)
Charli przezywa w Przebieszczanach druga mlodosc:):)

Posted

u Charlisia super:):) wszystko wtslalam 350zl za hotel na wrzesien i 100zl na badania krwi i usg brzucha, bo cos tam sier nie podoba P. agnieszce - zobaczymy oby wsytko bylo w porzadku

wplaty:
1.09 - wiq sierpien - 30zl
2.09 - Leon - 50zl
6.09 - Wiola - 25zl
z allegro Marta M. Piechowice - 20zl
16.09 - wiq wrzesien - 30zl
z allegro 17.09 Elzbieta J./go-jaca/ - 50zl
20.09 Leyla - 50zl

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
rozmawialam wczoraj z hotelikiem u Charlisia wszystko super, a nawet lepiej....zakochal sie:D:D:D jakas sunia miala tam cieczke, wiec Charli lazil za Nia, siadal przy Niej i ogolnie sie do Niej modlil...az Ja musieli zamkac:)
Charli przezywa w Przebieszczanach druga mlodosc:):)

Zakochał się w Jaris (wilczarzyca czeska) i się z Satyrem tak napalili, że muszą wychodzić na przemian. Panowie nie są dla siebie bardzo uprzejmi... Charli na widok Satyrka cały sztywnieje i raczej nie ma wątpliwości do kogo Jaris należy... Ja im się zresztą nie dziwię... Jaris jest super!

Posted

u Charlisia psychicznie superowo:) dalej chodzi zakochany na sztwynych łapach:D:D:D
natomiast srednio ze zdrowiem tzn. ogolne badania krwi ok, ale ma chora watrobe wiec musi brac leki - hepatil+nie pamietam nazwy - koszt ok 36zl na 4 tygodnie i druga sprawa nieco gorsza - mial robione usg i niestety ma powiększoną śledzione...niestety operacja to 50/50 sznas, wiec wet nie zaleca ze wgledu na wiek, poki co Charli sie czuje dobrze, wiec podleczymy watrobe i zobaczymy

Posted

Powiększona śledziona z tego co wiem często towarzyszy właśnie chorej wątrobie - więc jeżeli zregeneruje się trochę wątroba to mam nadzieję, że śledziona wróci do normy:lol: A Charli jest teraz na jakiś lekach p/zapalnych?